Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 23:00:41
|
|
|
|
helimaša
|
vidm da bo jutr po vsej vrjetnosti kar nekaj lepih novičk.......felix boš dežurala celo noč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 23:04:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša vidm da bo jutr po vsej vrjetnosti kar nekaj lepih novičk.......felix boš dežurala celo noč očitno bo treba
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 23:10:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
malo sem prišla mimo, pa ne morem verjet - zdaj pa še pupa.... pa kaj se je mogoče kdo zmotil v polni, prazni al ne vem kaki luni? to je že prav neverjetno, kaki vrstni red zdaj to vse ubirate. no pošiljam eno da bo čim prej mimo, če gre zares in da bo vse ok.
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 23:12:17
|
|
|
|
felix7
|
zaenkrat še ni novic od Kokice ali Pupe, tako da vas jaz zdaj zapuščam. Mogoče se pa zjutraj res prej k sebi spravim kot ponavadi, če bo kaj novičk, da vam pridem poročat. Nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 23:13:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica malo sem prišla mimo, pa ne morem verjet - zdaj pa še pupa.... pa kaj se je mogoče kdo zmotil v polni, prazni al ne vem kaki luni? to je že prav neverjetno, kaki vrstni red zdaj to vse ubirate. no pošiljam eno da bo čim prej mimo, če gre zares in da bo vse ok. a je danes prvi krajec?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 23:13:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
felix, sem ti poslala telefonsko na ZS, ker vidim, da še edino ti vztrajaš in čakaš na marec le glej da ne bomo rabili določiti novo zbiralko telefonskih
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 23:14:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica malo sem prišla mimo, pa ne morem verjet - zdaj pa še pupa.... pa kaj se je mogoče kdo zmotil v polni, prazni al ne vem kaki luni? to je že prav neverjetno, kaki vrstni red zdaj to vse ubirate. no pošiljam eno da bo čim prej mimo, če gre zares in da bo vse ok. a je danes prvi krajec? ne vem. jaz sem mislila da pali samo polna luna... samo zgleda da to niti nima neke posebne veze....
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 23:15:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zaenkrat še ni novic od Kokice ali Pupe, tako da vas jaz zdaj zapuščam. Mogoče se pa zjutraj res prej k sebi spravim kot ponavadi, če bo kaj novičk, da vam pridem poročat. Nočko jutri pa le čim prej na RR pridi, ker bomo sigurno že zjutraj vse nestrpne tukaj gori čakale nočko
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 23:21:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Danes sva z mojim izbrala pedijatrinjo, se nama zdi ful fajna ,je rekla da jo lahko kadarkoli poklicem,ce bom imela probleme..tudi domaco st. mi je dala. Mi je dala nasvet , da naj zacnem dojiti takoj in v casovnem razmiku 5minut na eni dojki in potem 5 minut na drugi..prve dni, potem postopoma vec casa....da naj bi se tako izognila ragad in mastitisa... a so to vam tud kej rekli? zanimivo, zgleda da ima vsak neko svojo teorijo... nam so v MŠ svetovali, da naj za en obrok hranimo otroka na eni dojki, ker je mleko kao različno iz ene dojke - enkrat vodeno, drugič gosto itd. in tako otrok dobi juho, glavno jed in sladico iz ene dojke. če pa vmes (med obrokom) dojke menjavamo, potem pa otrok dobi recimo samo iz obeh dojk začetno - vodeno mleko "juho" torej, ne pa tudi onega gostega... potem pa za naslednji obrok naj damo pit iz druge dojke... kaj vem... zgleda da je potem v končni fazi treba delat po lastni pameti, ker so tebi očitno svetovali čisto drugače. aja, pa še z eno kolegico sem se pogovarjala o tej temi, ki je rodila v MB in tudi sem hodila v MŠ (isto kot sem hodila jaz), ampak pred kakimi tremi leti. in so takrat v MŠ predlagala tako dojenje, kot ga predlagaš ti lejca... tak da pol človek res več ne ve nič na koncu
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 23:22:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
grem zdaj spat, ker mi bo zmanjkalo baterije na prenosniku in se mi ne da it ga všaltat. se tipkamo jutri zjutraj - da vidimo, če bo že kaj več novic od pupe in kokice... nočko
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 23:24:35
|
|
|
|
novo
|
dober večer še od mene! Sem prej želela čvekat, pa sm obupala, ker je skoz nekaj štekalo Pupa in Kokica;
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 0:43:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica da naj za en obrok hranimo otroka na eni dojki, ker je mleko kao različno iz ene dojke Jaz sem ga najprej hranila en podoj na eni dojki, drug podoj na drugi. Rezultat - vedno sem imela nabito polno eno zizo in me je bolelo k . Potem pa sem prešaltala na malo na tej, malo na drugi dojki in je bilo veliko bolje. Je pa res, da je kao najprej vodeno mleko, potem pa pride šele tisto pravo kalorično, ampak je tistega vodenega tako malo, pa še ko sem na eni zizi imela priklopljenega tamalega je iz druge že medtem teklo. Redil se je pa ok. Izpustno težo iz porodnišnice je imel 3250g (rodil se je z 3490g), pri mesecu in pol je imel že 5200g. Pravi mali bajsek. Punce ve pa še malo potrpite in še danes držite noge skupaj, potem pa je na vrsti naš mesec - marec! Sedaj grem pa še jst spat. Nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 2:24:31
