Dinki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina50 nisem mela prej nč časa! no, zdej je pa pri nam tud tako, da bom mogla vsak dan pomivat po tleh! Lanči že pride kr daleč, pa tud rožo mi je obrnil, tako , da na tleh ne bomo mogli met nič. joj, pa kr predale bi odpiral, pa seveda radio bi on prižgal pa postajo naštimal,.......skoz morm bit z njim. Tina50, sem ful vesela, da je tudi Lan postal mobilen, te kar vidim kako si vesela, kljub temu, da bo potrebno več brisanja po tleh . Lona76, kolk grozno ! verjamem, da si bila čisto v šoku. Joj kako hitro se lahko pripeti kaj groznega. me kar zmrazi ko samo pomislim . No, samo da se je vse dobro končalo. Za tisto gospo pa je ga, je bila pač ob nepravem času na popolnoma nepravem mestu (in to dobesedno ). Mogoče pa boš imela priliko in jo še kdaj videla in se ji opravičila, če te ne bo drugič ona napizdila . Joži79, super za vrtec, da ste začeli z uvajanjem . hvala punce vsem za prijazne objeme, res ste prijazne . Sej nisem nič jezna. Če pomislim so dejansko pravično dodelili podaljšanje, če gledam samo nas marčevke. Tit je bil na začetku zelo počasen v razvoju, zdej je pa že pravi indijanc , tko da nimam kaj za surlo vlečt. Probala sem, da se ne bom kasneje po glavi tolkla ko bom brala Lono, mumu in jagogo kako uživajo zunaj na sončku in vozičkajo, jaz pa v službi....šmrk, šmrk..... se vidimo jutri, ne? Tina50, pridita tudi vidva z Lanom! danes pa ven, vse na sprehod! Juuupiiiii . No, sej midva sva že cel teden vsak dan na dolgem sprehodu, edino v torek ko je bil dež, in je krasno ko so temperature bolj prijazne, danes pa še pika na i - sonček . uživajte!