terida
|
Zdaj sem si pa le vzela "malo" časa, da preberem za nazaj in pokomentiram. Najprej (z zamudo) našim slavljencem: Mia, vse najboljše za rojstni dan! Luka, vse najboljše za rojstni dan! In hvala vsem za čestitke za Eriko! Dinki, čestitke za Pariz! Tako je prav - po poroki je obvezno poročno potovanje Erika je očala do zdaj kar dobro prenašala, čeprav jih ni imela še dolgo na nosu. Kar malo važna je, ko ji jih dam gor Dobro, da si me spomnila, da jo moram poslikat! Ne se nič sekirat, ker se Tit na videz bolj zabava drugod kot pri tebi. Saj to je normalno. Mame smo pri otroku vedno tiste, ki skrbimo, da so siti, pa previti, pa da jim je ravno prav toplo... pa nas potem otroci avtomatsko dojemajo kot bolj dolgočasne kot tiste ljudi, ki bi se z njimi samo igrali. Meni se zdi, da je z Eriko isto. Z uvajanjem imej pa potrpljenje! Erika se je na začetku jokala, ko sem jo pustila tam, ker se je pač morala privadit, da je bila brez mene. Bolje je bilo šele sčasoma. To ti pravim samo zato, da ne boš preveč od prvega dne pričakovala in bila potem razočarana. Saj bo šlo! Lona, tudi mi imamo tisto podlogo za v banjo, a jaz se vseeno bojim, da bi Erika padla in se fejst udarila. Pa sicer sploh nisem tako panična in po stanovanju ji nikoli ne omejujem gibanja in je ne sekiram za vsako stvar. V kopalnici se pa kar nekam bojim... K'r neki, saj vem. Sicer pa čestitke za posvetovalnico! Tole bruhanje od Taje - a misliš, da je lahko reakcija na cepljenje? Za svaka je pa kar prav, da se jeziš. Itak, da so tebi najpomembnejši tvoji otroci in glede na to, da so njemu njegovi, ne vem česa tu ne razume!? Pigvinčica, super slikce! san, ena zate, da se ti pacanje čim prej konča. Pol leta? To mora bit res zoprno... In še Baniju, da se vročina ne ponovi! mumu, čestitke za novo spalnico. Jaz bi tudi - tako lepo in veliko, da bi lepo pasala v novo stanovanje, ki ga tudi nimam, a ne bi imela nič proti Tole s službo je pa res zoprno. Saj imaš prav, ko praviš, da še dobro, da vsaj imaš službo, a vseeno. Dopust ti pripada in ni preveč lepo od vašega direktorja, da pričakuje, da se mu boš kar odpovedala... Mogoče ga boš pa lahko vsaj nekaj porabila še junija. Jaz sem se vam bolj pozno pridružila, zato tega ne vem - kaj je bilo s Tio, da si jo tako pozno lahko stisnila k sebi? Upam, da ti ne teži preveč, ker sem tako firbčna... Lan, za prehlad in čestitke za posvetovalnico! Z Eriko sta enako dolga, pardon visoka Punce, sem se vam morala prav nasmejat, ker imate toliko proti nogometu. Kaj bi ve potem z mojim naredile, k cel šport na teletekstu prebere - in to večkrat na dan?! Jagoga, boš videla, da bo Tomaž kmalu nadoknadil "mišično maso"! Vi kar vadite po vajah, če jih kaj imate, pa bo! Uživajta na obali! Lucalu, čestitke za malega boksarja! Dobro ste ga to naučili, se bo znal branit v vrtcu In seveda čestitke za kahlico! O nečem podobnem sem tudi sama že razmišljala, a potem je šla v varstvo... Jih pa baje naša varuška hitro na kahlico navadi, da so pri dveh letih že vsi ven s plenic! Vilma, super, da je vzgojiteljica v redu! To je tako pomembno! Glede tistega fantka pa groza Ja, božec mali, kaj pa delajo z njim doma?! Po moje je to res čudno in kaže, da nekaj ni v redu. A si kaj govorila z vzgojiteljico? To je eden tistih primerov, ko človek ne ve kako odreagirat. Po eni strani se nočemo vmešavat v tuje družine, po drugi se pa potem čudimo, ko pridejo razne tragedije na dan, da kako nihče tega ni vedel in videl... Pri tako malemu fantku se mogoče še da kaj popravit, zato na tvojem mestu ne bi pogledala stran ampak bi šla do kakega centra za socialno delo ali kaj podobnega. Saj vem, da je lahko pametovat tako na varno razdaljo, samo vseeno... Joži, en , da boš imela potrpljenje s to tvojo taščo. Je pa res nekaj posebnega. Daj ji malo časa, saj se bo unesla. Veš kaj, po moje jo je samo res strah, da se bo Jušu med varovanjem kaj zgodilo. Saj jo razumem po eni strani... pazit otroka drugega človeka je ogromna odgovornost! Čakajoča, kako luštna slikca! Nik zgleda veliko večji kot bi pričakoval za enoletnika! Florc, dobrodošla (nazaj)! Za službo se pa nič ne boj - ti ne uide In čestitke za doktorat. Zgleda, da bom kmalu tudi jaz morala zagrizt v tole jabolko... Ek76, zate, da ne zboliš, in še ena za Mio, da se ji takšne akrobacije več ne pripetijo. Berem, da ima zdaj vročino. No, pa še , da bo čim prej mimo! NČK, ena za Anjo, da bo virozica hitro mimo. Čestitke za zobke! Zdaj so pa vsi marčevci zobati ali ne?! Ursi, kup za tebe in tvojega moža! Pa res nima sreče v službi s temi poškodbami... Tebi pa še čestitke za pridno pucanje! A ti si tako pridna tudi ko si bolna? Joj, tvoj je pa kar se bolezni tiče, čisti moški. Kaj drugega na to ne morem rečt... Glede spanja pa tako: jaz je nikoli nisem pustila jokat ponoči in je tudi ne bom. Erika se zadnje čase veliko redkeje zbuja ponoči in do tega je prišla sama. Saj ni, da se je prej zbujala iz čistega veselja - valjda bi tudi ona raje spala v miru celo noč. Samo so jo zobje matrali ali pa se je čudno obrnila in se zaradi tega zbudila. No, res je tudi, da pri njej ponoči nikoli ni bil problem, ker sem ji samo dudo dala in je vedno takoj zaspala nazaj. Zofy, me veseli, da ti je Erika v uteho Po dosedanjih cepljenih je Erika vedno dosti spala, tako da se nič ne čudim, če je danes "koma". Upam, da bo budna vsaj potem, ko greš po Julijo. Kako pa je ime tisti punčki? Glede službe nič ne skrbi, boš prišla hitro noter! Tudi jaz sem se spraševala kako bom zmogla, ker sem se dejansko "možgansko polenila" na porodniški. A kar nekako laufa... Upam, da boš kljub vsem obveznostim našla kaj časa za šoping! Evo, zdaj sem pa ja vse pokomentirala!
|