Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:46:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam NOVO, čestitke še od mene ! Lepa, okrogla, meni že zelo daleč... ja, hvala. Okrogla pa je, z mojo vizualo vred! ja, čist si v stilu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:47:24
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam NOVO, čestitke še od mene ! Lepa, okrogla, meni že zelo daleč... ja, hvala. Okrogla pa je, z mojo vizualo vred! Ah, to smo itak vse, okrogle namreč...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:48:35
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam NOVO, čestitke še od mene ! Lepa, okrogla, meni že zelo daleč... ja, hvala. Okrogla pa je, z mojo vizualo vred! ja, čist si v stilu Jaz sem tudi praznovala v letu mojega prvega mladiča - ampak mal zanjegovim rojstvom, pa nisem bila več okrogla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:48:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Sem se zdaj spomnila komentarja moje tašče: Zdaj bi bil pa že čas, da imamo eno punčko, eno Lučko. Sem se neumno nardila, da ne razumem (da hoče spet manipulirat z imeni), pa me je razsvetlila, da je njej to ime ful lepo. Ampak svoji hčerki ga pa le ni dala . No, sej men je tud lepo ime, samo imamo eno Lucijo v sorodu. hahaha, ja, probat je mogla a ve, da bo punčka, al sta spol ohranila zase?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:49:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Sem se zdaj spomnila komentarja moje tašče: Zdaj bi bil pa že čas, da imamo eno punčko, eno Lučko. Sem se neumno nardila, da ne razumem (da hoče spet manipulirat z imeni), pa me je razsvetlila, da je njej to ime ful lepo. Ampak svoji hčerki ga pa le ni dala . No, sej men je tud lepo ime, samo imamo eno Lucijo v sorodu. Če pa želi sam pomagat!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:49:45
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam Sem se zdaj spomnila komentarja moje tašče: Zdaj bi bil pa že čas, da imamo eno punčko, eno Lučko. Sem se neumno nardila, da ne razumem (da hoče spet manipulirat z imeni), pa me je razsvetlila, da je njej to ime ful lepo. Ampak svoji hčerki ga pa le ni dala . No, sej men je tud lepo ime, samo imamo eno Lucijo v sorodu. hahaha, ja, probat je mogla a ve, da bo punčka, al sta spol ohranila zase? Ne vemo, kaj bo, pa tud če bi vedel, ne bi povedal. Prvič je vedel samo možek, drugič oba, tokrat nihče. Tko mal za popestritev
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:50:28
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam Sem se zdaj spomnila komentarja moje tašče: Zdaj bi bil pa že čas, da imamo eno punčko, eno Lučko. Sem se neumno nardila, da ne razumem (da hoče spet manipulirat z imeni), pa me je razsvetlila, da je njej to ime ful lepo. Ampak svoji hčerki ga pa le ni dala . No, sej men je tud lepo ime, samo imamo eno Lucijo v sorodu. Če pa želi sam pomagat! na vsakem koraku
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:51:56
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam Sem se zdaj spomnila komentarja moje tašče: Zdaj bi bil pa že čas, da imamo eno punčko, eno Lučko. Sem se neumno nardila, da ne razumem (da hoče spet manipulirat z imeni), pa me je razsvetlila, da je njej to ime ful lepo. Ampak svoji hčerki ga pa le ni dala . No, sej men je tud lepo ime, samo imamo eno Lucijo v sorodu. hahaha, ja, probat je mogla a ve, da bo punčka, al sta spol ohranila zase? Ne vemo, kaj bo, pa tud če bi vedel, ne bi povedal. Prvič je vedel samo možek, drugič oba, tokrat nihče. Tko mal za popestritev kaj pa imaš prej?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:52:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Ne vemo, kaj bo, pa tud če bi vedel, ne bi povedal. Prvič je vedel samo možek, drugič oba, tokrat nihče. Tko mal za popestritev zanimivo... pa je mož zdržal, da ti ni bleknil?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:52:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam Sem se zdaj spomnila komentarja moje tašče: Zdaj bi bil pa že čas, da imamo eno punčko, eno Lučko. Sem se neumno nardila, da ne razumem (da hoče spet manipulirat z imeni), pa me je razsvetlila, da je njej to ime ful lepo. Ampak svoji hčerki ga pa le ni dala . No, sej men je tud lepo ime, samo imamo eno Lucijo v sorodu. Če pa želi sam pomagat! na vsakem koraku to so pa tašče!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:52:56
|
|
|
|
julam
|
Felix, a ti tud poznaš eno, ki je rodila dva otroka na isti datum? Jaz poznam 2 taki ženski, mogoče imava pa kakšno skupno znanko... Ali je mogoče katera druga to napisala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:54:00
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam Ne vemo, kaj bo, pa tud če bi vedel, ne bi povedal. Prvič je vedel samo možek, drugič oba, tokrat nihče. Tko mal za popestritev zanimivo... pa je mož zdržal, da ti ni bleknil? moj je bik, prav užival je, ker nihče ni vedel Novo, imamo dva pobca...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:54:21
