|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.2.2009 12:11:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
20.2.2009 12:14:33   
Blacky30
Neboglasnica, čestitke za nov avto!!!user posted image user posted image user posted image

Nanka, res si dobila lepo darilo za rd!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa boš lahko nemoteno čvekala, te ne bodo otroci dol metali s compa.user posted image

Bastian111, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!!user posted image user posted image user posted image

Rebeca, grem slikat in tekom dneva objavim.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 952
   [Brisano sporočilo]
20.2.2009 12:20:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
20.2.2009 12:50:30   
ksenci

mala dva že spita oba več kot urco in pol, kosilo pa je prpravljeno, joj, sta pridna

lili3
-hmm,  mi smo mel alernovo, pa je blo bolše, zdaj pa smo že nakej času na navadnem aptamilu, kr ima alergijo na jajca in ne na mleko.
kaj pa mu je testiranje v bolnci pokazaluser posted image jz bi na tvojem mestu poskusla z drugim mlekom. vrjetn mu neki ne paše. aptamil in alernova sta si itak zlo podobna, v aptamilu so laktalbumini v alernivi pa kazein.- torej oboje ima mlečne beljakovine. tretje mleko pa je pragomin, ki je iz soje- zakaj ti tega ne dajouser posted image
borovnic še ni jedel
flower- sam to ni vredu, če še ima smrdeče in zeleno blatouser posted image ko se je aljažu ugotovila alergija na jajca in odkar jih več ne uživa ima vredu blato, tak da jz mislim, da Lanu ne paše to mleko.user posted image
no, za korenček sm vas tud jz hotla dans vprašat, jz mu ga dajem pretlačenega z vilčko in se v planički še vidi v skor isti obliki. tud ne vem če je vredu, kr bi ga zdaj že naj prebavil ali pačuser posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 954
20.2.2009 13:06:16   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: flower

auroraa upam, da čimprej mine. user posted image user posted image user posted image

lili
naš po Aptamilu ADC tudi smrdeče kaka, pa zeleno.  Ja sej kak pa naj, saj že mleko samo smrdi.

Meni se tud ne zdi to ok, da je takšno blato, se pa strinjam da mleko ful smrdi. Pa dobil je izpuščaje po obrazu. Nič, ko bo zmanjkalo mojega mleka bomo probali dati spet Novalac AR, pa bomo videli kaj bo. Ga je dobival 2 dni pa ni bilo takšnih reakcij.

Neposredna povezava do sporočila: 955
20.2.2009 13:08:11   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

mala dva že spita oba več kot urco in pol, kosilo pa je prpravljeno, joj, sta pridna

lili3
-hmm,  mi smo mel alernovo, pa je blo bolše, zdaj pa smo že nakej času na navadnem aptamilu, kr ima alergijo na jajca in ne na mleko.
kaj pa mu je testiranje v bolnci pokazaluser posted image jz bi na tvojem mestu poskusla z drugim mlekom. vrjetn mu neki ne paše. aptamil in alernova sta si itak zlo podobna, v aptamilu so laktalbumini v alernivi pa kazein.- torej oboje ima mlečne beljakovine. tretje mleko pa je pragomin, ki je iz soje- zakaj ti tega ne dajouser posted image
borovnic še ni jedel
flower- sam to ni vredu, če še ima smrdeče in zeleno blatouser posted image ko se je aljažu ugotovila alergija na jajca in odkar jih več ne uživa ima vredu blato, tak da jz mislim, da Lanu ne paše to mleko.user posted image
no, za korenček sm vas tud jz hotla dans vprašat, jz mu ga dajem pretlačenega z vilčko in se v planički še vidi v skor isti obliki. tud ne vem če je vredu, kr bi ga zdaj že naj prebavil ali pačuser posted image

ksenci, nikjer nam ni pokazalo alergije na mleko, ampak ker je imel bolj tekoče blato, so rekli, da moramo biti na dieti brez jajc in mleka

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 956
20.2.2009 13:12:47   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

mislila sem navadno adaptirano mleko, ne kravje user posted image

saj sem vedela, ja, čeprav je AM tudi narejeno na bazi kravjega, tak da se nisi velik zmotla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 957
   [Brisano sporočilo]
20.2.2009 13:19:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 958
20.2.2009 13:36:46   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: flower

ksenci blato sma dala dvakrat na analizo in niso nič rekli. Razen da ima neko bakterijo, ki se ne zdravi, ampak jo telo samo izloči. Meni je P rekla, da barva blata ni važna, ker sem jo vprašala, če je ok, da je zeleno.

