Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 12:59:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobro vprašanje ja , ker zdaj itak je kaj je...pa sem pustila javen album pa te tu gor dala...tam jih pao še več pogledate...če seveda želite. sem bla že kregana , in je kja je. A zdaj boš rekla, da nekdo preverja kaj pišeš tukaj gor in če daješ gor slike? glej, rekla sem da sem bla kregana...to je vse,zakaj kao in kaj ne rabim verjetno razlagat. ja pa tud to mogoče kdo počne, pa kaj...me ne moti, gre se samo...eh pa zakaj bi ti razlagala Od mene ne pričakuj več nobenega komentarja, ker si zopet nataknjena. Sem lepo vprašala, če pa nočeš odgovarjat bi pa enostavno ignoriorala ali pa bi napisala no comment al pa nekaj takega. se strinjam, sej je samo vprašala, ne se razburjat to škoduje lepoti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:00:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, katero številko plenic kupujete za . BeautyBaby (Müller) št. 4 (Maxi 9-18 kg) Tudi od mene Filipu čestitke ob obmesečnici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:03:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo. Jaz ga imam za malo piko kar v vrečki, ki jo potem mimogrede pobašem Zdaj sem ga pa pustila v vrtcu, če bo še jutri prav prišel. Sneg: pri nas ga je zapadlo ene 2-3 cm, ampak ga je skoraj že pobralo No, zjutraj je bilo vse ledeno, da sem komaj pridrsala do vrtca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:05:55
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo. Jaz ga imam za malo piko kar v vrečki, ki jo potem mimogrede pobašem Zdaj sem ga pa pustila v vrtcu, če bo še jutri prav prišel. Sneg: pri nas ga je zapadlo ene 2-3 cm, ampak ga je skoraj že pobralo No, zjutraj je bilo vse ledeno, da sem komaj pridrsala do vrtca Veš, da te že en čas želim vprašat, kako je sedaj s kosilom male pike. A ga sedaj je, ali ste odjavili????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:06:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 opažam, da eva ve, kdaj sma same doma. takrat spi kot . jo zjutraj komaj zbudim!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:06:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* **** se tudi že nekaj časa ni javila Upam, da je vse OK Me je kontaktirala na ZS, ker ima nek virus, ki ga ne more spravit dol z nobenim antivirusnim programom. Upam, da ji je moj kaj pomagal, ker nas je prosila za pomoč. Upam, da čimprej poštima zadeve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:07:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem včeraj spet šla na svojo staro dieto in je bilo danes že nekaj vode manj, potem pa spet nadaljujem. Če sem zgubila 5 kg, bom pa še teh 9 al pač koliko, da bom zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:08:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo. Jaz ga imam za malo piko kar v vrečki, ki jo potem mimogrede pobašem Zdaj sem ga pa pustila v vrtcu, če bo še jutri prav prišel. Sneg: pri nas ga je zapadlo ene 2-3 cm, ampak ga je skoraj že pobralo No, zjutraj je bilo vse ledeno, da sem komaj pridrsala do vrtca Veš, da te že en čas želim vprašat, kako je sedaj s kosilom male pike. A ga sedaj je, ali ste odjavili???? Ko sem dobila popi.z.ditis in sem ji celo soboto težila, da ji bom kosilo odjavila, je smrkljica začela jest. In to še repeteje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:08:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk sporoča, da je mama naredila tako dobro špinačo, da je vse pojedo. Kam je dal, nimam pojma za Vidka, moj je tud povohat noče , al pa mami slabo skuha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:10:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je