Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:35:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ma ravno ok nisem/nisva, ampak bo že. Galov nosek je sicer že bolje, sem pa zgleda zdaj dobila nekaj prehlada tudi jaz. Pa noč je bila spet katastrofa - sem spet vstala najmanj desetkrat. upam, da bo danes ponoči bolje Hvala ti. Sem pa žalostna, ker gre jutri moj dragi službeno v BiH
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:35:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan Prvo da se vsem zahvalim za čestitke, ki so bile namenjene mojemu Filipu . Pri nas je sonček sam pa full piha, zjutri sem pa skoz zmrznila ko sem peljala Marka v vrtec. Filip mi je ponoči pridno pančal do 7.00 polip AM in podalšal rundo do 8.00 , sedaj pa že spi 1.rundo priden filip
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:35:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pa že 2 uri se spravlam za knjige, pa kr ne morem se spravit Delo??? 4 izpite še mam za nardit in 7.3. imam prvega od teh.. pa kr vse druga delam, cote obešam, na RR visim, jem.... občudujem vse, ki imajo voljo pri otrocih se še učit Jaz sem se učila 3 leta nazaj, pa sem bila živčna kot pes. Bogi moj Jaka, je moral tečno mamo prenašat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:35:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste kuhale danes za ?? Jaz bom nardila špinačo pa pire krompirček. Jaz je jedla ne bom, ker je nimam rada, Videk jo pa ima rad. "Paprikaš". kako ga pa narediš? jst ga še nisem delala prepražim čebulo in pščanca, zalijem, noter dam korenčka in začimbe in kuham do mehkega zraven so mi dobri žličniki samo jih pa še ne znam skuhat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:36:40
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste kuhale danes za ?? Jaz bom nardila špinačo pa pire krompirček. Jaz je jedla ne bom, ker je nimam rada, Videk jo pa ima rad. Vid bo jedel kar bomo mi jedli, kavro - kolerabo. Sicer jo bo babica skuhala ( kr drgač jo jst k rada tako kuham) k pride njena hči na obisk. Jst nč več ne kuham posebej zanj, on je kar mi jemo in je zelo zadovoljen, pa še fajn se mu zdi k je z nami za mizo in ne sam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:36:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste kuhale danes za ?? Jaz bom nardila špinačo pa pire krompirček. Jaz je jedla ne bom, ker je nimam rada, Videk jo pa ima rad. "Paprikaš". Sam glej da ne bo tko pikanten tko k uni SLO nadaljevanki "Lepo je biti sosed"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:40:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste kuhale danes za ?? Jaz bom nardila špinačo pa pire krompirček. Jaz je jedla ne bom, ker je nimam rada, Videk jo pa ima rad. "Paprikaš". kako ga pa narediš? jst ga še nisem delala prepražim čebulo in pščanca, zalijem, noter dam korenčka in začimbe in kuham do mehkega zraven so mi dobri žličniki samo jih pa še ne znam skuhat Jaz dam zraven še paradižnikovo mezgo in na koncu kislo smetano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:41:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste kuhale danes za ?? Jaz bom nardila špinačo pa pire krompirček. Jaz je jedla ne bom, ker je nimam rada, Videk jo pa ima rad. "Paprikaš". kako ga pa narediš? jst ga še nisem delala prepražim čebulo in pščanca, zalijem, noter dam korenčka in začimbe in kuham do mehkega zraven so mi dobri žličniki samo jih pa še ne znam skuhat Jaz dam zraven še paradižnikovo mezgo in na koncu kislo smetano. jaz dajem namesto mezge knorrovo paradižnikovo omako z baziliko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:42:29
|
|
|
|
barbaw
|
Maja je tako tečna da bom poiz.... Grem za 10 min na zrak pa naj piha kolikor hoče. To ni več za zdržat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:43:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je tako tečna da bom poiz.... Grem za 10 min na zrak pa naj piha kolikor hoče. To ni več za zdržat. ko bi saj zaspala v vozičku , jaz grem pa likat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:44:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste kuhale danes za ?? Jaz bom nardila špinačo pa pire krompirček. Jaz je jedla ne bom, ker je nimam rada, Videk jo pa ima rad. "Paprikaš". kako ga pa narediš? jst ga še nisem delala prepražim čebulo in pščanca, zalijem, noter dam korenčka in začimbe in kuham do mehkega zraven so mi dobri žličniki samo jih pa še ne znam skuhat Jaz dam zraven še paradižnikovo mezgo in na koncu kislo smetano. jaz dajem namesto mezge knorrovo paradižnikovo omako z baziliko Sliši se dobro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:44:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je tako tečna da bom poiz.... Grem za 10 min na zrak pa naj piha kolikor hoče. To ni več za zdržat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:45:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je tako tečna da bom poiz.... Grem za 10 min na zrak pa naj piha kolikor hoče. To ni več za zdržat. ko bi saj zaspala v vozičku , jaz grem pa likat Prideš še malo k meni?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:47:38
