|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
5.3.2009 22:19:31   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Še to me zanima: kolikokrat na teden daste otroku krompir? Mi je ena pametna mamica svetovala, da več kot 2x ne.

Jaz dajem krompir 1x-2x na teden, drugače rižek. Polento je jedel samo 1x in imel težave - 3 tedne nazaj, gres mu ne gre kaj preveč, testenin še nismo probali... Mu pa damo včasih piškotek namesto rižka/krompirčka.

Skutic, jogurtov še nismo probali - bomo pa dajala zraven hruške, jabolka morda kakšen kivi ali slive... Banani se kar malo izogibamo, pa citrosov se jaz bojim, po marelici ga je zvijalo... Je kar težko s tole hrano, no.

Meska sva že parkrat probala - piščančka - in je bilo OK.

Mleko - pri nas tudi alpskega odsvetujejo pediatri.

robčki za rito - mi imamo TOTO od tosame in tudi samo v mlačno vodo namočim in obrišem. Imamo pa zadnji teden malo rdečkasto tisto režo na zadnjici, ki sega proti hrbtu - recimo predel trtice user posted image , pa mažem z vsem živim.

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tejkaz - zaenkrat se še poskušam soli izogibat, razen v primeru, če Roku kuham kaj z mesom ali pa pri goveji župi jo dam čisto malo.

Se podpišem.

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Pa to da se more navadit tudi ne verjamem ravno, pol najboljš da mu dam še tobak pa alkohol, da ne bo pol šok 

dobro napisano.

Vsak naj dela tako, kot misli da je prav.
Jaz osebno obožujem sol (vem da ni dobro)... Pri tamalem pa nikakor ne mislim pretiravat s tem..

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Btw, sem morala avatar zamenjat, k je mali tko hud na tej fotki . Pa sploh jih nič dol ne vleče (to dela sam z mojimi).

Super simpatično

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Aja pa še to, ko se ravno vrtimo okoli hrane!

Sem ravno včeraj govorila s svojo sestrično, ki ima zdaj 27 let starega sina in 18 let staro hči (pa še enega fanta vmes). Važno je to. Prvi sin je pri 10 mesecih že jedel krvavice in zelje in je bilo takrat to čisto normalno. Ko je isto hranila svojo hči, pa je P že skoraj kap kaj se gre. Če bi danes me to naredile bi nas verjetno že odpeljali v Polje! Poanta je da so vsi trije otroci čisto normalni in nobenemu nič ne manjka.
Jaz pravim vsaka od nas dela kakor se ji zdi najbolj prav za svojega otroka in nobena ne dela ničesar z namenom škodovati.

Torej kaj, kdaj, kako jest je danes že znanost za nobelovo nagrado!

No saj. Moja soseda je dala 5mesečni punčki pašteto, in teden dni kasneje že golaž (meni totalno mimo) , trenutno je mala stara 8 mesecev in izgleda normalno. Kako je pa revico moralo ponoči zvijati pa nisem vprašala in bolje da ne vem

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Prtljaga - Mi gremo s cliotom. Gre še moja sestrica zraven, da bo malo varuško špilala. Torej 5, od tega 2 otroka. Ne bomo vzeli tavelikega vozička ampak eno marelo, pri perilu bomo bolj varčni, itak se na morju rabijo samo kopalke, otroc pa bodyje, hrana se lahko kupi tudi dol. Ne vem kaj čem komplicirat.

To zveni tako na izi. Sam men vsi pravijo kolk se te prtlage nabere... Pa razne igrače, kanglice, avtomobilčki, šlaufki, rokavčki, bazenčki, flaške, povštri ...ma kaj vem kaj še. Se bomo že znašli, če bomo hoteli kam na dopust, ane.

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Sem za dobro jutro od svojih staršev slišala, da sem jaz kriva, da Rok še ne sedi sam, ker ga ne dajem v sedeč položaj in založim z blazinami...  Pa še več je bilo pripomb, pa jih raje ne bom naštevala.

In ker pravijo, da se po jutru dan pozna, bo ta dan očitno res oh in sploh! Za !

Men pa vsi pravijo, da sem preveč z nim, da sem ga scartala in podobno.. Pa da mora že kruh jesti tudi karnaprej poslušam...

Naty - tvoj Jošt je pa res luštkan in kolk je že veeeliiiik user posted image

Sayuri - mislim izjava une babnce ki si jo srečala - za kozlat user posted image user posted image user posted image , no kar solze so se mi nabrale, ker vemo kaj vse si dala skozi za svoja 2 sončka user posted image .

