|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
1.4.2009 17:00:15   
Zoja Miša
Tejkaz, zobov še ni na spregled, jaz nimam pojma kaj je . Danes se je še v vozičku jokala, ne jokala drla .  Jaši pa nasmejan, kot vedno, smeško čeden mali!

Naty, upam, da se čim prej pozdravite

Ninaa, bravo za Špelo! Kaj takega, sem mislila, da kahlice pridejo okoli 2 leta na vrsto  Iiiiiii Špelca na kahlici, hudo!

Gajka, ja prevelike, sem si ene hlače športne, fajne v EDC-ju kupila kake 3 mesece nazaj, pa so prevelike , verjetno bodo še kdaj prišle prav, ampak vmes pa naj jih sestra nosi. Verjetno mi bodo sedaj, ko sem nehala pumpati šle kg nazaj gor . Pa jim ni treba. Ja, tale pupa je skoraj cele noči že prespala, sedaj pa tole. Kaj je, nimam pojma . Upam, da samo neka vmesna faza, če že zobki niso . Ti pa se spočiješ! Bravo Rok!

Anaya, super za zobka!
Nell, dobro si si jih privoščila!

Veverička, naša se sicer obrača že dolgo, ampak od kar zna sedeti, noče biti več na hrbtu in tudi obrača se tako ne , plazi se ne, se ne zna premakniti... eh, tudi jaz sem nekako zaskrbljena zadnje dni, da delam kaj narobe, ker je vse skupaj nekam čudno

Sayuri, bravo za Lovrota! Korenjak! In že vnaprej hvala!
Erin, bravo za zobek!

Tinka, uživajte! Čeprav po obrazu sodeč tvoj sonček ni najbolj navdušen?

Kaja Lina spi, jaz pa kavo! Zvečer imam masažo hrbta, juhu!!!! Malo odklopa!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
1.4.2009 17:00:51   
Zoja Miša
Prej nekaj ni delalo, sedaj pa ni smeškotovuser posted image , no tudi tako bo o.k.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
1.4.2009 17:08:49   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Ninaaa

MATEJKA_, kdaj lahko začneš nositi otroka v takem ruzaku? Meni se zdi strašno praktičen za kakšne pohode.

najpomembnejše je, da otrok čisto samostojno sedi - tudi daljši čas - brez kakršnekoli opore.
po kg, pa mislim, da vsaj okrog 7kg... nisem pa sigurna. pomembni je, da čisto sam sedi.

jaz sem se odločla na podlagi spodaj navedenega linka - nahrbtnik pa sem naročla prav pri temu, ki je napisal ta "članek".
http://otrocarije.blogspot.com/2008/07/nahrbtniki-za-noenje-otrok-planinski.html

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
1.4.2009 17:10:26   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

nell user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A smo vse nameravale svoje nateg*** da smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

raje ne, bi se preveč veselil... pol bi pa edino vprašal - kaj pa morje?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
1.4.2009 17:11:08   
sayuri
Lovro je danes prestal tretje cepljenje (matejchi). Pri skoraj 9 meseceih ima 10.600g in 74 cm. Kri vredu, šarmiral, kot vedno. dobila napotnico za en....ne vem kaj že (isto, kot Erin). To je to. Zdajjle ga grem lovit. Mulo. Kaj misli, da če je danes pogruntal plazenje, da bo pa tkole po bajti flanikaral? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
1.4.2009 17:13:55   
MATEJKA_
pia pa dans samo nekaj sitnari in se joče... sploh se ne smem premaknit, pa je že jok. user posted image  eh, bo že...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
1.4.2009 17:19:20   
MATEJKA_
sem na slikicah vidla, da vas ima kar nekaj tisti lonček presenečenja... dajte povedat, je uporabna igrača, al se je otroci naveličajo po par dneh?

zdaj pa grem, ker imam samogovore...user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
1.4.2009 17:23:28   
Češnjica
Erin, za seznam:
8.2. -  začetek GH
konec februarja - plazenje v rikverc
začetek marca - samostojno sedenje

Ob prilki še kaj več...
Pozdravček!

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
1.4.2009 17:42:34   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

jaz sem se odločla na podlagi spodaj navedenega linka - nahrbtnik pa sem naročla prav pri temu, ki je napisal ta "članek".
http://otrocarije.blogspot.com/2008/07/nahrbtniki-za-noenje-otrok-planinski.html

js sem tudi tega pri tem naročla.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
1.4.2009 18:22:15   
Erin
http://www.youtube.com/watch?v=O6IPjfgRkxk

OMGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
1.4.2009 18:26:40   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Češnjica

Erin, za seznam:
8.2. -  začetek GH
konec februarja - plazenje v rikverc
začetek marca - samostojno sedenje

Ob prilki še kaj več...
Pozdravček!

wiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image spet sem eno nazaj "privlekla"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo da res prideš še kaj nas pogledat..ti ti lumpe..nam kar hočete uitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
1.4.2009 18:37:24   
nell
Jeeeee - mi smo se pa danes slikali in končno dali delat osebnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej sam upam da jo prav cajt dobimo, da gremo mal dopustkat - že komi čakamuser posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
1.4.2009 18:54:25   
Ninaaa

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

http://www.youtube.com/watch?v=O6IPjfgRkxk

OMGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, halo?! A je to res možno al je to spet kakšen 1. april al kaj?

