Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 11:24:36
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu dobro jutro oz. dober dan AAA, si bila pa res takoj po porodu zaposlena, ma meni je bilo pa kasneje kar malo žal, da sem prve obiske sprejela že tretji dan po prihodu domov, pa še kaj mi je žal, res pa je, da tako zaposlena kot ti pa nisem bila Glugluglu, tudi mi smo imeli obiske že nekaj dni po prihodu iz porodnišnice. Je prišla moja sestra z dvojčkoma, ker so bili v času rojstva ravno na Nizozemskem, tako da nisem mogla reči ne. Na srečo so bili res samo eno uro, so bili še obzirni ... Ostalim sem pa kar rekla, da nekaj tednov ne bo nič Glugluglu, upam da boste dobro rešili tole z Zoo-jem ...
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 11:31:27
|
|
|
|
frutka_
|
Pozdravček še od mene! Malička je zahaklala eno virozico in je imela pretekla dva dneva driskico. Sicer ni bilo več kot po 3x na dan ampak je bilo pa čisto vodeno kot da bi kozarec vode v plenico zlil. Zdaj spi. Full je shujšala se mi zdi. Nobene klobase več nima na bedrcah. Upam, da se bo zbudila lačna kot volk. Iščem info, če mi katera lahko pomaga. Big brotherju bi radi postavili hišico na vikendu. Ima katera kaj podobnega. Lesena, plastična,....? Karkoli? S toboganom, dvonadstropna...karkoli? Vidim, da Juliji razturajo! Ja, karakterji se razvijaji. Za tolažbo...še težje bo. Ko shodijo je šele celi cirkus. Pol ga pa moraš imeti res nonstop na očeh. Tinky ta teden je ena kolegica rodila fantka Teota! Mali je zahteven praviš. Meni je moj še glavo obrnil, če ga nisem gledala celi čas. Tako da... Blacky si kaj zaklela? Levinja jaz sem itak veliko veni ampak je tako zatišje MB tukaj gor. Se slišiva pa greva na en kofe, OK?! Zadnjič nama ni bilo usojeno. No, ta teden pa sem vse ploane bolj kot ne tamali prilgajala, ker je cela boščkana. Mala je prava lepotička! Moram jo videti v živo, da parkrat zacvili . Rebeca super za oazo miru! Jaz sme imela včeraj zvečer mir, ko je babi prišla otroke čuvat mi2 pa sva bila povabljena na dinner+drink k prijateljem. Prav pasalo je čvekat še o čem drugem razen o familiarnih zadevah. Metuljcek tvoja mala je tudi taki tapravi smeško. je že kaj klepetulja? Moja reče ati in papa pomaha. Almera copatičev še nisem dobila . Bom prilimala slikice, ko jih dostavijo, OK?! neboglasnica prav paše ko ni treba kuhat, ne?! Jaz imam ju3 fraj. Ati bi imel RD in se dobimo pri mamici na kosilu potem pa gremo na pokopališče skupaj. Fuuuull ga pogrešam... Nič drage damice, uživajte si pišemo... čaubau
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2009 11:41:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2009 11:42:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2009 11:57:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 12:03:17
|
|
|
|
Majuska
|
Almera, ful lepe slikce! Pokrajina je bila pa res očitno noro lepa!
