|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
19.2.2009 21:54:07   
glugluglu
tims, politika: tukaj mi je itak mimo to, da ena čudna stranka zdaj bluzi s tem referendumom, škoda denarja no, butast se mi zdi, da tako silijo v referendum, ker to je bila vedno izguba. Me ne bi videli med tistimi 40000 podpisi pa, če je ne vem kaj.

blacky
, mene prosim kar črtaj ven iz seznama hujšaric, ker v bistvu nič takega ne delam na tem, malo je šlo dol z jagodami (user posted image ) in to je to. Sem čisto zadovoljna s kilami (oprosti, ker lažemuser posted image ), celulitis bo pa pač od zdaj naprej moj prijatelj, kaj čem.

neboglasnica
, čutim.., že prihaja do Logatca,... potres namreč, še ne par sunkov pje za pričakovati, epicenter je nekje tam blizu Ljubljaneuser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
19.2.2009 21:58:02   
glugluglu
tims, ki kar jutri nalepke na srečanje prinesi se jih boš hitro znebila, jaz sem še vedno kandidatka, ampak trenutno še malo dajem prednosti drugimuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.2.2009 21:59:55   
tims
Kok jih pa jutri pride? Nisem nič nazaj čekeralauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 903
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 22:02:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 904
19.2.2009 22:03:20   
tims
Nč, kar grem spat. Jutri morva z Nino spet toooook zgodi vstat, da prideva do devet pa petnajst v Tivoli. Se je pa moj ponudu, da me potem zapelje do Emporiumauser posted image user posted image user posted image , tko da hitr povejte: a je srečanje ziher? Da ne bom sama ob torticah sedelauser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 905
19.2.2009 22:04:00   
nanka
Kar precej čez trojko sem že zajadrala

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 906
19.2.2009 22:04:18   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

moj pa pravi, da glede na to, da sem mela danc sadni dan, pa nebi blo fino da jagode obirava..da naj kej mesnatega poskusimuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Moški ni kej.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 907
19.2.2009 22:06:03   
netki
tims.....zs

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 908
19.2.2009 22:06:11   
nanka
Tims, Almera pride, Populis tudi, midve tudi, tako da nekja nas bo

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 909
19.2.2009 22:06:45   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Kar precej čez trojko sem že zajadrala

Ah, to pa ja ni nič. Ko boš čez petko, si boš pa rekla, da si šele začela živetuser posted image . To je zadnjič bilo pri Oprah. So ženske hvalile petdeseta, tko da  jih komi čakamuser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 910
19.2.2009 22:08:43   
tims

Hvala za odgovor.

Ja, zdej pa res grem. Se še potem kej javim.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 22:09:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 22:37:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 22:53:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 914
19.2.2009 23:02:16   
Blacky30
HD, ne morem verjet, da ti to resno o Fabjanu. Jaz sem bla skoz prepričana, da se hecaš. Pa kak vas lahko tolko mučijo te zizike? So kakšne so, tvoje so in dragi jih obožuje. Kaj češ več?user posted image user posted image user posted image

Rebeca, nisi bila edina, tudi jaz sem takrat napisala, da mi je True Woman najbolj všeč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 915
19.2.2009 23:43:26   
Majuska

ma najbrž nama bo uspelo ... se z dragim ravno dogovarjava, kako bova izpeljala dan.

Ja, Galerija Grad ima že od nekaj ful dobre tortice, pa tudi kava ni švoh user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.2.2009 0:53:00   
Majuska
Aja ... zna se zgodit, da bova zamudila user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.2.2009 6:51:59   
neboglasnica
Ojla!

Bastian111: vse najboljše za RD!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.2.2009 7:02:00   
neboglasnica
Še komentarji, ki sem jih včeraj pozabila, šment tale ementaler..

HD:
kjut mobi imaš ti, cena???

Almera: user posted image   user posted image za prijateljico. Če zmoreš in če ti bo dovolila, ji le stoj ob strani, kajti vera vase in v ozdravitev zaleže več kot zdravila.

Nanka: moj svak praznuje na isti dan kot ti. In ja, seveda, od zdaj naprej te bomo kar onikali, da bo sigurno držalo. user posted image user posted image

Glugluglu:
rožice sva dobila v avtohiši, poleg avta. Že zadnjič, ko sva si ga ogledovala, sem videla, da imajo en šopek. Včeraj pa kar štiri. In ko sva odhajala oz. možu, ker sem jaz bila zunaj z otroki, nama je prodajalec dal še rože za srečno vožnjo. Upam, da ni prehudo treslo. user posted image

Tims: tudi jaz bi jih, nalepke namreč.