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
1.4.2009 19:04:10   
čipka
punce heeelp...Tia mi je padla s kavčka cca 45 cm na tlemi pred pol uram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Tok je jokala, pol se je umirila in zaspala, zdej pa jočem jaz. Kako sem lahko tolk glupa, da sem pozabila oblaziniti okoli (pa vedno to naredim)...to je tisto, ah sej ne bo nč, pa sem šla samo lulat, ko sem zaslišala ropot. Bošček moj mali..user posted image user posted image user posted image   Upam, da ni kaj narobe, sem jo pregledala, pa nima bušk, miga z členki vse ok. Upam, da ni kej narobe z glavicouser posted image . N e vem kaj naj naredim..naj grem vseeno z njo k zdravniku?  Kako ste reagirale tiste punce, ko vam je otrok padel nna tla? Na kaj moram biti pozorna, če dela drugače, kot je prej. Prosim punce pomagite.user posted image  

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
1.4.2009 19:28:28   
Ninaaa
Čipka, lepo se najprej umiri in globoko vdihni, če spi, pol menda ni kaj hudega. Pozorna bodi, če bi začela bruhati ali bi neutolažljivo jokala dlje časa ali pa če bi bila nenormalno zaspana. Vmes jo malo podrezaj na vsake par uric. Sicer pa 45 cm ni neka super višina, ni sicer glih fino če pade, ampak se nam je že veliko mamicam to zgodilo.

Za naprej ti je to sigurno dobra šola - bodi prepričana, daje NIKOLI več ne boš pustila nezavarovane, vsaj ko je meni moja Špela padla, je od takrat ne pustim same niti sekunde. Še na wc gre z mano, v kopalnici jo posadim lepo na tla in sedi in me gleda in lepo počaka, da se mami polula. Potem pa greva naprej. Ali jo dam pa v stajico, da se RES ne more nikamor butnit in past.

Upam, da bo vse v redu. Če nima nič otečeno in nobene buške nikjer, potem je lepo padla in ne bo imela posledic. Pomiri se, če pa misliš, da boš bolj mirna, če jo pregledajo, potem pa se zapelji do urgence. Jaz svoje nisem nikamor vozila, sem bila pa ene dva dni malo bolj pozorna na kakšne čudne znake.

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
1.4.2009 19:56:38   
Luna2008
punce nekaj receptov za prihajajoče praznike ...

user posted image

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
1.4.2009 20:08:04   
tejkaz
Čipka, če ti bo preveč spala tudi ni ok. In bruhat ne sme. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
1.4.2009 20:09:56   
gajka
čipka user posted image Kot ti je že Ninaaa rekla - če ti bo lažje, jo pelji k dr., drugače pa jo spremljaj, če bo kazala kakšne sumljive znake. Je pa res šola za naprej.

tejkaz - ti si enkrat rekla, da imate doma eno to leseno kocko, ki je še Evi zanimiva in si jo pri Sončku vzela. A si imela v mislih kaj takega ali takega?

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
1.4.2009 21:45:31   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Jeeeee - mi smo se pa danes slikali in končno dali delat osebnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej sam upam da jo prav cajt dobimo, da gremo mal dopustkat - že komi čakamuser posted image

kak dolgo traja, da ti nardijo osebno?

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
1.4.2009 21:47:03   
Tamy30
tinka14 jaz sem na Martinovo osebno cakala samo 2 dniuser posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
1.4.2009 21:52:17   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tejkaz - ti si enkrat rekla, da imate doma eno to leseno kocko, ki je še Evi zanimiva in si jo pri Sončku vzela. A si imela v mislih kaj takega ali takega?

Taka kocka je super! Mi imamo zaenkrat merkatorjevo ampak potem bom kupila isto...otroc v vrtcu so čist nori na njihuser posted image

Drugače pa je razlika med tema dvema velikost in pa večja se mi zdi boljša..meni osebno...user posted image

čipka - ojojuser posted image user posted image user posted image JA ne sme bruhat pa preveč spat... mi smo šli po tem ko je padel direkt k zdravniku ker je gledal nepremično z očmi samo v desno... ampak je bilo vse uredu..pa je isto padel s take višine cc 45 cm. So mu slikal glavo in bila sva v  bolnici eno noč na opazovanju...
Če boš bolj mirna pojdi res raje pokazat jo k zdravniku...  SREČNO...upam da bo vse ok..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
1.4.2009 22:05:54   
Tamy30
ojla vecerne cvekice:)

a mi zna katera svetovati, kako umirit otroka, da ne bo vrescal kadar je treba spat???

