Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 6:26:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo jo, manekenko Lucijo: joj, še en angelček, že 11. marčevski otročiček, 5. punčka po vrsti SpET ČIST sveži lušti....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 6:27:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam NOVO, čestitke še od mene ! Lepa, okrogla, meni že zelo daleč... ja, hvala. Okrogla pa je, z mojo vizualo vred! mene je tašča vprašala ,če si že rodila tk,da ni tak hudo okrogla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 6:27:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak to pa je res lušna obveznost med popadki samo veselje je,ko moraš papirje izpolnjevat med popadki a veste kak užitek je študirat,kaj boš povedal,ko moraš razmišljevat,govorit,pol še te pa po možnosti kdo napizdi,da ne pozabit dihat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 6:27:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Evo mene iz pregleda (za nazaj še nisem nič prebrala). Najini punci se nikamor ne mudi. Še vedno (kot 10 dni nazaj) odprta za en prst, bris je ok, urin je ok, ctg je ok, vse ok. Mami in krofi so pridelali +1kg , naslednji pregled imam na rok 3.3.! Se je pa spustila že zelo nizko in zato me spodaj vse tišči in boli. S/F se mi je zmanjšal za 2cm, kar kaže na to, da je že res zelo nizko. čestitke jasna za pregled jaz sem pa mislila,da kaj ne štima,ker se moj premer bušija ne sklada več s tedni jaz sem zopet na 36 cm-tud minus 2cm sam to sem opazla šele doma,tk,da G nisem mogla vprašat zakaj je temu tako
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 6:27:53
|
|
|
|
spps
|
Dobrro jutro Marčevke a bo dans tud katera šla po štručko?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 6:52:11
|
|
|
|
spps
|
tašika ,kako je doma??'
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:21:39
|
|
|
|
piamaria
|
Morgen Bravo Lucija, mami in ati Ob takšnih merah res ni imela več kaj pri mamici počivat. Spps...jaz imam tudi 3.3 pregled, edina razlika bo le ta, da ti boš verjetno naslednja ali pa prva TAPRAVA Marčevka, ki bo v Marcu povila dojenčka Ali si se namenila že zvečer it? Le sporoči. Kuham kofi in čakam na svež kruhec...pa dober tek
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:27:59
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec OBVESTILO!!!! Grahec je danes 26.02. zjutraj odtekla voda. Mož (jaz) jo je peljal v porodnišnico, kjer je ob 13:40 rodila LUCIJO. Velika je 53 cm in težka 3840g in je zdrava in zelo pridna. (slikce pa ne znam gor dat, prosim za pomoč) ČESTITKE MAMICI IN NOVOPOČNEM OČKU
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 27.2.2009 7:35:09 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:29:15
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo jo, manekenko Lucijo: joj, še en angelček, že 11. marčevski otročiček, 5. punčka po vrsti ZELO LEPA PUPA
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:37:29
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro!!! Spala , zadnje čase mi je ful slabo zjutraj pa zvečer, danes pa še želodec zvija, upam, da nisem kje kakega virusa fasala. Spet imamo eno mamico, ka lepo je gledat te male štručke, no sej mi bomo tudi kmalu na istem.Do marca sta le še 2 dneva.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:40:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy olla, danes pa je na svet prijokala še ena marčevka čeprav ne vem ali njena mamica sodeluje na našem forumu čestitike mamici in atiju pa mali Maji čestitke a to so kakšni tvoji znanci? ja, v bistvu moj mož in njen mož delata skupaj; pa ko je bla ona na obali, smo hodili dosti ga žurat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:40:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo jo, manekenko Lucijo: joj, še en angelček, že 11. marčevski otročiček, 5. punčka po vrsti odprem RR zjutraj, pogledam zadnje debate in glej ga zlomka; še ena pupa med marčevkami je prijokala bravo mamici in atiju mali Luciji pa veliko cartanja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:41:01
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m heiiiiii mi smo domaaaaaaaaaaaaaaaaaa lepo se cartajte
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: spp jaz sem pa mislila,da kaj ne štima,ker se moj premer bušija ne sklada več s tedni jaz sem zopet na 36 cm-tud minus 2cm sam to sem opazla šele doma,tk,da G nisem mogla vprašat zakaj je temu tako Sej jst sem prejšnjič (ko se je najprej razdalja zmanjšala za 1cm opazila doma, pa hitro šla brat Puškota, sedaj mi je pa sama povedala, da se je še za en centi zmanjšala razdalja S/F kar pomeni, da je mala res čist nizko, pa še ko je tipala je rekla, d ani čudno da me vse navzdol boli in tišči. Tko punce, še malo, malo pa tu marec!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:49:16
