|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
5.4.2009 9:02:55   
aleži
Hvala vsem za lepe želje in pikapoke...gre na boljše.

Z Saro sva dokončno zaključili 13m dojenje, mogoče je bi tudi okus po antibiotikih kriv, pa moje slabo stanje,... vsega po malem. Sem mislila, da bo slabše prenašala brez dojenja, pa sem se zmotila. Zvečer zaspi v naročju in ponoči ji samo dlesni 1x namažen in potem spi. Zdaj lahko rečem, da sem princeska, da lahko spim vsaj nekaj uric več.

user posted image user posted image user posted image Lona,da si se odločila za Rakitno. Jaz sem tudi imela to varjato za it letos januarja, pa sem se na koncu premislila, tudi zaradi cene, pa tudi zaradi tega, ker ne bi nič novega pri Žigu ugotovili. Sem pa prepričana, da bo šel ko bo  malo večji.

Jagoga user posted image user posted image user posted image user posted image tudi tebi za prenehanje dojenja in Tomaževo klečanje. ...ma more biti zanimiv in smeško.
Raktina: to te napoti tvoja pediatrinja, izpolni prijavnico ...moreš pa imeti dokaze o kakšni alergiji, bolezni kot je astma, bronhitis,....

Lepo nedeljo vsem

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
5.4.2009 9:50:53   
Lona76
Dober dan dame.

Taja spi prvo rundo. Tilen je bil včeraj cel dan brez vročineuser posted image user posted image user posted image . Tako da danes bomo šli malo ven, k nečakinji na RD ga pa še ne upam peljat, da nebi vseh otročkov nalezu. Jutri bi še doma, v torek gre pa v vrtec če bo vse po sreči.
Mene je mož včeraj peljal k zobarju, ker ni blo za zdržat. So mi dali zdravilo v ponedeljek grem pa k svojemu.
Jagogauser posted image user posted image user posted image  za prenehanje dojenja in nov način Tomaževega premikanja. Kar predstavljam si gauser posted image
Ja za Rakitno pa je pediatrinja poslala Tajin cel karton na ZZZS. In odgovor smo takoj dobili. V ponedeljek je oddala, v petek smo že dobili odgovor. Pa skoraj ni bilo dvoma da nebi dobila ker je do sedaj prebolela že 8 bronhiolitisov. Pošiljajo pa tja tudi otročke z pljučnicami, alergijami, vnetji ušes.

Aležiuser posted image user posted image user posted image  da gre na bolje in za prenehanje dojenja. Ja cena Rakitne je pa kar draga. Jaz sem se odločila zato, ker je za otročke do 2 let spremstvo brezplačno. Drugače je pa vprašanje če bi šla. Pa še zdej k sem na porodniški grem, ker dopust dat tut ni fino, ker pol ga nimaš za družinske počitnice. Baje pa da otročkom full paše zrak. Mi je kolegica rekla da je njihovemu full nos odprlo po parih urah k so bli pri enih na obisku. Bomo vidli če nam bo pomagalo.

Zdej grem pa mal komandirat moža kaj je vse za narestuser posted image . Sej veste morm izkoristit, ker jutri gre verjetno gips doluser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
5.4.2009 10:47:27   
Dinki
Dan mamice,
da se še jaz malo pofočkam na tole prelepo sončno nedeljo user posted image .
Dragi je šel ravno Tita dat spat, ker sem bila zjutraj jezna. Sem mogla spet jaz s Titkom vstat, sem že včeraj in sva zmenjena, da zdej ko imava oba službo, si pač med vikendom izmenjujeva vstajanje. En dan se en naspi, drug dan drug. No, zaenkrat se kljub dogovoru tega nekateri ne držijo. Sej se pa pol oddolži na drugačen način user posted image .

Najprej z dnevno zamudo:
Taja,
naša predzadnja "marčevka"
vse najboljše ti želim za 1. rojstni dan user posted image
Bodi zdrava, nasmejana, živahna
in v veeeeelik ponos mamici in očiju še naprej!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Terida, drži se na službenem potovanju in nič ne skrbi, ker imaš zelo pridnega moža, ki bo poskrbel za vajino miško.

