|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
23.2.2009 8:12:20   
netki
jutro

kile: 84 kg....ne vem al nej se jokam al smejem user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
23.2.2009 8:17:20   
ksenci
jutro! mi smo dans spalizelo lepo, od 21-7:30 vmes je pa seveda padla ena flaša mleka.

kile- 84,4- bolje išta nego ništauser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
23.2.2009 8:17:51   
metuljcek321
Good morning, ladies!

It was an Oscar night:  totalno zmagoslavje filma Slumdog Millionaire (Revni milijonar): KLIKNI in KLIKNI

Nekaj oskarjevskih modnih smernicKLIKNI in KLIKNI

Hm, upam, da bojo zdaj vsi linki delali:-)

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 23.2.2009 8:19:04 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 8:32:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
23.2.2009 8:37:29   
dzanika
dobro jutro. Moja tehtnica je pokazala 69,6 kg. Po pravici povedano me je blo ful strah stopit gor ker sem bla sigurna da sem se kej zredila ker sem jedla čez vikend ko pujs. user posted image   Na srečo je šlo še mal dol. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 8:42:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
23.2.2009 8:43:01   
metuljcek321
Vcerajsnje podvajanje postov - don't mention it! Nekaj sem zdruzevala poste, pa sem ocitno napacnega zbrisala, enega in istega pa pustila 2x - ah, ja, se zgodi.

Ja, rebeca, tepih je kar problem, res. Bom pri Creatini preverila, upam, da imajo kaj, kar mi bo vsec.

ksenci, user posted image  za lepo noc. Pa ojoj prejoj za taksne kanonade - to pa so bombe presenecenja.

Majuska, barvanje sobe vceraj - no go. Ni blo casa, dan se je tko hitro obrnil, da sem kar debelo gledala. Moz je nekaj skocil domov, pa ga potem ni bilo par ur, 3x sva se obrnila naokoli in ze sva letela proti Logatcu gledat 5zensk.com Srecali smo se z glugluglu in mozemuser posted image  Predstava pa: zabavno, a nekako sem pricakovala vec ... Tina Gorenjak nama sploh ni bila vsec - prisiljena, umetna, preprosto neprepricljiva --- ene parkrat me je prav presinilo, da bi to pa se jaz opravila bolje. Hm?! Sicer pa OK, od nekdaj mi je vsec Natasa Barbara Gracner, pa Ica je zabavna, Zvezdana Mlakar pa prevec izstopajoca, Janja Majzelj v redu. Ostale, ki ste gledale, kako se je zdelo vam?

lavita, hello! Aja, pa za vceraj - pikica, ne soncica, jep. Saj veste - jaz & imena, to sta dva razlicna pojmauser posted image

nanka, sobica bo pa taka cist simple, pa izredno majhna ---- to je moja ex-likalnica & bo zdaj za Anjo narejeno zacasno domovanje, cez cas jo bomo selili v sosednjo veliko sobo. Prostora je za posteljico, to je pa pocasi ze touser posted image  user posted image  Boste videle, ko ustimava ... ocitno bo es rahlo trajalo ... zamik del ... saj veste, tako kot pravi mojstri, ki malo zamujajouser posted image

Blacky, user posted image  za 2 zmazana frutka. (Btw: od kje si ze ti? Kje je ta butik? Ma, so mi ful vsec stvari, k si jih nabavila.)

dzanika, to ste imeli v Trbovljah sprevod?

neboglasnica, pojma nimam, kaj dogaja ... menstruacije nimam ze nekaj casa, a to je pri meni precej obicajno, saj imam policisticne jajcnike & potem lahko zamuja tudi 3 mesece!!! Groza, ja, ko nikoli ne ves, pri cem si. Ma, sem tecna zadnje 2 dneva, mislim, da imam PMS. Pa jem kot termit. Vau, kaksnega darezljivega moza imas - a lahko pridemo v torek naokoli - bomo zelo, zelo lepe in prepricljive maskarceuser posted image  Da zasluzimo za malico ali dveuser posted image

Majuska, a ni to fajn, k ze imas srecko nosecko, ki ji bos predala Aleksandrove cunjice?

flower, a si videla, kako je Nenavadni primer Benjamina Buttona izvisel? Dobil je nekaj cist nepomembnih oskarjev ... shit, no, pa 13 nominacij. Ti je bil film vsec? Mleka ne mara vec - mogoce se je navelical okusa ali kaj? Pa super, da so ti linki olajsali jutranje brskanjeuser posted image

user posted image  Kali za zobek nr. 5! Glede metuljckov: tudi tepih jih ima? Kje pa tiste za na steno kupis? Jih naredis? Daj se kaksno slikico nalepi, please. Ves, zaenkrat bom v tole mini sobico dala Tweedyja, za ta veliko se pa mogoce res odlocim & jo odenem v butterfye ... cez kaksno leto najverjetneje.

pikica - nasa ne mara dud z oznako 6+ ... obozuje Nukovo, ki smo jo dobili v materinski soli (do 3 mesecev!!!), zdaj je pa kolegica kupila 2 Aventovi (0-6 mes. ---- tako dolgo sva se menili za obisk, ja, da je duda ze past tense) ... anyway - Anja ju OBOZUJE! Sta pa tiste sorte, ko sta popolnoma ravni & ju lahko obrnes kakorkoli, pa je v redu.

Almera, zdaj pa ze konkretno odstevate, a ne? Pojutrisnjem ze odbrzite ... jupi!

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
23.2.2009 8:44:54   
metuljcek321
Dietarice,user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1158
23.2.2009 8:46:17   
nanka
jutro,

moški del družine je šel na smučanje v A, me štiri pa imamo počivanje. Kasneje moram peljati Tjašo k okulistu, babica bo pa vskočila pri varstvu, da ne vlačim še tamalih dveh s seboj.

