Zoja Miša
|
Zaspala. Me vedno okoli prenese,da mi nazadnje zaspi na rokah. Čez dan je nikakor drugače ne gre uspavati, kot na rokah ali v vozičku. Vozek odpade, dežuje kot iz škafa. Je pri vas isto? Zvečer je drugače, jo dava v poslico in se igra pa zaspi No, HB vsaj zvečer je tako. Glede očal sem potem imela prav, hvala Ryssa. Glede dežnika še vedno ne vem, mi je tale pepeny, mi je kar všeč. Majči, ti si rekla, da na naš vozek paše al kako? Ja vreča, sem spodaj napisala, če bi se prej spomnila, tako pa je že itak skoraj marec. Kolk pa je dejansko velika, paše recimo tudi 1,5 leto staremu otroku? Glede vreče, hvala Miškolinček. Mislim, da se mi je ne splača kupovati. Bom vztrajala s košaro kolikor dolgo se bo dalo. 70,00 eur pa ni malo. Bravo za telovadbo! Sayuri in Vilika. Mi jo imamo menda tudi v Domžalih, me je Carol opozorila, pa upam, da mi javi kako je, pa mogoče greva naslednji torek. Carol javi se! In povej, je fajn?! Gajka, bravo za stolček! Anita, hvala ti Krysia, bravo za prodan avto. A si ga poceni dala, da je šel za med? Pa pravijo da je recesija, ne? Jaz sem se pa končno odločila, za bonus pri Pikapolonici, ki ga moram porabiti do 15.2. bova vzela avtosedež Maxi Cosi, sam sedaj ne vem še kateraga ali Tobi ali Priori. Tobi mi je bolj všeč, ampak nima isofixa , tako da se bom odločila, ko bom oba videla. Bo pa rdeč, to je definitivno. Glede na kakovost in varnost sta nekje tu-tu. Ja nič grem še FB malo počekirati