Je imel pa prej normalne barve blato, zeleno je odkar je aptamil ADC. Sej zdaj tudi ni več vedno zeleno, ko je GH. Sem pa na forumu alergija tudi zasledila, da je bilo pri nekaterih po Pregominu podobno.

no, men pa so rekl, da to zihr neki ni vredi, če je zeleno blato. pa vrjem kirmu če lahkuser posted image tak dolg ko sm hodla po bolncah sm se naučila sam eno, vsepovsod eno in isto lajnajo, vzamejo kri, blato in čakaš na izvide. pol pa rečejo, ja nič posebnga. to je za njih najlažje in misljo, da se te tak znebijo. morda se grdo sliši, ampak tak je blo pr nama, mislim, da je mal predolg traja vse skup. jz sm velik stvari nardila na svojo roko- nehala z dojenjem, kr sm vidla da mu moje mleko, kljub več kot mesec dni diete ne paše, menjala adp.mleko. kar mi noben zdravnik ni upal odobrit. bilo mi je strah, ampak zdaj vidim, da sm se prav odločla. vsi rečejo, morda bi bilo boljše, ampak odgovornosti pa ne prevzame nihče.

flower-kira baktertija pa je touser posted image
lili3- men pa se to zdi čudn, da so na podlagi samo blata določl dieto brez jajc in mlekauser posted image saj je res da so to najpogostejše alergije, ampak lahko je na kaj druga, na na touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 959
   [Brisano sporočilo]
20.2.2009 13:39:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
20.2.2009 13:52:42   
ksenci
jz sm predvčeriajšnjem dobla izvide, pa sm bla v ped.  28.1.
upam, da je zdaj sam ta alergija na jajce in ne bo še kaj druga. sam, da enkrat veš kaj in kako in ti je lažje, da si ne beliš glave vsak dan kaj bi bilo. sm pa zelo pazljiva pri uvajanju GH, če bi mu še kaj slučajno ne pasal.

Neposredna povezava do sporočila: 961
20.2.2009 13:52:46   
lili3
ksenci, ja so mi rekli preventivno, ampak se mu je odkar sem na dieti koža ful izboljšala, pa blato tudi. Prej je skoz  ful tekoče kakal, pol je bilo pa mal bolj kompaktno. user posted image

Baje pa pri tak malih lahko lažno ne pokaže alergije.

Neposredna povezava do sporočila: 962
   [Brisano sporočilo]
20.2.2009 13:55:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
20.2.2009 14:01:14   
lili3
Lahko, da gre samo za preobčutljivost na mleko in mlečne beljakovine, zato ni bilo neke reakcije, ker po moje če bi bila kakšna reakcija, bi ti verjetno tudi testi pokazali alergijo. Če bi pa vsak dan dobival normalne količine KM, bi se pa mogoče lahko razvila alergija. Zato verjetno rečejo izključit mleko, pa da se vidi če je kaj bolje (drugačno blato, lepša koža...).

Nič, zdaj pa šibava mal na sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 964
20.2.2009 14:25:45   
neboglasnica
Oj, šibam na sonček, samo da vam povem, kako smo uživali na klepetu. Pa še zelo prijazna natakarica. user posted image Bile smo pa Almera, Glugluglu, Metuljček321, Todi, Tims, Majuska, Nanka, Populis, Zimska in Ilatic ter moja malenkost. seveda vse z otročki. Polna hala nas je bila. Da o okusnih torticah ne govorim.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 965
20.2.2009 14:52:29   
tims
Evo, midve sva tudi že doma s srečanja. Sem prav uživala, Nina pa zgleda da tudi, ker spi že odkar sva šle čez vrata Emporiuma. Pa sva bili vmes v trgovini, pa sem jo dala ven iz vozička, jo nesla gor, pa kar nadaljujeuser posted image .

Tima smo tudi gledal, kako je revica mala padal na ritouser posted image . Pa se ni dal motit. Je kar vztrajno "drsal". Sam men je bil najboljši drsalec. Sicer ostalih roko na srce niti nisem kaj dost gledalauser posted image .

