|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
8.4.2009 10:38:16   
gajka
Ryssa - puzzle je Rok dobil od starih staršev. Mislim, da so bili kupljeni v Baby Centru, so pa od Unikatoy.

nell777 - kocka je bila kupljena pri Sončku - http://www.soncek.si/si/eichhorn-2235-leseni-pisani-igralni-center-i8526.shtml?

Hotel - mi smo bivali v hotelu, ko smo šli na smučanje v Kranjsko Goro. S sabo niti nismo imeli nekih posebnih zadevščin. Kar se prehrane tiče: grelec za vodo (zdaj bi najbrž vzela kar flaširano vodo in sploh ne bi več komplicirala z grelcem), lončki in žličke, instant čaj, frutki in sorodne že pripravljene kašice, mlečne kašice, vmes sem Roku z vilico pretlačila tudi kakšno banano (kar v hotelski restavraciji pri zajtrku ali pa večerji). Zdaj, ko otroci že jejo veliko GH, je v hotelih, kjer je samopostrežni bife, prehranjevanje itak poenostavljeno, ni vrag, da se ne najde kaj primernega tudi za naše malčke. Potem pa potrebuješ še samo cunje, plenice itd. Posteljico za dojenčka se je pa dalo kar tam izposodit (s posteljnino vred), čeprav smo pa nesli s sabo spalno vrečo. Kopali smo se pa kar pod tušem - en ga je držal, drugi pa tuširal.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
8.4.2009 10:47:40   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Takole furkalo bi pa jaz za Roka imela: http://www.youtube.com/watch?v=7qltgQuIK10

gajka a ti ponavadi kosiš doma?? me spominja na kosilnico...user posted image

krysia kaj pa Žusterna.... nama je bilo..user posted image

Maruša pa spije okoli 150 ml tega soka oz. v takšni steklenici 0.7 litra ga imajo in je 100%, okus breskev, grozdje, jabolko, pomaranča in korenček brez dodanega sladkorja
user posted image (ne najdem druge slike, barve je pa enake)

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
8.4.2009 10:49:13   
gajka
Davčna - jaz dobim pa okrog 200€ nazaj. user posted image No, mora pa moj user posted image plačat okrog 1150€! user posted image Sva delala preračune, če bi se bolj splačalo, če bi on Roka prijavil, pa je na koncu isti šmorn, on bi plačal malo manj, jaz pa bi tudi nekaj plačala in bi bila vsota za plačilo čisto enaka.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
8.4.2009 10:50:08   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Takole furkalo bi pa jaz za Roka imela: http://www.youtube.com/watch?v=7qltgQuIK10

gajka a ti ponavadi kosiš doma?? me spominja na kosilnico...user posted image

Zdaj si me pa našla! user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
8.4.2009 10:53:14   
matejchi

Davčna - jaz dobim pa okrog 200€ nazaj. user posted image No, mora pa moj user posted image plačat okrog 1150€! user posted image Sva delala preračune, če bi se bolj splačalo, če bi on Roka prijavil, pa je na koncu isti šmorn, on bi plačal malo manj, jaz pa bi tudi nekaj plačala in bi bila vsota za plačilo čisto enaka.

Ja zdaj vidiš kako je, če imaš poslansko plačo user posted image .. čisto zares, a mu pravilno odvajajo al v čem je fora??user posted image Bolje, da gresta v Monte Carlo..user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 8.4.2009 10:54:41 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
8.4.2009 10:58:47   
gajka

Ja zdaj vidiš kako je, če imaš poslansko plačo user posted image .. čisto zares, a mu pravilno odvajajo al v čem je fora??user posted image Bolje, da gresta v Monte Carlo..user posted image

Ne vem. user posted image 13. in 14. plača, božičnica itd. Po mojem tile dodatki nanesejo. user posted image Ironija je v tem, da imava bruto skoraj enak (ima on nekje 500€ bruto na leto več kot jaz), samo, da jaz nimam toliko dodatkov in imam osnovno plačo malo višjo od njega. Jah, no, bova pa v Monako šla živet! user posted image Sam morava najprej dobit privez za najino mega jahto, pa eno hektarsko parcelo z ultra moderno vilo, bazenom in ogromno teraso s pogledom na morje. Čakaj malo, da Alberta pokličem, če lahko svoje veze vpreže. user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
8.4.2009 10:58:48   
Krysia
No, da na hitro čestitam user posted image :

Ozziebo, vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image
praznujejo pa tudi: ZARA (Maja T.) - 3/4 leta user posted image user posted image in TAJA & TEJA (sandra123) - 2/3 leta user posted image user posted image Čestitke vsem puncam - danes imamo same slavljenke.

betty, čestitke za Rokovo plazenje!

