Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:29:05
|
|
|
|
Grahec
|
OBVESTILO!!!! Grahec je danes 26.02. zjutraj odtekla voda. Mož (jaz) jo je peljal v porodnišnico, kjer je ob 13:40 rodila LUCIJO. Velika je 53 cm in težka 3840g in je zdrava in zelo pridna. (slikce pa ne znam gor dat, prosim za pomoč)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:29:17
|
|
|
|
_andreja_
|
persida super tolk sem velela, zdaj pa veselo rastite in na veliko se crkljajte.... za ostale če je še aktera na novo doma, ali pa na novo rodila tudi čestitam, sam je preveliko za prebrat.... me pa nekaj zanima, ali si ve še uspete pobriti tam spodaj???pa noge maste pobrite??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:30:40
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec OBVESTILO!!!! Grahec je danes 26.02. zjutraj odtekla voda. Mož (jaz) jo je peljal v porodnišnico, kjer je ob 13:40 rodila LUCIJO. Velika je 53 cm in težka 3840g in je zdrava in zelo pridna. (slikce pa ne znam gor dat, prosim za pomoč) čestitam!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:31:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec OBVESTILO!!!! Grahec je danes 26.02. zjutraj odtekla voda. Mož (jaz) jo je peljal v porodnišnico, kjer je ob 13:40 rodila LUCIJO. Velika je 53 cm in težka 3840g in je zdrava in zelo pridna. (slikce pa ne znam gor dat, prosim za pomoč) čestitke!!!! uf. glede slikice pa jaz nisem ravno čisto pravi naslov....
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:32:51
|
|
|
|
lejca
|
Grahec , cestitke tudi od mene.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:34:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ persida super tolk sem velela, zdaj pa veselo rastite in na veliko se crkljajte.... za ostale če je še aktera na novo doma, ali pa na novo rodila tudi čestitam, sam je preveliko za prebrat.... me pa nekaj zanima, ali si ve še uspete pobriti tam spodaj???pa noge maste pobrite?? jaz si naredim take otočke, ker nekaj na pamet brijem. po moje se bojo v P kar križali, ko bojo videli to umetnijo. noge pa si včasih ko se mi da še nekak uspem....
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:36:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
KJE JE KATERA KI ZNA DOBRO SLIKICE LIMAT NA FORUM??? MOŽ OD GRAHEC BI RAD DAL SLIKICO OD LUCIJE GOR PA NE ZNA...
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:36:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec OBVESTILO!!!! Grahec je danes 26.02. zjutraj odtekla voda. Mož (jaz) jo je peljal v porodnišnico, kjer je ob 13:40 rodila LUCIJO. Velika je 53 cm in težka 3840g in je zdrava in zelo pridna. (slikce pa ne znam gor dat, prosim za pomoč) juhuhu, še ena punčkaaaaaaaaaaaaaaaaaa čestitke očkatu in seveda mamici slikico pa lahko pošlješ na novak.ana@siol.net, pa jo jaz prilepim gor joj, kako sem vesela, da še vedno visim na RRju
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:38:43
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec OBVESTILO!!!! Grahec je danes 26.02. zjutraj odtekla voda. Mož (jaz) jo je peljal v porodnišnico, kjer je ob 13:40 rodila LUCIJO. Velika je 53 cm in težka 3840g in je zdrava in zelo pridna. (slikce pa ne znam gor dat, prosim za pomoč) uau čestitkeeee mamici in seveda tudi atiju
< Sporočilo je popravil NoBady -- 26.2.2009 21:39:39 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:42:46
|
|
|
|
NoBady
|
no lepo da sem še eno lepo novičko zvedla, zdaj grem pa lahko spat... ve pa noge skup tišat NOČKO
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:43:35
|
|
|
|
Grahec
|
Felix7: Slikco imaš na mailu...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:43:50
|
|
|
|
felix7
|
evo jo, manekenko Lucijo: joj, še en angelček, že 11. marčevski otročiček, 5. punčka po vrsti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:45:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady no lepo da sem še eno lepo novičko zvedla, zdaj grem pa lahko spat... ve pa noge skup tišat NOČKO že tiščim nočko.
