Ursi2
|
Živjo, punce po kar dolgem času! Sem crknjena tako, da sem komi pokonci! Smo imeli ta teden noro v službi! Je bilo eo velko naročilo, pa premalo ljudi (brat, jaz, mamca, oči in moj ). S tem, da je brat imel kar naprej telefone in je mogel to rihtat, pa ponube pisat, mamca in oči nista najbolj koristna, tako da sma z mojim delala vsak dan ko nora gor. Sem že od prejšnjega četertka vsak dan bila v službi od 7-8 zjutraj pa do 21-22 zvečer. Ko sem domov prišla, sem pa sam Lukana malo pocrtlala in v posteljo spravila. Seveda me je Luka ful pogrešal, pa včasih sem šla po njega ob kakih 16, pa ga je moja mamca pazila, pa je vsake tolko časa prišla v delavnico znjim, tako da smo se vsaj malo vidli. No, posledično so pa tudi noči take, da adijo. Se kar naprej zbuja, joka, se stiska k meni in me objema. Pa niti pod razno ne gre h komu drugemu, samo pri meni je. Smo potem v petek prišla domov že ob 19.30 in smo še hitro v trgovino leteli, ker sma imela obiske napovedan pa praznovanje in sem mogla pečt, doma pa nič seveda. IN sem šla jz po sadje, moj pa Luka, ki je bil v vozeku, pa sta šla neki drugega gledat. In ko je Luka ugotovil, da me ni zraven, je bil jok tak, da se ga je po celi trgovini slišalo. Sem ga mogla potem skoz nosit, ker se je samo k meni stiskal, pa me lubčkal in božal! Meni je šlo kar na jok. ME je kr groza, ker zdej so se pa začela naročila in bo najbrž kr večkrat tako. Je hujši zdej, ko pa takrat, ko sem začela v službo hodit. No, sem pa v petek zvečer še tiramisu nardila, včeraj sma ščistila celo hišo v nulo, potem smo šli na en konkreten sprehod, popoldan pa smo imeli obiske in je bilo ful fajn. Smo se tako smejali, da me je vse bolelo, Luka pa je tudi užival, čeprav smo bili sami odrasli okrg njega. Ampak otročji pa bolj kot on!!!!! Zvečer sem še pekla, danes pa smo nesli snop k žegnu, potem smo šli pa na praznovanje. No, mi smo kuhali in stregli, pa pospravli, drugi so pa praznovali. POpoldan pa smo šli še na en sprehod. Mi pa miško ni hotel kaj več spat, kot pa dopoldan okorg 11 ene dobre pol ure v avtu. Je bil zvečer ob 20 že čist adijo in je zaspal. Upam pa, da bo noč boljša, kot so bile sedaj. Sem pa vesela, ker je ta teden lepo napovedano!Boma mogla z Lukanom nujno rože okrog hiše porihtat, pa na vrt se morem spravit, pa mislim, da bo treba malo še travo pokosit!Že vidim, kako bo užival!!!!! Drgač pa ni kaj posebej novega. Imamo vsega polno, smeha, joka, trmarjenja, nagajivosti, novih fint....... Zdej vas grem pa mal prebrat, pa upam, da mi uspe kaj!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 5.4.2009 21:33:00 >
|