|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
23.2.2009 10:12:45   
tims
Dobro jutro vsem.

Moja nedelja pa je minila v znamenju pospravljanjauser posted image . Se je tok praha že nabral, da ko si šel mimo kakšne police, se je kar vrtinčil za tabouser posted image . Pa likat je bilo treba, pa pojstle preoblečt,... skratka, dela čez glavo.

Sem se pa kar naspala. Sem šla spat okoli enih, tamala se je zbudila pa ob pol šestih, tako da je bila kar dolga noč. Po dojenju pa je zaspala nazaj do devetih. Sva pa včeraj z možem skor dol padla s sedežne, ko sva opazovala Nino. Na vsem lepem se je ob mizi dvignila na noge in naju tako gledala, ko da bi splezala na Triglavuser posted image , potem pa se je prav previdno spustila nazaj na rito. In potem je to še parkrat ponovila.

Neboglasnica - upam da je Staš boljeuser posted image user posted image

Blacky - ja, jaz pijem tapravo kavo. Že te ne maram kaj preveč, ostale mi pa sploh ne grejo po grlu. Pa ne vem zakajuser posted image . Kako je pa s Tejo? Upam, da je tudi ona bolje.

Almera - jaz bi tud raje vzela Fenistil kapljice in gel. Se mi zdi bolj "nežen" od Claritina. Najbolje pa seveda da pokličeš P.

Metuljček - Juri Muri je bil fenomenalen. Tako so imel dobre kostume, da jih je folk nonstop slikal. Pa všeč mi je bilo, da se ni preveč vleklo vse skupaj, ker otroci verjetno ne bi glih zdržal tam dve uri.

Midva sva z mojim šla gledat 5 žensk.com in nama je bilo všeč. Narežala sva se ful. Zdaj pa že ne vem koliko časa hodiva gledat moške, pa nama še ni uspelo. Ne vem kdaj si bova še njih ogledalauser posted image .

Zdaj grem pa Nino nahrant. Prav da ne zdrži večuser posted image .

Imate kakšne ideje kaj danes za kosilo?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 10:17:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1177
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 10:24:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1178
23.2.2009 10:30:47   
tims
Sem že nazaj. Nina je pojedla četrt malega frutkauser posted image . Zdej pa se na tleh igra. Ponavadi poje celga. Ne vem kaj ji je. No ja. Bo pa mogoče malo kasneje.

Populis - pa če ješ fižol, a te nič ne napenja? Jaz fižola še nisem jedla, odkar imamo Nino. Imam že sama ful probleme z želodcem, če ga jem, zato se bojim, da ne bo tudi Nino napenjal.

Flower - ja proti srbenju. Mi smo ga prvič dobili, ko je imel Tim norice, da sem ga mazala. Fajn je, ker je brez barve, tako da vidiš kaj se dogaja s kožo.

Neposredna povezava do sporočila: 1179
23.2.2009 10:34:57   
neboglasnica
Oj, samo pozdravim, potem pa krenemo proti P. Staš je imel celo noč okoli 39,00 C, ob pol devetih pa 40,1 C, merjeno v ritki. Sem mu dala svečko, sva ga skopala, pa mu je celo uspelo spati 20 minut.

Da ne pozabim: Almera - zadnjič, v petek, ko sem ti dala pikapolonico za srečo, no, danes me Ana vpraša, če sem dala Boberčku (=Bor) pikapolonico. In jaz povem, da ne, ker je premajhen in bi jo pogoltnil in bla bla bla.. In ona plane v jok, češ da sedaj pa on ne bo vedel, da je to pikapolonica sreče in ko bo pogrešal dom, naj jo samo poboža in ga bo odnesla nazaj domov, v Podgorico. Tako. user posted image Da boš vedela Boru povedat, ker me bo drugače žrla s tem do onemoglosti. Sem morala napisati, saj bo nadzorni (=Sara) tole moral prebrati mali sitnobi, ko pride iz vrtca. user posted image

Uživajte v sončku!!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
23.2.2009 10:49:44   
3jeMi
punce, ko sem tole dobila, sem rekla, da tole vam pa moram posredovat user posted image

TEČAJ ZA MOŠKE:-)

Tečaj se bo izvajal le v primeru zadostnega števila udeležencev.
Popust se prizna vsem, ki se bojo odločili za vsa predavanja.
Pedagoški cilj tečaja je; informacijski tečaj, ki bo usposobil moškim tisti del možganov, za katerega sploh ne vejo, da obstaja. 

