m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Jutro! No, js sprobavam tehtnico in sploh ne morm verjet, kolk lahk tak otročke spravi vase ... Zvečer je šla pančkat ob 22, takrat ko sm pač pisala post, in je spala do 4. Takrat sva jedle in je pojedla 210 mL!!!!!!!!!!!! Adijo pamet, kam je to šlo ... Zdle sva pa jedle ob 9.15 in je pojedla 190 mL. Sicer bi ona še bla mal na zizi, sam tisto pol vse ven zbruha, tk da ji dam rajš dudo. No, zdaj vem, da mleka imam dost in da če lepo mirno je, poje dost. Mmmm, prava mala lakota, hehe. Fino, da tak pridno je. Glede toliko spanja Tjaše, ko si rekla, da ji mogoče manjka kaj vitaminov... mogoče bi blo fajn, da bi ti jedla kake te tabletke, ko so tudi za nosečnice, npr. Centrum materna, piše da je tudi za doječe matere. Vsaj dokler ne bo več sadja dovoljenega... no, zdaj pa še mene zanima koliko Gaja naenkrat poje. za zdaj vem le to, da je vsak dan med 30 in 100g težja odvisno od dneva- se je pa že zgodilo tudi, da ni bilo nič razlike (1x ko je zvečer kakala).- zdaj s5 že teče 4 dan ko ni kakala. pa ji dajem vsak dan kapljice biogaia.v ponedeljek grem kupit ono zadevo v lekarno... sam kaj, ko tudi tam gor piše, da se učinek lahko pokaže šele čez 3dni. jaz pa neučakana. glede vitaminov, Gaji so v bolnici pregledali kri, pa je bila baje ok. torej ji ne manjka železa ali vitaminov. ker jaz tudi nič svežega ne jem. mislim sadje in zelenjava. komaj čakam, da lahko. bom poskusila z jabolkom. povejte mi, a so se vašim puncam (Tjaša in Elina) že končali mozoljčki. Gaja še ima kak dan mozoljčke. ne vem če je to od moje prehrane?!? se mi zdi da ne! a samo po ličkah. bolj po levem ličku. sem ji pa zdaj kupila 5bodyjev brez rokavov in 5 s kratkimi.ima namreč zelo veliko majčk, a jih ne more oblečt preko bodya z dolgimi rokavi. bi ji bilo prevroče. stare bodyje s kr. rokavi pa je že prerasla. joj jaz imam že polno škatlo njenih premalih cotk. bo treba nekoga najt in jih podarit. ... če res nimaš kam s cotkami, mam jst eno sošolko iz oš, ki ma že dva fantka, zdej pa marca pričakuje še punčko in vem da bi cotke z veseljem sprejela, jst mam žal skor vse sposojene in ji ne morem glih pomagat...
|