|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
26.2.2009 6:32:29   
spps
user posted image   ena user posted image
kavica                         in čajček 

< Sporočilo je popravil spps -- 26.2.2009 6:35:44 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
26.2.2009 6:33:52   
spps
user posted image user posted image

zajterk je bolj na easy,da se ne boste preveč zredileuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 26.2.2009 6:38:29 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
26.2.2009 6:42:45   
spps
user posted image

pa še en link,da ne bo katera skup padla user posted image user posted image user posted image

KLIKNI

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
26.2.2009 6:50:37   
KOKICA32
Dobro jutro! user posted image

Hvala, spps, za zajtrk in sladico! user posted image

Danes pa imam jaz prvi ctg. Kak dolgo to traja in kako poteka? Kaj se samo vležeš in te priklopijo, potem pa čakaš, da izmerijo bitje srčka in morebitne popadke?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
26.2.2009 7:06:15   
pocka
Dobro jutro!

Vas samo pozdravim, se moram iti zrihtat, pol pa šibam na CTG.

kokica - pri ctg ti samo na trebuh tiste žice priklopijo pol pa najmanj 20 minut tam ležiš in poslušaš srček od user posted image ...fajn zadeva za malo zadremat user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
26.2.2009 7:06:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro! user posted image

Hvala, spps, za zajtrk in sladico! user posted image

Danes pa imam jaz prvi ctg. Kak dolgo to traja in kako poteka? Kaj se samo vležeš in te priklopijo, potem pa čakaš, da izmerijo bitje srčka in morebitne popadke?

Jutrouser posted image user posted image user posted image
ctg traja nekje20-30min,na trebuh ti namestijo take trakove in opazujejo bitjje srca in možne popadke...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
26.2.2009 7:07:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Dobro jutro!

kokica - pri ctg ti samo na trebuh tiste žice priklopijo pol pa najmanj 20 minut tam ležiš in poslušaš srček od user posted image ...fajn zadeva za malo zadremat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a maš namen dremat na CTG-ju?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
26.2.2009 7:10:41   
spps
Jaz pa moram počas spravit malo v šolo,pa neki grem na šolo vprašat-jim grem mal zatežit user posted image user posted image user posted image  potem bom pa doma do 16ih,potem pa grem na predavanjeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
26.2.2009 7:15:36   
PERSIDA
DOOOOOOOBBBBRRRRRROOOOOOO JUUUUUUUUUTTTTTTRRRRRRRRRROOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!

DRAGE MOJE ,DA VAM POVEM ,DA SMO PRIŠLI V TOREK POPOLDAN DOOOOOOOMOOOOOOOOV.Bavca sta se takoj vklopla,kot ,da bi vedela ,da sta na svojem.Spita ,ko topa in jesta brez problemov.Sicer jih nekaj malo dojim na dojko ,ker nimata moči ,da bi vse pojedla ostalo si izčrpavam al ,pa dam dodatek kolko pač sfali ,ker molznik nikoli ne potegne toliko mleka kot ga lahko otrok.Upam ,da v bodoče se jima bo prsa kaj bol začela dopast user posted image .Jaz bom vstrajala pri tem ,da bom res pol šla kam brez skrbi zaradi hrane.No v glavnem gre nam dobro se cartamo na polno.

MOJA JEKLENA VOLJA SE JE IZPLAČALA,ČEPRAV SE MI JE NA TRENUTKE PODIRAL SVET.

Včeraj si je ,pa mami privoščla frizeja ,ker mi tasa ni hotela splesti kiticuser posted image .Ej drage moje kot da mam glavo 10 kg bolj lahko.No ,pa ati je šel podpisat očetostvo ,da je tud uradno na papirju ker se je že bal ,da njega ne bo napisano na rojstnem listu user posted image .

No ,da se še malo pohvalim za dobrodošlico mi je dragi skupaj z starši pripravil sprejem.Res lepo je tud pripravil sobico za najina bavca jo okrasil dal napis na vrata res naš ati se je potrudil.Men ,pa je podaril prečudovit šopek s priloženim verzom:

Družina je vez,ki jo kujejo ljubezen,toplina in spoštovanje.
Želim si ,da bi bila srečna z najinima sončkoma Tomažem in Anžejem.Ti želi tvoj Milan ob srečnem prihodu domov.
Na šopku ,pa je bil obešen ključ od novega avtomobila (sicer rabljenega).No drage moje tako se je zaključil naš prihod domov.

Tako poročilo sem dala dol zdaj ,pa naj še vam zaželim čimprej ,da pridejo na svet vaši sončki ,da bomo lahko prešaltali na drugo temo.

NA KONCU ,PA ŽE STOTIČ HVALA VAM ,DA STE BILE ZMENOJ KO JE BILO TO NAJBOLJ POTREBNO. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
26.2.2009 7:16:24   
KOKICA32
Hvala punce za obrazložitve! user posted image Upam, da mbom lahko te malo zadremuckala tam, medtem, ko bom poslušala srčka! user posted image user posted image user posted image

Spps, fajn rihtaj, pocka ti pa tudi! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
26.2.2009 7:19:50   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image a maš namen dremat na CTG-ju?user posted image user posted image

ponavadi se mi res začne ful dremat user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
26.2.2009 7:21:08   
KOKICA32
PERSIDA!!!!!!