Modul 1: obvezni tečaj
Naučiti se živeti brez mame.                          (2000 ur)
Moja ženska NI moja mama.                               (350 ur)
Mora razumeti, da je nogomet samo šport.         (500 ur)

Modul 2: življenje v dvoje
Imeti otroke brez ljubosumnosti.                         (50 ur)
Nehati govoriti bedarije, kadar ima moja žena obiske.  (500 ur)
Premagati sindrom daljinca.                                         (550 ur)

1.       Ne uriniram mimo školjke.                                                     (100 ur + praktični del)
2.       Razumeti, da čevlji ne morejo sami v omarico za čevlje.       (800 ur)
3.       Kako priti do koša za perilo, ne da bi se izgubil.                      (500 ur)
4.       Kako preživeti lažji prehlad brez dramatiziranja.                      (100 ur)

Modul 3: prosti čas
5.       Zlikati srajco v manj kot dveh urah.                                        (praktični del)
6.       Prebavljati brez riganja, medtem ko ona pere krožnike.           (praktični del)

Modul 4 : tečaj kuhinje
7.       stopnja (začetniki): gospodinjski aparati.                                (prikaz z diapozitivi)
       ON....vklop
       OFF....izklop       
8.       stopnja (napredni): moja prva Maggi juha, brez da zažgem lonec.       (praktični del)

POGLOBLJENE TEME
Glede na kompleksnost in težavnost tem, se lahko vpiše največ osem (8) kandidatov.

TEMA 1: likalnik; od pralnega stroja do omare...ta misteriozni proces (vodeni ogledi)
TEMA 2: nevarnost pri polnjenju posodice za led (demonstracija in diapozitivi)
TEMA 3: ti in elektrika: ekonomske prednosti pri klicanju mojstra za popravila
TEMA 4: zadnja znanstvena odkritja: kuhanje in odnašanje smeti NE povzroča impotence
TEMA 5: čeprav si poročen z njo, ji lahko še vedno kupiš rože (pogovor s psihiatrom)
TEMA 6: rolica toaletnega papirja: Ali raste papir v škatli za toaletni papir?
TEMA 7: kako spustiti pokrov školjke- korak za korakom (video konferenca s Harvarda)
TEMA 8: detergenti: doziranje, uporaba (praktični del se izvaja zunaj)
TEMA 9: osnovna razlika med košem za umazano perilo in tlemi (laboratorijski preizkus)
TEMA 10: moški kot sopotnik- ali je genetsko možno da ne opozarja, ko ona parkira?
TEMA 11: nadpovprečna komunikacija: mentalne vaje za razumevanje, da je nekaj v predalu, ne da bi vprašal...."v katerem predalu in v kateri omari  je predal"
TEMA 12: Ali skodelica kave lahko leti sama do lijaka? (praktični del vodi David Copperfield)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
23.2.2009 10:54:33   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Oj, samo pozdravim, potem pa krenemo proti P. Staš je imel celo noč okoli 39,00 C, ob pol devetih pa 40,1 C, merjeno v ritki. Sem mu dala svečko, sva ga skopala, pa mu je celo uspelo spati 20 minut.

Da ne pozabim: Almera - zadnjič, v petek, ko sem ti dala pikapolonico za srečo, no, danes me Ana vpraša, če sem dala Boberčku (=Bor) pikapolonico. In jaz povem, da ne, ker je premajhen in bi jo pogoltnil in bla bla bla.. In ona plane v jok, češ da sedaj pa on ne bo vedel, da je to pikapolonica sreče in ko bo pogrešal dom, naj jo samo poboža in ga bo odnesla nazaj domov, v Podgorico. Tako. user posted image Da boš vedela Boru povedat, ker me bo drugače žrla s tem do onemoglosti. Sem morala napisati, saj bo nadzorni (=Sara) tole moral prebrati mali sitnobi, ko pride iz vrtca. user posted image

Uživajte v sončku!!