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Felix, a ti tud poznaš eno, ki je rodila dva otroka na isti datum? Jaz poznam 2 taki ženski, mogoče imava pa kakšno skupno znanko... Ali je mogoče katera druga to napisala ja, moja sodelavka, če se ne motim, je datum 13.8.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:55:09
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam Felix, a ti tud poznaš eno, ki je rodila dva otroka na isti datum? Jaz poznam 2 taki ženski, mogoče imava pa kakšno skupno znanko... Ali je mogoče katera druga to napisala ja, moja sodelavka, če se ne motim, je datum 13.8. ne, ne bo ta prava....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:55:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam Ne vemo, kaj bo, pa tud če bi vedel, ne bi povedal. Prvič je vedel samo možek, drugič oba, tokrat nihče. Tko mal za popestritev zanimivo... pa je mož zdržal, da ti ni bleknil? moj je bik, prav užival je, ker nihče ni vedel Novo, imamo dva pobca... no, pa je pravi bik! No, bi pa res popestrila družinsko dogajanje.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:56:06
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam Ne vemo, kaj bo, pa tud če bi vedel, ne bi povedal. Prvič je vedel samo možek, drugič oba, tokrat nihče. Tko mal za popestritev zanimivo... pa je mož zdržal, da ti ni bleknil? moj je bik, prav užival je, ker nihče ni vedel Novo, imamo dva pobca... no, pa je pravi bik! No, bi pa res popestrila družinsko dogajanje. Sej ne vem, če bi znala s pupko delat...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:57:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam moj je bik, prav užival je, ker nihče ni vedel Novo, imamo dva pobca... če se ne motim, ima Sahary 3 fantke in zdaj pričakuje punčko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:58:31
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam moj je bik, prav užival je, ker nihče ni vedel Novo, imamo dva pobca... če se ne motim, ima Sahary 3 fantke in zdaj pričakuje punčko ja, to sem pa jaz tud zasledila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 22:59:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam Ne vemo, kaj bo, pa tud če bi vedel, ne bi povedal. Prvič je vedel samo možek, drugič oba, tokrat nihče. Tko mal za popestritev zanimivo... pa je mož zdržal, da ti ni bleknil? moj je bik, prav užival je, ker nihče ni vedel Novo, imamo dva pobca... no, pa je pravi bik! No, bi pa res popestrila družinsko dogajanje. Sej ne vem, če bi znala s pupko delat... Eh, kakšne imaš! Imam prijateljico, ki je v tretje dobila punčko. Veselje na kvadrat! Bratca jo že zdaj mazita, razvajata,.. Čvekice, vaju zapuščam, ker sem omamljena od gledanja, kako so drugi pili alkohol! Ne res, lepo spita!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 23:02:06
|
|
|
|
julam
|
nočko tud od mene, felix, najboljš, da greš kar nazaj za platno in vzameš čopiče v roko ... Jaz moram dobit 8 ur spanja, da lahko funkcioniram nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 23:02:42
|
|
|
|
felix7
|
tudi meni že oči skupaj vleče, tako da se poslavljam. Nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 23:03:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam nočko tud od mene, felix, najboljš, da greš kar nazaj za platno in vzameš čopiče v roko ... Jaz moram dobit 8 ur spanja, da lahko funkcioniram nočko haha, bi šla čez črto, če bi zdajle packala jaz pa rabim 10 ur, tako da res grem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 23:13:10
|
|
|
|
julam
|
Zdele sem se spomnila, kaj mi je en model danes prijavil. Sediva z malim na klopci v Mercatorju, pa pride mimo in reče (najprej je še zgledal, da misli samo dobro): "A boš spet rodila? PA tko mejhna. A te je spet napumpu, hudič nemaren". No, verjetno ni treba razlagat, da je bil zgleda ena pijandurčina. OK, zdej pa res grem. Felix, 10 ur? Uf, ne pomnim, kdaj na zadnje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 23:19:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej! A lahko kakšno minuto manjka človek tu gor? Grahec - Čestitke za Lucijo! Pa hecno mi je, ker skoraj vsem odteče voda doma... ko se spomnijam marčevk 07 je bilo takšnih zelo malo, spomnim se v bistvu samo ene. IZVIRNO SPOROČILO: julam jasna, najini poročili s pregleda sta pa zelo podobni, mogoče se pa srečava... No, fino! Ampak pred 1.3. se nama res nikamor ne mudi. Velja?! NOVO - Čestitke za RD! Najlepše darilo pa pride kmalu. tasa_m - Lepo se cartajte doma. Men se zdi, da itak vsaka komaj čaka, da pride domov, ker je vse bolj preprosto in domače. luna - Hmmm, pri meni v prvo ni palila. Točno katera je bila ne vem, ampakni pa bilo efekta. Je pa babica razlagala v porodni (med popadki in sem jo bolj na pol poslušala), da občutijo naval pred luno, ne na tisti dan kot je, ampak prej. Za katero luno, krajc je govorila pa ????? se ne spomim. Pa seveda čestitke vsem ostalim za CTG-je in preglede!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 6:26:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec OBVESTILO!!!! Grahec je danes 26.02. zjutraj odtekla voda. Mož (jaz) jo je peljal v porodnišnico, kjer je ob 13:40 rodila LUCIJO. Velika je 53 cm in težka 3840g in je zdrava in zelo pridna. (slikce pa ne znam gor dat, prosim za pomoč) OČKA GRAHEC ISKRENE ČESTITKE
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?