Lona, super, da sta otoka zdrava user posted image user posted image user posted image  in še kakšen dan pa boš še ti spet dvo roka mamica user posted image user posted image  in user posted image  za Rakitno. Uf, bosta uživali, gor je zmeraj luštno pa še ti se boš naužila malce frišnega zraka user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

dinki, kdaj pa imata pregled za 1 leto? me zanimajo titove mere! kdaj boste pa zažural, ta vikend?

najprej user posted image user posted image user posted image  Jobu za ponavljanje besed user posted image . Titek pa zadnje čase kar neki hoče pet pa začel je mal migat, kao plesat user posted image . Ful je posrečen, ma zdej so vsi taki cukrčki pri tej starosti user posted image .
Nismo imeli še pregled, moram ta teden poklicat, da se naročimo. Tudi mene zanimajo njegove mere, ampak je zagotovo orng čez 80 cm. Oblekice ima že vse 92.
Žur bo pa tako...v torek ko ima dejansko RD sva povabila domače (babice, dedke, prababice, pradedke, stric in teta). V soboto pa mali prijateljčki in njegovi starši. Uf, bo pestro, bomo imeli 2-krat full hause user posted image . Pa sem včeraj nakupila balone pa napis vse najboljše, tko da bom v ponedeljek zvečer okrasila stanovanje, da bo v torek zjutraj presenečenje. Ga že vidim kako bo delal uuuuuuuu od navdušenja user posted image .

Tina50, super, da je šlo na izpitu user posted image . Tudi jaz ne bom še cepila Tita, se bom pa malce pozanimala pri P, da mi malce svetuje. Me je, priznam, kar strah teh malih "zverinic". Pa še mi smo na področju kjer je dosti okuženih klopov.

Jagoga in Aleži user posted image user posted image user posted image  za prenehanje dojenja user posted image . Je kar dober občutek, a? ti kar da občudek svobode? user posted image  Midva se še zmeraj dojiva pred spanjem in zjutraj (ena ziza je večerja, druga zajtrk). Ampak bom tudi jaz to počasi ukinila.

Me zanima tiste, ki ste prenehale dojiti bolj pozno, torej Jagoga, Aleži, Zofy, Terida....mogoče še katera...a ste nadaljevale le še s KM ali daje katera še AM?

Toliko zaenkrat,
grem pripraviti kosilo (skledo regrata user posted image )
potem pa VEEEEENNNN
Uživajte!!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 5.4.2009 10:57:21 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
5.4.2009 12:14:20   
marita
no še malo novic iz našega konca.

Maks mi je pred dvema dnevoma shodil.user posted image user posted image No saj je delal po več korakcev skupaj že dober teden, zdj pa res lahko rečem, da hodi. Je sicer še malo negotov, amapk sva se danes lepo odpravila peš na sprehod, je prehodil nekje 700 m. Sem bla čist preč. No sej se me je lepo držal za roko.

Slaba stvar je, da ne mara več vozička, se prov meče notr in rine ven.user posted image  Ne vem kam bomo tkole sploh lahko pršli.

Naslednja stvar je, da se mu je popolnoma sfižilo spanje, skoz se zbuja in joka. Sem se kar nekaj tednom matrala pa ga uspavala v naročju, pa čaj, pa pela, pa nosila. Pa je bil mir kakšno uro pa pol pol pa spet alarm, js pa v službi vsa fertik. Zdj sem ga parkat dala k nama v posteljo, mu je pa cel žur, zelo rad se giba kot črvček v žaklju, neki miga, se prekopicava, komentira, lovi dudo okol...ma....res kr neki no. Js sem že čist adijo in kar zaspim, on se še en cajt mal vame prekopicava, maha z rokami,pa z dudo se pogovarja, pol pa le enkrat omaga. Pa dost se zbuja, pa kr neki opleta okrog, pa premetava, najrajš se pa vame kam zažoka pa zadremucka. Bom vidla kdaj bom spet pri močeh, da ga bom v njegovoposteljico dajala, sam ko mi res ni da bi poslušala kako se joče.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
5.4.2009 14:45:56   
san
sem se včeraj spomnila na našo tajo, da je praznovala, pa se nisem mogla prikllopit, so neki popravljal in net ni delal, tako da z zamudo samo voščim, potem pa šibamo spet ven

TAJA, VSE NAJBOLJŠ ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN. BODI ZDRAVA, ZADOVOLJNA, VESELA, NASMEJANA, RADOVEDNA PUNČICA ŠE NAPREJ IN UŽIVAJ S TVOJIMA STARŠEMA ŠE NAPREJuser posted image user posted image

KATY, tudi tebi čestitam, verjetno tudi ti nisi izjema in te prepravljajo spomini izpred enega leta... lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
5.4.2009 21:31:50   
Ursi2
Živjo, punce po kar dolgem času!
Sem crknjena tako, da sem komi pokonci!

