|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
18.2.2009 12:59:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

dobro vprašanje ja user posted image , ker zdaj itak je kaj je...pa sem pustila javen album pa te tu gor dala...tam jih pao še več pogledate...če seveda želite. sem bla že kregana , in je kja je. user posted image user posted image user posted image

A zdaj boš rekla, da nekdo preverja kaj pišeš tukaj gor in če daješ gor slike? user posted image

glej, rekla sem da sem bla kregana...to je vse,zakaj kao in kaj ne rabim verjetno razlagat. ja pa tud to mogoče kdo počne, pa kaj...me ne moti, gre se samo...eh pa zakaj bi ti razlagala user posted image

Od mene ne pričakuj več nobenega komentarja, ker si zopet nataknjena. Sem lepo vprašala, če pa nočeš odgovarjat bi pa enostavno ignoriorala ali pa bi napisala no comment al pa nekaj takega. user posted image

se strinjam, sej je samo vprašala, ne se razburjat to škoduje lepotiuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
18.2.2009 13:00:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Punce, katero številko plenic kupujete za user posted image .

BeautyBaby (Müller) št. 4 (Maxi 9-18 kg)

Tudi od mene Filipu čestitke ob obmesečnici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
18.2.2009 13:03:13   
špelin@
Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. user posted image  Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj user posted image ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo.

Jaz ga imam za malo piko kar v vrečki, ki jo potem mimogrede pobašem user posted image  Zdaj sem ga pa pustila v vrtcu, če bo še jutri prav prišel.
Sneg: pri nas ga je zapadlo ene 2-3 cm, ampak ga je skoraj že pobralo user posted image No, zjutraj je bilo vse ledeno, da sem komaj pridrsala do vrtca user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
18.2.2009 13:05:55   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. user posted image  Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj user posted image ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo.

Jaz ga imam za malo piko kar v vrečki, ki jo potem mimogrede pobašem user posted image  Zdaj sem ga pa pustila v vrtcu, če bo še jutri prav prišel.
Sneg: pri nas ga je zapadlo ene 2-3 cm, ampak ga je skoraj že pobralo user posted image No, zjutraj je bilo vse ledeno, da sem komaj pridrsala do vrtca user posted image

Veš, da te že en čas želim vprašat, kako je sedaj s kosilom male pike. A ga sedaj je, ali ste odjavili????

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
18.2.2009 13:06:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
opažam, da eva ve, kdaj sma same doma. takrat spi kot user posted image . user posted image user posted image user posted image  jo zjutraj komaj zbudim! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
18.2.2009 13:06:36   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

**** se tudi že nekaj časa ni javilauser posted image Upam, da je vse OK

Me je kontaktirala na ZS, ker ima nek user posted image  virus, ki ga ne more spravit dol z nobenim antivirusnim programom. Upam, da ji je moj kaj pomagal, ker nas je prosila za pomoč.

Upam, da čimprej poštima zadeve user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
18.2.2009 13:07:04   
špelin@
Sem včeraj spet šla na svojo staro dieto in je bilo danes že nekaj vode manj,
potem pa spet nadaljujem. Če sem zgubila 5 kg, bom pa še teh 9 al pač koliko, da bom zadovoljna.

user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
18.2.2009 13:08:16   
špelin@

Veš, da te že en čas želim vprašat, kako je sedaj s kosilom male pike. A ga sedaj je, ali ste odjavili????

Ko sem dobila popi.z.ditis in sem ji celo soboto težila, da ji bom kosilo odjavila, je smrkljica začela jest. In to še repeteje user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
18.2.2009 13:08:40   
mafi

Videk sporoča, da je mama naredila tako dobro špinačo, da je vse pojedo. Kam je dal, nimam pojma user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Vidka, moj je tud povohat nočeuser posted image , al pa mami slabo skuhauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
18.2.2009 13:10:28   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Maja je tako tečna da bom poiz.... user posted image  Grem za 10 min na zrak pa naj piha kolikor hoče. To ni več za zdržat. user posted image

ko bi saj zaspala v vozičkuuser posted image ,
jaz grem pa likatuser posted image

Prideš še malo k meni?user posted image user posted image

ti kar po pošti pošljiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
18.2.2009 13:10:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Gaja je zaspala in upam, da za eno uro. Jest sm se pa spravla na odtok v banji in lase vn pobirala,joj kolk mi je to nagravžn, sam je blo treba

To pri nas dela moj user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
18.2.2009 13:11:48   
špelin@

Ma ravno ok nisem/nisva, ampak bo že. Galov nosek je sicer že bolje, sem pa zgleda zdaj dobila nekaj prehlada tudi jaz. Pa noč je bila spet katastrofa - sem spet vstala najmanj desetkrat.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
18.2.2009 13:11:53   
mafi

Ko sem dobila popi.z.ditis in sem ji celo soboto težila, da ji bom kosilo odjavila, je smrkljica začela jest. In to še repeteje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
18.2.2009 13:14:24   
špelin@
Čmrlika, mala je res cukr user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
18.2.2009 13:17:03   
hijenca

Samo da je in da mama ne meče vstran denarja.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
18.2.2009 13:17:06   
špelin@

**** je sporočila, da jim ni ratalo računalnika rešit virusa in ga bodo sformatirali. Trenutno ji nič ne dela. Se bo pa kaj javila, ko bo lahko.