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 13:04:41
|
|
|
|
glugluglu
|
almera, uau kake fotke, v živo je bilo pa še lepše a, noro!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 13:12:06
|
|
|
|
nanka
|
Almera vauuuuuuu, kako lepo Gluglu, mislim da pri nas izklop ne bo izvedljiv
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 14:18:44
|
|
|
|
neboglasnica
|
Čisto malo nam še manjka do 200.... Almera: krasne fotke, komaj čakam, da jih vidimo še več! Še ena Anina cvetka: včeraj kolegicama razlagam, da gremo danes na kosilo, ker je imela sestra RD. Pa me ena vpraša, če ima okroglo. Mislila je seveda na obletnico. Ančka pa malo pomisli in reče: Ne vem, mogoče ima pa kvadratno. Seveda je Ana mislila na torto. Smo bili na kosilu, pojedli samo prilogo, meso odnseli domov. Je Staš malical k zmešan, njami, njami. Prilepim mesne "ostanke" dveh kosil.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 14:25:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
Glugluglu: nič ti ne zavidam glede ZOO-ja. Tudi mi smo velikokrat v težavah, ker bi obe želeli, pa velikokrat ena ne more.. Upam, da si Nino uspela potolažiti. Povej ji, da tu v LJ strašno piha. Dajmo se rajši drugi teden dobiti v nedeljo v ZOO in se poigrati. Tudi prejle, ko smo prišli domov, sem odložila STaša na tla, da sem se slekla..Sta se že prepirali, katera mu bo dala kapo dol ter ga med prepirom mimogrede ruknili in je padel vznak nazaj, tik ob podboj. Bi ju najrajši, grrr. Potem sta pa lahko dali mir. Go, go, go, čisto malo nam še manjka....
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 14:34:09
|
|
|
|
neboglasnica
|
Še vedno nismo na 200, prask, prask...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 14:59:03
|
|
|
|
Majuska
|
Kolk se neboglasnica trudi ... lepo lepo mislim da našemu čmrleku raste četrti zobek, nekaj sem že zatipala na dlesni ...
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 15:21:17
|
|
|
|
glugluglu
|
neboglasnica, kje ste bili na kosilu, da je toliko ostalo ? Tian mi bo ugasnil računalnik, že šlata,.... aja, naši so v Lj......, , bom raje zvečer potem poročala kako in kaj
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 15:22:34
|
|
|
|
glugluglu
|
matr, pa sem mislila, da mi bo uspelo na 200 priti, nič zdaj grem pa sinka nahranit
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 15:26:23
|
|
|
|
nanka
|
Juhu mi smo sestavili trampolin, Zoja in Natka sta ga sprobali, super je. Zdaj smo ga pa do polovice podrli in spravili pod nadstrešek, ker napovedujejo dež za cel teden.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 15:48:49
|
|
|
|
3jeMi
|
almera... super fotkice... ... se vidi, da ste uživali vsako minutko...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 15:49:21
|
|
|
|
3jeMi
|
bom vsak post posebaj pisala... da pomaga neboglasnici
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 15:50:46
|
|
|
|
3jeMi
|
nanka... super za trampolin... moje nečakinje ga tudi imajo... obvezna telovadba po prihodu iz šole... še sestra je šla skakat gor, ko je bila par dni čez rok... pa ni nič pomagalo, tamalu ni pa ni hotelo ven ... jaz pa nisem ravno navdušena nad trampolinom, ker me vedno full lulat prime kadar grem gor...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 15:53:39
|
|
|
|
3jeMi
|
aja... in naš Lovro... je danes kot nov in veselo prinaša notri zamujeno... ne pa ne spat čez dan... in... vesela sem, da imam tako živahnega otroka... res... kadar je z njim kaj narobe bi samo spal... klinc pa tisto polurno spanje čez dan, nič ne smem jambrat glede tega...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 15:55:32
|
|
|
|
3jeMi
|
... ja pa dobr no, a bo že 200 al nau... porka matorka...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 15:57:19
|
|
|
|
3jeMi
|
... samo se mi pa zdi, da ne manjka dost...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 28.3.2009 15:59:37
|
|
|
|
glugluglu
|
no naš Mitja se je vrnil iz Lj., brez otrok seveda, ... ...njegova ideja,...kaj čem še rečt, ...moški,....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
kopalke dekliceLelly28 RRkakšne kopalke kupite deklicam, ki so še v vrtcu in ne nosijo več pleničk?enodelne (
36%)
dvodelne (
7%)
samo spodnji del (
50%)
ne nosi kopalk (
7%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!