|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 22:34:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
5.3.2009 22:55:05   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

user posted image

Dejte te rože stran user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neboglasnica, nič ne bo - ne filma in ne obiranja jagod. Sicer je moj gledu en film, jaz sem pa skoraj zaspala zraven Nine v pojstli. Zdele pospravim posodo iz pomivalca, pa bom verjetno šla kar nazaj.

Majuska, upam, da bo zdaj boljše tvoje zdravje, ko si dobila zdravilo.

Fotke - midva imava za razvit toooook velik slik, da me bo verjetno kap zadela, ko bova dobila račun. Sva jih nazadnje razvila, ko je bil Tim star pol letauser posted image .

Anikabd - naše puzzle niso nič smrdele, tko da ne vem kaj narest. Zakaj pa tvojih slikic ne vidim?user posted image

Blacky, mi bi medota pri 7m. Ti pa pošljem še zs.

HD in Levinja-  luškane fotkeuser posted image .

Levinja user posted image  da si začela tečt. Sej vreme se bo pa tud kmalu izboljšalo, pa boš lahko uživala. Mene pa ne spraviš laufat. Se mi ne da.

Mah, sem spet pol stvari pozabila. Mam vedno tok enih stvari v glavi kaj odgovort pa napisat, ko pa začnem tipkat, pa blokada. K da bi imela tremo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
5.3.2009 22:58:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

Evo, še naše sovice user posted image , da vam polepša večer z nasmehom user posted image

user posted image

kako lepa slikica user posted image

Majuska.....na podlagi česa si dobila napotnico za fizioterapevta? Imaš težave že od prej? Mene ta hrbet ubija, vsak dan me bolj boli user posted image

ja, mojo dohtarco sem morala samo spomnit na lansko leto - ko me je zaradi bolečin na območju trtice hotela dati na terapijo "ultrazvok trtice", pa si terapevti zaradi moje nosečnosti tega niso upali izvesti. Bodo pa letos user posted image

Vem, pri zdravnikih je treba ornk jamrati zaradi težav s hrbtenico, preden se zganejo. Mene tudi ni kaj dosti jemala resno, dokler nisem omenila trtice, pa še padla sem enkrat v nosečnosti, no, potlej se je pa pustila prepričat, da to res rabim.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2528
5.3.2009 23:00:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, upam, da bo zdaj boljše tvoje zdravje, ko si dobila zdravilo.

izpod tvojih prstov v božja ušesa user posted image   danes bom začela jemati, pa upam da se bo kmalu popravilo ... ko sem jih jemala pred nosečnostjo, se je kar fajn popravilo. Težave z GERB so hudič user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 23:05:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2530
5.3.2009 23:29:30   
Blacky30
Tims, vauuu, vidva pa sta menda rekorderja v zaostanku z razvijanjem fotkic.user posted image user posted image user posted image

Glede pisanja posta in da pozabiš komentirat - zakaj pa ne pišeš sproti, ko bereš?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
6.3.2009 6:48:10   
neboglasnica
Oj, dobro jutro!

Res ne vem, zakaj otroci lahko čez dan mirno zdržijo tudi do štiri ure brez hrane, ponoči je pa alarm točno na tri ure, no pet minut gor ali dol user posted image user posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
6.3.2009 6:57:19   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Kako ti je pa uspelo, jaz pa nisem in nisem mogla. No, takle je ta stric.

male skrivnosti velikih mojstrovuser posted image user posted image - vrgla sem sliko na namizje, shranla na shrani si in viola....

In seveda pustila sliko na namizju, kajne? user posted image

Levinja t.:
koruza, grah..stročnice ji že daješ. No, tega pa jaz še nisem poskusila, no, Staš še ni. Bom pa mogoče kar čez vikend. Mašina, kako bo smrdelo v plenici, jao meni. Pa kaka slikca - lepi zobki. Moje sožalje. In tek - pridna.

Anikabd: ko sem za punci kupovala puzzle v Sparu, niso smrdeli. Ti iz Evrospina malce, ampak dva dni balkona, opereš in bo. Slik pa žal ne vidim.

Tims: kaj čakaš? S slikami namreč. Moji imajo do konca 2008 vse v albumih. Glede pisanja in komentarjev je pa že Blacky izdala recept.

Majuska, Lex: upam, da je z jutrom stanje boljše.

Metuljčica: kako roke?

Mene pa grlo heca. Sem se zadnjič v službi našvicala, potem pa odprta okna... Imam tak, seksi glas. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2533
6.3.2009 7:44:12   
neboglasnica
Kolk je pa dons tečn, neki ga nos matra....

Kje pa ste vse??? Dooobroo jutrooooo!!!!!!!!!!!!!!! DOBRO JUTROOOOOOOOOOOOOOOO

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 7:44:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2535
6.3.2009 8:01:44   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Dobro jutro!

neboglasnica, zgleda da imava iste "probleme". Mene tudi glas heca in grlo. Pa nos, mam že vsake pol ure robček v roki user posted image  Samo, da me še bolj ne zabaše.
Zdaj se bosta maladva pozdravla, bom pa jaz zbolela in pol bosta spet od mene nazaj dobila,....začaran krog.

Od 6.30 smo že pokonci, zdaj sta sicer v postelji, mogoče bosta malo zaspala in ne vem če ne grem jaz tud malo dremat nazaj. Nekak mi manjka jutranji spanec. Že long time ga ni blo. Mogoče se me jutri možek usmili spet in me pusti spat do 9h. Morem dans pridna bit! user posted image  (ja, ja).

Jagode mu obljubi, ko boš boljša. Boš videla, kako bo stanovanje zglancal, otroka poštimal....