Odkar smo se preselili v novo stanovanje (no mogoce je tudi kriv prehlad), se vsako noc "dere" joce, na ves glas, in ne more zaspat. V bistvu ga uspava moj dragi, sem mislila najprej, da bo mogoce pri meni prej zaspal, pa je bilo isto. Eno do dve uri rabi da zaspi, vecinoma od tega ker vec nima oci za jokanje. Ko si pri njem se kar gre, kak pa zapustis sobo, pa se zacne jokat in vrescat na ves glas. Samo cakam kdaj bodo sosedi potrkali na vrata...

Je pa res, da cez dan ko zaspi ni problema, samo zvecer pa je njegova akcija...

V torek so imeli zadnjic plavanje, samo na zalost brez naju. Ker sva se vedno prehlajena. (v navodilih pa je pisalo da z prehladom odsvetujwjo oz je prepovedan obisk). Je pa bilo plavanje zame kakor tudi za Martina cudovito. Smo se naigrali in nacofotali.

Aja, se en podatek za seznam. Matejchi ali Erin (ne ve katera ima zdaj to preko) nas Martin se je zacel plaziti (sicer samo rikverc) nekje sredina marca. pri 7m in pol. Plazi se samo takrat ko mu je. Noce biti na tleh, samo nosil bi se. Je postal pravi razvajenkouser posted image

Ce prej nisem shujsala, oz. kile niso nikor sle, potem bom upam da zdajle, ko sem doma v 4. nadstropju brez lifta .

Mi je pa bilo malce hudo ko smo se preselili. Prej je bila polna hisa, zdaj pa sva sama. Ja no se bomo ze navadili, pa obiski tud niso prepovedani.

Erin ti si vzgojiteljica? Tudi sama sem lani koncala studij, pa kar iscem zaposlitev. Verjetno je brez vez kar tezko dobiti zaposlitev kajne?

In za veliko noc, se ze kaj pripravljate, aranzmani, in okrasitve. Pri svoji mami sem dobila vejice vrbe, in nanj obesila rocno poslikane pirhe. Letos sem nabavile take otroske, z lustkanimi zajcki. Zanimivo je to, kaj se spremeni, ko imas otroka. Drugace se mi je taka poslikava zdela kicasta, zdaj pa mi je prav lustnauser posted image

Tak da vidimo kak spilajo nasi. (nogomet)

Lep vecer

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
1.4.2009 22:15:06   
Tamy30
Luna2008 njami dobri receptiuser posted image

(odgovor članu Luna2008)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
1.4.2009 22:28:55   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

sem na slikicah vidla, da vas ima kar nekaj tisti lonček presenečenja... dajte povedat, je uporabna igrača, al se je otroci naveličajo po par dneh?

zdaj pa grem, ker imam samogovore...user posted image

naša ima najraje njegov pokrov... v ustih user posted image

Ninaaa čestitke za obletnico poroke...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
1.4.2009 22:30:15   
Erin
Ja kar težko se dobi šiht...a že imaš narejenega strokovnega? Brez njega imajo ostali prednost, da ga pa narediš pa rabiš 6m oz vzgojiteljice 9m pripravništva... da pa tega dobiš pa tud živce prej zgubiš..Jaz zaenkrat še študiram in sem lahko le pomočnica ampak imam strokovnega narejenega tako da nimam ovir pri zaposlovanju, edino če izberejo drugo z istimi pogoji.. Sedaj boš lažje našla službo kot npr nekaj let nazaj..otrok je veliko in nove skupine se odpirajo tako da kar išči in išči..ko te enkrat poznajo te pa obdržijo...
Jaz imam za seboj 7 let slabih izkušenj glede tega in sem že velikokrat pomislila da sploh ne bi šla več v to smer in bi naredila še eno šolo.. zahteve so velike, odgovornost še večja, pogoji dela obupni, odzivi staršev mešani čeprav (vsaj jaz) vlagam 100% sebe v to delo..plača obupna...eh..zašla sem.. u glavnem... upam da bo boljše..
Si pa ne predstavljam sebe pri 65 letih (kakor mislijo postaviti novo mejo za upokojitev) kako laufam za otroci..ljudje pri tej starosti že umirajo, mi naj pa tam skačemo itd. z otroci... REsno premišljujem da bi čez kakih 15 let šla v drugo panogo...no ampak bomo videli kake bodo sploh sprememembe na tem področju...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?