tako tečna da bom poiz.... Grem za 10 min na zrak pa naj piha kolikor hoče. To ni več za zdržat. ko bi saj zaspala v vozičku , jaz grem pa likat Prideš še malo k meni? ti kar po pošti pošlji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:10:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je zaspala in upam, da za eno uro. Jest sm se pa spravla na odtok v banji in lase vn pobirala,joj kolk mi je to nagravžn, sam je blo treba To pri nas dela moj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:11:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ma ravno ok nisem/nisva, ampak bo že. Galov nosek je sicer že bolje, sem pa zgleda zdaj dobila nekaj prehlada tudi jaz. Pa noč je bila spet katastrofa - sem spet vstala najmanj desetkrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:11:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo. Jaz ga imam za malo piko kar v vrečki, ki jo potem mimogrede pobašem Zdaj sem ga pa pustila v vrtcu, če bo še jutri prav prišel. Sneg: pri nas ga je zapadlo ene 2-3 cm, ampak ga je skoraj že pobralo No, zjutraj je bilo vse ledeno, da sem komaj pridrsala do vrtca Veš, da te že en čas želim vprašat, kako je sedaj s kosilom male pike. A ga sedaj je, ali ste odjavili???? Ko sem dobila popi.z.ditis in sem ji celo soboto težila, da ji bom kosilo odjavila, je smrkljica začela jest. In to še repeteje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:14:24
|
|
|
|
špelin@
|
Čmrlika, mala je res cukr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:17:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo. Jaz ga imam za malo piko kar v vrečki, ki jo potem mimogrede pobašem Zdaj sem ga pa pustila v vrtcu, če bo še jutri prav prišel. Sneg: pri nas ga je zapadlo ene 2-3 cm, ampak ga je skoraj že pobralo No, zjutraj je bilo vse ledeno, da sem komaj pridrsala do vrtca Veš, da te že en čas želim vprašat, kako je sedaj s kosilom male pike. A ga sedaj je, ali ste odjavili???? Ko sem dobila popi.z.ditis in sem ji celo soboto težila, da ji bom kosilo odjavila, je smrkljica začela jest. In to še repeteje Samo da je in da mama ne meče vstran denarja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:17:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw **** je sporočila, da jim ni ratalo računalnika rešit virusa in ga bodo sformatirali. Trenutno ji nič ne dela. Se bo pa kaj javila, ko bo lahko. Dr.ek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:19:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je zaspala in upam, da za eno uro. Jest sm se pa spravla na odtok v banji in lase vn pobirala,joj kolk mi je to nagravžn, sam je blo treba To pri nas dela moj Eno delo manj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:19:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo. Jaz ga imam za malo piko kar v vrečki, ki jo potem mimogrede pobašem Zdaj sem ga pa pustila v vrtcu, če bo še jutri prav prišel. Sneg: pri nas ga je zapadlo ene 2-3 cm, ampak ga je skoraj že pobralo No, zjutraj je bilo vse ledeno, da sem komaj pridrsala do vrtca Veš, da te že en čas želim vprašat, kako je sedaj s kosilom male pike. A ga sedaj je, ali ste odjavili???? Ko sem dobila popi.z.ditis in sem ji celo soboto težila, da ji bom kosilo odjavila, je smrkljica začela jest. In to še repeteje pa je le zaleglo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:19:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo. Jaz ga imam za malo piko kar v vrečki, ki jo potem mimogrede pobašem Zdaj sem ga pa pustila v vrtcu, če bo še jutri prav prišel. Sneg: pri nas ga je zapadlo ene 2-3 cm, ampak ga je skoraj že pobralo No, zjutraj je bilo vse ledeno, da sem komaj pridrsala do vrtca Veš, da te že en čas želim vprašat, kako je sedaj s kosilom male pike. A ga sedaj je, ali ste odjavili???? Ko sem dobila popi.z.ditis in sem ji celo soboto težila, da ji bom kosilo odjavila, je smrkljica začela jest. In to še repeteje Samo da je in da mama ne meče vstran denarja. Mah, najbolj me je razjezilo, ker je prihajala (po kosilu) domov strašansko lačna Tudi vzgojiteljica je vesela, da mala zdaj je Tako, ostala sem na 96. strani See you later.