Sayuri, sem se nasmejala tisti slikci, ko Zara spi na tleh - tko prisrčna je ... Kako je blo na pogovoru za službo? Mene tud to čaka enkrat ta al pa drug mesec ...

Erin, si kej bolš?

Tejkaz, kaj je z vami? Pa naty13?

Kaja02, čestitke za izgubljene kg!

Ryssa, upam, da ne zbolite. Naš se je nekaj časa delal, da kašlja ... sam, če ga to zbudi, pol se ne dela, a ne? Ne vem, kdaj je treba k zdravniku user posted image Če se ti bo zdelo, da se predolgo vleče, ga kar pelji k P. Al pa poklič, pa ti bodo itak rekli, da ga pripelji ...

buhtlčk, mi smo tud dobil tist sirup z laktozo, ko smo mel težave s kakanjem. Pa mu ga nisem dala niti enkrat, ker je očitno dost že to, da ga imamo v omari user posted image Res, od takrat kaka vsaj 1x na dan, pa lahko je tud banano in korenček ...

MATEJKA_, no vidiš, kmal bo jedla kot velika - tud sadje ... Pa mi smo tud včeraj spil rekordno količino vode iz lončka - več kot 1 dcl .. očitno res eni rabijo mal višje temperature, da začnejo pit.

Zdej grem pa hruško kuhat ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
8.4.2009 11:02:33   
matejchi
krysia ne me že zjutraj z matematiko.. ok nisem dvomila, da si se zmotila, samo sem mogla pa malo razmišljat...3/4, 2/3...user posted image ah ja..

RD RR

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
8.4.2009 11:05:55   
Neža7
Evo, mi smo nazaj iz Celje user posted image  Očka je šel krvi dat user posted image

Maja.T hvala za kavico user posted image  in za kompliment user posted image

Zoja Miša.... hvala tudi tebi user posted image  saj smo vsi super mamice user posted image user posted image

gajka..... user posted image  kako je priden user posted image  

Takole pa uživamo pri postavljanju na vse štiri:
user posted image  

Našo puziko to sploh ne zanima. Ona se je kar začela dvigovat na kolene in včasih tudi uspe na nogice user posted image

Grem sedaj kuhat user posted image  Možek je šel v trgovino in Nežika je doma z menoj. Jo moram poskusiti do 13. budno imeti kar bo težko, ker je njeni spanec ob 8. uri zamudila (spala v avto)

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
8.4.2009 11:07:59   
Erin

krysia ne me že zjutraj z matematiko.. ok nisem dvomila, da si se zmotila, samo sem mogla pa malo razmišljat...3/4, 2/3...user posted image ah ja..

Sem mogla jaz tud mal pomislituser posted image user posted image user posted image

Sem boljš..malo...

sayuri - dobro opravi!user posted image

nell, betty, Ryssa, čestitke vašim user posted image user posted image user posted image za nove uspehe!user posted image user posted image user posted image

In ČESTITKE OZZIEBO ter TAJA & TEJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
8.4.2009 11:16:32   
Erin

Fajn je ja..samo a se ga da pri nas dobit? Mi pa tega gledamo:  http://www.soncek.si/si/chipolino-tricikel-moder-i16632.shtml

Kocka je pa super!!! Sem mislila da je manjša... Je Roku všeč?user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
8.4.2009 11:22:37   
gajka
Celjski čvek - kaj zdaj? Četrtek ali petek? kaja02, Pablo (nekako imam v spominu, da ti četrtek bolj odgovarja), sandra123 (vi imate v petek P, če se ne motim, a jutri bi šlo),...?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
8.4.2009 11:27:05   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Fajn je ja..samo a se ga da pri nas dobit? Mi pa tega gledamo:  http://www.soncek.si/si/chipolino-tricikel-moder-i16632.shtml