Madona, en post pišem celo večnost, mami sem in mami tja...

Ok, se vidimo danes. Upam, da bo mož dooolgooo čakal na polikliniki.

Neposredna povezava do sporočila: 919
20.2.2009 7:32:29   
Netta
dobro jutro,

moj rač. je še vedno na popravilu...no sedaj me je firbec premagal in se šla na moževega, ampak tale tipkovnica je res kr neki...tak da če bo pol napak...ne me linčatuser posted image

sicer pa kar verjet ne morem kaj vse sem se spravila delat ta dva dneva ko nisem bila na rač...sem spet začela štrikat, pa dokončala sem kostume za pusta, pospravila, peljala mami v kozmetični salon (mimogrede...bilo ji je ful všeč...bila prvič, pa je že 50 stara), prebrala knjigo ...ampak sedaj sem vas začela pa že tak pogrešat, da moram mal prebrat kako ste se imeleuser posted image user posted image

moji dragici poganja že tretji zob....madonca kaj bo dobila kar polna usta v enem mesecu...ojejej...je pa ok sedaj, spet lepo spimo čez nočuser posted image

no sedajle pogledam na tla kaj počne in lumpa vleče stvari iz pod mize v dnevni sobi...in seveda je sedaj čisto navdušena ker ji je uspelouser posted image   no katalog od neckermana je že šel na koščkeuser posted image   v prevodu: mami recesija je - nč zapravlatuser posted image user posted image

vas grem brat...

Neposredna povezava do sporočila: 920
20.2.2009 8:11:55   
metuljcek321
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.2.2009 8:13:54   
nanka
jutro, za mano je user posted image user posted image noč, Natka je imela svoj šov. Upam, da so končno zobki, ker to je pa že too much ( to pravim že dva meseca, zoba pa nikjer).

Mirjam, pa ti si bila super pridna.

Jaz grem že malo prej od doma, ker grem še nekaj malenkosti kupit, tako da se vidimo, komaj čakam.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 922
20.2.2009 8:14:20   
nanka
Metuljček, prideš?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 923
20.2.2009 8:15:09   
metuljcek321
Morning, everyone! How are you?

Berem,
- da otrockom pridno rastejo zobki ... mi pa se vedno without any teethuser posted image
- da veselo nabavljate same lepe reci (avto, telefon, pustne kostume, ...)
- da ste se potepali (Bled)
- da ustvarjate (strikanje)
- da otrocki ploskajo
- da vas razvajajo (prenosnik hp - nanka, welcome to the club!)
Za vse: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tims, happy 1st anniversary. Ej, jaz sem pa praznovala za valentinovo - vidla zdajle .... hm ... no, ja, bo pa drugo leto mini zuruser posted image

telefon - paketi - hvala vsem za namige in predloge, ze cekiram po netu, kaj in kako! sasi, kateri paket pa imas? lidija, kaj pa ti? In kolk placas narocnine? lex, itak dzabest je do 30-ega leta starosti, orto u nulo pa do 31-ega ... oboje je za 15 evrov narocnine, vse ostalo ZASTONJ!

Almera, grozno tole s prijateljico. Kako so pa odkrili? Bodo lahko pozdravili? Posiljam ji veliko pozitivne energije in moci!

glugluglu, daj se 1x fotke, bom cekirala se spam ... ponavadi ga kar direkt brisem, ne da bi pogledala, kaj je notri.

ksenci, ti je uspelo kaj izvedeti glede diagnoze ali ne?

mirjam, odlicno, da je mami uzivala ob razvajanju - kam si jo potem peljala - v kateri salon? Kateri tretma si je pa privoscila?

Bastian, happy b'day. Kako sta kaj z malckom? Pogresamo te, javi se kaj!
user posted image

neboglasnica - mnjam, Toyota Corolla Verso - meni je pa ta avto takoooooo vsec, ej! Srecno voznjo!!! In dobrodosla med Toyotovci ... jaz sem glih prejle ugotovila, da je moj avto star leto manj kot sem mislila - je se pravi mladec - 2 leti in pol ... odlicno!

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 20.2.2009 8:17:08 >

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 924
20.2.2009 8:16:39   
metuljcek321
O, nanka, hello. Upam, da bo zdaj pa res zob ven prilezel, ej!

Hvala za vpr., prideva, ja. Sem ze spakirala stvari, mala spi eno mini dozico, malicala bo kar doma, potem pa SEE YOU. Bova malce kasneje.

Can't wait to see you all & talk to you again!

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?