Sandra - user posted image user posted image user posted image strašno tole z likalnikom. HB se je dobro končalo.

Kje je Vilika zadnje čase? 

Ooooooooooooo, kako lepo user posted image , nekdo me je pa le pogrešal user posted image . recimo da sem malo izgubila voljo do foruma, malo je FB, malo je naša mala tečnobica, malo prehlad, malo lepo vreme, malo malo več opravkov... No kar nekaj 'malenkosti' se je nabralo..
Evo in danes skušam nadoknadit, ker sem skoz doma in je tamal znosen in se mi drugega ne da.

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Kje je Vilika zadnje čase? 

pomoje se še ni iz gosenice spravla.. al pa je že metulj pa leta nekje okoli...

aha, takole me opravljate user posted image

joooj, tele poste po koških skupi spravlam že cel dan, pa še nisem do svojega prvega današnjega prilezla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čveke čvekaste

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
5.3.2009 22:27:46   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

aja škoda, ko nisi še sebe slikala, bi rada vidla tvoj obrazuser posted image , kako zgledaš neprespana

bolje da neuser posted image user posted image user posted image  ker bi rekla da nisem tapravauser posted image user posted image ...sej ponoč prvo spanje je bilo ok ampak potem se je končalo na žalost...krči in šr krči sedaj že spi kako dobro urco upajmo an najbolje...sem ji pa dala kapljice in upam da pomagajo ker je taka bogica...user posted image user posted image user posted image

Pa pr vas kako kaj??Sem neki zasledila da imaš novo frizuro bejba...kk si nobel jaz pa še vedno nikomur podobna kot strašilo za koruzo preganjatuser posted image user posted image user posted image

eh pobarvana sem pa premeni niso več siviuser posted image , drugače je pa čop še vedno zakon, ker drugače mam en skodran koš na glav, pa sem jaz podobna strašilu

ti pa prav fajn zgledašuser posted image

upam, da kapljice primejo, sem pa že obvestila moje vire, pa še nisem dobila odgovora, tako, da lahk, da še dobiš eneuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
5.3.2009 22:31:20   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Sej bo kaja02, ko prvega nardiš dobiš motivacijo za naprej. No, vsaj tako je pri men. Zraven se spravit je pa res hudičevo težko, vem.

kaj to- otroka?user posted image

hecam se, saj sem prebrala.user posted image

živjo po dolgem času...lenoba lenoba...se mi ne da pisat...mi zmanjka časa...sem preveč na netlogu....priznam in sram me je.

pri hrani smo še kar na enem in istem krogu- korenček, bučka, jabolko, banana, včasih zmešam riževe kosmiče vmes. Aja, pa kako žličko juhice in mineštrce. Če pa kam grem pa frutek.

Rada bi jo pa počasi navadila na spanje v svoji posteljici. Zaspi še vedno v naši postelji, v svoji noče. Sem ji dala tudi že kako igračko zraven, pa vseeno ni hotela zaspat tam. Tako da jo bom preložila sedaj, ko bom šla spat v njeno posteljico. Na jitro sem vas preletela, lepe slikce! Kar pa se komentarjev različnih tet in mam/tašč tiče pa ne bom zgubljala besed. Bruh...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
5.3.2009 22:54:17   
Vilika
ozziebo user posted image user posted image za plazenje

tečkoti - vidim da naš Vid ni edini ki je v zadnjem tednu dosti prejokal in pretečkal in oh in sploh. Tudi noči so bile zelo slabe - prebujanje v joku... Smo sumili zgornje zobke, pa smo sum danes opustili, zdaj sumimo prehlad... Ah, grozno. Po novem pa mu še ne smem izginit izpred oči. Čisto lepo se igra, če sem v bližini, ko odmaknem pete - jok user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša naš skor vedno zaspi sam v posteljicxi. Tja ga dam budnega, ko vidim, da je zaspan. Drugje sploh noče zaspat in potem sitnari, ko ga dam pa v posteljo pa dekico na glavo pa ninat. Ok, pogojno zaspi na kavču, če sva sama in samo za dopoldansko rundo, tud z dekico čez glavo  To sm ga morala še ufurat, da mu lah nohte postrižem.

A vaši tud hočjo stat? Se tko vkoplje s temi nogicami, da ga komej premaknem.