|
|
|
|
Irena83
|
Hej hej! Vidim, da midve na zelo podoben način doživljava nosečnost. Tudi jaz imam zadnja dva dneva, ko se zbudim mravljičaste roke, ampak potem to res zgine, dobro da nisem edina :) Drugače se pa ponoči kar naprej prebujam, moram povedat, da grem potem velikokrat kar kaj zlikat, tko da z zmečkanimi cunjani zadnje čase res nimam težav
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 5:40:26
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro! Pupa je doma in zaenkrat še je vse pod kontrolo-se pa lahko hitro kaj stanje spremeni-no Pupa se je odločila počakat marec prav je tako
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 5:59:21
|
|
|
|
spps
|
no,zdaj kavico sem spila in grem najprej pripravit nov del marčevskega čveka,da bomo lahko ,ko navalite na RR v novem delu upam,da bo to zadnji del,ki ga odpiram preden grem v P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 6:11:05
|
|
|
|
spps
|
8.del je odprt,tako,da boste lepo lahko čvekale še naprej.... zdaj pa grem malo komentirat za nazaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 6:31:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 nč, zdajle vas malo zapuščam, služba kliče... ja, še vedno mi ne dajo miru, moram ene tekste za katalog uredit... se tipkamo kasneje ti tud zgleda,ne boš imela časa it rodit,če te v službi kar ne pustijo pri miru
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 6:31:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 nč, zdajle vas malo zapuščam, služba kliče... ja, še vedno mi ne dajo miru, moram ene tekste za katalog uredit... se tipkamo kasneje feliša, 1.3.lahko že odpremo temo o naših otročki, sej jih je zdaj kr nekaj marčevskih prijokalo na svet in kr tvojo idejo o naslovu dej gor...bomo zaenkrat imeli slikice ki so že na svetu, me ta prave marčevke pa se jim pridružimo kasneje.... a prej bi odpirale čvekanje o bebicah al bi se počakalo,da rodijo vse marčevke? felišin predlog za naslov se pa tud men dopade
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 6:31:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec dobro jutro moji slončki, nasedli kiti in druge okorne zverinice mediuhec-dobra primerjava
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 6:31:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Kok ste priden za pisat. Jaz sem pa ravno vstala. Sem šla še kar eno kitico oddremat. Je bla tašča tok prijazna in je vzela Tilna k sebi dol, da sem lohk mal zadremala. Zdaj grem pa rižev narastek pacat. Tašča bo pa fižolovo juhco skuhala. Pa bomo imeli kosilo Naslov "zvončki in trobentice 2009" je pa ful dober . zaspankaaa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 6:31:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ejla punce... za seznam...nas. pregled 3.3.2009 - zunanji obrat. Jah, naš malček se je odločil, da bo kar sede počakal...bomo videli, če nam v torek uspe, ga prepričati drugače. ,da uspe zunanji obrat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 6:31:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hola pupe, se moram kar pohvalit, vse sem polikala za malega, pripravla torbo zase in kompletek za malega tako da sedaj imam pa res vse porihtano, kupit moram samo še šlauf vidim da ste pridno pisale, moram malo prebrat kaj je lepega na ta sončen dan pol pa itak ni čudno,da te je zaćelo grabit,če sisi že vse pripravila za v P mogoč pa za to pri meni še ni nobenih znakov si grem mal kasneje pripravit stvari za v p da vidimo,če zame tudi to velja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 6:31:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 nč, zdajle vas malo zapuščam, služba kliče... ja, še vedno mi ne dajo miru, moram ene tekste za katalog uredit... se tipkamo kasneje feliša, 1.3.lahko že odpremo temo o naših otročki, sej jih je zdaj kr nekaj marčevskih prijokalo na svet in kr tvojo idejo o naslovu dej gor...bomo zaenkrat imeli slikice ki so že na svetu, me ta prave marčevke pa se jim pridružimo kasneje.... ja, ni slaba ideja - potem se bomo pa postopoma selile tja pa mislite ,da bo čvek laufal,glede na to,da mamice nimajo več toliko časa za visenje na računalniku?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 6:31:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, sporočam vam, da do večera lahko pričakujemo še enega marčevskega !!!! Kokica je od 5.30 v porodnišnici, ker ima popadke in krvavitve. Otročiček naj bi na svet privekal do večera. Držimo pesti upam,da je za Kokico že vse mimo in,da se ni matrala preveč Kokica je pa verjetno čakala,da gre taša iz P,da ima fraj sobo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 28.2.2009 6:31:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa še ena slikica naše male žabe..točno pri 7 dneh lepa pupika
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?