Neposredna povezava do sporočila: 2536
6.3.2009 8:17:55   
nanka
dobro jutro, tudi midve sva že pokonci od 7, pa sem jo ravnokar nesla nazaj v posteljo, je sitna in sitna. Pojedla je 4 žlice in teži. Ko se zbudi pa greva v šoping v Supernovo po pleničke, pa tanjšo kapico rabi, ima eno zimsko podloženo, pa je preveč topla, ker takoj zašvica v njej.

Neposredna povezava do sporočila: 2537
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 8:35:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
6.3.2009 9:10:24   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

dobro jutro, tudi midve sva že pokonci od 7, pa sem jo ravnokar nesla nazaj v posteljo, je sitna in sitna. Pojedla je 4 žlice in teži. Ko se zbudi pa greva v šoping v Supernovo po pleničke, pa tanjšo kapico rabi, ima eno zimsko podloženo, pa je preveč topla, ker takoj zašvica v njej.

Bemti, Staš mi je zbrisal cel post. Ok, na hitro še enkrat. Tudi jaz sem ga po dobri uri budnosti odnesla v posteljo, je takoj zaspal, ampak ni spal dolgo. Uživajta v Supernovi!

Flower: priden Lan!!! user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
6.3.2009 9:14:34   
nanka
Kje se dobim v ponedeljek?

Neposredna povezava do sporočila: 2540
6.3.2009 9:29:15   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Kje se dobim v ponedeljek?

Po mojem pod Emporiumom, od 10.30 dalje... Slaščičarna Grad, se mi zdi.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
6.3.2009 9:36:55   
neboglasnica
Še Sarina slika na razstavi...

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2542
6.3.2009 10:02:59   
AAA
Ja, čestitke hčerki za tako lepo sliko.
Berem, da ste vsi v vaši družini ful aktivni, bravo. Dobri ste,da vse uskladite.

Neposredna povezava do sporočila: 2543
6.3.2009 10:09:32   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Berem, da ste vsi v vaši družini ful aktivni, bravo. Dobri ste,da vse uskladite.

Hvala. Ne gre tako zlahka, veliko vpijemo user posted image in se trudimo vzdrževati red in se držati dogovorjenih ur. Težko je že zato, ker sva sama, brez babi servisa, ampak saj gre. Enkrat potrpim mož, večkrat jaz, pa otroci...

Kako ste pa pri vas? Počutje, user posted image Anej , ti, vreme?

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 6.3.2009 10:10:40 >

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
6.3.2009 10:12:19   
neboglasnica
Ja pa dobr no, kje pa ste vse? Jaz bi čvekala, ker se mi ne da urediti po fasciklih še čisto majčkenega kupčka papirjev, tu pa zatišje. imate sonce, ste zunaj, je kje kakšen miting, pa sem spregledala???

Neposredna povezava do sporočila: 2545
6.3.2009 10:22:19   
Majuska
'jutro drage dame,

kako ste ve? Jaz sem ob osmih vstala, še čisto v komi, Aleksander se je zbudil 8.40 ... je bil kar priden. Po hranjenju sva se nekaj časa crkljala, zaspati ni hotel, zato sva se zvirala po postelji in smejala. Oh, kolk je to luštno obdobje! user posted image

Malce zajtrka, potlej bo treba pa še kaj naredit
user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2546
6.3.2009 10:22:43   
Majuska

Kolk je pa dons tečn, neki ga nos matra....

Kje pa ste vse??? Dooobroo jutrooooo!!!!!!!!!!!!!!! DOBRO JUTROOOOOOOOOOOOOOOO

kaj no, a se ne smemo mal crkljat? user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2547
6.3.2009 10:30:19   
Inigo
neboglasnica - uf, zdaj pa si ponosna mat, a? super, čestitke Sari!

hruška - Kali je pa ful napredovala. pridna pupa! in zelo lepe fotke.

naš še nč ne puza, nima pojma ka je to. se pa kotali in suče na trebuhu. pa puza po hrbtu. to pa ja!

mi vedno slabš spimo... jst ne vem kaj mu je. zdj se potolaži in zaspi samo če mu dam flaško al pa zizo. druge ni! prej se je zbujal za jest ob 2.00 in ob 5.00, zdaj pa ga začne srat ob 00.00, pa ob 2.00 in ob 5.00. WTF?! nč mi ni več jasno... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
6.3.2009 10:31:43   
AAA

IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Hvala. Ne gre tako zlahka, veliko vpijemo user posted image in se trudimo vzdrževati red in se držati dogovorjenih ur. Težko je že zato, ker sva sama, brez babi servisa, ampak saj gre. Enkrat potrpim mož, večkrat jaz, pa otroci...

Kako ste pa pri vas? Počutje, user posted image Anej , ti, vreme?

Hudiča, ravnokar sem hotla napisat, sem mi pa comp. ugasne.

No, moj Anejči je pa že dva dni siten ko strela. Sej vidte, sem kar skoz na RR prklopljena, pol pa vsake tol časa mimo priletim pa osvežim pa za sekundo preberem, pol pa že Anej kliče.
Ne vem al so zobki, vrme, tečna mami user posted image  po moje kar vse skupaj. Je imel v pon in tor 40 vročine, pol pa nič več. Danes pa samo trčnoba in kašelj. Trenutno se zraven mene dere ko zverina.

Neposredna povezava do sporočila: 2549
6.3.2009 10:34:06   
AAA
Pri nas se je Anej že ful lepo obračal, sedaj pa če se obrne pomotoma na trebuh je cel halo. O plazenju pa ne duha ne sluha, niti za milimeter. No, vsaj sedi pa.

moram it. Pridem čez 10 minuser posted image

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?