Zoja Miša
|
Joj, kolk sem jaz danes utrujena. Pa sploh ne vem zakaj? Mogoče pa name luna vpliva Kolk sem dala pri zobarju vam sploh raje ne povem . Pa da sem cel dopoldne klicarla v ZD Domžale in nihče ne jemlje novih pacientov. Mislim, zobozdravstvo in zdravstvo na splošno, pri nas Sem prebrala za nazaj, vse kar je, lahko rečem, da mi je hudi za vas, ki imate probleme s taščami in mamami ... ampak po mojem je to zato, ker ste blizu. Saj meni tudi, sploh tašča, kdaj pritisk dvigne za kakimi glupimi izjavami...pa poskušam globoko dihat potem. Sem ji že zadnjičč rekla, da ji v sredo sploh Kaje Line ne pripeljem, da bo šla kar z mano h ginekologu...pa je potem malo oladila. Vilika, mi tudi kašljamo namišljeno, ampak zato, ker ji je všeč, ker jo takrat po hrbtu trepljam . Miškolinček, hvala sem bila malo v dilemi, ampak si mi sedaj lepo povedala in mislim, da imaš prav. Res ji je še prav in zaenkrat se še ne buni pretirano. Bova počakali še kakšen mesec, potem bo pa že topleje Upam! Gajka, se mi je zdelo da je z dežnikom tako. Sam kaj pa čem, očitno jo bom mogla kupit Tejkaz, hvala Kaja tudi tebi hvala. Carol, jaz mixam z mixerjem. S paličnim mi ni lepe kašice naredilo Jeva polento za hitro pripravo. Jabolko prekuhavam za enkrat. Poje pa čisto odvisno koliko kateri dan. Matejchi, ne ne da se okoli zasukati. Žiga je čist hudo modern. Ryssa, kaj je to pepeny? Erin, pozdravi se. Vem kako je , sem jo letos že prebolela.