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobro vprašanje ja , ker zdaj itak je kaj je...pa sem pustila javen album pa te tu gor dala...tam jih pao še več pogledate...če seveda želite. sem bla že kregana , in je kja je. A zdaj boš rekla, da nekdo preverja kaj pišeš tukaj gor in če daješ gor slike? glej, rekla sem da sem bla kregana...to je vse,zakaj kao in kaj ne rabim verjetno razlagat. ja pa tud to mogoče kdo počne, pa kaj...me ne moti, gre se samo...eh pa zakaj bi ti razlagala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:48:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso Aja Anitka, lepo te prosim, če mi lahko pošlješ tisti recept kamilc za obkladke (za na prsa)...se mi zdi, da si ti enkrat pisala o tem. A na zs prosim, ker ne vem, če bom danes utegnila še kaj na RR. Ali ji ga lahko katera druga, ker jaz sem Galu delala s čebulo. Se katera javi - prosim lepo. bom jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:48:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste kuhale danes za ?? Jaz bom nardila špinačo pa pire krompirček. Jaz je jedla ne bom, ker je nimam rada, Videk jo pa ima rad. "Paprikaš". kako ga pa narediš? jst ga še nisem delala prepražim čebulo in pščanca, zalijem, noter dam korenčka in začimbe in kuham do mehkega zraven so mi dobri žličniki samo jih pa še ne znam skuhat Jaz dam zraven še paradižnikovo mezgo in na koncu kislo smetano. aja jst temu rečem kr piščanjčji golaž hvala vseeno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 11:53:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobro vprašanje ja , ker zdaj itak je kaj je...pa sem pustila javen album pa te tu gor dala...tam jih pao še več pogledate...če seveda želite. sem bla že kregana , in je kja je. A zdaj boš rekla, da nekdo preverja kaj pišeš tukaj gor in če daješ gor slike? glej, rekla sem da sem bla kregana...to je vse,zakaj kao in kaj ne rabim verjetno razlagat. ja pa tud to mogoče kdo počne, pa kaj...me ne moti, gre se samo...eh pa zakaj bi ti razlagala no no ne bit tak hitre jeze.. sej je samo vprašala..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 12:15:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je tako tečna da bom poiz.... Grem za 10 min na zrak pa naj piha kolikor hoče. To ni več za zdržat. ko bi saj zaspala v vozičku , jaz grem pa likat Sem jo imela kar na rokah. Sva šli do trgovine in nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 12:15:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj boste kuhale danes za ?? Jaz bom nardila špinačo pa pire krompirček. Jaz je jedla ne bom, ker je nimam rada, Videk jo pa ima rad. "Paprikaš". kako ga pa narediš? jst ga še nisem delala prepražim čebulo in pščanca, zalijem, noter dam korenčka in začimbe in kuham do mehkega zraven so mi dobri žličniki samo jih pa še ne znam skuhat Jaz dam zraven še paradižnikovo mezgo in na koncu kislo smetano. jaz dajem namesto mezge knorrovo paradižnikovo omako z baziliko Sliši se dobro saj tudi je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 12:15:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobro vprašanje ja , ker zdaj itak je kaj je...pa sem pustila javen album pa te tu gor dala...tam jih pao še več pogledate...če seveda želite. sem bla že kregana , in je kja je. A zdaj boš rekla, da nekdo preverja kaj pišeš tukaj gor in če daješ gor slike? glej, rekla sem da sem bla kregana...to je vse,zakaj kao in kaj ne rabim verjetno razlagat. ja pa tud to mogoče kdo počne, pa kaj...me ne moti, gre se samo...eh pa zakaj bi ti razlagala Od mene ne pričakuj več nobenega komentarja, ker si zopet nataknjena. Sem lepo vprašala, če pa nočeš odgovarjat bi pa enostavno ignoriorala ali pa bi napisala no comment al pa nekaj takega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 12:52:21
|
|
|
|
hijenca
|
Videk sporoča, da je mama naredila tako dobro špinačo, da je vse pojedo. Kam je dal, nimam pojma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 12:57:32
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, šele zdajle sem pribrcala gor. Vidim, da ste bile zelo čvekastične
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 12:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk sporoča, da je mama naredila tako dobro špinačo, da je vse pojedo. Kam je dal, nimam pojma mami. Gaja je pa jedla rdečo peso,njami kolk je bla dobra.No sej ni blo sam to so ble še druge stvari zravn
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.