Ojoj, da le ni kaj hujšega s Stašemuser posted image . Sporoči kaj je, ko pridete domov.

user posted image  sem  se pa nasmejala Ani. Se pa znajde (da bo mogla Sara prebrat).

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
23.2.2009 10:56:19   
tims
3jeMi - jaz bom mojga prjavla na tečaj kar 2x. Da bo za ziheruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
23.2.2009 10:59:05   
rovar_ka
srečanje štajerkih mask, jutri ob 12.00 v Planetu Tuš. Katera pride?

Liju + Žan
Rovarka + Tia

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1184
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 11:00:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 11:06:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1186
23.2.2009 11:26:07   
glugluglu
neboglasnica, držim pesti, da bo Staš kmalu bolje!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1187
23.2.2009 11:35:04   
Blacky30
user posted image

Spali smo fajn, ni bilo nič zbujanja.user posted image  Zjutraj, po odhodu Nejca v vrtec pa sva potegnili še do pol desetih, tak da sem naspana.user posted image  Zdaj sva že zmazali sadno kašico in se igra tu zraven v svojem stolčku, počasi pa gre proti posteljici, da se naužije svojega lepotnega spanca. Mami pa v pospravljanje.

Me je že navsezgodaj razžalostila pošta, ki sem se je ful ful veselila. Dzanika mi je naredila ful lepo slikico z napisom Nejc in Teja, nekje na poti od nje do mene pa so jo poštarji zlomili in se je okvir sesul v milijon koščkov. Hb je slika nepoškodovana. Pa tak se je trudila revica. user posted image user posted image user posted image

Metuljcek, jaz sem iz Miklavža pri Mariboru, ta butik Žan pa je v Miklavžu in imajo res same lepe cotke. Smo šli tja po pustno maškaro, pristala pa sem pri cotikah, ko sem vidla, kakšen popust imajo. No, maškaro smo potem tudi tam kupili, Supermana za 7€ in to ni bilo v akciji.user posted image
Si že naredila test? Držim pesti za plusek, bi bilo fajn, ne?user posted image

Majuska, boš predala Aleksandrove cotike, čeprav se že bliža čas, ko bosta tudi vidva začela delat na drugem? Jaz nisem dala nič proč, pa čeprav še nisem vedela, kdaj bo drugi otroček prišel, sem bila ful navezana na cotike. Pa nikol ne veš, če ti potem ljudje pozabijo vrnit.user posted image

Ksenci, obljuba dela dolg, daj ji cotke, če si obljubila.user posted image
Glu3, lepe fotke!!user posted image user posted image user posted image
Neboglasnica, fajn zrihtajte pri P. Ubogi Staš....user posted image user posted image
Rebeca, čestitke za zobke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
23.2.2009 11:40:10   
lavita*
Živio!

No pa je padla tudi naša. Končno je šla malo zadremat. men se pa itak nič ne ljubi. Imam ful za zlikat, samo morma še prej previjalno pregledat in odstranit obleke ,ki tamali niso več prav. Potem pa zložit notr samo tisto kar pride vpoštev. Sem dobila ful cotk za tamalo, tao da za nekaj časa bo.

Blacky - nimamo ta večjega v vrtcu, za kar mi je sigurno žal. ker vidim, da ful pogreša družbo svoje starosti., In seveda da mu je zraven babice tud dolg cajt. Zdaj bi pa najraje dala oba v vrtec, pa se z možem ne strinjama. pravi, da je ta mala še premala in če imava možnost, da še ostane leto doma, naj ostane. No do vpisa še imao čas.

A boste dale otroke v jasli ali jih bodo imele babice?

Neboglasnica - upam, da se Staš čimprej pozdravi.

Zobki - eni so pa res prav zobati že. Naša ima komaj dva zobka.

