Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:03:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, matr je mraz brrrrrrrrrrrrrrr.Upam da se bo kej segrel Samo da je brez oblačka Mraz bo že šel stran. A mate kaj snega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, matr je mraz brrrrrrrrrrrrrrr.Upam da se bo kej segrel Samo da je brez oblačka Mraz bo že šel stran. A mate kaj snega? ja upam da bo šel, ker kaže -6 . sonček pa je ja , snega pa lih za vzorec ene 2 cm letos ga pa res ne maram.kolk ga mate vi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:11:44
|
|
|
|
jana81
|
estrella Hb da nisi lačna,men se od takega zajtrka zvezdice pokažejo.. absolutno premalo zame. SS sem slučajno zasledila da ima ena Majch enakega piščančka kot ti.. nina7 sej mraza kmal več ne bo, snega pa tud ne.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 18.2.2009 9:12:28 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:11:48
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo spali od 20 do danes zjutraj 8. 12 ur v enem kosu To mi delaj Videk. . Tudi jaz sem danes za spremembo spala celo noč, mislim, da je moja fis kultura zvečer pomagala. Je pa -6 stopinj, ampak pravljično je zunaj. Vse belo in tako lepo sonček sije. Iz toplega ven gledat je lušno. Zdaj pa kavico pit, ker Videk se celo malo igra. Vid, pa si zvečer jamrala, da bo pesra noč Nič ni čarovnice v tebi Sem dobro skuhala , pa je urok deloval
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:12:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, matr je mraz brrrrrrrrrrrrrrr.Upam da se bo kej segrel Samo da je brez oblačka Mraz bo že šel stran. A mate kaj snega? ja upam da bo šel, ker kaže -6 . sonček pa je ja , snega pa lih za vzorec ene 2 cm letos ga pa res ne maram.kolk ga mate vi? Tud tam neki k vi za vzorec Ja sem ga sita, samo normalo se vozi in je malo bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:13:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella Hb da nisi lačna,men se od takega zajtrka zvezdice pokažejo.. absolutno premalo zame. SS sem slučajno zasledila da ima ena Majch enakega piščančka kot ti.. nina7 sej mraza kmal več ne bo, snega pa tud ne. Ja seveda je malo, samo jaz imam omejeno količino, ti lahko ješ normalno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:15:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Gaja je zdele pojedla skor cel navaden jogurt, do zdej ga ni hotla jest . Kej preveč dobr lih ni bil,jo je zategoval zravn ker je prekisu ampak pojedla pa je . Grem zdej sušilca spraznt pa pridm nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:16:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella Hb da nisi lačna,men se od takega zajtrka zvezdice pokažejo.. absolutno premalo zame. SS sem slučajno zasledila da ima ena Majch enakega piščančka kot ti.. nina7 sej mraza kmal več ne bo, snega pa tud ne. Ja seveda je malo, samo jaz imam omejeno količino, ti lahko ješ normalno no maja ko prideta z Aljo na Nejčkov rd (upam da), boš bolj suha kot jst.. držim pestke da ti rata čimprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:17:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je zdele pojedla skor cel navaden jogurt, do zdej ga ni hotla jest . Kej preveč dobr lih ni bil,jo je zategoval zravn ker je prekisu ampak pojedla pa je . Grem zdej sušilca spraznt pa pridm nazaj jst rajš neham tiščat v usta če vivim da se kremži, ker mi drgač itak vse zbruha..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:17:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hijenca- lepo da si pomislila name za kavico, kdaj pa se dobita... Pa za ultra dolgo spanje. Pleničke mava midve pamers active baby 4 Nisma se še do konca zmenili, ko pride barbaw se bomo zmenli. Najverjetneje ne bova mogli, nimava vozička niti avta. no bosta povedali pa bom vidla kak bo
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:19:11
