|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
13.2.2009 16:00:16   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Špelin@ Jaka je po mnenju vzgojiteljice zelo dobro povedal obnovo pravljice. Bo pa imel zdaj že naslednjo. To berejo za eko bralno značko pa še za klasično je eno prebral. Nisem pa vprašala koliko knjigic mora obdelat za obe znački. Mislim, da je bilo 3 in 2 ali nekaj takega.
V glavnem se pri nas ful trudijo na nekaterih področjih. Zdaj pa imamo za domačno nalogo za čez vikend napisat pravljico s 6 stranmi. user posted image  Nekaj je treba narisat in napisat. Ne vem sicer, če morajo vsi otroci to naredit, ker se mi zdi za 2-letnika pa tole vseeno kar težka naloga. user posted image

user posted image user posted image user posted image Jaka
Mislim,halo-6 straniuser posted image Saj to je že huje kot šola

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 351
13.2.2009 16:08:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Naš pa pravi,da se ne bo našemil.

user posted image user posted image

Mora biti nekaj posebnega.Tudi če bi se npr. vsi v vrtcu našemili,ga ne premakneš,on se ne bo.Kaj češ,tak je

Če ne pa ga umiješ samo en pas okrog trebuha pa daš žlico marmelade v usta. Pa je krof. user posted image  Mal heca.
Če noče bit pač noče bit. Verjetno se mu je kaj zamerilo. user posted image

user posted image user posted image user posted image Sploh ne,ker še nikoli ni bil našemljen.Ampak noče poizkusit

Aja to je to. Sploh še ni bil. Jaz sem Jako stalčila pred prvim letom v obleko od medvedka in je bil tako srčkan. user posted image  Je revež pred rajanjem zaspal.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 352
13.2.2009 16:08:12   
barbaw

Špelin@ Jaka je po mnenju vzgojiteljice zelo dobro povedal obnovo pravljice. Bo pa imel zdaj že naslednjo. To berejo za eko bralno značko pa še za klasično je eno prebral. Nisem pa vprašala koliko knjigic mora obdelat za obe znački. Mislim, da je bilo 3 in 2 ali nekaj takega.
V glavnem se pri nas ful trudijo na nekaterih področjih. Zdaj pa imamo za domačno nalogo za čez vikend napisat pravljico s 6 stranmi. user posted image  Nekaj je treba narisat in napisat. Ne vem sicer, če morajo vsi otroci to naredit, ker se mi zdi za 2-letnika pa tole vseeno kar težka naloga. user posted image

user posted image user posted image user posted image Jaka
Mislim,halo-6 straniuser posted image Saj to je že huje kot šola

Se strinjam ja. Nimam pojma kaj bova naredila. Bo Jaka povedal jaz pa mu bom asistirala.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 353
13.2.2009 16:08:15   
barbaw
Moram pa povedat, da sem ful razočarana nad izbiro kostumov pri nas. Samo kitajsko sran.... user posted image  Nisem ga naročila iz Nemčije, ker bi me preveč po žepu udarilo, v Avstrijo pa zdaj ne bom šla. Drugo leto definitvno kaj naročim ali pa grem v AUT, ker to je srrraaaamoooootttaaaa.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 354
13.2.2009 16:10:26   
Anonimen
Kodrana upam, da se hitro  pobereš iz te stiskeuser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz te čisto razumem, da ti ni lahko. Veš jaz sem bila tudi čisto v k..... ene 3 mesce po porodu, HB sem zdaj OK. 

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
13.2.2009 16:11:47   
Anonimen
Barbaw: kako vam pomagajo kroglice? Kolikokrat jih daš Maji na dan?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
13.2.2009 16:12:33   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Aja še to...ne gre mi iz glave en prizor iz TV, ko je ena mamica razlagala, kako je depresivna in da je najraje zaprta v sobi in joče in joče, gleda slike pokojnega moža in filmčke...mislim halooooo zraven jo pa hčerka tolaži..... to žensko bi jaz v rit brcnila, saj ima hčerko...kakšen zgled je to zanjo....jokava mama, ki se smili sama sebi...se opravičujem, ampak jaz takih res ne razumem.

to ni ok, ne sme se zapirat in se smilit sama sebi, ja. glede tega, da jo nič ne veseli, jo pa čist razumem. tako je bilo pri meni. ničesar se nisme veselila, ničesar čutila, samo še umrla bi, da bi se to trpljenje končalo. nisem se razumela.. ampak tesnoba v prsih, nenehen strah, glavobol, megla pred očmi.. to je blo dan za dnem.