Kocka je pa super!!! Sem mislila da je manjša... Je Roku všeč?user posted image

Tudi tale ''tvoj'' tricikel je simpatičen. Tega, ki sem ga jaz gledala, trenutno ni nikjer v Sloveniji. Razmišljam, da bi ga kar v tujini naročila. Naj bi pa BC imel izdelke od Smart Trix, ampak imajo samo en star model, v revijah pa oglašujejo enega čisto novega. user posted image Jim bom kar mejl poslala.
Kocka je pa Roku kar simpatična, ampak tisti labirint na žicah takoj dol zvleče in ima potem dve igrači. user posted image Velikost kocke se mi pa zdi ravno pravšnja.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
8.4.2009 11:29:02   
Ryssa
Smart trike tricikel mislim da se da dobiti. Lansko leto ga je imel BC v akciji za ca 60 evrov, je bil pa v črno-rdeči barvi in roza.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
8.4.2009 11:34:16   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Smart trike tricikel mislim da se da dobiti. Lansko leto ga je imel BC v akciji za ca 60 evrov, je bil pa v črno-rdeči barvi in roza.

Ja, na spletni strani je v akciji ta star osnoven model. Mene zanimata modela Plus ali pa DX.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
8.4.2009 11:53:12   
bella02
sayuri, user posted image , ta slika Zare je fenomenalna! Pa ostale so tud kul, sam ta je pa res najboljša

gajka, kak šarmeruser posted image

Mi že imamo podoben tricikel, le strehice nima.
Pa ker ste me tako hvalile okoli učenja, mi je vse dol padlouser posted image . Ne, sej ne. Izpit bi imela drug petek, pa ne bo dost časa. Prazniki, pa vse to in ni vredno it nekaj poskušat. Sem pa včeraj končno dokončala tisti prevod iz češčine in ji ga poslala. Upam, da bo uredu in da grem le vpisat ocenouser posted image .

A je katera dajala kremico v učke zaradi vnetja? Kak predlog? Naša tako joka, sam ji moram dajat, če se hoče pozdravt. Pa še ven ne morevauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
8.4.2009 12:06:23   
bella02
Še nekaj slikcuser posted image

Po kopanju
user posted image

Malo poziranja
user posted image

Tako sedim in okušam daljinec za avto
user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
8.4.2009 12:06:44   
matejchi
bella mi smo imeli kapljice, sem pa dajala enkrat sestrični od mojega kremico.. ja mal težav, ampak je šlo..

RD RR

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
8.4.2009 12:08:02   
matejchi
bella Teja je izrezana ti.user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
8.4.2009 12:09:31   
Ryssa

Ja, na spletni strani je v akciji ta star osnoven model. Mene zanimata modela Plus ali pa DX.

Ne, prav dx-a so imeli, samo zdaj ga očitno nimajo več user posted image
Vem pa zato, ker ga je sestra kupila in ga imata nečak in nečakinja.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
8.4.2009 12:18:17   
MATEJKA_
PIA je prvič sama zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem jo v postlo dala in šla dalje čistit, vmes sem jo 2x šla nazaj pokrit in ji dudo dat, ker je malo jokala in pol je naenkrat blo vse tiho... in že spi... grem dalje čistit preden se zbudi user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
8.4.2009 12:18:58   
gajka

user posted image Sem jim mejl poslala, če se ga da dobit. A pa se tvojima nečakoma obnese? Mislim, a se ga splača nabavit?

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.4.2009 12:19:44 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
8.4.2009 12:21:48   
Erin

Smart trike je v 3 variantah in še celo klubska cena je 45€

http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=191&ParentClassID=29

Hmmm, je kar interesantno to...zej že o tem razmišljamuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
8.4.2009 12:31:57   
anita goitan
sej jaz bom državi tud en ogromeen znesek plačalauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
8.4.2009 12:38:24   
Ryssa

user posted image Sem jim mejl poslala, če se ga da dobit. A pa se tvojima nečakoma obnese? Mislim, a se ga splača nabavit?

Ja je fajn, zdej sta več kot dve leti stara in imata brez vseh varoval in tega.
Jaz tudi o tem razmišljam, ne vem pa kje bi ga dobila. Če kaj izveš, sporoči prosim.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?