|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
26.2.2009 21:29:05   
Grahec
OBVESTILO!!!!

Grahec je danes 26.02. zjutraj odtekla voda. Mož (jaz) jo je peljal v porodnišnico,
kjer je ob 13:40 rodila  user posted image  LUCIJO. Velika je 53 cm in težka 3840g in je zdrava in zelo pridna. 

(slikce pa ne znam gor dat, prosim za pomoč)

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
26.2.2009 21:29:17   
_andreja_
persida super tolk sem velela, zdaj pa veselo rastite in na veliko se crkljajte.... za ostale če je še aktera na novo doma, ali pa na novo rodila tudi čestitam, sam je preveliko za prebrat....

me pa nekaj zanima, ali si ve še uspete pobriti tam spodaj???pa noge maste pobrite??

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
26.2.2009 21:30:40   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

OBVESTILO!!!!

Grahec je danes 26.02. zjutraj odtekla voda. Mož (jaz) jo je peljal v porodnišnico,
kjer je ob 13:40 rodila  user posted image  LUCIJO. Velika je 53 cm in težka 3840g in je zdrava in zelo pridna. 

čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
26.2.2009 21:31:37   
MalaČebelica

OBVESTILO!!!!

čestitke!!!!

uf. glede slikice pa jaz nisem ravno čisto pravi naslov....

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
26.2.2009 21:32:51   
lejca
Grahec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , cestitke tudi od mene.

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
26.2.2009 21:34:23   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

persida super tolk sem velela, zdaj pa veselo rastite in na veliko se crkljajte.... za ostale če je še aktera na novo doma, ali pa na novo rodila tudi čestitam, sam je preveliko za prebrat....

me pa nekaj zanima, ali si ve še uspete pobriti tam spodaj???pa noge maste pobrite??

jaz si naredim take otočke, ker nekaj na pamet brijem. po moje se bojo v P kar križali, ko bojo videli to umetnijo. noge pa si včasih ko se mi da še nekak uspem....

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
26.2.2009 21:36:25   
MalaČebelica
KJE JE KATERA KI ZNA DOBRO SLIKICE LIMAT NA FORUM???

MOŽ OD GRAHEC BI RAD DAL SLIKICO OD LUCIJE GOR PA NE ZNA...

Neposredna povezava do sporočila: 4532
26.2.2009 21:36:55   
felix7

OBVESTILO!!!!

juhuhu, še ena punčkaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image  čestitke očkatu in seveda mamici user posted image user posted image user posted image user posted image

slikico pa lahko pošlješ na novak.ana@siol.net, pa jo jaz prilepim gor

joj, kako sem vesela, da še vedno visim na RRju user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
26.2.2009 21:38:43   
NoBady

OBVESTILO!!!!

uau user posted image user posted image user posted image čestitkeeee mamici in seveda tudi atijuuser posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil NoBady -- 26.2.2009 21:39:39 >

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
26.2.2009 21:42:46   
NoBady
no lepo da sem še eno lepo novičko zvedla, user posted image
zdaj grem pa lahko spat... ve pa noge skup tišatuser posted image

NOČKOuser posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
26.2.2009 21:43:35   
Grahec
Felix7: Slikco imaš na mailu...

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
26.2.2009 21:43:50   
felix7
evo jo, manekenko Lucijo:

user posted image

joj, še en angelček, že 11. marčevski otročiček, 5. punčka po vrsti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
26.2.2009 21:45:10   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

no lepo da sem še eno lepo novičko zvedla, user posted image
zdaj grem pa lahko spat... ve pa noge skup tišatuser posted image

NOČKOuser posted image user posted image

že tiščim user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
26.2.2009 21:46:12   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

evo jo, manekenko Lucijo:

user posted image

joj, še en angelček, že 11. marčevski otročiček, 5. punčka po vrsti user posted image user posted image user posted image

joj kaka lepotička user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
26.2.2009 21:46:14   
felix7
aja, bravo novopečenemu očku Lucije za tako hitro odzivnost user posted image user posted image user posted image

je pa Lucija res konkreten otročiček, ni čudno, da se ji je mudilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4540
26.2.2009 21:47:36   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Evo mene s pregleda, nič posebnega nimam za poročat, CTG - vse mirno, ginekološko me ni pregledala, kg vse skupaj +19, naslednji pregled 5.2. (CTG)...to je to, sva se pa prav nasmejale, taka panika je bila, zdaj,ko bi se pa moralo kaj začet dogajat, se je pa vse umirilo user posted image ...bom šla spet čez rok user posted image

jaz pa mislim, da boš 16.3. rodila user posted image  moji sodelavki je uspelo dva otroka na isti dan rodit.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
26.2.2009 21:47:53   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

