|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
13.2.2009 17:07:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Naš pa pravi,da se ne bo našemil.

user posted image user posted image

Mora biti nekaj posebnega.Tudi če bi se npr. vsi v vrtcu našemili,ga ne premakneš,on se ne bo.Kaj češ,tak je

Moj nečak tudi najverjetneje ne bo nič, čeprav si je kostum že izbral. Ko bo prišel pustni dan se ne bo hotel našemiti pa pika. Isto je bilo lani.

Jaka je vsak dan oblečen v njega. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
13.2.2009 17:08:35   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Oj čvekice!

Hvala vsem za pikapoke in da ste mislile na naju user posted image in hvala kasso, da si sporočila, kako je z nama. Js sm ful slabe volje user posted image . Nisem pol več pisala sporočila, ker sem vedela, da bom danes že doma, ampak zgodba s pikicami ima tudi nadaljevanje. Ful sm bla žalostna, ko so se pojavle pikice in ko sm se mal potolažla, da bova dobila vsaj alernovo na recept in da mam zdaj vsaj eno stvar potrjeno, da lahko dam vlogo za podaljšanje porodniške se zgodi šok. V sobo PRIVIHRA ena zdravnica in reče, naj ji pokažemo tistega fantka s pikicami. Js ji pokažem pikice in ona v smeh user posted image . Za njo pride najina sobna zdravnica in ji ta reče,če resno misljo zarad teh pikic končat provokacijo. In ona reče, da na tem oddelku pri tem nehajo. Alergologinja pa njej, da pri njih pa dokončajo provokacijo (to je blo vse v nepreveč prijaznem tonu rečeno). In tko reče, da naj v ponedeljek zjutri prideva na alergološki oddelek, kjer bojo dokončal provokacijo. In zdej sva spet tam kjer sva bla.
Čist sem že obupanauser posted image . Jest ne sme nič, čez dva mesca pa pol se pa men porodniška izteče, pol pa dej otroka v varstvo user posted image user posted image user posted image ....

ma kriza in to zdravstvo...nasrka pa mali otrok. Drži se Naty user posted image user posted image user posted image naj ti vikend čimprej mine...v ponedeljek pa bomo spet močno stiskali pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 377
13.2.2009 17:08:46   
kasso

Špelin@ Jaka je po mnenju vzgojiteljice zelo dobro povedal obnovo pravljice. Bo pa imel zdaj že naslednjo. To berejo za eko bralno značko pa še za klasično je eno prebral. Nisem pa vprašala koliko knjigic mora obdelat za obe znački. Mislim, da je bilo 3 in 2 ali nekaj takega.
V glavnem se pri nas ful trudijo na nekaterih področjih. Zdaj pa imamo za domačno nalogo za čez vikend napisat pravljico s 6 stranmi. user posted image  Nekaj je treba narisat in napisat. Ne vem sicer, če morajo vsi otroci to naredit, ker se mi zdi za 2-letnika pa tole vseeno kar težka naloga. user posted image

Petja ima knjigobube in ima enih 9 knjigic za predelat in izpolnjevat delovni zvezek, Gašper pa 4 knjigice za prebrat, povedat vzgojiteljicam obnovo in nekaj narisat iz zgodbice(ravno danes je imel eno)..... tako da ta vrtec je skoraj hujše kot šola user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 13.2.2009 17:11:20 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.2.2009 17:11:37   
Anonimen
Evo mene s celodnevnega potepauser posted image .Je bil kr lep dan, samo veter ga je mal pokvaril,pa mrzloooooooo je blo. Me vse peče pod nosom od robcevuser posted image .  Nazaj itak nism nč brala, 19 strani je mal prevečuser posted image .

Sm sam vidla tole z Žanomuser posted image . Joj Naty sploh ne vem kaj naj rečm, mi je full hudo za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Emilija in Tara

user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
13.2.2009 17:12:33   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Špelin@ Jaka je po mnenju vzgojiteljice zelo dobro povedal obnovo pravljice. Bo pa imel zdaj že naslednjo. To berejo za eko bralno značko pa še za klasično je eno prebral. Nisem pa vprašala koliko knjigic mora obdelat za obe znački. Mislim, da je bilo 3 in 2 ali nekaj takega.
V glavnem se pri nas ful trudijo na nekaterih področjih. Zdaj pa imamo za domačno nalogo za čez vikend napisat pravljico s 6 stranmi. user posted image  Nekaj je treba narisat in napisat. Ne vem sicer, če morajo vsi otroci to naredit, ker se mi zdi za 2-letnika pa tole vseeno kar težka naloga. user posted image