Smo imeli ta teden noro v službi! Je bilo eo velko naročilo, pa premalo ljudi (brat, jaz, mamca, oči in mojuser posted image ). S tem, da je brat imel kar naprej telefone in je mogel to rihtat, pa ponube pisat, mamca in oči nista najbolj koristna, tako da sma z mojim delala vsak dan ko nora gor. Sem že od prejšnjega četertka vsak dan bila v službi od 7-8 zjutraj pa do 21-22 zvečer.
Ko sem domov prišla, sem pa sam Lukana malo pocrtlala in v posteljo spravila. Seveda me je Luka ful pogrešal, pa včasih sem šla po njega ob kakih 16, pa ga je moja mamca pazila, pa je vsake tolko časa prišla v delavnico znjim, tako da smo se vsaj malo vidli. No, posledično so pa tudi noči take, da adijo. Se kar naprej zbuja, joka, se stiska k meni in me objema. Pa niti pod razno ne gre h komu drugemu, samo pri meni je. Smo potem v petek prišla domov že ob 19.30 in smo še hitro v trgovino leteli, ker sma imela obiske napovedan pa praznovanje in sem mogla pečt, doma pa nič seveda. IN sem šla jz po sadje, moj pa Luka, ki je bil v vozeku, pa sta šla neki drugega gledat. In ko je Luka ugotovil, da me ni zraven, je bil jok tak, da se ga je po celi trgovini slišalo. Sem ga mogla potem skoz nosit, ker se je samo k meni stiskal, pa me lubčkal in božal!  Meni je šlo kar na jok. ME je kr groza, ker zdej so se pa začela naročila in bo najbrž kr večkrat tako.
Je hujši zdej, ko pa takrat, ko sem začela v službo hodit.user posted image user posted image user posted image user posted image
No, sem pa v petek zvečer še tiramisu nardila, včeraj sma ščistila celo hišo v nulo, potem smo šli na en konkreten sprehod, popoldan pa smo imeli obiske in je bilo ful fajn. Smo se tako smejali, da me je vse bolelo, Luka pa je tudi užival, čeprav smo bili sami odrasli okrg njega. Ampak otročji pa bolj kot on!!!!!user posted image user posted image
Zvečer sem še pekla, danes pa smo nesli snop k žegnu, potem smo šli pa na praznovanje. No, mi smo kuhali in stregli, pa pospravli, drugi so pa praznovali. POpoldan pa smo šli še na en sprehod. Mi pa miško ni hotel kaj več spat, kot pa dopoldan okorg 11 ene dobre pol ure v avtu. Je bil zvečer ob 20 že čist adijo in je zaspal. Upam pa, da bo noč boljša, kot so bile sedaj.

Sem pa vesela, ker je ta teden lepo napovedano!Boma mogla z Lukanom nujno rože okrog hiše porihtat, pa na vrt se morem spravit, pa mislim, da bo treba malo še travo pokosit!Že vidim, kako bo užival!!!!!

Drgač pa ni kaj posebej novega. Imamo vsega polno, smeha, joka, trmarjenja, nagajivosti, novih fint.......

Zdej vas grem pa mal prebrat, pa upam, da mi uspe kaj!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 5.4.2009 21:33:00 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
5.4.2009 21:38:46   
Ursi2
TAJA, MAJ,ANJA ( z zamudo) VSE NAJ NAJ ZA PRVI ČISTO TA PRAVI ROJSTNI DAN!!!!!BODITE VESELI, ZDRAVI, NAGAJIVI, RADOVEDNI...... IN RAZVESELJUJTE SVOJE MAMICE IN ATIJE!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
5.4.2009 21:41:43   
Naša črtica koraka

