Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 13:12:30
|
|
|
|
košuta
|
Erin - 4dl čaja ti spije na dan???? Naš Teo danes ni spil še niti 10ml, se začne kar jokat, ko mu flašo dam v usta. Bom poskusila še sok noter dat; mogoče so samo zobki - se tolažim... Teo ful malo spije, cca. 70ml čaja na dan. Noče več.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 13:15:16
|
|
|
|
MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: košuta Erin - 4dl čaja ti spije na dan???? Naš Teo danes ni spil še niti 10ml, se začne kar jokat, ko mu flašo dam v usta. Bom poskusila še sok noter dat; mogoče so samo zobki - se tolažim... Teo ful malo spije, cca. 70ml čaja na dan. Noče več. no, pia spije 1dcl vode na dan... vsaj zaenkrat... na flaško ni hotela - tam mora prit mleko ven je rekla , na TT lonček pa gre - par dni je rabla da ga je skapirala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 13:16:29
|
|
|
|
MATEJKA_
|
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 13:17:41
|
|
|
|
MATEJKA_
|
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 13:18:17
|
|
|
|
MATEJKA_
|
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 13:19:17
|
|
|
|
tejkaz
|
Jaša tudi že spi 2,5 uri. Mora noč notri prinest. Smo slabo spali. Pa še Jošt ga je utrudil. Ali pa bolje spi, ker spi na moji postelji. Mu je Jošt zasedel posteljico. Nell, a pa ga imaš ponoči v spalni vreči? Se mogoče ne bi toliko kotalil. Ponoči mu pa daj lonec kamilic v sobo in dvakrat čez noč menjaj in bo jutri bolje. In držim pesti za vrtec. Zate in za Tiborja. Otroci - mi jih ne bomo več imeli. Imam dva zdrava otroka in sem hvaležna. Pri tem bo tudi ostalo. Lahko pa se mi zgodi tako kot pri žanneži. Nikoli ne veš. Minca_n, dobrodošla. erin, en fant od suzane vem da je Blaž, za drugega pa ne vem. Pa ni za kaj. Te je bilo fino slišati. Tato, bravo za Mami. MATEJKA_, super da poveš svoje mnenje. Jaz bom pa dojila kolikor bom le lahko, pa če bo to do dveh let in pol pač bo. Vsaj čez naslednjo zimo pa še nameravam, da gredo bolezni mimo. Meni je krasno videti otročka, ki se še pri dveh letih pocrtlja pri mamici. Luna, jaz ponavadi naredim svežo špinačo. Nekaj listov skuham z ostalo zelenjavo, največkrat samo s krompirjem. Enkrat sem jo naredila samo in sem dodala malo smetane. Pa ni jedel. Zoja Miša in Ryssa, lahko sta samo ponosni. Ozziebo, upam da bo z Laro kmalu bolje. Zoja Miša, kakšno je vreme na Štajerkem? Upam da uživata. Košuta, bravo za sedenje. Nas je pa še več otrok. 6. Betty, ne vem koliko mleka, vendar verjetno ne več 500 ml. Anita, bravo za spanje. Tista knjiga je pa res grozna, ne? gajka, bravo za sedenje. Vilika, madonca sta luštna. Prav za v okvir. Zdaj grem pa še slikce iz fotoaparata snet.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 13:20:36
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ Sem najprej mislila, da je Anita slikice nalepila. A si nista z Zojo podobni? Luštna.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 13:22:03
|
|
|
|
ozziebo
|
Matejka ! Minca m, dobrodošla! Erin, a me moraš spomnit, da bo treba kmal v službo, te bom po riti!!!!!!!! Sem dala prošnjo za podaljšanje porodniške zaradi alergije, pa da vidim, če se me usmilijo .
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 13:27:16
|
|
|
|
ozziebo
|
Lara je že boljše, očitno je bil kriv 4. zobek, ko je danes pokukal ven .
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 13:34:33
|
|
|
|
nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Nell, a pa ga imaš ponoči v spalni vreči? Se mogoče ne bi toliko kotalil. Ponoči mu pa daj lonec kamilic v sobo in dvakrat čez noč menjaj in bo jutri bolje. In držim pesti za vrtec. Zate in za Tiborja. Ja ga mam v spalni vreči, sam zgleda da Tiborja nič ne ustavi - sej zato ga pa mam v spalni vreči, ker kovter sploh ni več počakal na njem, pol je pa Erin rekla, da se pri njih obnese, sem pa še js poskusla - glede premetavanja in rotiranja sem se pa nehala sekirat, kr js tud to delam ponoči, lih čist okol se ne obrnem ampak na počez pa že - bogi moj, ima minimalno prostora. Tole s kamilicami bom pa res poskusla, pa hvala za pesti - upam res da bo. Betty - Tibor popije mleko samo še zjutraj 210 ml in zvečer 210 ml - torej smo tam pri 500 ml - še vedno. Dokler nam bo tkole odgovarjal bo pač tko, ko se bo mulo spomnil kej novga, bomo pa delal drugače. Je zaspal za celih 15 minut - zdej pa jokec
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 13:38:52
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Zej sem se spomnila...a se zavedate punce, da se nam tistim prvim porodniška konča že čez 3 mesece!!!!!!!! Marija!! KAko gre hitro.. A si mogla omenit? Jaz se pa prav trudim, da to misel malo na stran odrinem. Meni se porodniška izteče že 30.6.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:10:29
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Jutro! Sem najprej pomislila, kako da še vse spite, šele potem sem na uro pogledala. Torej danes jaz skrbim za . No, midva jo kmalu šibava na NFTH. Je pa Rok končno začel minimalno sedet, nekaj sekund že zdrži, se tudi malo na rokice opira, če ga zanese... Torej bo najbrž letos spomladi že začel sam sedet, tja do novega leta bo pa menda tudi shodil. Se je pa začel te dni tudi intenzivno kotalit v vse smeri. Končno! Gajka za Roka!! Vilika Vid je pa tak cukr!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:10:53