Naš tud v postlci večinoma zaspi. Še raje pa v avtu. V vozičku je prej prec zaspal, zdaj pa kar firbca okrog. V naročju - so redki primeri, največkrat zvečer pri zadnjem obroku zaspi na flaši...

Se vkoplje z nogicami . JA, tud pr nas, je že dolgo tako - pa ga nč kej ne postavlamo. V hojico ga je mami dala ene 3x in se odriva sonožno - verjetno uporablja plavalni refleks

katja - vse čestitke za opravljene izpite user posted image user posted image user posted image

evo, končno sem na koncu...

Lahko nočko babnice! Komaj čakam postlo, pa lubi me že postrani gleda...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
5.3.2009 22:57:53   
matejchi
karmar pa ne no pa ravno sem tla spucala ti pa greš pa mi user posted image
ja pr vas bi pa res rekla, da še enga delate user posted image , ko te ni nič tu...

Te težave, ki jih imate s spanjem otrok... pri drugem otroku izginejo...user posted image

user posted image nočko...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
5.3.2009 23:09:03   
kaja02
user posted image

user posted image

tkole je pa naša dans zgledala, očitno ji nekaj manjka, upam, da sam spanca

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
6.3.2009 0:17:59   
nyna84

matejchi morš met narjeno varstvo pri delu, samo to je odgovornost delodajalca, da ti omogoči izpit. predavanje pa po moje sploh ni obvezno - je pa za del izpita. Tko mal po spominu, bom še doma kadrovnika vprašala. Če si pa na porodniški, ti pa ni treba nikamor. Poklič, da je mala bolna...

sam vprašanje kam me bojo pol šibali na predavanja... bo pa verjetno v roku službe, ne popoldan... bom verjetno res rekla, da nimam varstva... če bo lepo vreme, ga res ne bom imela.. požarna varnost pa varnost pri delu a je to isto..

Info iz prve roke - sem lani opravljala prakso na področju izobraževanj zaposlenih. Lahko je zajeto vse skupaj v eno predavanje: Varnost in zdravje pri delu, požarna varnost in ekologija. Usposabljanje je potrebno opravljati na vsaki 2 leti, ob prerazporeditvi na drugo delovno mesto, ob spremembi pogojev na delovnem mestu,... Če si na porodniški, ti usposabljanja ni treba opravljat, ker ga doma ne rabiš, ga boš pač opravila ko prideš nazaj na delo. Sej če bi bla na bolniški, ga tudi ne bi delala, ane?
Glej ta LINK, v 24. členu piše, kdaj moreš opravljat VZPD.
Upam, da bo kaj pomagalo. Ti kar pokliči nazaj, pa vprašaj, zakaj moreš opravljat usposabljanje, dokler te ni tam.

Aha, sej vidim, da si že dobila informacijo... Sem par strani zadaj. user posted image

Kaja02, Leja pa tako gleda, da bi jo kar dvignil in pocrtal. user posted image

< Sporočilo je popravil nyna84 -- 6.3.2009 0:30:27 >

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
6.3.2009 0:34:14   
lana777
HVALA vsem za čestitke ob polovički!!!
Smo imeli lep dan, samo mali je jokav in razdražljiv
zarad zobkov.
Kot sem obljubila pošiljava en košček torte za vsakouser posted image

Aja za seznam -
Lev An - 6 mesecev - teža: 8, 2 kg, velikost: 71 cm,
2 zobka, sedimo.
user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
6.3.2009 6:52:59   
gajka
Dobro jutro! user posted image

user posted image user posted image user posted image že čaka!

Nejka23 - ja, jaz sem tudi iz Velenjskih koncev, 3km iz Velenja proti Polzeli (Šentilj). Se pa lahko komot kdaj za kako vozičkanje npr. za okrog jezera zmeniva. Pa še Nežo zraven povabiva. user posted image Daj pridi na srečanje v CE v ponedeljek!

Pa ena je spraševala za Matlab... Jaz sem se nekaj časa malo ubadala z njim, zdaj sem pa najbrž že precej zarjavela. user posted image Drugače je bil pa meni Help vedno ful v pomoč.

user posted image
Erin - TILEN 
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA
Čestitke za sedmico!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
6.3.2009 7:25:26   
tejkaz

user posted image
Erin - TILEN 
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA
Čestitke za sedmico!

Te težave, ki jih imate s spanjem otrok... pri drugem otroku izginejo...

