Vilika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Še to me zanima: kolikokrat na teden daste otroku krompir? Mi je ena pametna mamica svetovala, da več kot 2x ne. Jaz dajem krompir 1x-2x na teden, drugače rižek. Polento je jedel samo 1x in imel težave - 3 tedne nazaj, gres mu ne gre kaj preveč, testenin še nismo probali... Mu pa damo včasih piškotek namesto rižka/krompirčka. Skutic, jogurtov še nismo probali - bomo pa dajala zraven hruške, jabolka morda kakšen kivi ali slive... Banani se kar malo izogibamo, pa citrosov se jaz bojim, po marelici ga je zvijalo... Je kar težko s tole hrano, no. Meska sva že parkrat probala - piščančka - in je bilo OK. Mleko - pri nas tudi alpskega odsvetujejo pediatri. robčki za rito - mi imamo TOTO od tosame in tudi samo v mlačno vodo namočim in obrišem. Imamo pa zadnji teden malo rdečkasto tisto režo na zadnjici, ki sega proti hrbtu - recimo predel trtice , pa mažem z vsem živim. IZVIRNO SPOROČILO: gajka tejkaz - zaenkrat se še poskušam soli izogibat, razen v primeru, če Roku kuham kaj z mesom ali pa pri goveji župi jo dam čisto malo. Se podpišem. IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Pa to da se more navadit tudi ne verjamem ravno, pol najboljš da mu dam še tobak pa alkohol, da ne bo pol šok dobro napisano. Vsak naj dela tako, kot misli da je prav. Jaz osebno obožujem sol (vem da ni dobro)... Pri tamalem pa nikakor ne mislim pretiravat s tem.. IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Btw, sem morala avatar zamenjat, k je mali tko hud na tej fotki . Pa sploh jih nič dol ne vleče (to dela sam z mojimi). Super simpatično IZVIRNO SPOROČILO: cebrca Aja pa še to, ko se ravno vrtimo okoli hrane! Sem ravno včeraj govorila s svojo sestrično, ki ima zdaj 27 let starega sina in 18 let staro hči (pa še enega fanta vmes). Važno je to. Prvi sin je pri 10 mesecih že jedel krvavice in zelje in je bilo takrat to čisto normalno. Ko je isto hranila svojo hči, pa je P že skoraj kap kaj se gre. Če bi danes me to naredile bi nas verjetno že odpeljali v Polje! Poanta je da so vsi trije otroci čisto normalni in nobenemu nič ne manjka. Jaz pravim vsaka od nas dela kakor se ji zdi najbolj prav za svojega otroka in nobena ne dela ničesar z namenom škodovati. Torej kaj, kdaj, kako jest je danes že znanost za nobelovo nagrado! No saj. Moja soseda je dala 5mesečni punčki pašteto, in teden dni kasneje že golaž (meni totalno mimo) , trenutno je mala stara 8 mesecev in izgleda normalno. Kako je pa revico moralo ponoči zvijati pa nisem vprašala in bolje da ne vem IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Prtljaga - Mi gremo s cliotom. Gre še moja sestrica zraven, da bo malo varuško špilala. Torej 5, od tega 2 otroka. Ne bomo vzeli tavelikega vozička ampak eno marelo, pri perilu bomo bolj varčni, itak se na morju rabijo samo kopalke, otroc pa bodyje, hrana se lahko kupi tudi dol. Ne vem kaj čem komplicirat. To zveni tako na izi. Sam men vsi pravijo kolk se te prtlage nabere... Pa razne igrače, kanglice, avtomobilčki, šlaufki, rokavčki, bazenčki, flaške, povštri ...ma kaj vem kaj še. Se bomo že znašli, če bomo hoteli kam na dopust, ane. IZVIRNO SPOROČILO: gajka Sem za dobro jutro od svojih staršev slišala, da sem jaz kriva, da Rok še ne sedi sam, ker ga ne dajem v sedeč položaj in založim z blazinami... Pa še več je bilo pripomb, pa jih raje ne bom naštevala. In ker pravijo, da se po jutru dan pozna, bo ta dan očitno res oh in sploh! Za ! Men pa vsi pravijo, da sem preveč z nim, da sem ga scartala in podobno.. Pa da mora že kruh jesti tudi karnaprej poslušam... Naty - tvoj Jošt je pa res luštkan in kolk je že veeeliiiik Sayuri - mislim izjava une babnce ki si jo srečala - za kozlat , no kar solze so se mi nabrale, ker vemo kaj vse si dala skozi za svoja 2 sončka . Sandra - strašno tole z likalnikom. HB se je dobro končalo. IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Kje je Vilika zadnje čase? Ooooooooooooo, kako lepo , nekdo me je pa le pogrešal . recimo da sem malo izgubila voljo do foruma, malo je FB, malo je naša mala tečnobica, malo prehlad, malo lepo vreme, malo malo več opravkov... No kar nekaj 'malenkosti' se je nabralo.. Evo in danes skušam nadoknadit, ker sem skoz doma in je tamal znosen in se mi drugega ne da. IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Kje je Vilika zadnje čase? pomoje se še ni iz gosenice spravla.. al pa je že metulj pa leta nekje okoli... aha, takole me opravljate joooj, tele poste po koških skupi spravlam že cel dan, pa še nisem do svojega prvega današnjega prilezla , čveke čvekaste