Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 21:46:06
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pupa zdrži še 27 ur pa bo že marec fest noge skup tišči delam na tem, pa me vseen vsake pol ure grabi Če pa se bo resno začelo, ti pa želim, da čim hitreje mine
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 21:46:44
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pupa zdrži še 27 ur pa bo že marec fest noge skup tišči delam na tem, pa me vseen vsake pol ure grabi Če pa se bo resno začelo, ti pa želim, da čim hitreje mine se podpišem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 21:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak jasna-mislim da si narobe razumela...s tem sem mislila da me brcike bolijo... Ja, ja sem te prav razumela. Mene tudi brcike bolijo. Pa mi je G rekla, da zato ker je otrok že tako nizko in ker so vezi že zrahljane. Pa včasih imam občutek kot da se bom polulala in da imam poln mehur. Pa grem na wc in gre sam par kapljic... Ampak sej bo kmalu bolje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 21:53:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps nova slikca Anžeta in Tomaža iiiiiiiiiii, to je pa prva slikica, ko sta oba skupaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 21:55:28
|
|
|
|
lejca
|
Cer.. koncno spet prsla do PC-ja. Moj ga cist okupira ,ko pa je fraj se mi pa ne da.. Vidim,da sta ze pocas v nizkem startu...Pupa javi se ,kako si? In kako je KOKICA?Kaj novic? danes sem imela pregled, mali je tezek ze 3075g in velik 50 cm...sem se vedno zaprta ...naslednji pregled imam naslednji petek..6.3. , v torek greva z mojim v P pogledat kako je zrihtano in kje bomo rodili . te zadnje dni sem ful tecna, hormoni mi nihajo razpolozenje gor in dol...ne da se mi vec in tud jaz bi ze tako rada spala na trebuhu lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 21:56:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Kokica32 - Upam, da sedaj že carta in da je z obema vse ok. felix7 - Vidim, da si dobila čisto na koncu nosečnosti umetniški navdih - lepo! Pupa - Kako v nizkem štartu???? Še felix gre, pa ne bo nobene več, ki ji bomo lahko posredovale da smo rodile??? Pa srečno Pupa! Kokica se ni še nič javila... mogoče že pestva, v tem primeru naj kar uživa Moj navdih... ja, bolje pozno kot nikoli ne ne, jaz pa še ne mislim iti bova s Pupo tako naštimale, da bo vsaj ena od naju dežurala, tako da moram počakat vsaj tok dolgo, da se Pupa iz P vrne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 21:58:43
|
|
|
|
lejca
|
Danes sva z mojim izbrala pedijatrinjo, se nama zdi ful fajna ,je rekla da jo lahko kadarkoli poklicem,ce bom imela probleme..tudi domaco st. mi je dala. Mi je dala nasvet , da naj zacnem dojiti takoj in v casovnem razmiku 5minut na eni dojki in potem 5 minut na drugi..prve dni, potem postopoma vec casa....da naj bi se tako izognila ragad in mastitisa... a so to vam tud kej rekli?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:05:07
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Danes sva z mojim izbrala pedijatrinjo, se nama zdi ful fajna ,je rekla da jo lahko kadarkoli poklicem,ce bom imela probleme..tudi domaco st. mi je dala. Mi je dala nasvet , da naj zacnem dojiti takoj in v casovnem razmiku 5minut na eni dojki in potem 5 minut na drugi..prve dni, potem postopoma vec casa....da naj bi se tako izognila ragad in mastitisa... a so to vam tud kej rekli? super pediatrinjo si si potem izbrala... to si jaz še nisem, kaj se ne rihta to po porodu? no lepo da ti je že zdaj tako svetovala, bom še jaz upoštevala ta nasvet...mogoč mi bo pa prav prišel... pa za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:08:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Cer.. koncno spet prsla do PC-ja. Moj ga cist okupira ,ko pa je fraj se mi pa ne da.. Vidim,da sta ze pocas v nizkem startu...Pupa javi se ,kako si? In kako je KOKICA?Kaj novic? danes sem imela pregled, mali je tezek ze 3075g in velik 50 cm...sem se vedno zaprta ...naslednji pregled imam naslednji petek..6.3. , v torek greva z lejca, cestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:09:32