Lili3 - jaz sem dala Nini borovnice od Hippa, ki so mešane z jabolkom.

Soja - ja ne vem, kaj naj rečemuser posted image . Ko je imel naš Tim alergijo na KM, so mi rekli, naj mu kuham vse na sojinem mleku, pa še ni bil star eno leto. Ampak, glede na to, da je nonstop kaj drugače, raje ne bom pametovala.

Zdej pa grem kuhat. Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 966
   [Brisano sporočilo]
20.2.2009 15:11:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 967
20.2.2009 15:17:13   
Blacky30
Rovarka, jaz še vedno prekuhavam, če pa mi zmanjka, pa vedno uporabljam ustekleničeno. Tudi sama nikol ne pijem iz pipe, ker ni dobra. Ustekleničene pa imam vse sorte. Ja, jaz sem bila tista, ki sem že enkrat o tem pisala.user posted image
Mojcek, ful lepe slikice.user posted image user posted image user posted image
Auroraa, upam, da vam bo kmalu bolje! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 968
20.2.2009 15:26:23   
nanka
tudi midve sva že doma, pojedle polento z zelenjavo, zdaj se pa zadovoljno igra na tleh.

Bilo je super, otroci so bili zelo pridni, pa kako so že veliki. Tortice so bile zelo dobre, moramo kmalu ponoviti.

Aurora, user posted image user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdravita.

Vodo jaz še vedno prevrem kar v vrču za vodo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 969
   [Brisano sporočilo]
20.2.2009 15:40:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 970
20.2.2009 15:56:13   
tims
Sem vedla da sem nekaj pozabila.

Batian - vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Auroraa - čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image

Joj, pa še postrežbo sem pozabila pokomentirat user posted image . Ja, ni kaj. Super. Kelnarca tok prjazna, da bolj ne bi mogla bit. Plac pa tud res fajn.

Sem pa pozabila še to oment. Ko sem šla domov, sta se z mano v dvigalu pelala en tip in njegova žena. Prav nekako naših let. Oba ful prjazna. Pa me potem čist preplašeno vprašata, da kakšen "shod" smo to imele s temi vozički. In jima razložim, pa sem mislila, da bosta od navdušenja kar ploskat začela. Potem pa se zunaj poslovimo in slišim tipa, ki vpraša svojo ženo:"Zakaj pa ti nisi na temu forumu? Lej kok se imajo mamice fajn."user posted image user posted image user posted image  Se mi je kar fajn zdelo, ko nas je tipuser posted image pohvalu.

Neposredna povezava do sporočila: 971
20.2.2009 16:02:09   
neboglasnica
Auroraa: pocajtite se, pa hitro!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko smo pa mi odhajali, sta dva malda komentirala, d aima nekdo očitno RD, ker nas je bilo toliko. Ker sem bila ob prihodu kar nekaj časa sama, sem si ogledala njihov katalog tort. Pa mi natakarica reče, če katalog kar na mizi pusti, še za druge mamice. Sem ji povedala, da za nas pridejo torte v poštev šele julija.user posted image

Naš malček pa šele sedaj spi, je firbčen kot kaka baba.

Grem na predstavitev Just-a, sem kolegico klicala, če ima kaj sladkega, pa on azakaj le. Sem rekla, da ne pridem, če ne bo nič na mizo dala. Ja, mislim halo, kaj se to pravi, vabiti ljudi na dolgovezenje, pa ob prazni mizi????

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 972
   [Brisano sporočilo]
20.2.2009 16:16:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 973
20.2.2009 16:47:47   
ilatic
Evo jaz tudi končno doma. Super je bilo, žal mi je da sem zamudilauser posted image . Nadoknadim drugič, ker mi je ža da nisem z vsako počvekala.
Zdaj pa kuham stefani pečenko. Mnjami

Neposredna povezava do sporočila: 974
20.2.2009 18:04:01   
ksenci
vidim, da ste uživale in da so tortice dobre- to je dobr vedetuser posted image
midva z Aljažem sva sama doma in žal ati dela cel vikend, tak da ne vem če bomo kam šli pustovatuser posted image
za kosilo je pojedu več kot pol skodelice krompirja s korenčkom ob 15h in se je že čez pol ure dru za flašo, spil 200 in zdaj spet pojedu cel velik frutek. ne vem kaj mu je, ponavad ne je tak pogostouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?