Sem mogla prav poračunat koliko otrok imam, da ne spim. Dva imam, pa še vedno ne spim, tako da tole ne bo držalo.

Kaja, upam da tvoji lubici res samo spanca manjka.

Katja, čestitke za izpit.

Bella, saj mogoče pa bo. Držim pesti.

Eva je zdrava - se že baše s sirom in kruhom, Jaša je tudi menda ok, razvajenc mali, danes še zdržimo notri, jutri moramo pa res ven.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
6.3.2009 7:26:24   
tejkaz
Aja, Matlab, ja nekaj še znam, kaj pa potrebuješ?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
6.3.2009 8:00:44   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

tečkoti - vidim da naš Vid ni edini ki je v zadnjem tednu dosti prejokal in pretečkal in oh in sploh. Tudi noči so bile zelo slabe - prebujanje v joku... Smo sumili zgornje zobke, pa smo sum danes opustili, zdaj sumimo prehlad... Ah, grozno. Po novem pa mu še ne smem izginit izpred oči. Čisto lepo se igra, če sem v bližini, ko odmaknem pete - jok user posted image user posted image user posted image

no, HB nismo edini... user posted image  pri naši je isto, edino ponoči je trenutno še vse normalno (in držim pesti, da bo tak ostalo) - še vedno spi po 10 ur. čez dan pa je problem zadnje 3 dni - ne spi skoraj nič, ko pa grem iz sobe pa taaaaki jok.

pia pa še veno ne zaspi drugače kot na rohak, po 5 min pa jo dam v postelji in spi normalno dalje. edina izjerma je voziček, kjer tudi sama zaspi. nekako se je tako razvadla še ko je imela krče (do 3. meseca) - krče sicer ni imela ponoči, so pa jo gnjavli skoz cel dan z vmesnimi premori. in tako smo jo dosti po rokah nosli in migali, da se je le uspela pomirit od bolečin in zaspat. ja, malo je razvajena... user posted image

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 6.3.2009 8:02:54 >

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
6.3.2009 8:05:01   
sayuri
Jutro user posted image

Grem kar takoj h komentrajem, da mi cajta ne zmanjka user posted image

Nejka mi nameravamo graditi, pa me je prav tega fehtanja in čakanja in trkanja na vrata najbolj strah. Ti nism nč fouš in vem, da gre ogromno živcev, sploh, ko vidiš, da se nikamor nič ne premakne. No, pri nas se zihr še nekaj let ne bo nikamor premaknilo. PArcela, na kateri bomo zidali še ni infrastrukturno opremljena-niti ceste še ni do tja. ZA vse mora poskrbet komunala oz. občina. ZAenkrat ni denarja...bla bla bla... ZA bruhat...user posted image
sandra dobro primerjavo si dala user posted image  Dodi pa tud jaz občuduje. 10 otrok, od tega 3x dvojčki, sedaj čakajo enajstega člana... Kapo dol... Vidim pa, da tud T&T čedalje manj spita čez dan. Tud pri nas je tako. user posted image
ZojaMiša glede spanja čez dan - oba zaspita sama. Zara v posteljici, Lovro v Filipovi sobi. Drugače imata debatni krožek. Enostavno ju položim v posteljo, dam dudo in grem ven. ZAra potrebuje še eno dudo za po rokah vrtet user posted image  in pa medvedka. Lovro pa si plenico čez obraz daje. Ponavadi moram it nekajkrat dudo popravit in to je to. user posted image
bella user posted image  za izpit. Bo šlo pa drugič user posted image
Vilika dajte se pozdravit, da se v torek vidmo. user posted image

Me je kar zamikalo, da bi se vam pridružila v ponedeljev v Celju, ampak ni možno. Popoldne imamo plavanje, pa Celje je zame res daleč. SEm čekirala prejšnji teden, ko smo šli na Roglo user posted image .

anita user posted image  za izvide.

Ko ste že pri obedu nog user posted image  ZAra je šele zdaj ugotovila, da ima noge in da so prsti slastni za jest. user posted image

user posted image

PA še dve včerajšnji
user posted image

user posted image

Imate otročke še v bundicah? JAz zdaj že par dni oba v prehodne jaknice oblačim.  Jopico spodaj, gor pa jakno.Sicer samo za v avto, pa tiste 2 minutke iz avta, do recimo ZDja... Bunde se mi zdijo zdajle že čist odveč.