Zoja ima ta teden počitnice in uživa doma, sao jutri gre v vrtec, ker bodo praznovali pusta in bo princeska.

Moje kile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem že obupala 73,4, vse je šlo nazaj.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
23.2.2009 8:49:42   
metuljcek321
nanka, uzivajte! Sicer pa sem se ravno spomnila: narocila sem copatke na www.copatki.si ... prav taksne, kot jih ima Natkauser posted image

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
23.2.2009 8:56:08   
nanka
Super metuljček, Zoja jih ima tako rada, da jih ima vedno gor, prav navdušena je, Natka si jih pa poskuša sezuti in jih ne obdrži dolgo na nogah.

Neposredna povezava do sporočila: 1161
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 9:02:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1162
23.2.2009 9:20:52   
Majuska
Dobro jutro mamice,

kako ste, ste se kaj naspale? Evo malce zajtrka

user posted image

Jaz sem se danes zbudila pred Aleksandrom in v miru zrihtala mleko, mali se je predramil ob 8.30 ... začuda je celo pridno spal in kar dolgo, glede na to, da je zvečer dokaj kmalu dol padel. Čofotanje ga je zgleda ful zmatralo user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
23.2.2009 9:23:41   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, a ni to fajn, k ze imas srecko nosecko, ki ji bos predala Aleksandrove cunjice?

Fajn je ja, sicer že imamo eno ... od mene so stvari najprej šle k sestrini prijateljici, tako da bo lahko kmalu vrnila cunjice in bom moji prijateljici predala. Mi je pa fajn, da jo lahko oskrbim - tale moja dečva namreč nima veliko dohodkov, trenutno namreč nima službe in služi le njen fant. Na srečo sta si lahko pri njej doma zrihtala svoje stanovanjce, mi ji bomo pa preskrbeli lupinico, voziček, najbrž tudi banjico in oblekce. Vsaj nekaj, a ne user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1164
23.2.2009 9:52:34   
glugluglu
Dobro jutro,user posted image

končno mi je uspelo, da se malo javim, ves vikend smo nekaj letali, stalno v akciji, v soboto pospravljanje, potem maškare, potem smo šli pa po maškarah še k nam, ker se nas je več zbralo, zvečer sem pa padla v posteljo.

Včeraj sva pa že mislila, da ne bova mogla na predstavo 5zensk.com, ker me je zjutraj klical oče, da ima on vročino, mami je pa slabo in bruha in sva tako ostala brez varstva.user posted image Potem sva pa študirala komu dati karte, ker je lažje dati karte kot pa 3 otrokeuser posted image . Ampak so bili bivši sosedje tako fajn, da niso hoteli kart vzeti, ampak so rekli, da bojo že poskrbeli za naše male in velike. Zelo lepouser posted image , tako, da sva otroke tja peljala in so se imeli zelo fajn, saj je tam tudi polno otrok, so prišli še drugi sosedje in so skupaj naše otroke zabavali. Tian je bil ves čas priden, nič tečnaril, jedel, smejal, so ga zelo pohvalili in sedaj imava varstvo zagotovljeno še za kdaj drugičuser posted image .

Mark in Nina sta danes šla na tečaj smučanja, prideta ob 14.00, 3 dni bojo hodili, sva jih vpisala, čeprav že znata smučat, ampak lansko leto smo imeli premor in je bolje, da malo obnovita. Jaz pametna jima pa nisem dala s seboj kreme za sončenje, ker je bilo slabo vreme napovedano, sedaj pa pri nas vsake toliko časa pokuka sonce. Upam, da ne bosta kaj opečena, jaooo.

Aja 5zensk.com, ja od Tine sem tudi jaz več pričakovala, drugače mi je bilo pa ok. Sicer se mi zdi, da je Zvezdana Mlakar pa še največji žur naredila, pa tista "čanderas" ni bila ravno načrtovanauser posted image , sem kar čakala kdaj se bojo ženske začele neukrotljivo hihitati, ampak so se kar držale user posted image .

Pa še to, vse, ki imate-imamo "malo" trebuščka, si zapomnite nekaj:
noseče ste!!!!........z makaroni! (pa s čokolado, sladoledom,...)user posted image .

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
23.2.2009 9:58:18   
ksenci
metuljček- uh za tako slikco pa bo treba še kr lep čas počakatuser posted image fajn spodbudauser posted image

jz pa ne vem, kaj naj nardim? sm eni kolegici oblubla cotke, zdaj pa je tud sestrična noseča. rok imata samo mesec dni razlike. rajši bi jih dala sestrični, samo sm jih že oblubla kolegici, ki mi je že sama posodla nekaj cotk za Aljaža. Kaj naj nardimuser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
23.2.2009 9:58:48   
glugluglu
pa še naši trije:
Rdeča kapica, vražiček in Zoro, predno so šli ven:

user posted image

user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 10:00:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1168
23.2.2009 10:01:22   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Pa še to, vse, ki imate-imamo "malo" trebuščka, si zapomnite nekaj:
noseče ste!!!!........z makaroni! (pa s čokolado, sladoledom,...)user posted image .

teb pa res dogajauser posted image user posted image user posted image kje si to pobralauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1169
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 10:02:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1170
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 10:02:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 10:03:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1172
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 10:03:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1173
23.2.2009 10:03:36   
ksenci
glugluglu- luštne maškareuser posted image
zdaj pa grem na kavico s kolegico iz mb-ja. se že nisva vidle skor eno leto. meri je neki prišl vmes, pa bova dans vse nadoknadleuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 10:05:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?