|
|
|
|
lejca
|
Nobady midva sva jo ze zdej izbrala,da je ne bom potem iskala ,ko pridem iz P...pa ce bi mela probleme z dojenjem ,ker pri nas ne hodi naokrog patronazna....pa mi bo tud takoj naredla pregled za malega ko pridemo iz P...in potem enkrat na mesec...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:10:39
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 lejca, cestitke za pregled hvala felix, ti kako si?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:12:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: felix7 lejca, cestitke za pregled hvala felix, ti kako si? hvala, dobro, samo malce nestrpna, ko že vse rojevajo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:15:25
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Nič punce jaz sem imela obiske zdaj grem pa počivat. pupa upam, da ti uspe do marca počakat, če pa ne srečno(zgleda je mali čakal, da se mami poroči ) Kokica držim pesti Spps jaz bi tud šla, pa ne kaže nič Jutri, zvečer zarad mene Nobady kdaj greva??? Nič grem spat, dost heca Lahko noč ja tak ko smo se zmenle ... nč prej kot čez čez 26ur in 15min zmenjen, če greš kaj prej, pa se upiraj do nedelje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:16:26
|
|
|
|
lejca
|
Tudi jaz zelo nestrpna , ampak na pozitiven nacin..je menda moj bolj Danes sva rekla G ,da bi rad bil moj zraven pri porodu in da bi rad prerezal popkovnico...je rekel,da ni problemov in da bodo pocakali tudi,da neha popkovnica utripati in jo bo sele potem prerezal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:20:11
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Nič punce jaz sem imela obiske zdaj grem pa počivat. pupa upam, da ti uspe do marca počakat, če pa ne srečno(zgleda je mali čakal, da se mami poroči ) Kokica držim pesti Spps jaz bi tud šla, pa ne kaže nič Jutri, zvečer zarad mene Nobady kdaj greva??? Nič grem spat, dost heca Lahko noč ja tak ko smo se zmenle ... nč prej kot čez čez 26ur in 15min zmenjen, če greš kaj prej, pa se upiraj do nedelje to bi mogla bolj js tep rečt, ker si ti bolj kritična ko jst...men se še nikamor ne mudi, sam želja je 1.3
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:21:30
|
|
|
|
felix7
|
Pupa gre pa zdajle v P popadke ima sicer na pol urce, ampak ima pa precej visok pulz, pa so ji rekli, naj se pride pokazat. Čeprav obstaja verjetnost, da jo pošljejo nazaj domov... Jaz jo itak hecam, naj zdrži do marca Ampak punca ima visok prag bolečine in se dobro drži, bravo naša šašavka pa spet ne bom mogla spat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:27:50
|
|
|
|
lejca
|
Pupa drzi se ,smo s teboj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:32:20
|
|
|
|
lejca
|
Kak je ze pozno...s mi ze tak drema.. vas pozdravljam..pridne bodite!! Lahko noc!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:34:21
|
|
|
|
julam
|
No, predno grem vodoravno, samo še en hiter Hello. kaj je zdej to, a nisem jaz prva na vrsti? In zadnji bodo prvi ali kako? madonca punce, SAMO 2 NOČI no, boste pa ja zdržale. Jaz sploh ne razmišljam več o PDPju, brez veze . V bistvu razmišljam, kaj vse nas čaka drug teden in sploh ne dojemam, da bom verjetno drug teden zibala ne pa mladino okrog razvažala. Kar naeknrat se mmi je neki v glavi zataknilo, sploh se mi ne zdi, da bomo zdaj zdaj rodil. No, mogoče pa ne bomo . Boste me vse šišnle. Jasna, vse, kar napišeš o svojem počutju je, kot bi brala sebe. neverjetno. Mogoče se pa res srečava, bi bilo fino enkrat za spremembo imet eno "znanko" v P. Kakorkoli, KOKiCa, upam, da je že mimo in da že veselo, presrečno strmiš v malo šstručko in ne dojemaš čudeža narave. Pupa, tebi pa želim, da se 2v1 vrneš domov in še malo počakaš. Če pa ne, pa hitro in lahko pot v RIm!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:38:11
|
|
|
|
julam
|