jaz se strinajm...sem sama dala tud to skozi...pa zelo mlada, psiho somatsko depresijo ........ ko še sploh nisem mela dobenga pravega razloga da bi se trudla ozdravet...tako kot zdaj tajo na primer...HB sem se zvlekla in vem sama zase da se mi ne more več zgodit, v tako hudi obliki.pravi čas je treba reagirat poiskat pomoč...ker se moraš met v prvi vrsti sma sebe najraje...in mislit je treba v takih trenutkih samo nase...na nikogar drugega!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 357
13.2.2009 16:12:36   
Čmrlika

Naty sporoča:
Greva domov, pojavle so se pikice, kar pomeni, da je še zmer alergičen:(

user posted image bogi Žanko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh, to pa ni pošteno...user posted image  user posted image  user posted image , ma ne obupat Naty...enkrat bo vredu,,saj lahko to izveni, ne?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 358
13.2.2009 16:12:39   
Čmrlika

Aja še to...ne gre mi iz glave en prizor iz TV, ko je ena mamica razlagala, kako je depresivna in da je najraje zaprta v sobi in joče in joče, gleda slike pokojnega moža in filmčke...mislim halooooo zraven jo pa hčerka tolaži..... to žensko bi jaz v rit brcnila, saj ima hčerko...kakšen zgled je to zanjo....jokava mama, ki se smili sama sebi...se opravičujem, ampak jaz takih res ne razumem.

to ni ok, ne sme se zapirat in se smilit sama sebi, ja. glede tega, da jo nič ne veseli, jo pa čist razumem. tako je bilo pri meni. ničesar se nisme veselila, ničesar čutila, samo še umrla bi, da bi se to trpljenje končalo. nisem se razumela.. ampak tesnoba v prsih, nenehen strah, glavobol, megla pred očmi.. to je blo dan za dnem.

Tega pa jaz nisem nikoli občutila, pa če se mi je cel svet podrl na glavo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol nisi imela čisto prave depresije...ki je potrebna zdravljenja...radi rečemo smo depresivni...ampak je za tem veliko več...krize pa so vedno...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 359
13.2.2009 16:12:42   
Čmrlika

sem v ticker dala nove slikice.user posted image

Lušni steuser posted image pa faca stemi očaali...user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 360
13.2.2009 16:12:48   
Čmrlika

Čmrlika Taja je tud tolk luškana.

moram nadoknadit..

no, pa bo spet za kak mesec dost mojih postovuser posted image .

a ne, te bomo rufale, ko te vidimo gor...user posted image  Hvala za mojo Tajiko! user posted image  

Lepo da sta take  živahne...moja se tud skoz reži ,ap nekaj razlaga user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 361
13.2.2009 16:23:00   
špelin@

user posted image  za Jaka.
Pravljico s 6 stranmi??? Pri naši mali piki tega ni user posted image  Je pa danes privlekla domov eno orjaško punčko, ki so jih izdelovali v vrtcu user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 362
13.2.2009 16:23:11   
Anitka

Naš pa pravi,da se ne bo našemil.

user posted image user posted image

Mora biti nekaj posebnega.Tudi če bi se npr. vsi v vrtcu našemili,ga ne premakneš,on se ne bo.Kaj češ,tak je

Moj nečak tudi najverjetneje ne bo nič, čeprav si je kostum že izbral. Ko bo prišel pustni dan se ne bo hotel našemiti pa pika. Isto je bilo lani.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 363
13.2.2009 16:24:34   
Anitka

kasso in špelin potem razumeta. user posted image
zdaj sme že veliko veliko bolje, me pa vse takoj zelo prizadane. mojemu se zdi to čudno, da sem tako občutljiva in da se tako zelo obremenjujem z malenkostmi. tudi za druge s epreveč sekiram. upam,da se čez leta utrdiš in dobiš trdo kožo.
je pa res, da imamo depresijo v rodu in zato sem toliko bolj izpostavljena. namreč mama jo ima, oče je bil verejtno tud mal depresiven, stara mama jo ima.. in tako imam dobre pogoje.
a imam voljo in se zdaj kar držim. so vzponi in padci. me pa takoj močno začne bolet glava, če me kaj vznemiri.. to je pač to..zdaj vem.

