Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka avto.. grand scenic s stekleno streho. in tudi jaz še nikoli nisem imela povsem novega avta (in vedno sem si ga sama kupila, ne vem kako mi bo zdaj vozit, ko si ga nisem- verjetno enako, itak gre vse iz ene vreče, pravi moj dragi). uuauu! fensi! pa stekleno streho?? no, to js komot pogrešim, mi ni fajn, da mi sonce na glavo sveti med vožnjo, kljub klimi... mi tudi razmišljamo o novem avtu - mini je le malenkost premini, hehe! in sicer Ford Kuga, ampak šele v jeseni, da do takrat finance na kup spravimo. včeraj sva šli z Gajo obe z lukom spat ob 21h (je imel podaljšano bedenje za eno uro, ker si je zelo lepo pospravil sobo), je na zizi zaspala in spala do 8h zjutraj. sem vmes kontrolirala, če angel care dela. ne morem verjet, da je samo dojen otrok sposoben spat tako dolgo v enem kosu. (danes celo 11ur). ... Ti, tale tvoja Gaja je pa neverjetna, moja z dodatkom, če ga dam, ne spi tulk velik skupaj, maks. 6 ur. S tem, da mi tudi brez dodatka včasih potegne tako dolgo. zgleda imajo dojenčki res čist različno glede hranjenja, enkrat se najejo samo za eno urco, drugič pa za pet... je pa seveda ful odvisno, kaj počnejo, ali spijo ali so ful aktivni. [ b]bethany vijoličaste pamperske so št 3 active baby aha, ste že na trojkici, jaz še porabljam zalogo dvojkice, verjetno pa ni neke velike razlike v velikosti. ... resno vprašanje!!!! a katera ve za kako dekle ali gospo, ki hodi stanovanja čistit. jaz sem imela eno dijakinjo, ful super, je vidla stvari, ki jih jaz ne. pa ful hitra. a je šla študirat. pol je tud enkrat ena prišla, pa niti očitnih stvari ni vidla. ej, za ritjo ji pa ne mislim stat al pa na listek pisat. pa še počasna je bila! torej, veste za kakšno natančno in vestno žensko? raje mlajšo kot starejšo. zakaj? resnici na ljubo... ne vem! hvala! na tvoje resno vprašanje pa žal nimam odgovora, nobene ne poznam. takole, sem kr v tvojem citatu dodajala svoje komentarje. joooj, kak je težko tipkat z eno roko...
|