košuta
|
Pozdravljen! Mi je kar nerodno se spet oglasit po takoooooooo dolgen času - moram priznat, da sem prešpricala tretjino tretjega dela. Kaj vse sem zamudila, pa tudi ni za povedat... V glavnem: slikce vaših otročkov so vse po vrsti luštne in otročki so res luštni. Tvoji princeski Sandra sta tudi že veliki in ju je lahko ločiti. Naš Teo tudi pridno raste in nosimo že vse številko 74. Zadnji teden se je tudi začel prevračati sam na trebuh in nazaj na hrbet. Ko ga pohvalim, se glasno zasmeji in se vidi, da uživa... Skoraj bolj kot jaz, ko ga gledam. Sem zadnjič gledala njegove slikce od UZ, pa kar ne morem verjet, da je iz tiste pikice zrasel tak fant... Midva se še pridno dojiva in mu zaenkrat dajem le Alete kašico z jabolkom in hruško 1×dnevno. Mu je ful všeč in prav rad je. Mislim, da mi ni še nikoli pojedel več kot 80ml (na oko). No, zdaj bom začela tudi s korenčkom, pa bomo videli, če bo šlo - za korenčkov sok ni problem, sem jaz tista, ki mu ga noče dat... Se bojim, da bi bilo preveč naenkrat. No, kak plazma piškotek je že tudi scuzal oz razgrizel - sem ga več kot enkrat tolkla po hrbtu. Banana gre pa v zelo malih količinah - pa več za mamico ostane. Gajka - Kak voziček že imate? Mi imamo Freestyla, pa me tudi zanima tole z marelo. Zaenkrat sem malega vozila okrog še v jajčki ali nosila v kengoruju, zdaj je pa oboje prerasel (v kenguruja ga pa itak nisem mogla že nekaj časa stlačit, ker je bilo preveč cotik in je bil dobesedno stlačen noter). Čas je za presedlanje na športni del... Tašče - Nikoli izčrpana tema... Se bi tudi jaz (mi) rada prestavila v mansardo, pa še toooooliko manjka... Ko je pa vse tako drago. Tudi jaz hočem vrata s ključem med nadstropji. Amelia - Pr nas ne zaspimo drugače, kot na zizi... Tako da - kaj je to večer brez otroka? Moj ga še nikoli ni spravil spat, enkrat, ko se je pa zbudil in se je sam spravil, da ga bo uspaval, sem pa izvedela, da sem slaba mama, ker sem mu ga prepustila - sedela sem pa dva metra stran in bi mi lahko rekel, naj prevzamem... Samo za božič sem šla k maši in je moj menda imel celo norijo doma - ko sem prišla domov, je mali od izčrpanosti spal, moj je bil pa utrujen, kot po celodnevnem delu. Kar naj si poskusi... A sem vam povedala, da imamo izredno stanje? Najprej je bruhanje in drisko pokasirala tašča, potem jaz, zatem moj dragi in končno seveda tudi Teo. Tako drisko ima, da voda kar stoji v prenici, ko ga razvijem... Ubožček - upam, da se kmalu pozdravi. ker bo sicel izsesal tudi mene. No, dovolj sem vam težila s svojim romanom. Upam, da se bom zdaj bolj pogosto javljala.