Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zaradi varstva se ne smeš toliko sekirat, ker Žan ni edini z alergijami in boš že našla kako teto ali pač kamor ga boš dala, da bodo skrbeli zanj kot je treba. Sicer ne vem kakšen imajo postopek na pediatriji, ampak jaz bi mu čez kakšen mesec spet probala dat kaj za jest, da bi videla, če je boljše. Večina alergij izveni s časom, do takrat pa se boš žal mogla borit s tem. Ti lahko povem, da poznam fantka, ki je star 6 let in je bil alergičen na vse. Bil je tudi v bolnici kar nekaj časa ampak so potem porihtali alergije. Spomnim se, da so en čas kupovali izdelke v mercatorju, ker je edino tiste "bio in natura in kaj jaz vem kaj" jedel in mu ni povzročalo alergij. No, danes je pa tako kot sem prej napisala zdrav. Drži se prijateljica naša. Nudimo ti lahko sicer le moralno podporo ampak vseeno ne obupaj, ker je še vedno upanje. Ja sej to vem, da ni edini z alergijami, sam ko maš ti tazga otroka, ti to nč ne pomaga . Glede varstva pa je problem, denarja za privat varstvo glih nimamo, v vrtcu rabiš pa potrdilo o alergiji, da ma posebno dieto. Največji problem pr nas je, da je tolk težko ugotovit a je alergija al ne. Vse bi dala, da bi se mu naredile pikice po napačni hrani, večinoma se pa njemu kaže samo z bolečinami v trebuščku in driskami. Tko sm tud v bolnici povedala, ko so tolk veselo čakal, da se mu bojo pikce pojavile . IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma sej niso resni....vidva pa morata spet nazaj tja, ker si oni niso enakega mnenja. a danes pa niso mogli nadaljevat, . po tem sklepam, da nisi dobila alernove na recept in niti papirja da je žan alergičen? naše zdravstvo je pa v k . najbolj me pa raz.pi.z..di, da se zdravniki režijo, ah, sej to ni nič, namesto da bi namenili kakšno prijazno besedo. mamam tam ni lih fanj Ja se mi je sobna zdravnica pol opravičila za izpad alergologinje in razložila, da majo probleme s pristojnostjo in se morjo njuni nadrejeni zmenit . Alergologi so jezni, če na gastro delajo postopke, ki so v njihovi pristojnosti in pol pravijo, da niso prav speljani. Za pop... Ja res je pa najslabš to, da niso dons nadaljevali, bi naju pač samo na un oddelek prestavli, bedaki eni . Tisto napotnico bi lahk pa tud kasnej poslala. IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Glede alergije, moj nečak ki je zdaj star 3 leta je imel hude alergije na vse, lahko naštejem kaj vse je lahko jedel, ker bi bilo preveč česa vse ni smel. Vem da ni smel kruha, ne mleka in vse kaj je z njim povezano od sadja je lahko čist nekaj malega, od zelanjave cvetačo, por, papriko, kumarice in tu se skoraj konča, mislim nič od nič! No po bioresonancah pa je sčasoma izzvenelo in zdaj lahko je vse, bil pa je bogi, saj veste kako je ko bi pa ne smeš, pol pa ti dopovej takemu malemu, da ne sme čokolade, pudinga..... Naty saj bo minilo in upajmo da čimprej Tud pri nas je približno tko. Ne sme nič.... zdej sm mu uvajala piro, da bi vsaj pirin kruh lahko jedu. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojoj Naty, pa kaj se oni hecajo al kaj....ma to zdravstvo ni resno...pa da se takole grejo pri tako majhnem bitju... ma zapreti bi jih moral vse po vrsti... banda kaj alernove sedaj nista dobila na recept ali pač? pa kaj lahko Žan sedaj sploh je? joj bogec mali . Povej mu, da mu Manca pošilja enega velikega lupčka in objemčka!!! Držita se in upam, da čim bolje opravita v ponedeljek!!!! Ne alergološkem oddelku bi mogl odobrit potrdilo za alernovo, zato je pa pridivjala zdravnica dol pogledat, da je ocenla, če je vredno . Je lahko še zmer krompir, riž, brokoli, korenček, jabolka... to je to . Manci lupčke in objemčke vrača . Pa vsem hvala za pikapoke in !!!!