|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 10:09:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
19.2.2009 10:14:20   
Majuska
'morning ladies,

evo ker že pričakujete zajtrk, bo postrežen takoj in primeren tudi za tiste, ki hujšate user posted image

user posted image

drugače pa lahko rečem "oh what a night!"  smo imeli ta hudo budnico ob 3h ... dobro uro prej sem šla spat, pa nikakor nisem mogla zaspati. No pa smo imeli jokanje, dretje, vmes malo lakote - na koncu je Aleksander še vročino dobil. Poskušal je zaspati na najini postelji, pa pri meni v naročju in še ni bilo v redu. Mislim da nam je ratalo spati nekje od 4.30 do 8.00 ... revček je še kar vroč. Hm, kaj pravite po vaših izkušnjah - a je možno, da je vročina reakcija na cepivo?

Danes se bova zgleda le crkljala, pa še sprehod odpade ... no, vsaj tečkan ni preveč user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 777
19.2.2009 10:18:51   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, pazi nase! Tale led je od user posted image . Vceraj sva sli z malo na spancir, pa sem ene parkrat hodila kot po jajcih, res. Zihr je zihr. Kako si danes? Koleno any better? In user posted image  za uspesen obisk P.

Hvala za skrb, po včerajšnji 2-urni terapiji z glino je koleno danes bolje. Ma hudič je v tem, da imam že več let težave s koleni in mi take stvari le narobe hodijo ...dobro je, da sem sploh na nogah ostala. Pa tudi ne vem, zakaj pred vhodom v ZD malo bolj ne posujejo soli - madona, saj imajo lahko več pacientov zaradi tega!

Majuska, nice pics, ta zadnja poseka vse - kolk kjut! O, paparico si dala gor ... jo ze downloadam ... btw: kolk je pa fajl velik?

mislim da nekje okoli 8,5 MB. Preveč za po mailu pošiljat, zato sem raje gor obesila user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 778
19.2.2009 10:24:16   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Kaj pa ati? Jaz itak po fasungo vedno sama hodim, ker moj ni za take stvari. Se mu ni za po trgovinah hodit. Te si pa usput še kupim kaj. user posted image Pa mojemu tudi dosti stvari jaz kupim: kavbojke, šuhe, srajce.. user posted image pa je vedno zadovoljen. Če gre on ima pa tak dragi okus, pa še v 3 min bi rad bil konec.

jaz Tio vedno s sabo vlačim, ker nikol ne vem kdaj se bo začela dret in zahtevala joškouser posted image In glede na to, da bi jo s sabo po trgovinah vozla, mislim, da je mama veliko boljša izbira kot ati, ki bi mi po pol ure začel gnjavit če sem že fertikuser posted image

ste jo vidle packo Majusko navsezgodaj nam jagode servirauser posted image Pa zajtrk bi naj bil najpomembnejši obrok, kaj bi rada da umrem od lakote?user posted image

Nekaj takega sem mela v mislih... Hujšarice, glejte stran!user posted image

user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 779
19.2.2009 10:26:25   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

user posted image

kaka nesramnost... user posted image user posted image user posted image

P.S.: to je šala!!! user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 780
19.2.2009 10:30:04   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

user posted image

kaka nesramnost... user posted image user posted image user posted image

P.S.: to je šala!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image
jaz bi me preklela na tvojem mestuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 781
19.2.2009 10:33:33   
frutka_
Hojla!

Štajerke se dobimo jutri v Euriču na kofi&tea?

Zdaj pa dalje na report. Mala je ponoči bluzila. Nosek je imela zamašen in je dihala kot nosorog. Zdaj je bolje. Pol so mi zjutraj pralni stroj odpeljali na servis. Tako munjena kot sem bila od noči nisem prepoznala enega pubeca, ki je prišel po stroj. Na morju smo bili skupaj! Stal je sredi kopalnice in reče "mi pa se poznamo. Na morju smo bili skupaj!". Pol sem en čas buljila v njega in sem spomnila. Pa še fajn smo ga pili. LOL!!!!
V glavnem rada bi dala filmček gor kako se moja pipika mala postavlja na noge pa ne vem kje in kako. Na shrani.si ne gre!
HD mala je pravi smejko. Se vedno zbudi tako dobre volje?
Blacky RD od F&L bomo najverjetneje praznovali skupaj. F je 23.6. mala pa 11.7.. Piknik za oba bo. Prav na njen RD pa bomo ga praznovali na morju. Najbrž. Eh, saj do takrta še je ulala cajta za organizacijo. Še krst bi mogli nekam stisnit...
Rovarka pridna si, da se tako koncentriraš na učenje. Jza sem preveč raztresena, da bi si še kako učenje organizirala.
Majuska kaki lepotec je tvoj pubec! Lasji so njegov zašćitni znak!
Matuljcek  v vrtcu delam.
Neboglasnica res je to z elektriko kot praviš. Zdaj se bo plačevalo po plačilnih razredih.
Flower pri nas po fasungo hodi v glavnem ati. Za cote pa skrbi mami. Ravno včeraj sem pustila 40eur v Okaidiju. Mala je dobila jenas oblekco+majčko in taveliki eno full lepo majčko. Že iz nove kolekcije.To pa rada kupujem!user posted image Zase trenutno ne potrebujem nič. Imam nagledano eno torbico v Mangu pa tale en modni šal bi si rada kupila. Ampak se mi ne ljubi zas ekupovat. Raje za tamala dva kupim. Na to sem pa čisto nora.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 782
19.2.2009 10:34:59   
frutka_

user posted image

Yummy!!!!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 783
19.2.2009 10:37:55   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

user posted image

Yummy!!!!

ne da? kak bi ga... user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 784
19.2.2009 10:44:58   
Majuska

V glavnem rada bi dala filmček gor kako se moja pipika mala postavlja na noge pa ne vem kje in kako. Na shrani.si ne gre!

daj ga na Facebook user posted image

08.08.2008

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 785
19.2.2009 10:50:55   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ja, valda!Kje in kako pa to uredim?