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:19:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk sporoča, da je mama naredila tako dobro špinačo, da je vse pojedo. Kam je dal, nimam pojma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:24:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk sporoča, da je mama naredila tako dobro špinačo, da je vse pojedo. Kam je dal, nimam pojma Nejc pa da je prvič pojedel cel globok krožnik šagetov z korenčkom, cevtačo in sirovo omakco Hura za Vida in Nejca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:24:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ne me zdaj met za čudno,ampak mogoče bo pomagalo da še pojamram zdaj tu gor...se bo mogoče končalo! ker zgleda da mam slab dan Ura je 11 in kaj se je meni že vse zgodilo od pol osmih naprej... najprej ugotovim da ma taja na notranji strani ustnice kot da bi se vgriznila...in ji gre na živce, da je tečka niti ni pomembno...potem je bla posrana tak da sva selo podlogo ob njenem norenju popacale zraven. potem me baba ki bi naj prišla po lupinico napizdi in je ne bo. vmes taja butne z glavo , ne vem zakaj ni rok upstela nprej potegnit, med tepih in puzzle direkt na parket in jok do onemoglosti in rdeč šempl na obrvi... medtem ko spi me j.e.b.e ta RR in shrani si...z slikami...vmes si potegnem mno ve kavbojke gor, da bi si označla dolžino za krajšat...sem jih včeraj kupla...mi poči zadrga. odprem hladilnik - zasmrdi ven ko ne vem kaj...kupla repo iz katwre je zgleda teklo ven...smrdi vse vsrano in mokro dam prej tajo v stolčka dvigne vmes nogo ji pritisnem na koleno...spet jok. pride vmes poštar in mi zvoni, pa ne more gospod prit gor.......sem ga nadrla ko pesa.... in zdaj mi za povrh vsega pade na tla orhideja ki mi jo je lubi podaril za valentinovo.... aja še kaj..... aha taja mi medtem ko jodržim v naročju pa zvoni telefon klofne po njem mi odletiin se mi zlomi gsm...torej že drugi uničen v 3 dneh Ne, mislim dA,...SEM Upam presegla normo slabega... , vmes pa nič kaj prijetnega,razen nasmehi princeske pa lepi komentarji vas vseh o moji lepotički. No še jezička mi je ene dvakrat pokazala . Ej ti naša Čmrlika, zdaj pa ne vem ali naj se smejem zraven ali jočem . Upam, da bo popoldan boljši eh. ni panike... ti se kr smej... sej jaz se tudi , , čisto resno in sploh me nič ni spravlo v slabo voljo...me ne more nič danes... samo ena lepa stvar v vsem tem neredu se mi je zgodila,pa mi je dan polepšan. zdaj sem še mamici razlagala...ej sma se narežale...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:25:02
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ne me zdaj met za čudno,ampak mogoče bo pomagalo da še pojamram zdaj tu gor...se bo mogoče končalo! ker zgleda da mam slab dan Ura je 11 in kaj se je meni že vse zgodilo od pol osmih naprej... najprej ugotovim da ma taja na notranji strani ustnice kot da bi se vgriznila...in ji gre na živce, da je tečka niti ni pomembno...potem je bla posrana tak da sva celo podlogo ob njenem norenju popacale zraven. potem me baba ki bi naj prišla po lupinico napizdi in je ne bo. vmes taja butne z glavo , ne vem zakaj ni rok uspela naprej potegnit, med tepih in puzzle direkt na parket in jok do onemoglosti in rdeč štempl na