Petja ima knjigobube in ima enih 9 knjigic za predelat in izpolnjevat delovni zvezek, Gašper pa 4 knjigice za prebrat (ravno danes je imel eno)..... tako da ta vrtec je skoraj hujše kot šola user posted image

9 knjigic???? Delovni zvezek????
Včasih je bil vrtec za "zabavo". Jaz se spomnim, da smo se mi v mali šoli učili že črke in smo imeli zvezke. Ne spomnim pa se, da bi imeli bralne značke in ..... Kaj vse morajo naši otroci znat. user posted image

Poznam pa eno punčko, ki je pri 5-ih tekoče brala knjigice. Ok, saj to je vse dobro, samo kaj bo pa počela v šoli, ko se bodo drugi učili brat. user posted image  Jako ful zanimajo črke, ampak jaz ga ne učim čisto nič, povem mu le kar sprašuje in čisto nič več. Strah me je tega, da bi se v šoli dolgočasil. Tudi kolegici je učiteljica svetovala naj je ne uči preveč pisanja, ker ji bo potem dolgčas.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 380
13.2.2009 17:13:30   
kasso
Varjo pa muči zobek, ki še ni pokukal na plano. V posteljici je spala 10 minut, zdaj pa nadaljuje na mojih rokah.....ko jo odložim pa auf user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
13.2.2009 17:14:24   
barbaw
Za Majo dnevna soba ni več zanimiva. Je v njej prebila kar nekaj mesecev, zdaj pa se je "preselila" v Jakovo sobo. user posted image  Skos hoče bit noter in se tam igra in mu vleče vse s polic in .... Pa še hrčke hodi gledat kolikor lahko vidi s svoje perspektive. Danes je celo enega pobožala. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 382
13.2.2009 17:16:06   
barbaw

Varjo pa muči zobek, ki še ni pokukal na plano. V posteljici je spala 10 minut, zdaj pa nadaljuje na mojih rokah.....ko jo odložim pa auf user posted image

Ni hujšega kot nosit otroka po rokah in poslušat vreščanje. user posted image
Meni je že vse prišlo čez glavo. Sicer zdaj jamram, če bi pa mogla it nekam sama bi mi bilo pa dolgčas. Ampak bi si že našla kaj za delat.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 383
13.2.2009 17:17:28   
Anonimen

Za Majo dnevna soba ni več zanimiva. Je v njej prebila kar nekaj mesecev, zdaj pa se je "preselila" v Jakovo sobo. user posted image  Skos hoče bit noter in se tam igra in mu vleče vse s polic in .... Pa še hrčke hodi gledat kolikor lahko vidi s svoje perspektive. Danes je celo enega pobožala. user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image  a ga je nežno? Gaja ga bi verjetn kr zagrabla al pa ga bi čukast gledalauser posted image

Jest mam pa celo bajto popljuvano, ne vem kva ji je tolk fajn non stop pljuvat

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
13.2.2009 17:20:05   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

iiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image  a ga je nežno? Gaja ga bi verjetn kr zagrabla al pa ga bi čukast gledalauser posted image

Jest mam pa celo bajto popljuvano, ne vem kva ji je tolk fajn non stop pljuvat

Ja je bila nežna, ker sem pazila, da ga ne bi grobo zgrabila.

Če ti pljuva ji pa daj še krpo na rit, da bo zraven brisala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
13.2.2009 17:27:09   
špelin@
barbaw, punčka je narejena iz kartona, nato so ji prilepili lase iz volne, iz enega blaga (ki so ga potiskali) naredili puloverček, iz drugega blaga izrezali krilce, iz usnja copatke (v katere so zavezali vezalke), iz pobarvanega papirja pa rokavičke.
Zadnjič so pa prav sešili (z veliiiiiiko pomočjo vzgojiteljic) medvedka, ki so mu telo napolnili z rižem, glavo pa s peno. Tega medvedka ima zdaj mala pika za spat user posted image  Bom poslikala, ko bo user posted image  doma.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 386
13.2.2009 17:36:39   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

barbaw, punčka je narejena iz kartona, nato so ji prilepili lase iz volne, iz enega blaga (ki so ga potiskali) naredili puloverček, iz drugega blaga izrezali krilce, iz usnja copatke (v katere so zavezali vezalke), iz pobarvanega papirja pa rokavičke.
Zadnjič so pa prav sešili (z veliiiiiiko pomočjo vzgojiteljic) medvedka, ki so mu telo napolnili z rižem, glavo pa s peno. Tega medvedka ima zdaj mala pika za spat user posted image  Bom poslikala, ko bo user posted image  doma.