|
|
|
|
julam
|
morgen! Danes je pa menda prvo jutro, da ga imam frej. Je mož prvič oba poba peljal v vrtec. Mi3 se ponavad poštimamo tipi topi, fantje so pa danes ustvarili tak kaos, da je možek ugotovil, da bi bilo skor boljše, da gre on rodit . Jao, bo še pestro, ko me ne bo. punce, 27. smo! Ta dva dni bomo pa menda že zdržale. No, mene lahko prime vsak trenutek, danes ponoči se mi je okrog mehurja vsee tako napihnilo, da sem bila že v nizkem štartu, daa mi voda odteče. V prvo mi je ravno sredi noči na poti iz spalnice v WC.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:53:08
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: spp jaz sem pa mislila,da kaj ne štima,ker se moj premer bušija ne sklada več s tedni jaz sem zopet na 36 cm-tud minus 2cm sam to sem opazla šele doma,tk,da G nisem mogla vprašat zakaj je temu tako Sej jst sem prejšnjič (ko se je najprej razdalja zmanjšala za 1cm opazila doma, pa hitro šla brat Puškota, sedaj mi je pa sama povedala, da se je še za en centi zmanjšala razdalja S/F kar pomeni, da je mala res čist nizko, pa še ko je tipala je rekla, d ani čudno da me vse navzdol boli in tišči. Tko punce, še malo, malo pa tu marec! Naš je že čisto v sramni kosti zagozden, sploh nima prostora migat in me potem z rokicami v kosti nabija. Pravi moj G, da je DOBRO!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:54:54
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, izvolite in pa ..... spali smo superca, celo noč, no ob 4-ih sem mogla na WC ampak je bla noč taprava...jutro pa tudi.... zdaj pijem kavico, pol grem cunje obesit, ker je stroj čez noč opral in z možekom greva v trgovino... Žigec je brez vročine, nekaj kašlja ma upam, da ne bo kaj resnega iz tega nastalo...... zdaj pa samo še 2dni noge skup tiščat pol pa v da prijokajo marčevki.... aja, naslov teme, ko bomo čvekale o naših ? dejmo z idejami na plan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:56:39
|
|
|
|
Lolita23
|
Zakaj men pod S/F piše v ulomku x ulomjeno z 3??? A ve katera zakaj in kaj to pomeni, ker mi po celem dol v tej vrstici tak piše, mislim v ulomkih??'
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:56:58
|
|
|
|
sanna
|
Jutro čvekice. Pa se končno le bliža tale naš marec. Čestitke za novo pupiko ! Sami lepi dojenčki... Z vsakim novim dojenčkom, tudi jaz že komaj čakam na svojega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 7:58:19
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy zdaj pa samo še 2dni noge skup tiščat pol pa v da prijokajo marčevki.... Sem možeku včeraj povedala, da sem praktično še zaprta in da bi se lahko končno čez vikend spet pocrkljala. Odgovor: nič se ne bomo igrali...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 8:18:43
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec OBVESTILO!!!! Grahec je danes 26.02. zjutraj odtekla voda. Mož (jaz) jo je peljal v porodnišnico, kjer je ob 13:40 rodila LUCIJO. Velika je 53 cm in težka 3840g in je zdrava in zelo pridna. čestitke celi družinici!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 8:19:27
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy zdaj pa samo še 2dni noge skup tiščat pol pa v da prijokajo marčevki.... Sem možeku včeraj povedala, da sem praktično še zaprta in da bi se lahko končno čez vikend spet pocrkljala. Odgovor: nič se ne bomo igrali... , očitno se mu ne mudi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 8:24:53
|
|
|
|
pocka
|
Dobro jutro...vidim,da se je začelo spet nekaj dogajat, no saj je cajt, zdaj so vse prišle iz P, zdaj je nova runda na vrsti. Spala sem super, ampak Taja je spet ob 6 bila pokonci, nas očitno pripravlja na novega člana... ...jaz že kuham, danes bo jota za kosilo...pa torbo bi si morala pripravit, mislim,da bi bil že cajt,da kaj na kup zmečem... felix - ko končaš umetnijo,pa le pokaži, kaj si ustvarila A mislite,da bom šla 16.3. rodit, ja no,v redu, bi bilo fajn, ker imamo v planu 15. praznovati rojstni dan od Taje, tko,da 16. imam čas. Moj sodelavec ima tudi oba sina na isti dan rojena... Ne spomnim se kaj ste še čvekale,da bi pokomentirala...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 8:26:58
|
|
|
|
sanna
|
Julam, tudi pri nas je isto. Tako, da bomo še nekaj časa na suhem . Danes pa je moj otročiček takoooo živahen, da komaj sedim. Izgleda, da mu kar odgovarja v trebuhu, da se mu tudi na rok ne bo nikamor mudilo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 27.2.2009 8:57:27
|
|
|
|
dana
|
Čestitke Grahec za Lucijo Joj ko gledam te slikce že komaj čakam, da vidim svojega Tasa dobrodošla doma. Najbrž si zelo vesela, ko sta končno doma.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?