Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Ojla čveke! Glih nahitr da uletim. Se mi kuha krompir, bodo danes njoki. Tko da ga sam olupim pa zmiksam, bo mami zamesla, ker nisem za packanje. Lin je kar pridna, spi mal manj kot včasih, sedaj gre bolj pozno ninat to je tam okrog 21.30 pa spi skor do 9 zjutraj, in se hvala bogu nič ne budi. Kremico pa ji dam včasih ko gremo vn kar od solea otroško, drugač ji dam tud še ribodermin. **** upam, da bote pošlihtal, ker je res hudo, če se ti vse zgubi. Men se je rač sesul, ma na srečo mamo tle kolega ki te stvari obvlada, tko da mi je uspel rešiti najnujnejše stvari.-slike,... grem, fanj bodte lepo da se nam kaj javiš. uživejte! IZVIRNO SPOROČILO: buccka Uf izpiti so itak skoz v teku. Danes teden mamo statistiko, tko da žal ne bo nič. Mato sem pa nardila. Aja pol pa gremo od 2.3 za par dni v toplice. Vmes je še pust in kup rojstnih dnevov. pridna si, ni kaj!!! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A veste, da komaj čakam, da se začne toplejše vreme, da ne bo treba sebe in otrok za vsak skokec ven toplo oblačit, preden gremo ven Jaz tudi, ker mi grejo te bunde in gojzerji že pošteno na živce IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Ne vem kaj naj kuham za Nejca ..ima tako vneto ritko, pa ne vem od česa, prav ranico ima, in pod jajčkami ima vse pikasto in rdeče..lahko da je pojedl kej preveč začinjenega, ali pa od manadrine, ampak jih je že prej jedel, pa ni bilo nič...tako da ne vem kaj je to...je pa zelo bogi, zgleda ga fejst boli, ker ga še obrisat ne morem normalno, se kr odmika. O bogec mali. Kaj pa če ga pelješ do P. Mogoče pa vama kakšno kremo ali pa prašek predpiše, da bo hizreje bolje Evo sem prebrala do 123 strani, zdej pa da vidim če mi še naprej rata
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|