|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 12:36:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
19.2.2009 12:37:26   
metuljcek321
Kaj je zdaj to? A se bo nas otrok kaj zbudil za sprehod al kaj? Spi ze uro in pol ... mat bi sla malo ven, no ... Soncek klice pridne punceuser posted image

No, medtem ko cakam, imam se eno vprasanje:
Kateri paket imate sklenjen za mobi? Pri katerem ponudniku ste? Ste zadovoljne?

Jaz sem pri Mobitelu in imam predplacniski paket (tko mal porabim, da se mi ne splaca imet vezave) ... no, zdaj pa sem odkrila itak dzabest pri Mobitelu & orto u nulo pri Simobilu, k sta mi blazno vsec (placas 15 evrov & imas VSE zastonj pri obeh), ampak sem PRESTARA! (dzabest je do 31 let, orto u nulo pa do 30 let) .... drek, no! A obstaja se kaj podobnega? Glih ene 15 evrov skurim na mesec sicer ... pa se mi zdi, da me totalno skubijo, ker imam na kartico ... Any suggestions?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 827
19.2.2009 12:39:58   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_
meni so všeč moški bolj v njegovem stilu. saj sem že enkrat pisala, ne potegnejo mi "mladiči" user posted image  , čeprav Sawyer tud ni nek star...ne vem kak naj povem, nekak mi morjo zrelo delovat. user posted image

Ma, ja, jaz si kar predstavljam, kako bi bila na samotnem otoku & bi me resil Sawyer ... potem bi se kaksno jagodo poiskala & bi blo frdamano lustnouser posted image  user posted image  user posted image

Ah, grem zdaj, tule sem zacela kozle streljat.

Mejte se, Anjo bo treba motivirat, da se prebudi & gre mal na svezi zrak. Pa, pa & uzivajte!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 828
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 12:47:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 829
19.2.2009 12:53:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

krema za strije - jaz sem se mazala med nosecnostjo (mislim, da se ji rece Sanosan - iz Spara ali DM-ja, I think, v taki neugledni roza-beli skatlici) & nisem imela NOBENE strije ... no, potem pa rodim, vse OK, kile grejo dol, trebuh se manjsa, rit in stegna tudi ... in potem .... bum, kar naenkrat, tako iz lufta - zagledam strije levo in desno pod pasom ... so se tam, se pa svetlijo ... mislim ... halo, od kje so se namalale?

jaz se mažem kar z Niveo. Važno je, da je krema hranljiva.

Majuska, zna biti od cepljenja, ja. Kako je zdaj? Vrocina? Apetit? Pocutje?

Ja, sem vidla, ja, cca. 8,5 MB je datoteka dolga - jo imam ze shranjeno. Thanks a lot! You rule, Majuska!

Malce boljši je zdajle naš malček, vročina je padla pa 0,5 stopinje. Upam da bo šlo tako naprej ... apetit malenkost manjši, počutje kot ponavadi, dobre volje je in skoraj nič sitkan.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 830
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 13:15:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
19.2.2009 13:25:52   
dzanika
metuljcek jaz imam itak dzabest od mobetela. Sem zadovoljna zaenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 832
19.2.2009 13:26:42   
tims
Evo, da ne boste mislile, da sem "spet" ponikinila. Tale smučarski dopust mi je pa vzel časa user posted image . Ko smo prišli domov, sem imela tok dela, da se nisem ven vidla. Potem pa smo bili celo soboto okol po obiskih, v nedeljo so se obiski narisale pri nas,... Potem pa spet likanje tiste ogromne gmote cot in tako. Pa kaj čem jamrat, zdej sem vse podelala. Recimo. Bi se najdlo še kaj, pa je blo dost. 

Zdele čakam našo princesko da se zbudi, da poje, pol pa gas ven, ker se mi bo notr kar zmešal. Greh je bit po takmu sončku med štirimi stenami. Sam naša se ne da motituser posted image . Morva pa dons v BTC, ker morm nabavt za pusta. Letos greva s Timom na eno predstavo v soboto, tko da bova v duetu klovna. HB da noče bit ninja želva al pa kej podobnega. Men se kar trga, ko vidim vse fante v vrtcu razne spajdermene in ninje. Ko da druzga ne obstaja. No, jutri imamo pa v Tivoliju zaključek drsanja naših malčkovuser posted image . Komaj čakam, da vidim našga pingvina kako drsa.

Aja, pa še to: naša Nina ima že drugi zobekuser posted image , pri 6ih mes in treh tednih. A gre to tud na seznam?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 833
19.2.2009 13:31:46   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Joj, rovarka, a mas ze dolg tale napis spodaj? Sem se narezalauser posted image  user posted image  user posted image

danes sem si ga spremenila, sem se mogla prav nasmejat ko sem ga vidlauser posted image

almera - user posted image juhu za jožiceuser posted image

tims - dobrodošla nazaj in čestitke za zobekuser posted image user posted image
majuska
- upam da je vročina od cepljenja ter da mu pade in da ni kaka virozauser posted image

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 19.2.2009 13:32:08 >

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 834
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 13:36:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
19.2.2009 13:37:09   
tims
Sem prebrala, da ste se pogovarjale o joškah. Jaz imam od Tima naprej, ko sem nehala dojit, namesto jošk čajne vrečkice. Tud če imam push up modrc, je na vrhu kar prazno. Sicer nikol nisem imela zelo velikih, ampak tisto kar je bilo, je bilo lepo. Malo - pa čvrsto. Zdej pa sama koža. No, ko so nafilane z mlekom še neki zgleda, ko bom pa nehala dojit, jih bom pa iskala tam po modrcuuser posted image user posted image user posted image . Sem pa jaz tudi razmišljala da bi šla po silikončke. Jih ima moja frizerka, pa če jo ne bi poznala in če ne bi vedla, da je imela prej kar dost manjše, ne bi vedla, da ima vsadke. Ful ima lepo obliko in glih tapravo velikost na njeno postavo. Jaz bi jih imela samo zarad sebe. Da ko oblečem majčko s kakšnim dekoltejem, da nekaj zgleda, ne pa kot pri punčki stari sedem let. Pa pravjo, da če dojiš, ti ostane lepa oblika. Aha, me zanima ja. Baje pa pomaga masaža z ledom. Nisem probala, tako da govorim tisto, kar sem slišala. Men je to rekla tašča, da si je po ta drugmu na tak način pomagala, da si jij je spet mal spravla pokonc. Bom to rundo probala.