ooo zelo lepo user posted image

Varjo mi je uspelo odložit na kavčuser posted image , spi kot polhek, jaz pa hodim kot miška user posted image , ampak ne bo več dolgo trajalo, ker vsak čas prideta razbojnika domovuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 387
13.2.2009 17:42:19   
sesil

Oj čvekice!

Hvala vsem za pikapoke in da ste mislile na naju user posted image in hvala kasso, da si sporočila, kako je z nama. Js sm ful slabe volje user posted image . Nisem pol več pisala sporočila, ker sem vedela, da bom danes že doma, ampak zgodba s pikicami ima tudi nadaljevanje. Ful sm bla žalostna, ko so se pojavle pikice in ko sm se mal potolažla, da bova dobila vsaj alernovo na recept in da mam zdaj vsaj eno stvar potrjeno, da lahko dam vlogo za podaljšanje porodniške se zgodi šok. V sobo PRIVIHRA ena zdravnica in reče, naj ji pokažemo tistega fantka s pikicami. Js ji pokažem pikice in ona v smeh user posted image . Za njo pride najina sobna zdravnica in ji ta reče,če resno misljo zarad teh pikic končat provokacijo. In ona reče, da na tem oddelku pri tem nehajo. Alergologinja pa njej, da pri njih pa dokončajo provokacijo (to je blo vse v nepreveč prijaznem tonu rečeno). In tko reče, da naj v ponedeljek zjutri prideva na alergološki oddelek, kjer bojo dokončal provokacijo. In zdej sva spet tam kjer sva bla.
Čist sem že obupanauser posted image . Jest ne sme nič, čez dva mesca pa pol se pa men porodniška izteče, pol pa dej otroka v varstvo user posted image user posted image user posted image ....

ma sej niso resni....vidva pa morata spet nazaj tja, ker si oni niso enakega mnenja. a danes pa niso mogli nadaljevat, user posted image .
po tem sklepam, da nisi dobila alernove na recept in niti papirja da je žan alergičen? naše zdravstvo je pa v kuser posted image .
najbolj me pa raz.pi.z..di, da se zdravniki režijo, ah, sej to ni nič, namesto da bi namenili kakšno prijazno besedo. mamam tam ni lih fanj

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 388
13.2.2009 18:17:17   
nia5

user posted image user posted image user posted image , Nia pa je odkrila hodnik, se je tudi že naveličala dnevne user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 389
13.2.2009 18:23:04   
nia5
Glede alergije, moj nečak ki je zdaj star 3 leta je imel hude alergije na vse, lahko naštejem kaj vse je lahko jedel, ker bi bilo preveč česa vse ni smel. Vem da ni smel kruha, ne mleka in vse kaj je z njim povezano od sadja je lahko čist nekaj malega, od zelanjave cvetačo, por, papriko, kumarice in tu se skoraj konča, mislim nič od nič! No po bioresonancah pa je sčasoma izzvenelo in zdaj lahko je vse, bil pa je bogi, saj veste kako je ko bi pa ne smeš, pol pa ti dopovej takemu malemu, da ne sme čokolade, pudinga.....
Naty saj bo minilo in upajmo da čimprej user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 390
13.2.2009 18:24:16   
nia5

ooo zelo lepo user posted image

Varjo mi je uspelo odložit na kavčuser posted image , spi kot polhek, jaz pa hodim kot miška user posted image , ampak ne bo več dolgo trajalo, ker vsak čas prideta razbojnika domovuser posted image

Lepo, moja je zadnjo rundo celo uspela 10 minut spat user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 391
13.2.2009 18:25:56   
jana81
ojal

končno sem doma, od doma sva bila od 9h zjutraj, doma sva bila samo ob 2h na kosilu, Nejc ima zadnje čase dirke kjerkoli je že..

anitka super si naredila 14.del,
prebrala sem samo 1 stran, ker zdej mi pa že mali divja pod nogami,bom kasneje prebrala ko pride lubi iz službe, danes je res en ku.rčev dan...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 392
13.2.2009 18:30:34   
katy82
Čau mačkice men je pa comp šel rakom žvižgat,včer mi miška ni delala,dons je pa vse ful povečan,komi čakam da pride kolega poštimat.