Super, da ste doma in da vse teče kot mora. Pa tak lep sprejem in nato še DARILOOOOOOO! Vau, sami avti padajo! Super, res!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Celotni tvoji družini želim, da se vam uresničijo zapisane želje na voščilu tvojega dragega! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVO!!!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
26.2.2009 7:21:50   
pocka
persida - super,da ste doma in user posted image za možeka,ki ti je pripravil nepozabno presenečenjeuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
26.2.2009 7:29:58   
Lolita23
Živjo!!!

Kako ste???

za vse ki imate pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

persida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da si doma in za darilooo, zdaj se pa le veselo cartajteuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
26.2.2009 7:40:05   
Anonimen
Dobro jutro!

še vse pridno noge skupaj držite?

Seveda! Sej še ni marec. Čeprav me neki čudn šraufa, ampak nimam še časa it rodit. Vsaj še ta vikend moram zdržat, ker imam še preveč planov. user posted image

PERSIDA - user posted image user posted image user posted image Lepo je prebrat take lepe novičke! user posted image Sedaj boste kmalu že lahko z jjasno, cito, yanio in Najo, ko pride odprele na forumu otroci temo Marčevk 09.

pocka
- Da lahko na CTG-ju dremaš? Ojej, pri nas imajo tako trdo dilo za ležat tam, da me že po praih minutah boli kolk, pa da sem čist lesena k pridem dol. Drugače pa imam tudi jaz CTG danes, ampak popoldne.

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
26.2.2009 8:00:53   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

pocka
- Da lahko na CTG-ju dremaš? Ojej, pri nas imajo tako trdo dilo za ležat tam, da me že po praih minutah boli kolk, pa da sem čist lesena k pridem dol. Drugače pa imam tudi jaz CTG danes, ampak popoldne.

a ne, pri nas je pa prav fajn postelja user posted image ...nič šibam, se javim potem

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
26.2.2009 8:08:05   
KOKICA32
JAz tudi grem--do potem! user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
26.2.2009 8:22:08   
helimaša
jutro!

sicer nisem brala nazaj.....sem pa prebrala da je Persida doma......ja......zelo lep sprejem.....in jst sm kar malo zajokala.....jah.....hormoni kaaj čmo......sm se pa tud spomnla da je blo prvič pr men isto.....sm da niso bli ključi od avtauser posted image ......tko da moški znajo bit včasih res romantični.....sploh če ne pričakuješ tega.......
jst sm pa dons tko švoh......me ful trebuh boli......k da bi me en brcu ponočuser posted image ......ne ampak me res tko čudn boli.....sm niso popadki.....pa še slabo sm spala.......zdele grem še pomit šalce od kavice......pa v sušilca še cune vržem.....pol pa za kšno urco pred TV......pol bi šla pa mal na sonček.....en dan se morm spravt še mal peglat.....pa okna pomit.....k sonce posveti me skor na rit vrže.....tok so umazana.....obup.....
v soboto grem še na deklišno......tko da bo žur......pol je pa itak že marec in bomo sam še čakaluser posted image ......
zdej grem pa res še kej narest......
papa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
26.2.2009 8:37:09   
spps

PERSIDA!!!!!!

Super, da ste doma in da vse teče kot mora. Pa tak lep sprejem in nato še DARILOOOOOOO! Vau, sami avti padajo! Super, res!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Celotni tvoji družini želim, da se vam uresničijo zapisane želje na voščilu tvojega dragega! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVO!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image supeeeeer,da ste doma in,da nimate težav s spremembo okoljauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
26.2.2009 8:37:11   
spps

Hvala punce za obrazložitve! user posted image Upam, da mbom lahko te malo zadremuckala tam, medtem, ko bom poslušala srčka! user posted image user posted image user posted image

Spps, fajn rihtaj, pocka ti pa tudi! user posted image

sem že domauser posted image user posted image zrihtala kar sem imela v namenuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
26.2.2009 8:37:12   
Pupa7
dobro jutro,

najprej persida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo da ste doma, zadovoljni in srečni in seveda mobilni!!!! sem kar solzice spustila, ko si tako lepo napisala user posted image

zdaj pa sem vse pozabla kaj sem htela komentirat, je še prezgodaj hahahahuser posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
26.2.2009 8:37:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

dobro jutro,

najprej persida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo da ste doma, zadovoljni in srečni in seveda mobilni!!!! sem kar solzice spustila, ko si tako lepo napisala user posted image

zdaj pa sem vse pozabla kaj sem htela komentirat, je še prezgodaj hahahahuser posted image

morgen! kako ste gospa?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
26.2.2009 8:37:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Dobro jutro!

še vse pridno noge skupaj držite?

Seveda! Sej še ni marec. Čeprav me neki čudn šraufa, ampak nimam še časa it rodit. Vsaj še ta vikend moram zdržat, ker imam še preveč planov. user posted image

šeni marec,sam  je že kr nekaj marčevk rodilouser posted image user posted image

jaz tud nimam časa prej kot v torekuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
26.2.2009 8:37:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

v soboto grem še na deklišno......tko da bo žur......pol je pa itak že marec in bomo sam še čakaluser posted image ......
zdej grem pa res še kej narest......
papa
ne bit preveč pridna user posted image user posted image ,da ne boš prešpricala dekliščineuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 26.2.2009 8:43:47 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
26.2.2009 8:59:37   
pondelak
en prav lep dober dan vam želim!!user posted image

persida-super da ste doma in da ste dobrouser posted image čestitke tudi tvojemu možekuuser posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?