Hvala vsem za lepe besede user posted image glede tiste vešče stare. user posted image

Katja bravo za izpit. Uuu, samo še eden, potem pa diploma.user posted image  Super si user posted image
kaja tud tebi bo uspelo. Te bomo mal u rit brcale, pa bo user posted image  Pa tko nežna je Leja na zadnjih dveh sličicah. Cukrčk mali user posted image
ozziebo super za plazenje. Zdaj pa oči na peclje in lovljenje user posted image

Jutri bom popoldne v Kamniku....če me katera slučajno kje vidi. user posted image

user posted image
Erin - TILEN 
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA
Čestitke za sedmico!

< Sporočilo je popravil sayuri -- 6.3.2009 8:07:06 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
6.3.2009 8:30:36   
anita goitan
jutroo

sayuri oglasi seuser posted image ..in tole glede bundic hm tud jaz iščem eno jaknco, čeprou jeseni pr takih T smo jih pa mele v bundicah a neuser posted image
katjauser posted image za izpit, zdej pa sam še dipl.spacej skupi!!

Mojuser posted image šel službeno na Krvavc, me kliče  da je 20cm novga pouderja, pa da se jasni..

Zoja še spi, dns je še kar spala, eno rundo 4 ure zdražala, juhuhuuser posted image user posted image

Take sta včer počela ko je mami šla po izvide..baje ji je BB King všečuser posted image

očijeva pižama je super
user posted image

user posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
6.3.2009 8:43:16   
matejchi

user posted image
Erin - TILEN 
LuciaMarta - ANAI
Lony27 - LIJA
Luna2008 - KAJA
Čestitke za sedmico!

tejkaz mislila sem na težave z dajanjem spat...to, da pri drugem ti približno uspe zaspat brez pripomočkov...user posted image

sayuri kje natančneje in kdaj popoldan...user posted image
user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
6.3.2009 8:45:56   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image

a je gledala kung-fu pando???user posted image
user posted image

RD RR

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
6.3.2009 8:46:35   
tejkaz
Sayuri, Dodi pa tudi jaz poznam in občudujem.

Matejchi, s tem pa res nimamo problemov.

Umivam pomivaloca, celo stanovanje diši po limoni.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
6.3.2009 8:47:06   
sayuri

sayuri kje natančneje in kdaj popoldan...user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image   KAj mate tam Dom kulture al kaj? Lucija ima premiero igrice  za otroke Motovilčica. Ob 18h user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
6.3.2009 8:47:57   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

očijeva pižama je super
user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1969
6.3.2009 8:48:46   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

PA še dve včerajšnji
user posted image

A so ti slučajno na fizioterapiji rekli, da je kaj narobe, če takole sedi? In mogoče poznaš kakšne vaje, ki sproščajo tonus, da noge pokrči?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
6.3.2009 8:53:19   
sayuri
Ne tejkaz, nč mi niso rekli. Celo, da je zlo stabilna user posted image  Mamo pa 31. 3. razvojno. Bom vidla, kaj bo do takrat. Ker Lovro lepo sedi s pokrčenimi nogami. Zara pa tkole user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
6.3.2009 8:54:08   
matejchi
sayuri ja Dom kulture na Fužinah user posted image ... (v Kamniku). Sporoči, ko bo naslednja predstava.. bomo šli pogledat.

RD RR

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
6.3.2009 9:07:16   
tejkaz

Ne tejkaz, nč mi niso rekli. Celo, da je zlo stabilna user posted image  Mamo pa 31. 3. razvojno. Bom vidla, kaj bo do takrat. Ker Lovro lepo sedi s pokrčenimi nogami. Zara pa tkole user posted image

Jaša tudi takole sedi. Pa mi je fizioterapevtka rekla, da tako naj ne bi. Zadaj pri ledvičkah naj bi ga držala in nežno masirala, da bi se sprostil in s tem pokrčil nogice. Sam nama ne gre.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
6.3.2009 9:16:41   
anita goitan

Jaša tudi takole sedi. Pa mi je fizioterapevtka rekla, da tako naj ne bi. Zadaj pri ledvičkah naj bi ga držala in nežno masirala, da bi se sprostil in s tem pokrčil nogice. Sam nama ne gre.

ja sam takole kot Zara sedi je ful zajeuser posted image sem probala..me kar kriiž začel bolet..no letauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
6.3.2009 9:24:50   
anita goitan
farmacevtke vpr.

http://www.ekolostrum.si/ je tole kej za kej al en nateguser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.3.2009 9:31:14 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.