Ursi2
|
Živjo, punce! Kaj naj rečem, moj popolni dan z Lukijem je nekak padel v vodo!No, sej po svoje je še vedno popoln, ker bova cel dan skupaj!Sam sem pa kr mal žalostna!Sma šla dop v posvetovalnico, je blo ok, pokaže, kje ima kaj, lepo naredi stolp iz kock, pa rozino ven iz flaške spravi, sam ni pa hotel pokazat muce pa kužeka na listu, mu je bilo vse drugo bolj zanimivo, pa tudi brcnat žoge ni hotel!Ampak, vem, da to zna in da doma vse pokaže, tako da se ne bom sekirala!Velik je 84,5 cm, težek 12 kg, glavo pa ima obseg 48. No, do sem vse ok, pol sma šla pa not k zdravnici, ki ga je pregledala in je ugotovila, da ima ušeska fajn vneta in da je kr fajn prehlajen!OK, sej mi kašlja pa smrka zadnje dni, sam sem mu res ful čistila s fiziološko pa z baby vacom!Res mi ni jasno, kaj je z njegovimi ušeski. Seveda sva mogla pol v laboratorij, da je dal kri in vodo. No, kri smo dali, vode nama pa še do zdaj ni uspelo!Sma čakala tam, pa mal sma šla naokol, pa eno štručko sma šla kupit, ker je bil že lačen!Hodit ni hotel, ker je imel uno vrečko gor in ga je ful motla in se je kr jokal, no na koncu mi je pa nekaj čez 12 na rokah zaspal. Pa še vse je šlo skoz pleničko, da je bil čist moker, v vrečki pa nič! Seem bila ful jezna na sebe, ker mu je ne znam naštimat gor. Sma prišla pol domov in sem mu noseka fajn sčistla pa ga preoblekla in mu dala vrečko gor, zdej pa spi! Tako da danes odpade obisk pri sestri, ker morma spravit še vodo v laboratorij, zvečer morem it pa k njegovi zdravnici, da vidima, kaj je pa če bo dobil kaka zdravila!No, pa še nimam ga kje pustit, tako da ga bom mogla še zraven vzet. Upam, da ne bo gužve in bova hitro konec!Ampak, sej važno je, da sva skupaj, se bova pa doma fajn imela! Moj pa danes spet dela cel dan. Mi je pa zdej jasno, zakaj so bile ta teden take zanič noči, da se mi je kr naprej zbujal v joku in da ga nisem mogla umirit. Jz sem pa mislila, da mu kotni zobki ven lezejo! Tako da bomo vidli, kako bomo kaj čez vikend, a bomo bolj not al kako! Kaj naredite ve, če ima ušeska vneta? ali ste skoz not, ali grete ven pa ima kapco gor. Ker drgač nima vročine, s fiziološko mu čistim nos. Aleži, škoda, da se ne bomo videli! Pa kdaj drugič, al! Danes pa le uživaj na obletnici!Tako je vedno fajn!!! vILMA, LEPO DA SI SE OGLASILA!!!! Vidim, da imaš tudi ti eno malo razgrajačico doma!No, veliko živcev in potrpljenja,! Mam ,občutek, da nas to vse čaka!Malo obdobje, če ne pa, ko bo drugi ali tretji!Tako je pri sestri, prva dva kr pridna, mirna,... ta tretji pa pravi mali vragec!!! Tina, tudi tebe je lepo spet brat!Super, da ste fajn!Kdaj točno imaš rok? Priden Lan, da uboga mamco!!!!!!!! In super, da ga imaš večinoma kar sama!!!!!! Dinki, uživajte v tem vikendu!Da bo lepo vreme, da bo še lepše!!! Danes se pa le pocrtljaj s Titom. Še za včeraj!!!!!! NČK, super za MAMIJ!!!!!!!!! mUMU, DA BIB IL DANAŠNJI DAN BOLJŠI IN lažji kot včerajšnji!O tašči ne bom zgublajla besed! Vidva danes kr uživajta, tašča pa naj kr vstaja ponoči, mal za kazen! Zdej morem pa še hitr par stavri za šiht nardit, preden se LukA zbudi!
|