Krysia
|
No, da na hitro čestitam : Ozziebo, vse najboljše za rojstni dan praznujejo pa tudi: ZARA (Maja T.) - 3/4 leta in TAJA & TEJA (sandra123) - 2/3 leta Čestitke vsem puncam - danes imamo same slavljenke. betty, čestitke za Rokovo plazenje! Sayuri, sem se nasmejala tisti slikci, ko Zara spi na tleh - tko prisrčna je ... Kako je blo na pogovoru za službo? Mene tud to čaka enkrat ta al pa drug mesec ... Erin, si kej bolš? Tejkaz, kaj je z vami? Pa naty13? Kaja02, čestitke za izgubljene kg! Ryssa, upam, da ne zbolite. Naš se je nekaj časa delal, da kašlja ... sam, če ga to zbudi, pol se ne dela, a ne? Ne vem, kdaj je treba k zdravniku Če se ti bo zdelo, da se predolgo vleče, ga kar pelji k P. Al pa poklič, pa ti bodo itak rekli, da ga pripelji ... buhtlčk, mi smo tud dobil tist sirup z laktozo, ko smo mel težave s kakanjem. Pa mu ga nisem dala niti enkrat, ker je očitno dost že to, da ga imamo v omari Res, od takrat kaka vsaj 1x na dan, pa lahko je tud banano in korenček ... MATEJKA_, no vidiš, kmal bo jedla kot velika - tud sadje ... Pa mi smo tud včeraj spil rekordno količino vode iz lončka - več kot 1 dcl .. očitno res eni rabijo mal višje temperature, da začnejo pit. Zdej grem pa hruško kuhat ...
|