user posted image user posted image user posted image
TAJA,
naša najmlajša marčevska lepotičkauser posted image ,
vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan!
Želim ti veliko zdravja,
pa veselja na lička
in (za vsak slučaj) še
1kg zdravja na 0,01mg telesne teže!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
5.4.2009 21:45:26   
Ursi2
SAN, TUDI TEBI, ČEPRAV Z ZAMUDO, ŽELIM VSE NAJ NAJ ZA TVOJ ROJSTNI DAN!VELIKO VESELJA, LJUBEZNI, RADOSTI S SVOJIMI DRAGIMI, DA BI BILI ZDRAVI, IN DA BI TE TAST ČIM MANJ JEZIL!!!!!!user posted image
BODI ŠE NAPREJ TAKO VREDU, POZORNA IN SUPER PUNCA!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
5.4.2009 21:58:45   
Ursi2
Za vse bolančke en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina, čestitam za izpit!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona, super da vam gre zdravje na boljši in super za Rakitno!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa upam, da je zob bolje in da gre jutri gibs dol!!!!Pa le zdej še izkoristi, da ti moželk malo porihta!!!!!!!!user posted image user posted image

Terida, verjamem, da ti je težko, da greš na službeno pot!!! user posted image user posted image user posted image  za tebe in Eriko, da vama bo čim lažje in čim hitreje minilo!!!!!!!

Pomlad, supre, da so varuške super in da ga takole žurate. Kaj bo šele potem, ko bo še svoje prijatelej povabil!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  In čestitke za ponavljanje besed!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Dinki, čestitke tudi Titu za miganje in plesanje!Res so taki cukrčki. Jz sem čisto raznežena in zaljubljena v Lukana!!! To glede vstajanja, sta se pa fajn zmenila. Upam, da se bo začel tvoj tega držat. No, mogoč bi ne bilo slabo, če bi se tudi midva. Tu pa kr jz vstajam, tako ponoči kot tudi zjutraj. IN ta teden se je parkrat zgodlo, da je bil ob 5-ih opkonci, ker se je hotel stiskat in crtljat in igrat! Kaj je posrečen-. Sam, ko jz bi pa še tako spala!user posted image

Jagoga in Aleži ,super, da vama je uspelo ukinit dojenje brez problemov!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Marita čestitke Maksu za to, da je shodil!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To glede spanja je pa tudi pri nas kriza.

Jagoga, se je pa Tomaž znašel. Ma, to pa more bit zanimivo za videt, kako to gre!!!!user posted image user posted image

San, super za P in da vas je napotila na FT!!user posted image Upam, da bo hitro šlo na bolje!!!!!!!!user posted image user posted image

Toliko za danes, več pa ne bo šlo!!!!!!

Lepo in morno noč vsem!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
5.4.2009 21:59:03   
Naša črtica koraka
Dober večer, gospe.

Lep sonček smo imeli danes, upam da ste vse preživele lep vikend ... mi smo imeli spet eno žurko za RD, še za krst se obeta ena, potem bo pa mir, nočem več teh RD in vseh teh tort ... tudi NČK omaga pod preobiljem tortic, user posted image .

Moja mala žaba raste zelo pospešeno. NEstrpno pričakujemo to sredo, ko gremo k P na pregled in na tehtanje. Je še vedno peresno lahke kategorije, a upam da smo vsaj na kilaži enega našega takrat 2meseca starega marčevčka, user posted image  ah, kje so ti časiuser posted image /user posted image  (človek ne ve al bi jokal al se smejal, k tolk čas naprej drvi!).

Zob je pa končno pokazal svojo "glavo". in sicer spodnja enkica ... ampak je tako čudno videti ... kot da bi bila postavljena prečno na dlesen??? Zgornji enkici pa se lepo nakazujeta ... upam, da je spodaj dsamo tako čudno videti, da bo zobek normalno postavljen ...

Drugače pa šiba anja, zdaj je začela še tečt, je tako smešna za požtret. Je kot en tak majhen škratek, ki kar nekam drobenclja tja v en dan ... user posted image . Ljudje, ki hodijo mimo se ji na veliko smejijo in jo ogovarjajo, ona se jih pa ne boji ... jih gleda tja v njihove višave in pri tem zgubi ravnotežje in čmokne po tleh.