Kodrana saj bo bolje, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 364
13.2.2009 16:26:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

jaz se strinajm...sem sama dala tud to skozi...pa zelo mlada, psiho somatsko depresijo ........ ko še sploh nisem mela dobenga pravega razloga da bi se trudla ozdravet...tako kot zdaj tajo na primer...HB sem se zvlekla in vem sama zase da se mi ne more več zgodit, v tako hudi obliki.pravi čas je treba reagirat poiskat pomoč...ker se moraš met v prvi vrsti sma sebe najraje...in mislit je treba v takih trenutkih samo nase...na nikogar drugega!

Ojej tudi tiuser posted image user posted image . Punce za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 365
13.2.2009 16:33:25   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ojej tudi tiuser posted image user posted image . Punce za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja in to zelo v hudi obliki...na srečo so me rešli user posted image  

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
13.2.2009 16:40:59   
Naty*
Oj čvekice!

Hvala vsem za pikapoke in da ste mislile na naju user posted image in hvala kasso, da si sporočila, kako je z nama. Js sm ful slabe volje user posted image . Nisem pol več pisala sporočila, ker sem vedela, da bom danes že doma, ampak zgodba s pikicami ima tudi nadaljevanje. Ful sm bla žalostna, ko so se pojavle pikice in ko sm se mal potolažla, da bova dobila vsaj alernovo na recept in da mam zdaj vsaj eno stvar potrjeno, da lahko dam vlogo za podaljšanje porodniške se zgodi šok. V sobo PRIVIHRA ena zdravnica in reče, naj ji pokažemo tistega fantka s pikicami. Js ji pokažem pikice in ona v smeh user posted image . Za njo pride najina sobna zdravnica in ji ta reče,če resno misljo zarad teh pikic končat provokacijo. In ona reče, da na tem oddelku pri tem nehajo. Alergologinja pa njej, da pri njih pa dokončajo provokacijo (to je blo vse v nepreveč prijaznem tonu rečeno). In tko reče, da naj v ponedeljek zjutri prideva na alergološki oddelek, kjer bojo dokončal provokacijo. In zdej sva spet tam kjer sva bla.
Čist sem že obupanauser posted image . Jest ne sme nič, čez dva mesca pa pol se pa men porodniška izteče, pol pa dej otroka v varstvo user posted image user posted image user posted image ....

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
13.2.2009 16:50:13   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kolikor sem razbrala dajete ve svoje hroščke tako spat, da jih položite v posteljico in sčasoma sami zaspijo? Kaj sem edina, ki jo uspava na rokah? No čeprav zadnih par dni zvečer noče zaspat na rokah, pol pa jo dam na posteljo da se vala in pol omaga.

Do bolnice sem ga tudi jaz prenosila,sedaj pa se je navadil zaspati v postelji ali na sedežni.Tudi ta večjega smo kar prenosili,dokler ni šel v svojo sobo.takrat smo ga pa postavili v posteljo in je vedel,da je čas za spanje.Razen ob bolezni in izraščanju zob smo se še crkljali pred spanjem

ne nisi edina. pri nas ponavadi se stisne k tatkotu v naročju (ma sedi, jo ne nosi) in tako zaspi, pol pa roma v posteljo. včasih je zaspala sama, ma tej časi so mimo. včasih je tudi v svoji posteljici spala celo noč do jutra, ma zdej je že ob polnoči na sredini.user posted image
mala barabica je izsilila svojeuser posted image , ma se ne sekiram.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 368
13.2.2009 16:50:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Oj čvekice!