< Sporočilo je popravil frutka RR -- 19.2.2009 10:51:52 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 786
19.2.2009 10:54:58   
frutka_
Sem že našla.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 787
19.2.2009 11:01:39   
rovar_ka
frutka, jaz te nimam na FB-uuser posted image Kake začetnice maš?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 788
19.2.2009 11:05:38   
frutka_
IGŽ...to je dovolj? Ali rabiš celo ime?

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 789
19.2.2009 11:07:40   
rovar_ka
če si v skupini julijke 2008, potem je to dovolj, drugače pa neuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 790
19.2.2009 11:09:28   
frutka_

če si v skupini julijke 2008, potem je to dovolj, drugače pa neuser posted image

Ne, nisem v skupini. Kako pridem noter? Me povabiš ali kako?

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 791
19.2.2009 11:09:38   
rovar_ka
vidim da te ni :)

maš zs, pa me dodaj plisuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 792
19.2.2009 11:11:46   
rovar_ka

Ne, nisem v skupini. Kako pridem noter? Me povabiš ali kako?

na fb desno zgoraj ko maš search okence vtipkaj julijke 2008 pa ti bo ven vrglo našo skupino in se včlanišuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 793
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 11:15:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
19.2.2009 11:29:27   
neboglasnica
Malo vas zanemarjam, sem se nad slike in albume vrgla in uredila od punc za lani! user posted image zame..

Zajtrki so njami...

_rebeca_: samo, da dišiš. Kako sta pa mala dva sprejela vonj?

Neposredna povezava do sporočila: 795
   [Brisano sporočilo]
19.2.2009 11:37:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
19.2.2009 11:41:41   
frutka_
Flower meni je tudi šlo vse k user posted image ta mesec. Pralni stroj so mi odpeljali danes. Na sesalcu mi filter ven meče, ko sesam. Avto pa smo popravili prejšnji mesec. Neke glupe krtačke na altenatoru so šle. In z njimi 190eur.user posted image V glavnem ko ma user posted image mlade....user posted image .
Evo, sem se včlanila. IGŽ sem jaz.user posted image Rovarka tebe ne vidim...?

Neposredna povezava do sporočila: 797
19.2.2009 11:42:52   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

user posted image

Yummy!!!!

ne da? kak bi ga... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Kolk sem se nasmejala, ej ... preberem: "Ne da? Kak bi ga ..." nato pa takoj "daj ga na Facebook" ....

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 798
19.2.2009 11:44:04   
frutka_
HD jaz sem Collistar uporabljala v prvi nosečnosti proti strijam in super. Res je drrago ko pes ampak je full OK.
Umetne zizike...trenutno ne razmišljam o tem. user posted image Svoje stare sem po prvem porodu dobila nazaj po skoraj 3-eh letih.

Neposredna povezava do sporočila: 799
19.2.2009 11:44:34   
metuljcek321
Eh, rovarka, ni panike! Evo, sem bila pridna in sem zdaj vnesla ene par reci, ki jih je popravil somentor & to je to --- pripravljeno na vezavo. Odnesem v ponedeljek, jupi! Can't wait!

Me veseli, da ti je snov (Rim) fajn - vem, da se je potem 100 x lazje ucit, res. Ampak, da folk tale Rim dela tudi 8 x? Grrrr .... drzim pesti, da ti bo junija laufalo kot po maslu! Aja, pa srcno upam, da ti rata do takrat vsaj ene parkrat v sopinguser posted image

Ne, glugluglu, niti tiste slike nisem dobila ... zdajle bila na netu, pa se ni nic novega.

krema za strije - jaz sem se mazala med nosecnostjo (mislim, da se ji rece Sanosan - iz Spara ali DM-ja, I think, v taki neugledni roza-beli skatlici) & nisem imela NOBENE strije ... no, potem pa rodim, vse OK, kile grejo dol, trebuh se manjsa, rit in stegna tudi ... in potem .... bum, kar naenkrat, tako iz lufta - zagledam strije levo in desno pod pasom ... so se tam, se pa svetlijo ... mislim ... halo, od kje so se namalale?

user posted image  Brinu za dober spanec! Zdaj pa v tem stilu naprej ... Tudi mami in oci si morata spocit!

Majuska, zna biti od cepljenja, ja. Kako je zdaj? Vrocina? Apetit? Pocutje?

Ja, sem vidla, ja, cca. 8,5 MB je datoteka dolga - jo imam ze shranjeno. Thanks a lot! You rule, Majuska!

user posted image  user posted image , frutka, tale tipcek je bil pa a blast from the past, kaj? Kaj je pa s strojem? Aja, pa sprasevala si o porabi vode & elektrike zadnjic - sem sla prav cekirat na racun: vode imamo za placat 24 evrov, elektrike pa 48. Nas je 5 (mi 3-je, babi in dedi). Pa kaj je zdaj to, da se bo placevalo glede na placilne razrede? Explain, please! Ali pa neboglasnica, k tudi ve, o cem tece beseda ... ali katera druga ... I'm all ears.

Dio mio, kaksen bozanski sendvic! Pa tiste jagode cez! Ni, da ni! Kar malo cutim slino ...

Ja, frutka, daj na FB filmcek, da vidimo tvojo gimnasticarko!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.