|
|
|
|
anita goitan
|
Zoja mi je ob kavču vstala, jo vidm in ji rečem bravo punca, ona pa rokice gor tako veselo in bum na tla ..zdej pa spi S Pio imata enake nogavičke, drgač podobne pa ne bi rekla ..ne poznam tvojga MATEJKA sigurno
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:14:22
|
|
|
|
anita goitan
|
gajka za Rokovo sedenje, eh shodil bo še prehitro
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:15:15
|
|
|
|
MATEJKA_
|
podobne? kaj pa vem... jaz tud mislim, da tvoja ne poznam Anita . ne vem sicer kak bi mojmu to ratalo, ker smo popoldne vedno skupaj.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:17:43
|
|
|
|
MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Jutro! Sem najprej pomislila, kako da še vse spite, šele potem sem na uro pogledala. Torej danes jaz skrbim za . No, midva jo kmalu šibava na NFTH. Je pa Rok končno začel minimalno sedet, nekaj sekund že zdrži, se tudi malo na rokice opira, če ga zanese... Torej bo najbrž letos spomladi že začel sam sedet, tja do novega leta bo pa menda tudi shodil. Se je pa začel te dni tudi intenzivno kotalit v vse smeri. Končno! s pio je isto... nekaj sekund sedi, pol pa se začne stegovat po igračkah ali čem pač, pa jo seveda takoj prevrne.... pa saj bo, se ne mudi. večino kar jih osebno poznm so tud začeli sedet tam nekje okrog 8-9 meseca, shodli pa pol kar z 11m. tako, da je še čas...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:23:44
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ podobne? kaj pa vem... jaz tud mislim, da tvoja ne poznam Anita . ne vem sicer kak bi mojmu to ratalo, ker smo popoldne vedno skupaj. aha zdej si mi dala mislt..mi pa nismo nič pop skupaj..moj je ta p(t)ič
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:25:01
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan gajka za Rokovo sedenje, eh shodil bo še prehitro Saj naš mulo šele ''okuša'' sedenje, ne zdrži dolgo, pa tudi ves ''puklast'' je zraven. Začetek je pa le. Ampak to sedenje še ni za seznam. Midva bova s sedenjem šele v april padla. Zdaj imava cilj, da samostojno pokončno sedi pred 9 mesecem. No, niti ni več tako ogromno časa... Sem ga prejle dala kar v posteljico, da bi zaspal. Sem ga nekaj časa poslušala, potem pa je potihnil. In ko ga grem končno pogledat, me skoraj kap! Ena cela nogica binglja med špriklami s posteljice, on na trebuhu palec cuza, pa še cel trup obrnjen tako, da je navzdol visel (ima še od prehlada izpred parih dni malo dvignjeno posteljico pri vzglavju), pa še z glavo v deko zarit! Mislim... Sem pa res jako skrbna mama!
< Sporočilo je popravil gajka -- 26.3.2009 14:26:02 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:30:05
|
|
|
|
anita goitan
|
za Zojo n vem kolk popije, čez dan se dojive ene 4x, druge tekočine pa zihr ne spije 4dcl tekočine (vode iz kozarčka) ma ki pa, sej verjetn ne rabi tolk ker sva še na joški in ji prednje mleko zadosti, ko se bo sezona piva začela bom bolj pozorna kolk spije: al italjančka al ta veliko
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:40:43
|
|
|
|
matejchi
|
Še živim... samo dohajam vas pa ne.. zdaj, ko sem se "umaknila" pa vidim, da se je kar nekaj novih nabralo in opogumilo ali pa nekaj starih nazaj prišlo . Gremo po ..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:41:08
|
|
|
|
MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ podobne? kaj pa vem... jaz tud mislim, da tvoja ne poznam Anita . ne vem sicer kak bi mojmu to ratalo, ker smo popoldne vedno skupaj. aha zdej si mi dala mislt..mi pa nismo nič pop skupaj..moj je ta p(t)ič ah, mislim, da se ni za bat . al naša ima čist njegove očke, tak da lahko primerjava...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:42:37
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa veveričica glede da je tvoja nedonošenka ji jaz še ne bi dajala skute. Lan je še ni dobil pa je starejši. Kaj jaz vem, naj se najprej navadi na druge jedi, potem pa bo dobil tudi to, sem kar malo zajec glede teh skutk in jogurtov. Mi smo že jedli skuto (Ljubljanske mlekarne 40%) z gozdnimi sadeži (maline, borovnice, robide malo) ali pa malo banane. Ji je všeč. Drugače sem pa ravno rešila tisto požarno varnost.. sem dobila kar na dom za rešit... bom h gasilcem pristopila... obvladam sceno..
< Sporočilo je popravil matejchi -- 26.3.2009 14:43:33 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:43:07
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Še živim... samo dohajam vas pa ne.. zdaj, ko sem se "umaknila" pa vidim, da se je kar nekaj novih nabralo in opogumilo ali pa nekaj starih nazaj prišlo . Gremo po .. ma ki si ti šjora
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:45:04
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan ma ki si ti šjora diha za ovratnik
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 26.3.2009 14:55:45
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa veveričica glede da je tvoja nedonošenka ji jaz še ne bi dajala skute. Lan je še ni dobil pa je starejši. Kaj jaz vem, naj se najprej navadi na druge jedi, potem pa bo dobil tudi to, sem kar malo zajec glede teh skutk in jogurtov. Moja je tudi nedonošenka in že vse jej
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.