Lejca, ti boš v IT rodila, ne?Ti nas kar obveščaj, kakšna je kaj doktrina čez mejo, vsak dober nasvet hudičevo prav pride. In o dojenju se pri nas res ne govori veliko, mislim konkretnih nasvetov. Meni je sicer dojenje obakrat laufalo, flaške nismo imel nobene, ampak nikol ne veš, saj je odvisno od obeh strank. Fanta sta bila dobra jedca, moje mini mlekarne pa so proizvajale čudež - glede na "velikost". NO, se pustim presenetiti tudi tokrat, kar bo, bo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:39:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam No, predno grem vodoravno, samo še en hiter Hello. kaj je zdej to, a nisem jaz prva na vrsti? In zadnji bodo prvi ali kako? madonca punce, SAMO 2 NOČI no, boste pa ja zdržale. Jaz sploh ne razmišljam več o PDPju, brez veze . V bistvu razmišljam, kaj vse nas čaka drug teden in sploh ne dojemam, da bom verjetno drug teden zibala ne pa mladino okrog razvažala. Kar naeknrat se mmi je neki v glavi zataknilo, sploh se mi ne zdi, da bomo zdaj zdaj rodil. No, mogoče pa ne bomo . Boste me vse šišnle. a ne? kar vsem se nekam mudi se mi zdi, da se ti še prav dobro držiš, pa da boš še malo z nami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:45:10
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam No, predno grem vodoravno, samo še en hiter Hello. kaj je zdej to, a nisem jaz prva na vrsti? In zadnji bodo prvi ali kako? madonca punce, SAMO 2 NOČI no, boste pa ja zdržale. Jaz sploh ne razmišljam več o PDPju, brez veze . V bistvu razmišljam, kaj vse nas čaka drug teden in sploh ne dojemam, da bom verjetno drug teden zibala ne pa mladino okrog razvažala. Kar naeknrat se mmi je neki v glavi zataknilo, sploh se mi ne zdi, da bomo zdaj zdaj rodil. No, mogoče pa ne bomo . Boste me vse šišnle. a ne? kar vsem se nekam mudi se mi zdi, da se ti še prav dobro držiš, pa da boš še malo z nami vedno boljš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:50:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Jasna, vse, kar napišeš o svojem počutju je, kot bi brala sebe. neverjetno. Mogoče se pa res srečava, bi bilo fino enkrat za spremembo imet eno "znanko" v P. Ja, bi bilo fino. Že v prejšnji nosečnosti smo se hecali kdo bo s kom cimra, pa je naneslo, da sva bile res dve isti dan naročeni za sprožitev poroda. Sva se preko ZS opisale, da bi se našli... pa je mene prijelo samo od sebe že prej ponoči. In sva bili v sosednjih soba nato, pa srečali sva se na UZ kolkov, ko so jih imeli naši bebiji, ampak to sva ugotovili katera je katera šele potem, ko sva bile že doma. Drugače pa se tudi jaz ne zavedam, da sem tik pred porodom, da se bo življenje zopet spremenilo 100 na uro (preden se ne navadimo na nov "red", na novosti, ki nam jih bo naša pupi prinesla). Kar stisne me ob misli na porod, na novega člana... kar nekako nisem pripravljena. Ne psihično, ne fizično, ampak to ne bi bila tudi če bi lahko podaljšala za 2 meseca. Pa ko gledam sinka se sprašujem, če bom fer do obeh. Da se bom obema posvečala enako... sedaj ima Jure najino 100% pozornost, kaj pa potem... saj vem, da se ljubezen množi, ampak kar ne vem kako bo. In vsak dan ko vstanem še v enem kosu, si zaželim, da vsaj še kakšen dan ne bi šla rodit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:51:22
|
|
|
|
julam
|
POZABILA SEM glasovat: ful ful ful mi je všeč zvončki in trobentice 09. Razmišljam pa, kolk je smiselno že odpirat temo na Dojenčku, saj bodo februarke v končnem tako pred nami s problemčki in težavicami, da bodo slej ko prej verjetno zajadrale med februarčke. No, samo misel... V končnem je meni vseeno. samo je razlika vsak teden pri novorojenčkih ... Ah, spet sem modra
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 22:58:37
|
|
|
|
julam
|
jasna, jaz si vsak dan zaželim porod brez šivov, samo da bi se lahko čim prej posvetila fantoma. Ja, ljubezen se res množi, ampak je včaasih res težko bit fer do vseh strank. Da ohraniš tisto zdravo pamet, da ne pretiravaš v nobeno skrajnost. Da znaš vključit stareejšega, da mu brez popuščanja, razvajanja, pomilovanja,... dokažeš, da je še vedno ljubljen.... ni enostavno na začetku. Tudi pri nas ne bo, pa se pozornost že zdaj deli na 2. Ampak vidim, da bosta imela težave s sprejemanjem novega in nepoznanega. Vsek mnogorodkam: čim lažje in hitrejše prilagajanje nam želim. Za ljubezen vem, da jo bo povsod dovolj!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?