Lona, super za Rakitno!! Pa držim pesti, da bo taji pomagalo! user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
6.4.2009 0:16:17   
jagoga
Dinki, od kar se Tomaž ne doji več, mu dam zjutraj in zvečer v fašo cca 1,5 mleka. Dam mu pa kar prekuhano alpsko mleko. Zvečer ga spije bolj malo, zjutraj pa z veseljem celo flašo, kar čaka da mu pripravim. Mleko dobi kmalu, ko se zbudi in čez kakšno slabo uro še zajtrk.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
6.4.2009 8:27:07   
Dinki
Dobro jutro punce,

če ima slučajno katera kaj časa vam prilagam link naših 1. čvekov kot novopečene mamice user posted image . Sem šla iskat mojo porodno zgodbo ker danes je moj dan, sem skoraj cel dan preživela v porodnišnici pred enim letom. No, v porodni sobi bom šele ob 18h user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_2540087/mpage_17/key_/tm.htm

skratka, ful zanimivo branje, sem si mogla zadrževat solzice.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
6.4.2009 8:35:34   
tina50
jutro!

kaaak lep vikend! mi smo bili včeraj čist cel dan noter. sam na kosilo smo šli noter, pa kolker smo bli v avtu, da smo šli k teti, da smo prišli res na frišen zrak. še spal je zunaj v voteku.obakrat. se že veselim tegale tedna, ker bo sonček.user posted image user posted image user posted image
upam, da bo tudi čez vikend lepo. pa še prazniki so in bo podaljšan vikend.

jagoga user posted image user posted image user posted image  za končano dojenje. jaz tud komaj čakam, da končava, sedaj se dojiva še samo zvečer, pa upam da nama nekje v 14 dneh uspe. mene je strah samo to, ker ne vem kako ga bom uspavala zvečer. ne, vem če je pametno, da bi ga v vozeku? ne vem, bomo že nekaj poštudirali.
ko pa končava si bom pa kr žurko naredla.

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Tina50- klopni menigitis, tamalega še ne bom cepila letos, smo pa to sezono cepili tastarejšega (pri 3,5 letih)

jaz sem se pa sedaj odločila, da ga dam, ker je moj ati mel prejšni teden 6 klopov. pa me je kr mal stisnalo. pa še od sestre tamal je enkrat neki mel od klopa, pa je potem še kr en čas nevarno.
pa user posted image user posted image user posted image  za hojo po kolenih, to pa res mora bit luškano.

aleži tudi tebi oz. vama user posted image user posted image user posted image  za dokončano dojenje. pa hitro se pozdravitauser posted image user posted image user posted image

Dinki a 92 že nosi??????user posted image , Lanu so pa še 74 majčke nekatere prav, hlače ne, pa tud ni nekak tako majhen(78). no, sam Tit je res velikan.
mleko: jaz mu bom dajal kar KM, pa kozje mleko. baje alpsko nima tolk v sebi. saj veš, da je to mleko zelo obdelano.

marita upam, da se vam spanje čimprej popravi.user posted image .
user posted image user posted image user posted image  za hojo

Ursi2 user posted image user posted image user posted image , da boš zdržala v službi. čimprej ti želimuser posted image , da boš potem upravičena, da ne boš tako dolgo v službi.

NČK mislim, da zobek sam sedaj tako zgleda, ko še ga ni veliko ven. no, upam, da se bo čimprej pokazalo, da je ok. user posted image

sedaj, pa še počakam ene 20 min, ko bo Lan zaspan, potem pa ven na sončka....lep dan

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
6.4.2009 8:39:05   
Dinki
Ursi2...upam, da se bo pri vas to noro stanje v službi kmalu uredilo. Ko takole berem, sem prav hvaležna, da imam tako službo, da lahko zaključim 15.15 in grem domov. Kako bosta pa glede tega ko bo Lukec v vrtcu? Po tej strani je pa res fajn, da imate varstvo doma. Mali Lukec, veš da te pogreša, kako te ne bo user posted image .
tako tebi kot Mariti želim, da bi bile vsaj noči prespane user posted image

NČK, si kar predstavljam vašo malo miško na nogicah in kako opazuje ljudi v višave user posted image ...lepo si jo opisala user posted image .

No, mi bomo imeli danes priprave na jutrišnjo zabavo, upam, da bo uspelo, da se bo Tit zabaval.
Toliko zaenkrat od mene, grem se zdej še malo službenih zadev dotaknit, sem do zdej naše stare čveke brala user posted image .

