barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj čvekice! Hvala vsem za pikapoke in da ste mislile na naju in hvala kasso, da si sporočila, kako je z nama. Js sm ful slabe volje . Nisem pol več pisala sporočila, ker sem vedela, da bom danes že doma, ampak zgodba s pikicami ima tudi nadaljevanje. Ful sm bla žalostna, ko so se pojavle pikice in ko sm se mal potolažla, da bova dobila vsaj alernovo na recept in da mam zdaj vsaj eno stvar potrjeno, da lahko dam vlogo za podaljšanje porodniške se zgodi šok. V sobo PRIVIHRA ena zdravnica in reče, naj ji pokažemo tistega fantka s pikicami. Js ji pokažem pikice in ona v smeh . Za njo pride najina sobna zdravnica in ji ta reče,če resno misljo zarad teh pikic končat provokacijo. In ona reče, da na tem oddelku pri tem nehajo. Alergologinja pa njej, da pri njih pa dokončajo provokacijo (to je blo vse v nepreveč prijaznem tonu rečeno). In tko reče, da naj v ponedeljek zjutri prideva na alergološki oddelek, kjer bojo dokončal provokacijo. In zdej sva spet tam kjer sva bla. Čist sem že obupana . Jest ne sme nič, čez dva mesca pa pol se pa men porodniška izteče, pol pa dej otroka v varstvo .... Zaradi varstva se ne smeš toliko sekirat, ker Žan ni edini z alergijami in boš že našla kako teto ali pač kamor ga boš dala, da bodo skrbeli zanj kot je treba. Sicer ne vem kakšen imajo postopek na pediatriji, ampak jaz bi mu čez kakšen mesec spet probala dat kaj za jest, da bi videla, če je boljše. Večina alergij izveni s časom, do takrat pa se boš žal mogla borit s tem. Ti lahko povem, da poznam fantka, ki je star 6 let in je bil alergičen na vse. Bil je tudi v bolnici kar nekaj časa ampak so potem porihtali alergije. Spomnim se, da so en čas kupovali izdelke v mercatorju, ker je edino tiste "bio in natura in kaj jaz vem kaj" jedel in mu ni povzročalo alergij. No, danes je pa tako kot sem prej napisala zdrav. Drži se prijateljica naša. Nudimo ti lahko sicer le moralno podporo ampak vseeno ne obupaj, ker je še vedno upanje.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 13.2.2009 17:08:42 >