Lara je bila včer prvič pri varuški celo uro sama in je v redu prestala,jokala ni k sem šla ampak potem ko sta od hčere psa uletela iz sobe ven in zalajala nadnjo pa se je revca mal ustrašla.Ko sem prišla po njo je pa spala.

V ponedeljek jo peljem spet za kako uro ,da bom v miru pospravla po stanovanju in se mal psihično odpočila saj zadnje dni spet slabo spimo ponoči in čez dan ker se osmi zobek še ni do konca prebil(zgornja trojkica),spodaj raste pa dvojkica,je tud sam še za prebit dlesen.Bogica moja ko bi ji vsaj kaj pomagalo

Anitka hvala za kroglice,za par minut nam pomagajo,vsaj tolk da se pomiri in zaspi

Tolk od mene na hitr,bom poskusla še kasneje kej gor pridt,mam že alarm

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 393
13.2.2009 19:08:05   
Soncnica Sandra ***
oj

vidim da je hudo zatišje nocoj user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 394
13.2.2009 19:11:08   
Soncnica Sandra ***

Oj čvekice!

ojoj Naty, pa kaj se oni hecajo al kaj....ma to zdravstvo ni resno...pa da se takole grejo pri tako majhnem bitju... ma zapreti bi jih moral vse po vrsti... banda user posted image

kaj alernove sedaj nista dobila na recept ali pač?

pa kaj lahko Žan sedaj sploh je?

joj bogec maliuser posted image . Povej mu, da mu Manca pošilja enega velikega lupčka in objemčka!!!

Držita se in upam, da čim bolje opravita v ponedeljek!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 395
13.2.2009 19:30:05   
Naty*

Zaradi varstva se ne smeš toliko sekirat, ker Žan ni edini z alergijami in boš že našla kako teto ali pač kamor ga boš dala, da bodo skrbeli zanj kot je treba.
Sicer ne vem kakšen imajo postopek na pediatriji, ampak jaz bi mu čez kakšen mesec spet probala dat kaj za jest, da bi videla, če je boljše.

Večina alergij izveni s časom, do takrat pa se boš žal mogla borit s tem. Ti lahko povem, da poznam fantka, ki je star 6 let in je bil alergičen na vse. Bil je tudi v bolnici kar nekaj časa ampak so potem porihtali alergije. Spomnim se, da so en čas kupovali izdelke v mercatorju, ker je edino tiste "bio in natura in kaj jaz vem kaj" jedel in mu ni povzročalo alergij. No, danes je pa tako kot sem prej napisala zdrav.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se prijateljica naša. Nudimo ti lahko sicer le moralno podporo ampak vseeno ne obupaj, ker je še vedno upanje.

Ja sej to vem, da ni edini z alergijami, sam ko maš ti tazga otroka, ti to nč ne pomaga user posted image . Glede varstva pa je problem, denarja za privat varstvo glih nimamo, v vrtcu rabiš pa potrdilo o alergiji, da ma posebno dieto. Največji problem pr nas je, da je tolk težko ugotovit a je alergija al ne. Vse bi dala, da bi se mu naredile pikice po napačni hrani, večinoma se pa njemu kaže samo z bolečinami v trebuščku in driskami. Tko sm tud v bolnici povedala, ko so tolk veselo čakal, da se mu bojo pikce pojavileuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ma sej niso resni....vidva pa morata spet nazaj tja, ker si oni niso enakega mnenja. a danes pa niso mogli nadaljevat, .
po tem sklepam, da nisi dobila alernove na recept in niti papirja da je žan alergičen? naše zdravstvo je pa v k .
najbolj me pa raz.pi.z..di, da se zdravniki režijo, ah, sej to ni nič, namesto da bi namenili kakšno prijazno besedo. mamam tam ni lih fanj

Ja se mi je sobna zdravnica pol opravičila za izpad alergologinje in razložila, da majo probleme s pristojnostjo in se morjo njuni nadrejeni zmenit user posted image . Alergologi so jezni, če na gastro delajo postopke, ki so v njihovi pristojnosti in pol pravijo, da niso prav speljani. Za pop... Ja res je pa najslabš to, da niso dons nadaljevali, bi naju pač samo na un oddelek prestavli, bedaki eni user posted image user posted image . Tisto napotnico bi lahk pa tud kasnej poslala.