Uživajte!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
6.4.2009 8:40:38   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

kaaak lep vikend! mi smo bili včeraj čist cel dan noter. sam na kosilo smo šli noter, pa kolker smo bli v avtu, da smo šli k teti, da smo prišli res na frišen zrak.

user posted image user posted image user posted image  sej vem škratek, ampak mene je nasmejal!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
6.4.2009 8:40:57   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Dobro jutro punce,

če ima slučajno katera kaj časa vam prilagam link naših 1. čvekov kot novopečene mamice user posted image . Sem šla iskat mojo porodno zgodbo ker danes je moj dan, sem skoraj cel dan preživela v porodnišnici pred enim letom. No, v porodni sobi bom šele ob 18h user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_2540087/mpage_17/key_/tm.htm

skratka, ful zanimivo branje, sem si mogla zadrževat solzice.

user posted image user posted image user posted image user posted image ,sam to so solze SREČE! Dinki ti se kr pojokaj. jaz tudi, sploh, kadar gledam tega mojga škrata, ko se kaj igra, pa si govori zraven,.........pol pa privrejo vsi spomini na dan.
super za linkuser posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
6.4.2009 8:42:24   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

kaaak lep vikend! mi smo bili včeraj čist cel dan noter. sam na kosilo smo šli noter, pa kolker smo bli v avtu, da smo šli k teti, da smo prišli res na frišen zrak.

user posted image user posted image user posted image  sej vem škratek, ampak mene je nasmejal!

ja, ja tiskarsi škratuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
6.4.2009 8:48:04   
Dinki

Dinki a 92 že nosi??????user posted image , Lanu so pa še 74 majčke nekatere prav, hlače ne, pa tud ni nekak tako majhen(78). no, sam Tit je res velikan.

ma ja in to iz H&M-a k nimajo majhnih številk. Bodije ima še 86, ampak hlače - spodnji deli so mu pa 86 bili kar do gležnjčkov in to od takrat ko smo prišli iz infekcijske so mu bile naenkrat vse hlačke prekratke user posted image . Tko, da ima trenutno vse spodnje dele 92. Bodije iz Leclerca ima tudi za 24 mesecev. Sej se bomo jutri slikali pa bomo pokazali tudi našega fantiča user posted image .

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
6.4.2009 9:02:19   
Dinki
Jagoga in Tina50, hvala za info glede mleka.
Mu bom mogla tudi jaz probat dat KM za pit, me zanima če mu bo odgovarjal. jagoga, jaz dam tudi Titu zjutraj ko vstane najprej za pit, ampak mu naredim čajček in to 330 ml in ga celega spije user posted image . To nama je že rutina, potem pa šele zajtrk, malce kasneje. Zdej mu dajemo ta čajček v avtu ko ga očka pelje v varstvo, tam pa potem dobi zajtrk.
Še čestitke Tomažu za svojevrstno premikanje user posted image user posted image user posted image  faca mala, je pa iznajdljiv, ne moreš rečt, da ne hodi po dveh user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
6.4.2009 20:44:24   
jagoga
Danes je pa tišina tukaj gor, se vprašam zakajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
7.4.2009 0:47:56   
Špela100
Jagoga ku-ku...user posted image

No pa je dočakal svojo prvo svečko in seveda tudi njegova mami, naš zadnji marčevček Tit.
Vse najboljše dragi Titek, bodi še naprej tak zdrav navihanček in naj se ti izpolnijo vse želje.

Mami pa želim, da ostane taka kot je in da ne bo danes pretakala preveč solzic...no lahko jih enih par od sreče...ha, ha....sam pa da ne bo glih pero cmero user posted image user posted image

Lepo praznujte in se veselite vaš mali dojenček bo kmalu mali mož user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
7.4.2009 6:44:07   
Lona76
Pa je še zadnji marčevček dopolnil eno leto.

Dragi Tit. Vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan.  Bodi zdrav, vesel, nasmejan in ševedno v tak ponos svoji mamici.

user posted image

Dinki danes boš pa ti verjetno Pero Cmero. Pa močno stisni svojega Titka k sebi. Lepo praznovanje!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
7.4.2009 7:03:59   
lucalu
Tit tebi in tvoji zlati mamici iskrene čestitke ob tvojem prvem čisto pravem rojstnem dnevu!!! Veliko zdravja, sreče, veselja... nepozabnih trenutkov, novih dogodivščin... malce navihanosti in ščepec nagajivosti!!! user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
7.4.2009 7:29:31   
tina50
                          DRAGI NAŠ TIT VSE NAJBOLJŠE                               
                             ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN.
                          BODI ZDRAV, NASMEJAN,NAGAJIV,........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                    DINKI TUDI TEBI ČESTITKE ZA DANAŠNJI DAN.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......