čveke, a z marcem bomo že v 8.delu user posted image  naše nadaljevanke,
user posted image  če boste pridno čvekaleuser posted image user posted image user posted image  danes grem na predavanje,jaz jutri ne bom imela časa,ker grem še na en izpit,prej bom pa še imela predavanjeuser posted image user posted image user posted image

Potem pa navijam, da ga dobro opravišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image se pridružujem željam! user posted image user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
26.2.2009 21:48:18   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: 1hruška

Živjo!
Da se mal javim.. Sem glih iz pregleda. Vse OK. user posted image
A imate ve po 36 tednu vsak teden pregled in CTG? Jaz sm zdaj 36/3 teden, pa mi je rekla, da je naslednji pregled v 38 tednu.. CTGja nisem imela, je rekla, da je šele zadnji teden.. Vse moje kolegice, so imele po 36 tednu vsak teden CTG.. A je to OK?

ja bom v torek 36 tednov in 6 dni, pa mislim, da mi še nima namena CTGja delat, ker se ga dela od 37. tedna daljeuser posted image
kdaj imaš pa naslednji pregled? in kg - a so ostali isti?

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
26.2.2009 21:48:37   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

olla,

danes pa je na svet prijokala še ena user posted image  marčevka čeprav ne vem ali njena mamica sodeluje na našem forumu

čestitike mamici in atiju pa mali Maji user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  a to so kakšni tvoji znanci?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
26.2.2009 21:49:02   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

evo mene s ctgja
sem dolžna podatke še od 10.2. ko sem mela pregled + samoplačniški uz
torej +13 KG (2 MANJ NA RAČUN SEKIRANJA ZARAD TAMALEGA SINKOTA), OBSEGA SI NIKOL NE MERIM, TEŽA MOJE ZAENKRAT ŠE PUPE JE BILA 2800G, OBRNJENA NAVZDOL, GLAVICA PRIBL. 32,5CM,
tolk od tega pregleda, danes sem bila na ctgju in sem mojga ginekologa direktno vprašala zakaj mi ne pogleda, preveri dolžino MV in odprtosti pa je rekel da ne bi kake infekcije fasala -Mislim halo
pol sem pa rekla da me nekaj boli spodaj ampak ni popadek, četrtič bom menda ja vedela kako zgleda popadek
pol mi je pa dal naknadno za kri dat da boma pregledala Crp mislim da je to faktor vnetja(?) v glavnem je rekel da vse kar je nad 4 je praiprava na porod (men je v laboraoriju rekla da do 8 je normalno), no in zdele kličem pa je reku da ga mam 16 da je povišan da se neki dogaja ampak da ni hudo, da če bi blo čez 50 bi blo neki hudega (prej je omenjal 4) no in da naj drug teden pridem normalno na ctg (če se seveda prej ne porodim- po njegovo)
kaj ve mislite se katera bolje spozna? aja pa še prehlajena sem , pa on pravi da zarad tega crp ne bi smel biti nič višji???
saj ne vem...

čestitke, kdaj imaš pa naslednji pregled?

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
26.2.2009 21:49:43   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

če ima naša novo danes rd???
novo ima RD danesuser posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
26.2.2009 21:50:08   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

heiiiiii 
mi smo domaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooooooooooooooo, mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  šašavke v popolni postavi user posted image
a boš ti tudi delila porodno zgodbo z nami? čeprav je obveščevalna kar dobro delovala že v času dogajanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
26.2.2009 21:50:53   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

kje pa je dans naša feliša, je čist umetnica ratala, pa več čopiča ne spusti z rok al kako user posted image

ja, sem že napol naredila naslednjo slikico, potem sem šla pa avto registrirat in z mami sva šli v šoping - sem ji rekla, da me mora sabo vzet, ko bo šla cunje zase kupvat, da dam žegn, kaj lahko kupi in kaj ne, da si ne bi kej preveč "tetkastih" cunj kupovala user posted image  zdej sem mela pa toooooooook za nazaj prebrat, pa moram rečt, da sploh niso ble neumne debate user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
26.2.2009 21:51:10   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

to pa je smesen obcutek....obema se kolca naenkratuser posted image user posted image user posted image

suncicica, kdaj imaš pa ti naslednji pregled?

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
26.2.2009 21:51:22   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ko pingvini smo user posted image user posted image user posted image  pa kaj češ...vsega bo kmalu konec, dokler pa še uživajmo kot nosečke...user posted image

evo, še en pingvin tukaj user posted image  in če mi bo še kdo rekel, da je moj buši majhen, ga bom v rit nasuvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?