Dr.ek user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
18.2.2009 13:19:12   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Gaja je zaspala in upam, da za eno uro. Jest sm se pa spravla na odtok v banji in lase vn pobirala,joj kolk mi je to nagravžn, sam je blo treba

To pri nas dela moj user posted image  user posted image user posted image  

Eno delo manj. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
18.2.2009 13:19:14   
barbaw

user posted image user posted image user posted image  pa je le zaleglo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
18.2.2009 13:19:14   
špelin@

Samo da je in da mama ne meče vstran denarja.

Mah, najbolj me je razjezilo, ker je prihajala (po kosilu) domov strašansko lačna user posted image  Tudi vzgojiteljica je vesela, da mala zdaj je user posted image

Tako, ostala sem na 96. strani user posted image  See you later.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
18.2.2009 13:19:16   
barbaw

Videk sporoča, da je mama naredila tako dobro špinačo, da je vse pojedo. Kam je dal, nimam pojma user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
18.2.2009 13:24:40   
jana81

Nejc pa da je prvič pojedel cel globok krožnik šagetov z korenčkom, cevtačo in sirovo omakcouser posted image

Hura za Vida in Nejcauser posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
18.2.2009 13:24:53   
Čmrlika

Ne me zdaj met za čudno,ampak mogoče bo pomagalo da še pojamram zdaj tu gor...se bo mogoče končalo!  user posted image
ker zgleda da mam slab dan user posted image

Ura je 11 in kaj se je meni že vse zgodilo od pol osmih naprej...

najprej ugotovim da ma taja na notranji strani ustnice kot da bi se vgriznila...in ji gre na živce, da je tečka niti ni pomembno...potem je bla posrana tak da sva selo podlogo ob njenem norenju popacale zraven.
potem me baba ki bi naj prišla po lupinico  napizdi  in je ne bo.
vmes taja butne z glavo , ne vem zakaj ni rok upstela nprej potegnit, med tepih in puzzle direkt na parket in jok do onemoglosti in rdeč šempl na obrvi...
medtem ko spi me j.e.b.e ta RR  in shrani si...z slikami...vmes si potegnem mno ve kavbojke gor, da bi si označla dolžino za krajšat...sem jih včeraj kupla...mi poči  zadrga.
odprem hladilnik - zasmrdi ven ko ne vem kaj...kupla repo iz katwre je zgleda teklo ven...smrdi vse vsrano in mokro

dam prej tajo v stolčka dvigne vmes nogo ji pritisnem na koleno...spet jok.

pride vmes poštar in mi zvoni, pa ne more gospod prit gor.......sem ga nadrla ko pesa....

in zdaj mi za povrh vsega pade na tla orhideja ki mi jo je lubi podaril za valentinovo.... aja še kaj.....
aha taja mi medtem ko jodržim v naročju pa zvoni telefon klofne po njem mi odletiin se mi zlomi gsm...torej že drugi uničen v 3 dneh  

Ne, mislim dA,...SEM Upam presegla normo slabega...user posted image  user posted image  user posted image , vmes pa nič kaj prijetnega,razen nasmehi princeske pa lepi komentarji vas vseh o moji lepotički. No še jezička mi je ene dvakrat pokazala .user posted image

Ej ti naša Čmrlika, zdaj pa ne vem ali naj se smejem zraven ali jočemuser posted image user posted image user posted image . Upam, da bo popoldan boljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh. ni panike...user posted image  ti se kr smej...user posted image  user posted image user posted image sej jaz se tudi , user posted image , čisto resno in sploh me nič ni spravlo v slabo voljo...me ne more nič danes...user posted image  samo ena lepa stvar v vsem tem neredu se mi je zgodila,pa mi je dan polepšan. user posted image user posted image zdaj sem še mamici razlagala...ej sma se narežale...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
18.2.2009 13:25:02   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ne me zdaj met za čudno,ampak mogoče bo pomagalo da še pojamram zdaj tu gor...se bo mogoče končalo!  user posted image
ker zgleda da mam slab dan user posted image