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Hijenca pri nas niso splužili ulic in ne vem, če mi bo uspelo v tem ledu prit z dvorišča na cesto, ker moje gume niso ravno za na sneg. Noč je bila pestra. Vstala sem xx krat. Hujšega joka ni bilo, je bilo pa ogromno jamranja in popravljanja dude. Zdaj bi mogla nekaj pojest pa verjetno bom mogla Maji spet rit previt, ker se nekaj napenja. Moram preverit ali samo prdi ali je kaj pridelala. Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:19:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hijenca- lepo da si pomislila name za kavico, kdaj pa se dobita... Pa za ultra dolgo spanje. Pleničke mava midve pamers active baby 4 Nisma se še do konca zmenili, ko pride barbaw se bomo zmenli. Najverjetneje ne bova mogli, nimava vozička niti avta. no bosta povedali pa bom vidla kak bo a pri vas se tudi to zgodi da nimata ne vozička, ne avta? sem misla da sva sam midva taka fenomena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:21:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! dan dan Hijenca pri nas niso splužili ulic in ne vem, če mi bo uspelo v tem ledu prit z dvorišča na cesto, ker moje gume niso ravno za na sneg. tudi pri nas ne, ampak je že vse skopnelo, oz se stopilo Noč je bila pestra. Vstala sem xx krat. Hujšega joka ni bilo, je bilo pa ogromno jamranja in popravljanja dude. boga Maja in tudi mami..sej bo kmalu konec Zdaj bi mogla nekaj pojest pa verjetno bom mogla Maji spet rit previt, ker se nekaj napenja. Moram preverit ali samo prdi ali je kaj pridelala. Nejc ga je od 7h že 2x pridelal. Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo. jah eni starši so mal za luno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:21:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hijenca- lepo da si pomislila name za kavico, kdaj pa se dobita... Pa za ultra dolgo spanje. Pleničke mava midve pamers active baby 4 Nisma se še do konca zmenili, ko pride barbaw se bomo zmenli. Najverjetneje ne bova mogli, nimava vozička niti avta. no bosta povedali pa bom vidla kak bo a pri vas se tudi to zgodi da nimata ne vozička, ne avta? sem misla da sva sam midva taka fenomena Tudi meni se je to že zgodilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je zdele pojedla skor cel navaden jogurt, do zdej ga ni hotla jest . Kej preveč dobr lih ni bil,jo je zategoval zravn ker je prekisu ampak pojedla pa je . Grem zdej sušilca spraznt pa pridm nazaj jst rajš neham tiščat v usta če vivim da se kremži, ker mi drgač itak vse zbruha.. ma sej se ne kremži, sam zategne jo na vsake tolk časa, a veš kaj mislim? Recimo ko ti limono poližeš k te kr mal strese ta sušilc mi še ni posušu, prej kaže 20 min, zdej pa še 35 ,k da mam jest cel dan cajt gor pa dol hodt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:24:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je zdele pojedla skor cel navaden jogurt, do zdej ga ni hotla jest . Kej preveč dobr lih ni bil,jo je zategoval zravn ker je prekisu ampak pojedla pa je . Grem zdej sušilca spraznt pa pridm nazaj jst rajš neham tiščat v usta če vivim da se kremži, ker mi drgač itak vse zbruha.. ma sej se ne kremži, sam zategne jo na vsake tolk časa, a veš kaj mislim? Recimo ko ti limono poližeš k te kr mal strese ta sušilc mi še ni posušu, prej kaže 20 min, zdej pa še 35 ,k da mam jest cel dan cajt gor pa dol hodt A ti ne piska ko konča?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:24:44
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Hijenca pri nas niso splužili ulic in ne vem, če mi bo uspelo v tem ledu prit z dvorišča na cesto, ker moje gume niso ravno za na sneg. Noč je bila pestra. Vstala sem xx krat. Hujšega joka ni bilo, je bilo pa ogromno jamranja in popravljanja dude. Zdaj bi mogla nekaj pojest pa verjetno bom mogla Maji spet rit previt, ker se nekaj napenja. Moram preverit ali samo prdi ali je kaj pridelala. Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo. Potem pa raje en drug dan, ker ni vredno, da se kateri še kaj zgodi na teh zaledenelih cestah. Do kavice bomo še že prišle .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Hijenca pri nas niso splužili ulic in ne vem, če mi bo uspelo v tem ledu prit z dvorišča na cesto, ker moje gume niso ravno za na sneg. Pri nas tud ne,pa sej ne bojo, ker ga ni več kot 10 cm,to mi gre najbolj na živce Noč je bila pestra. Vstala sem xx krat. Hujšega joka ni bilo, je bilo pa ogromno jamranja in popravljanja dude. , pri nas smo 4x vstal Zdaj bi mogla nekaj pojest pa verjetno bom mogla Maji spet rit previt, ker se nekaj napenja. Moram preverit ali samo prdi ali je kaj pridelala. Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je zdele pojedla skor cel navaden jogurt, do zdej ga ni hotla jest . Kej preveč dobr lih ni bil,jo je zategoval zravn ker je prekisu ampak pojedla pa je . Grem zdej sušilca spraznt pa pridm nazaj jst rajš neham tiščat v usta če vivim da se kremži, ker mi drgač itak vse zbruha.. ma sej se ne kremži, sam zategne jo na vsake tolk časa, a veš kaj mislim? Recimo ko ti limono poližeš k te kr mal strese ta sušilc mi še ni posušu, prej kaže 20 min, zdej pa še 35 ,k da mam jest cel dan cajt gor pa dol hodt A ti ne piska ko konča? piska, če naštimam, sam jest ponavad pozabim .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:29:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hijenca- lepo da si pomislila name za kavico, kdaj pa se dobita... Pa za ultra dolgo spanje. Pleničke mava midve pamers active baby 4 Nisma se še do konca zmenili, ko pride barbaw se bomo zmenli. Najverjetneje ne bova mogli, nimava vozička niti avta. no bosta povedali pa bom vidla kak bo a pri vas se tudi to zgodi da nimata ne vozička, ne avta? sem misla da sva sam midva taka fenomena se zgodi ja,ampak čisto načrtno. no avto ma lubi za v službo, če kdaj vem za naprejda ga bom rabla gre s kolegom delat pa ga mava. voziček pa smo pustili v avtu, ker danes dopoldne itak ni pri nas za ven it...smo to že včeraj opazli, ko ga je nasipalo že zvečer precej...in seveda ta sneg s pločnikov še nikoli ni bil tako zgodaj splužen...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:31:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Hijenca pri nas niso splužili ulic in ne vem, če mi bo uspelo v tem ledu prit z dvorišča na cesto, ker moje gume niso ravno za na sneg. Noč je bila pestra. Vstala sem xx krat. Hujšega joka ni bilo, je bilo pa ogromno jamranja in popravljanja dude. Zdaj bi mogla nekaj pojest pa verjetno bom mogla Maji spet rit previt, ker se nekaj napenja. Moram preverit ali samo prdi ali je kaj pridelala. Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo. Potem pa raje en drug dan, ker ni vredno, da se kateri še kaj zgodi na teh zaledenelih cestah. Do kavice bomo še že prišle . Če bo stanje jutri boljše bom šla, ker imam rezervirano nekaj in moram it iskat. Sicer je itak trgovina od naše firme, samo ne tam kejr delam. Pa še extra so zame naročile, pa upam, da mi ne prodajo. Itak pa so punce tako dobre in se zavedajo, da nekateri ne mroejo v takem ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:34:07
|
|
|
|
suzy85
|
mi imamo pa tak lep , zraven pa tako piha , da groza!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:35:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Hijenca pri nas niso splužili ulic in ne vem, če mi bo uspelo v tem ledu prit z dvorišča na cesto, ker moje gume niso ravno za na sneg. Noč je bila pestra. Vstala sem xx krat. Hujšega joka ni bilo, je bilo pa ogromno jamranja in popravljanja dude. Zdaj bi mogla nekaj pojest pa verjetno bom mogla Maji spet rit previt, ker se nekaj napenja. Moram preverit ali samo prdi ali je kaj pridelala. Zunaj je ful lep sonček. Ne razumem pa staršev, da otrokom ne prinesejo kombinezona, če je zunaj sneg. Pa kaj rabijo pisno obvestilo al kaj ? Tega res ne razumem. Ko pa se vsi otroci radi igrajo na snegu in sankajo. Potem pa raje en drug dan, ker ni vredno, da se kateri še kaj zgodi na teh zaledenelih cestah. Do kavice bomo še že prišle . Če bo stanje jutri boljše bom šla, ker imam rezervirano nekaj in moram it iskat. Sicer je itak trgovina od naše firme, samo ne tam kejr delam. Pa še extra so zame naročile, pa upam, da mi ne prodajo. Itak pa so punce tako dobre in se zavedajo, da nekateri ne mroejo v takem ven. Itak cele dneve bluzima na RR, se pa boma sproti zmenle.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:35:46
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi imamo pa tak lep , zraven pa tako piha , da groza! Pri nas je samo sonček, vetra ni, je pa -5.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 9:36:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi imamo pa tak lep , zraven pa tako piha , da groza! Enako. danes očitno ne bo nič s sprehodom pa tako fajn bi bilo za zgubljanje kg. Sem včeraj spet šla na svojo staro dieto in je bilo danes že nekaj vode manj, potem pa spet nadaljujem. Če sem zgubila 5 kg, bom pa še teh 9 al pač koliko, da bom zadovoljna.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.