Hvala vsem za pikapoke in da ste mislile na naju user posted image in hvala kasso, da si sporočila, kako je z nama. Js sm ful slabe volje user posted image . Nisem pol več pisala sporočila, ker sem vedela, da bom danes že doma, ampak zgodba s pikicami ima tudi nadaljevanje. Ful sm bla žalostna, ko so se pojavle pikice in ko sm se mal potolažla, da bova dobila vsaj alernovo na recept in da mam zdaj vsaj eno stvar potrjeno, da lahko dam vlogo za podaljšanje porodniške se zgodi šok. V sobo PRIVIHRA ena zdravnica in reče, naj ji pokažemo tistega fantka s pikicami. Js ji pokažem pikice in ona v smeh user posted image . Za njo pride najina sobna zdravnica in ji ta reče,če resno misljo zarad teh pikic končat provokacijo. In ona reče, da na tem oddelku pri tem nehajo. Alergologinja pa njej, da pri njih pa dokončajo provokacijo (to je blo vse v nepreveč prijaznem tonu rečeno). In tko reče, da naj v ponedeljek zjutri prideva na alergološki oddelek, kjer bojo dokončal provokacijo. In zdej sva spet tam kjer sva bla.
Čist sem že obupanauser posted image . Jest ne sme nič, čez dva mesca pa pol se pa men porodniška izteče, pol pa dej otroka v varstvo user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj ne vem, kaj naj rečem user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 369
13.2.2009 16:52:28   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kolikor sem razbrala dajete ve svoje hroščke tako spat, da jih položite v posteljico in sčasoma sami zaspijo? Kaj sem edina, ki jo uspava na rokah? No čeprav zadnih par dni zvečer noče zaspat na rokah, pol pa jo dam na posteljo da se vala in pol omaga.

Do bolnice sem ga tudi jaz prenosila,sedaj pa se je navadil zaspati v postelji ali na sedežni.Tudi ta večjega smo kar prenosili,dokler ni šel v svojo sobo.takrat smo ga pa postavili v posteljo in je vedel,da je čas za spanje.Razen ob bolezni in izraščanju zob smo se še crkljali pred spanjem

ne nisi edina. pri nas ponavadi se stisne k tatkotu v naročju (ma sedi, jo ne nosi) in tako zaspi, pol pa roma v posteljo. včasih je zaspala sama, ma tej časi so mimo. včasih je tudi v svoji posteljici spala celo noč do jutra, ma zdej je že ob polnoči na sredini.user posted image
mala barabica je izsilila svojeuser posted image , ma se ne sekiram.

Naš je pa ob strani,pa se jaz na sredini,kadar ni ati v dnevniuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 370
13.2.2009 16:53:15   
tilči

Oj čvekice!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 371
13.2.2009 16:59:05   
sesil

Naty sporoča:
Greva domov, pojavle so se pikice, kar pomeni, da je še zmer alergičen:(

user posted image bogi Žanko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojoj, pa tolko sem bla vesela prvega sporočila, ki je blo tako optimistično.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 372
13.2.2009 17:07:45   
barbaw

Oj čvekice!

Zaradi varstva se ne smeš toliko sekirat, ker Žan ni edini z alergijami in boš že našla kako teto ali pač kamor ga boš dala, da bodo skrbeli zanj kot je treba.
Sicer ne vem kakšen imajo postopek na pediatriji, ampak jaz bi mu čez kakšen mesec spet probala dat kaj za jest, da bi videla, če je boljše.

Večina alergij izveni s časom, do takrat pa se boš žal mogla borit s tem. Ti lahko povem, da poznam fantka, ki je star 6 let in je bil alergičen na vse. Bil je tudi v bolnici kar nekaj časa ampak so potem porihtali alergije. Spomnim se, da so en čas kupovali izdelke v mercatorju, ker je edino tiste "bio in natura in kaj jaz vem kaj" jedel in mu ni povzročalo alergij. No, danes je pa tako kot sem prej napisala zdrav.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se prijateljica naša. Nudimo ti lahko sicer le moralno podporo ampak vseeno ne obupaj, ker je še vedno upanje.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 13.2.2009 17:08:42 >

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
13.2.2009 17:07:48   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Barbaw: kako vam pomagajo kroglice? Kolikokrat jih daš Maji na dan?

Samo zvečer in ne vrešči več ponoči. user posted image user posted image user posted image  Prej se je zbujala xxx krat zdaj pa se samo 1x zaradi kašlja. Čakamo pa drugače naslednji zob, ki ga še ene 2 tedna ne bo, če bo šlo tako počasi kot ta zadnji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 374
13.2.2009 17:07:50   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image  za Jaka.
Pravljico s 6 stranmi??? Pri naši mali piki tega ni user posted image  Je pa danes privlekla domov eno orjaško punčko, ki so jih izdelovali v vrtcu user posted image

A jo boš slikala? Me firbec daje.
Mi pa smo danes dobili srčke. Smo bile mame ganjene vse po vrsti. user posted image  Ti srčki so na vrvicah in ga lahko nosiš okrog vratu.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Izbira imena
*cvetka*

nkl-

hjk (56%)

n- (44%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!