Ja nič, grem delat. Če bo kaj iz tega.

lp

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 11:51:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1190
23.2.2009 11:52:51   
Blacky30
Lavita*, jaz sem dala Nejca v vrtec pri 2,8m, Tejo pa bom dala pri 12m. Ker zdaj poznam vrtec, njihov način dela, Nejc je tam, tak da mi Teje ne bo problem dat tak hitro. Je pa z Nejcem bilo ful težav, jok zjutraj, čez dan hb ne, to je trajalo skoraj pol leta. Predvidevam, da Teji ne bo tak hudo, ker bo imela Nejca tam, v sosednji igralnici, itak pa hodijo sem in tja in bo lahko prišel on kadarkoli do nje.
Nejca sta mi čuvali moja mama in moja babica, izmenično. Zdaj pa mama veliko dela, jo pokličejo, ko jo rabijo, babica pa je že v letih in ji ne bi rada naprtila enoletne bejbike, ki bo začela hodit, ona je ne bo sfolgala in tud ne bo mogla cel dan letat za njo in jo držat za rokice, da bo hodla. Zdaj pa samo upam, da mi jo bodo sprejeli v vrtec že 1.7. in ne šele 1.9.user posted image

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
23.2.2009 11:59:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

metuljček- uh za tako slikco pa bo treba še kr lep čas počakatuser posted image fajn spodbudauser posted image

jz pa ne vem, kaj naj nardim? sm eni kolegici oblubla cotke, zdaj pa je tud sestrična noseča. rok imata samo mesec dni razlike. rajši bi jih dala sestrični, samo sm jih že oblubla kolegici, ki mi je že sama posodla nekaj cotk za Aljaža. Kaj naj nardimuser posted image

kaj pa, če cotike razdeliš napol -  vsaki nekaj? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 12:14:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1193
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 12:16:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1194
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 12:19:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
23.2.2009 12:27:37   
Blacky30
Babike, če bo katera imela kaj kozmetike zase in za svoje, izvolite pogledat katalog:

ORIFLAME

Naročilo sprejemam še danes do 15h.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
23.2.2009 12:30:26   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Lavita*, jaz sem dala Nejca v vrtec pri 2,8m, Tejo pa bom dala pri 12m. Ker zdaj poznam vrtec, njihov način dela, Nejc je tam, tak da mi Teje ne bo problem dat tak hitro. Je pa z Nejcem bilo ful težav, jok zjutraj, čez dan hb ne, to je trajalo skoraj pol leta. Predvidevam, da Teji ne bo tak hudo, ker bo imela Nejca tam, v sosednji igralnici, itak pa hodijo sem in tja in bo lahko prišel on kadarkoli do nje.
Nejca sta mi čuvali moja mama in moja babica, izmenično. Zdaj pa mama veliko dela, jo pokličejo, ko jo rabijo, babica pa je že v letih in ji ne bi rada naprtila enoletne bejbike, ki bo začela hodit, ona je ne bo sfolgala in tud ne bo mogla cel dan letat za njo in jo držat za rokice, da bo hodla. Zdaj pa samo upam, da mi jo bodo sprejeli v vrtec že 1.7. in ne šele 1.9.user posted image

tu pa je bil ziher škart  user posted image

Ne, ni bil, mišljeno je bilo 2 leti in 8 mesecev, pa sem navajena, ker se na RR vedno piše tak 2,8. Kvečjemu, da bi dala 2,8l.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1197
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 12:32:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
23.2.2009 13:01:50   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: lavita*

Blacky - nimamo ta večjega v vrtcu, za kar mi je sigurno žal. ker vidim, da ful pogreša družbo svoje starosti., In seveda da mu je zraven babice tud dolg cajt. Zdaj bi pa najraje dala oba v vrtec, pa se z možem ne strinjama. pravi, da je ta mala še premala in če imava možnost, da še ostane leto doma, naj ostane. No do vpisa še imao čas.

A boste dale otroke v jasli ali jih bodo imele babice?

lp

Mi imamo ta večjega v tudi v vrtcu. Ko ga je bilo treba dati v vrtec je tudi moj nekaj protestiral, pa sem vztrajala. Sej od začetka je hudo, pa mi je pol še mojuser posted image  protestiral. Če ga pa danes vprašaš, je pa ful navdušen nad vrtcem. Jaz sem sigurna, da se imajo v vrtcu fino, ker vidim kaj vse delajo in kaj vse počnejo. Če bi ga pa pustila pri babici bi pa cel dan dolgčas pasel.

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
23.2.2009 13:19:00   
Blacky30
Lepi Borček, mala žabica!user posted image user posted image user posted image

Pa še moja pusteka hrusteka:

user posted image

user posted image

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?