Ursi2
|
Živjo punce!!!!! Kako je bil danes en lep dan!!!!!!!!!!!!Sva z Lukanom tako uživala!!!!!!!!!!. Sem prosila doma, če lahko grem prej domov, ker sem itak bila prejšnji teden po cele dneve gor in sem bila doma že nekaj čez 13.Je šel ob 13.30 v službo in sva šla z Lukijem zraven. Sva ga lepo pospremila, potem, pa sva šla v center. Je lepo spal in sem šla še malo jaknico za nečaka iskat in nisem našla nič pametnega. Vse je ali črno ali pa s kako smrtjo gor . Potem se je pa Luka zbudil in sva šla na otroško igrišče. Je miško tako užival. Sma bila tam od 15 -17.Se je gugal, na toboganu se je spuščal,..... Res mu je bilo ful všeč. Je tako vriskal in se smejal!Potem pa sva šla še malo za čeveljčke gledat za njega, pa v Muellerja in Takkona sva šla in je bila ura nekaj čez 18, ko sva prišla domov! Včeraj pa smo bili čisto cel popoldan do 19 zvečer zunaj in smo delali okrog hiše. Smo pospravljali, jz sem plela rože, pa še polno drugih stvari!!!!!No, tudi Lukanu se je dopadlo. Je jedel zemljo,.... inse je vozil v samokolnici. Pa šravfav je,.....No, zvečer je bil črn, ko da ni najin!!!! No, tudi noč je bila danes že prav fajna. se je zbudil samo 5x in je potem tud kar hitro zaspal nazaj. Ampak seveda ni pomagalo drugega, kot da sem ga podojila. Sem ga poskusila, da bi ga trepljala ali nosila ali karkoli, pa ni šlo. Dinki: jz mu dajem KM. Sicer se še dojima, vendar dobi zajtrk in večerjo mlečno. Sem že včasih razmišljala, da bi mu dala kaj drugega, pa se mi zdi fajn, da je zajtrk mlečen, večerjo pa mu tudi večinoma dam nekaj, da je toplo, ker se mi zdi, da bolje spi. No, vsaj včasih! Aja, pa ko midva pijeva kavico, včasih pije tudi on zraven iz šalce mleko! AM pa jz nisem nikoli uporabljala,tako da ne vem. Upam, da ste fajn praznovali in super, da se je Titu dopadlo presenečenje z baloni in napisom!Si ga kr predstavljam, kako je bil vesel!!!!!!! Aleži, super da si bolje in da si lahko prekinala bolniško. Vilma, lepo, da ni problemov z vrtcem in uvajanjem!!!!!!!! Ti pa verjamem, da so ti zdej trenutki, ko ste skupaj še več vredni! Tudi meni je kar težko, ko nismo skupaj. Sem mojmu že prejšnji teden rekla, da bi pa šla mogoče v kino, pa mi je potem ta vikend rekel, če grema, pa nisem mogla, ker mi je bilo že tako težko zaradi Lukana, ko naju čez teden skoraj ni videl in mi ni bilo, da bi še čez vikend ga dajala v varstvo. San, super, da je na FT fajn in da vam je pokazala vaje! Sej bo, samo res pa je, da je treba tele vaje kr redno delat!Sej kmalu bojo Urbanu prav všeč!Bi pa rekla, da je tudi FT rekla, da je živ in močen fant!!! Pa upam, da ne bo več prehlajen in bote bolje spali!!!!!! Lona, upam, da bo začela Taja spet spat tako kot je zdej parkrat!!!!!!!!!!! J z sem tudi čisto adijo, ko vstaja Luka nekje med 5-6. Ko bi še tako spala. Učke mi kr skupi vleče, pol se pa jz vležem na kavč, Luka se pa igra. sam, kaj, ko kr hitro ugotovi, da me je zmanjkalo in pride k meni in me začne žgečkat ali mi prinese kako igračo, pa jih ponavadi dobim po glavi z njo!!!!!! Upam, da bo šlo lepo razgibavat roko in da bo kmalu spet taka kot nova!!!! Jutri pri zobozdravniku bo pa tudi hitro mimo in ne bo preveč boleče, boš vidla!!!!!!!! Tole z vrtcem je pa res Upam, da ga bote le dobili!!!!!!! Mi gremo pa drug torek na dan odprtih vrat v vrtec in potem ga bova vpisala!Sem prav vesela. Sem se z mojim zmenla, da ga vpišema, ker ga bom vedno težje zraven peljala, dedi bo pa mogel večkrat it k tastu in tašči na kmetijo, pol je pa problem. Ga bom pa najbrž, seveda če si bo tudi sam želel, imela doma, ko bom spet na porodniški. No, sej še nismo tako daleč, ampak mojmu sme to predlagala in je bil potem pa le za to. Tina, fajn, da ste tako lepo izkoristili lep vikend!!!!!!!!!!!!!!! In fajn, da vama gre tako lepo hrana in ni problemov z ukinjanjem dojenja. Upam, da ne bo problemov tudi z večernim dojenjem in da ti bo uspelo uspavanje tudi drgač!!!!!!!!!! O cepljenju za klope pa jz še sploh nisem prav razmišljala. Sej najbrž bi ne bilo slabo, ampak najbrž ga letos še ne bom!
|