obrvi... medtem ko spi me j.e.b.e ta RR in shrani si...z slikami...vmes si potegnem nove kavbojke gor, da bi si označla dolžino za krajšat...sem jih včeraj kupla...mi poči zadrga. odprem hladilnik - zasmrdi ven ko ne vem kaj...kupla repo iz katere je zgleda teklo ven...smrdi ...vse vsrano in mokro dam prej tajo v stolčka dvigne vmes nogo ji pritisnem na koleno...spet jok. pride vmes poštar in mi zvoni, pa ne more gospod prit gor.......sem ga nadrla ko pesa....posledično ostanem brez dnarja ki mi ga je prinesel...in seveda mu ne gine pritožba! in zdaj mi za povrh vsega pade na tla orhideja ki mi jo je lubi podaril za valentinovo.... aja še kaj..... aha taja mi medtem ko jo držim v naročju pa zvoni telefon klofne po njem mi odletiin se mi zlomi gsm...torej že drugi uničen v 3 dneh Ne, mislim dA,...SEM Upam presegla normo slabega... , vmes pa nič kaj prijetnega,razen nasmehi princeske pa lepi komentarji vas vseh o moji lepotički. No še jezička mi je ene dvakrat pokazala . joj oprosti podobno je bilo pri meni včeraj zvečer Zdaj pa šibam Aja Anitka, lepo te prosim, če mi lahko pošlješ tisti recept kamilc za obkladke (za na prsa)...se mi zdi, da si ti enkrat pisala o tem. A na zs prosim, ker ne vem, če bom danes utegnila še kaj na RR. kaj čema, pride taki dan, ne?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:25:10
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobro vprašanje ja , ker zdaj itak je kaj je...pa sem pustila javen album pa te tu gor dala...tam jih pao še več pogledate...če seveda želite. sem bla že kregana , in je kja je. A zdaj boš rekla, da nekdo preverja kaj pišeš tukaj gor in če daješ gor slike? glej, rekla sem da sem bla kregana...to je vse,zakaj kao in kaj ne rabim verjetno razlagat. ja pa tud to mogoče kdo počne, pa kaj...me ne moti, gre se samo...eh pa zakaj bi ti razlagala no no ne bit tak hitre jeze.. sej je samo vprašala.. sploh se ne jezim, ona je vprašala jaz sem pa odgovorila. ...je pa res da lahko....spet sem pri tem, kdo kdaj kaj narobe interpretira...mi je malo zvenelo provokativno, verjemem da ni blo mišljeno tak.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 13:25:25
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobro vprašanje ja , ker zdaj itak je kaj je...pa sem pustila javen album pa te tu gor dala...tam jih pao še več pogledate...če seveda želite. sem bla že kregana , in je kja je. A zdaj boš rekla, da nekdo preverja kaj pišeš tukaj gor in če daješ gor slike? glej, rekla sem da sem bla kregana...to je vse,zakaj kao in kaj ne rabim verjetno razlagat. ja pa tud to mogoče kdo počne, pa kaj...me ne moti, gre se samo...eh pa zakaj bi ti razlagala Od mene ne pričakuj več nobenega komentarja, ker si zopet nataknjena. Sem lepo vprašala, če pa nočeš odgovarjat bi pa enostavno ignoriorala ali pa bi napisala no comment al pa nekaj takega. joj ej. jaz sem zdaj v zgornjih postih že povedala da sploh nisemslabe volje...res nisem ti si me kr obsodla na nataknjenost in zaradi tega sem žalostna. tvoje vprašanje mi je delovalo malo provokativno, in potem sem čisto resno odgovorila kakor pač mislim.in ko sem preden sem zdaj to odgovorila vse prebrala sem videla da si že prej komentirala, zaradi česar sem še bolj začudena da me tak vprašaš, ker na primer en odgovor poznaš, jih je še več...in če se pogovarjamo, zakaj bi pol rekla da sem brez komentarja. ne mi zdaj zamerit, ampak včasih mi tvoja vprašanja komentarji delujejo res tako. saj se da kako drugače vprašat da ni dvomov. Lahko bi na primer vprašanje drugače oblikovala. pa bi blo kristalno jasno. pa če se tako hitro užališ, pol res ne rabiš komentirat več mojih postov, mi bo sicer žal
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.