Ura je 11 in kaj se je meni že vse zgodilo od pol osmih naprej...

najprej ugotovim da ma taja na notranji strani ustnice kot da bi se vgriznila...in ji gre na živce, da je tečka niti ni pomembno...potem je bla posrana tak da sva celo podlogo ob njenem norenju popacale zraven.
potem me baba ki bi naj prišla po lupinico  napizdi  in je ne bo.
vmes taja butne z glavo , ne vem zakaj ni rok uspela naprej potegnit,user posted image   med tepih in puzzle direkt na parket in jok do onemoglosti in rdeč štempl na obrvi...user posted image
medtem ko spi me j.e.b.e ta RR  in shrani si...z slikami...vmes si potegnem nove kavbojke gor, da bi si označla dolžino za krajšat...sem jih včeraj kupla...mi poči  zadrga.
odprem hladilnik - zasmrdi ven ko ne vem kaj...kupla repo iz katere je zgleda teklo ven...smrdi ...vse vsrano in mokro user posted image  

dam prej tajo v stolčka dvigne vmes nogo ji pritisnem na koleno...spet jok.

pride vmes poštar in mi zvoni, pa ne more gospod prit gor.......sem ga nadrla ko pesa....posledično ostanem brez dnarja ki mi ga je prinesel...in seveda mu ne gine pritožba! user posted image

in zdaj mi za povrh vsega pade na tla orhideja ki mi jo je lubi podaril za valentinovo.... user posted image  aja še kaj.....
aha taja mi medtem ko jo držim v naročju pa zvoni telefon klofne po njem mi odletiin se mi zlomi gsm...torej že drugi uničen v 3 dneh user posted image  

Ne, mislim dA,...SEM Upam presegla normo slabega...user posted image  user posted image  user posted image , vmes pa nič kaj prijetnega,razen nasmehi princeske pa lepi komentarji vas vseh o moji lepotički. No še jezička mi je ene dvakrat pokazala .user posted image

joj oprosti user posted image user posted image user posted image
podobno je bilo pri meni včeraj zvečer

Zdaj pa šibam

Aja Anitka, lepo te prosim, če mi lahko pošlješ tisti recept kamilc za obkladke (za na prsa)...se mi zdi, da si ti enkrat pisala o tem. A na zs prosim, ker ne vem, če bom danes utegnila še kaj na RR.

kaj čema, pride taki dan, ne? user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
18.2.2009 13:25:10   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro vprašanje ja user posted image , ker zdaj itak je kaj je...pa sem pustila javen album pa te tu gor dala...tam jih pao še več pogledate...če seveda želite. sem bla že kregana , in je kja je. user posted image user posted image user posted image

A zdaj boš rekla, da nekdo preverja kaj pišeš tukaj gor in če daješ gor slike? user posted image

glej, rekla sem da sem bla kregana...to je vse,zakaj kao in kaj ne rabim verjetno razlagat. ja pa tud to mogoče kdo počne, pa kaj...me ne moti, gre se samo...eh pa zakaj bi ti razlagala user posted image

no no ne bit tak hitre jeze..
sej je samo vprašala..user posted image

sploh se ne jezim, ona je vprašala jaz sem pa odgovorila. user posted image ...je pa res da lahko....spet sem pri tem, kdo kdaj kaj narobe interpretira...mi je malo zvenelo provokativno, verjemem da ni blo mišljeno tak.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
18.2.2009 13:25:25   
Čmrlika

Od mene ne pričakuj več nobenega komentarja, ker si zopet nataknjena. Sem lepo vprašala, če pa nočeš odgovarjat bi pa enostavno ignoriorala ali pa bi napisala no comment al pa nekaj takega. user posted image

joj ej. jaz sem zdaj v zgornjih postih že povedala da sploh nisemslabe volje...res nisem user posted image  ti si me kr obsodla na nataknjenost in zaradi tega sem žalostna.  tvoje vprašanje mi je delovalo malo  provokativno, in potem sem čisto resno odgovorila kakor pač mislim.in ko sem preden sem zdaj to odgovorila vse prebrala sem videla da si že prej komentirala, zaradi česar sem še bolj začudena da me tak vprašaš, ker na primer en odgovor poznaš, jih je še več...in če se pogovarjamo, zakaj bi pol rekla da sem brez komentarja. ne mi zdaj zamerit, ampak včasih mi tvoja vprašanja komentarji delujejo res tako. saj se da kako drugače vprašat da ni dvomov. Lahko bi na primer vprašanje drugače oblikovala. pa bi blo kristalno jasno. user posted image

pa če se tako hitro užališ, pol res ne rabiš komentirat več mojih postov, mi bo sicer žal user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.