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Glede alergije, moj nečak ki je zdaj star 3 leta je imel hude alergije na vse, lahko naštejem kaj vse je lahko jedel, ker bi bilo preveč česa vse ni smel. Vem da ni smel kruha, ne mleka in vse kaj je z njim povezano od sadja je lahko čist nekaj malega, od zelanjave cvetačo, por, papriko, kumarice in tu se skoraj konča, mislim nič od nič! No po bioresonancah pa je sčasoma izzvenelo in zdaj lahko je vse, bil pa je bogi, saj veste kako je ko bi pa ne smeš, pol pa ti dopovej takemu malemu, da ne sme čokolade, pudinga.....
Naty saj bo minilo in upajmo da čimprej

Tud pri nas je približno tko. Ne sme nič.... zdej sm mu uvajala piro, da bi vsaj pirin kruh lahko jedu.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ojoj Naty, pa kaj se oni hecajo al kaj....ma to zdravstvo ni resno...pa da se takole grejo pri tako majhnem bitju... ma zapreti bi jih moral vse po vrsti... banda

kaj alernove sedaj nista dobila na recept ali pač?

pa kaj lahko Žan sedaj sploh je?

joj bogec mali . Povej mu, da mu Manca pošilja enega velikega lupčka in objemčka!!!

Držita se in upam, da čim bolje opravita v ponedeljek!!!!

Ne alergološkem oddelku bi mogl odobrit potrdilo za alernovo, zato je pa pridivjala zdravnica dol pogledat, da je ocenla, če je vredno user posted image .
Je lahko še zmer krompir, riž, brokoli, korenček, jabolka... to je touser posted image .

Manci lupčke in objemčke vrača user posted image .

Pa vsem hvala za pikapoke in user posted image user posted image !!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 396
13.2.2009 19:40:24   
barbaw

Ful dobro. Saj je vseeno, če vzgojiteljice veliko pomagajo, važno je, da otroci uporabljajo domišljijo in lahko zraven ustvarjajo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 397
13.2.2009 19:40:26   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ojal

končno sem doma, od doma sva bila od 9h zjutraj, doma sva bila samo ob 2h na kosilu, Nejc ima zadnje čase dirke kjerkoli je že..

anitka super si naredila 14.del,
prebrala sem samo 1 stran, ker zdej mi pa že mali divja pod nogami,bom kasneje prebrala ko pride lubi iz službe, danes je res en ku.rčev dan...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 398
13.2.2009 19:40:27   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice men je pa comp šel rakom žvižgat,včer mi miška ni delala,dons je pa vse ful povečan,komi čakam da pride kolega poštimat.

Lara je bila včer prvič pri varuški celo uro sama in je v redu prestala,jokala ni k sem šla ampak potem ko sta od hčere psa uletela iz sobe ven in zalajala nadnjo pa se je revca mal ustrašla.Ko sem prišla po njo je pa spala.

V ponedeljek jo peljem spet za kako uro ,da bom v miru pospravla po stanovanju in se mal psihično odpočila saj zadnje dni spet slabo spimo ponoči in čez dan ker se osmi zobek še ni do konca prebil(zgornja trojkica),spodaj raste pa dvojkica,je tud sam še za prebit dlesen.Bogica moja ko bi ji vsaj kaj pomagalo

Anitka hvala za kroglice,za par minut nam pomagajo,vsaj tolk da se pomiri in zaspi

Tolk od mene na hitr,bom poskusla še kasneje kej gor pridt,mam že alarm

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 399
13.2.2009 19:40:30   
barbaw

Ja sej to vem, da ni edini z alergijami, sam ko maš ti tazga otroka, ti to nč ne pomaga user posted image . Glede varstva pa je problem, denarja za privat varstvo glih nimamo, v vrtcu rabiš pa potrdilo o alergiji, da ma posebno dieto. Največji problem pr nas je, da je tolk težko ugotovit a je alergija al ne. Vse bi dala, da bi se mu naredile pikice po napačni hrani, večinoma se pa njemu kaže samo z bolečinami v trebuščku in driskami. Tko sm tud v bolnici povedala, ko so tolk veselo čakal, da se mu bojo pikce pojavileuser posted image .

Ne razumem pa zakaj user posted image  tako komplicirajo zaradi enega kosa papirja. user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

IVF spol
larci22

Ali ste po ivf postopku rodile punčko ali fantka?

punčko (53%)

fantka (47%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!