Zdej pa grem. Tamala se prebujauser posted image user posted image user posted image

Uživite na sončkuuser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 836
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 13:38:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 837
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 13:38:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 838
19.2.2009 13:43:43   
glugluglu
metuljcek, morala bi dobiti slike, a si pogledala med neželeno pošto, drugače pošiljam spet ponovno

majuska, koleno je pa res kriza, držim pesti, da bo čimprej vse okuser posted image

HD, jaz pa nobene osebno ne poznam, ki bi si dala umetne delat, ma smo vsi sami siromaki, za ta denar grem pa raje..., ulalala, .. no trenutno za ta denar rabim tlakovce za pred hišouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 839
19.2.2009 13:45:21   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Za pusta bom klovn, pa že sedaj vadim
user posted image

a se je poskusil že brado obriti?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 840
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 13:45:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 841
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 13:46:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 842
19.2.2009 13:47:12   
glugluglu
almera, kje si pa dobila maline? zmrznjene?

Neposredna povezava do sporočila: 843
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 14:03:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 844
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 14:05:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 845
19.2.2009 14:06:57   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Za pusta bom klovn, pa že sedaj vadim
user posted image

ka je dobr... pa fajn slinček ma. kje ste to nabavli?

Neposredna povezava do sporočila: 846
19.2.2009 14:08:07   
lidija***
Pozdravček!

Joškice- tudi meni so se po prenehanju dojenja čist spraznile, povesile ravno ne. Po dveh letih pa so bile take kot prej. Za joškice je najboljša telovadba- plavanje!!!
Ričet- po moje lahko, če ni zraven kuhana svinjina.
Metuljček- sem bila ravno pri Mobitelu. Itak dzabest je do 31 leta,jaz sem nekaj mesecev čezuser posted image .  Imam veliko klicev v druga omrežja, tako da se bom prestavla na Debitel. Klici v debitel brezplačno, fiksni telefon brezplačno, SMS brezplačno- no, mislim, da so omejeni na minute

Neposredna povezava do sporočila: 847
19.2.2009 14:10:30   
lidija***
Grem po taveliki, sta na počitnicah, saj veste kako pravijo: eden je nobedenuser posted image user posted image user posted image  hec, hec

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 848
19.2.2009 15:02:00   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

1 vprašanje: a ma katera tušmobil in kako je zadovoljna.

Lex jaz ga imam. Zadovoljna tko tko. signal je mal slabši ampak govorim še vedno tko da je zdaj položnica prišla za 80 EUR. Kaj te zanima?

glih to kolk prišparaš - jaz zdaj plačujem telefona ful preveč, pa bi rada našla neko pametno varčevalno shemo pri telefonuuser posted image user posted image user posted image user posted image  saj veste gradimo pa je treba šparat

a džabest je do 31 ali do 30 leta? ne vem če ne bom šla kar na to

no od danes je doma še ati in posledično nimam nič zrihtano doma. Ker smo mogli pod nujno it neki za smučanje iskat (za obdelavo smučk) pa v trgovino, pa............ zdaj pa namesto da bi jaz pospravljala on pospravlja klet, ki ni tak nujna kot pa kuhinja po kosilu. Trenutno mam vito na rokah, ker noče bit nikjer drugjeuser posted image , upam da bo toliko zdržala da pomivalca spraznim in napolnim.

Aja pa danes je naša džekica začela ploskatuser posted image user posted image user posted image  in zdaj že cel dan samo ploskauser posted image

lidija, ja fajn je met enegauser posted image  se takrat tud men marija prikazujeuser posted image

hd jaz si jih povečala ne bi imam pa že od nekdaj povešene, sedaj pa itak, ampak moj pravi da so OK. maybe on day ko bom mela preveč kešauser posted image  zdaj gre ves dnar v bajto

flower ej vsi dedi so isti. moj foter bi moral z mamo po stole in mizo (mat take, da padeš iz njih, ker so sedala hin) p se mu ne ljubi hodit po trgovinah. pol pa mama mene žica, kot da mam cajt s 3 froci letat okoli za njih stle iskat, moj pa kupuje prek katalogov, morem vse gospodu domov prinest, ker se mu na da spreoblačituser posted image

nanka VSE NAJBOLJŠE user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 849
19.2.2009 15:11:14   
Blacky30
user posted image

Teja spi, jaz pa končno pijem kavico. Danes sem najprej začela pospravljat, potem pa sem se spomnila, da še kave nisem pila.user posted image

Komentarčki:

Almera, jaz pa bi bila srečna, če bi lahko imela manjše joške. Mi gredo na živce, pa niti nimam pretirano velikih.

Metuljcek,user posted image user posted image  glede števila izvodov bi pa mene vprašala, jaz bi ti tud povedala, da je treba dat še kakšnega zraven in da na tvoj izvod nihče ne misli, moraš kar sama. Pri nas je treba oddat toliko izvodov,kolk imaš članov komisije za zagovor + 3 izvode za knjižnice po SLO.

Bom še zvečer kaj napisala, gremo po pustni kostum za Nejca.user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.