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:46:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo jo, manekenko Lucijo: joj, še en angelček, že 11. marčevski otročiček, 5. punčka po vrsti joj kaka lepotička
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:46:14
|
|
|
|
felix7
|
aja, bravo novopečenemu očku Lucije za tako hitro odzivnost je pa Lucija res konkreten otročiček, ni čudno, da se ji je mudilo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:47:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Evo mene s pregleda, nič posebnega nimam za poročat, CTG - vse mirno, ginekološko me ni pregledala, kg vse skupaj +19, naslednji pregled 5.2. (CTG)...to je to, sva se pa prav nasmejale, taka panika je bila, zdaj,ko bi se pa moralo kaj začet dogajat, se je pa vse umirilo ...bom šla spet čez rok jaz pa mislim, da boš 16.3. rodila moji sodelavki je uspelo dva otroka na isti dan rodit.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:47:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy čveke, a z marcem bomo že v 8.delu naše nadaljevanke, če boste pridno čvekale danes grem na predavanje,jaz jutri ne bom imela časa,ker grem še na en izpit,prej bom pa še imela predavanje Potem pa navijam, da ga dobro opraviš se pridružujem željam! jaz tudi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:48:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1hruška Živjo! Da se mal javim.. Sem glih iz pregleda. Vse OK. A imate ve po 36 tednu vsak teden pregled in CTG? Jaz sm zdaj 36/3 teden, pa mi je rekla, da je naslednji pregled v 38 tednu.. CTGja nisem imela, je rekla, da je šele zadnji teden.. Vse moje kolegice, so imele po 36 tednu vsak teden CTG.. A je to OK? ja bom v torek 36 tednov in 6 dni, pa mislim, da mi še nima namena CTGja delat, ker se ga dela od 37. tedna dalje kdaj imaš pa naslednji pregled? in kg - a so ostali isti?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:48:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy olla, danes pa je na svet prijokala še ena marčevka čeprav ne vem ali njena mamica sodeluje na našem forumu čestitike mamici in atiju pa mali Maji čestitke a to so kakšni tvoji znanci?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:49:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary evo mene s ctgja sem dolžna podatke še od 10.2. ko sem mela pregled + samoplačniški uz torej +13 KG (2 MANJ NA RAČUN SEKIRANJA ZARAD TAMALEGA SINKOTA), OBSEGA SI NIKOL NE MERIM, TEŽA MOJE ZAENKRAT ŠE PUPE JE BILA 2800G, OBRNJENA NAVZDOL, GLAVICA PRIBL. 32,5CM, tolk od tega pregleda, danes sem bila na ctgju in sem mojga ginekologa direktno vprašala zakaj mi ne pogleda, preveri dolžino MV in odprtosti pa je rekel da ne bi kake infekcije fasala -Mislim halo pol sem pa rekla da me nekaj boli spodaj ampak ni popadek, četrtič bom menda ja vedela kako zgleda popadek pol mi je pa dal naknadno za kri dat da boma pregledala Crp mislim da je to faktor vnetja(?) v glavnem je rekel da vse kar je nad 4 je praiprava na porod (men je v laboraoriju rekla da do 8 je normalno), no in zdele kličem pa je reku da ga mam 16 da je povišan da se neki dogaja ampak da ni hudo, da če bi blo čez 50 bi blo neki hudega (prej je omenjal 4) no in da naj drug teden pridem normalno na ctg (če se seveda prej ne porodim- po njegovo) kaj ve mislite se katera bolje spozna? aja pa še prehlajena sem , pa on pravi da zarad tega crp ne bi smel biti nič višji??? saj ne vem... čestitke, kdaj imaš pa naslednji pregled?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:49:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak če ima naša novo danes rd??? novo ima RD danes iskrene čestitke še enkrat vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:50:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m heiiiiii mi smo domaaaaaaaaaaaaaaaaaa oooooooooooooooooo, mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii šašavke v popolni postavi a boš ti tudi delila porodno zgodbo z nami? čeprav je obveščevalna kar dobro delovala že v času dogajanja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:50:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kje pa je dans naša feliša, je čist umetnica ratala, pa več čopiča ne spusti z rok al kako ja, sem že napol naredila naslednjo slikico, potem sem šla pa avto registrirat in z mami sva šli v šoping - sem ji rekla, da me mora sabo vzet, ko bo šla cunje zase kupvat, da dam žegn, kaj lahko kupi in kaj ne, da si ne bi kej preveč "tetkastih" cunj kupovala zdej sem mela pa toooooooook za nazaj prebrat, pa moram rečt, da sploh niso ble neumne debate
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:51:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica to pa je smesen obcutek....obema se kolca naenkrat suncicica, kdaj imaš pa ti naslednji pregled?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:51:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika ko pingvini smo pa kaj češ...vsega bo kmalu konec, dokler pa še uživajmo kot nosečke... evo, še en pingvin tukaj in če mi bo še kdo rekel, da je moj buši majhen, ga bom v rit nasuvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?