Ursi2
|
Hvala za odgovore, glede jogurtov!!!!!! Spanje: imam eno vprašanje. Meni sestra govori, da je Luka že dovolj star, da bi mogel prespati noč in da ga naj pustim kake2-3 noči, da se joče, potem pa bo ugotovil, da se nima smisla zbujat. Meni je pa to fuuuuuulllllll kruto. Ok, če katera to naredi, zaradi mene, sam jz p ane bi mogla. Raje vstanem in ga malo potrepljam po ritki, da zaspi, ali mu zvezdico prižgem, da poje, če pa tudi to ne pomaga, ga pa podojim.Se mi zdi preveč bogi, da bi ga pustila jokat. Moj pa tudi nič ne velja, še bolj znori. Tudi kaka voda ponoči ne pride v poštev. Kaj pa ve mislite o tem. Čist na splošno. Jz vem, da ne bi mogla tega nardit in niti poskušam ne, sam me pa zanima, kaj kaj ve mislite!!!!!!??????? Tina, sem malo razmišljala o tem, ko se vama Lan tolikokrat zbuja. A imata lučko prižgano? Jz sem ugotovila pri Lukiju, sda zaspi samo, če je čista tema in tudi ponoči ne sme bit lučka prižgana, tako da vse delam čist po občutkih. Pač ga vzamem iz postelje in se vsedem na kavč in ga podojim, pa dam nazaj not in ga pokrijem. Vse to v čisti temi. Ker če j elučka, potem noče nazaj zaspat, ker misli zgleda, da je dan. Al kaj jaz vem. In bi se rad potem igral!! Pingvivčica, ti imaš pa res dva taka lepa cukrčka doma!!!!!!!!!!!!! San za tebe , da se ti vnetje čimprej pozdravi!!!!!!!!! Mumu, super za novo spalnico!!!!!!!!!!! In uživaj še tele dneve porodniške!!!!!!!!!!! Pa upam, da boš lahko koristila še lanski dopust!!!!!!!! Tina za Lana en kup , da bi mu nehalo iz noska tečt!!!!! Super za KG in CM!!!!Je pa res pravi korenjak!!!!!!! In super, da je lulček ok!!!!!! Naš pa ni bil cepljen, ker je kašljal in smrkal in sva rekla, da ne in se morava, ko bo zdrav oglasit in cepit. Oz, ko ne bo kašljal in mu ne bo iz noseka teklo. Pa upam,, da kmalu dobiš !!!!!!!Da bota lahko na bratecu lai sestrici delala!!!!!!! Jagoga, za Tomaža , da se mu mišice čimprej okrepijo. Sej to bo kr naenkrat!!!!!!!! To glede izpolnjevanja želj. Jz našega vedno vprašam, kaj bi imel? IN potem, ali bi pil npr. Mu pa ne izpolnjujem želje, še preden jo izrazi. Itak včasih še sami ne vejo, kaj bi radi!!!!!! Špela, super, da ste lepo praznovali!Da so bile pa solzice, pa itak!!!!!!!!!!! Lucalu, upam, da so vaše noči že boljše!!!!! In čestitke Tai-u za vse napredke!!!Ma, je faca tale vaš fantič. Pa kr boksa se že!!!!!!!! Super, da že malo kahlico prakticirate!!!! Vilma, upam, da je bilo v vrtcu prav fajn!!!!!!!! Joj, Vilma, sem potem naprej brala tvoj post in sem se kr jokat začela. Bogi mali fantek!!!!! Mislim, da je veliko povezano s tem, da ga tudi doma ne crtljajo kaj posebej. No, res ni prav, da kr ene zaključke delam, sam tole je pa res žalostno in kr malo čudno, da pride en tak mali kr k eni tuji osebi in se stiska k njej. Joži, super, da se počasi navajaš na službo!!!!! In lepo, da si dobila darilo. In kako ti je bilo po skoraj 2 letih it nazaj v službo?? Ja, tašča pa je res zagnala vik in krik. Sam najbrž se je še zato bolj vstrašla, da boš ti huda. Tudi moji tašči je zdnjič s postelje padel in se še zdej sekira in ga še zdej opazuje,če je kaj narobe. Pa je od tega 1 mesec. Pa sem ji povedala, da se naj ne sekira, da se zgodi, sploh zdej, ko so taki mizgeci. Da še marsikaj hujšega bo in da nisva jezna. Pa mi je ravno včeraj povedala, da si tega ne bo nikoli odpustila. Meni gre pa ful na živce, ko me za vsako stvar sprašuje, zakaj pa to dela, kaj pa to pomeni? Se obrne malo drgač, me že vpraša, kaj pa to pomeni. Pa kakos tvar naredi in me že vpraša, zakaj je pa to tako nardil. Ja, halo. Sej je res, da sem njegova mama, sam čist za vsako stvar pa ne vem, plus tega pa ne bom jz z njim in vsako stvar, ki jo naredi analizirala do prafaktorjev, ampak ga bom opazovala, ga poskušala čimbolj spoznat, predvsem njegov karakter, predvsem pa hočem uživat tiste trenutke z njim, tudi če je malo siten. Pol pa mi začne govorit, kk jo ob živce spravlja, ker ni vztrajen in take stvari. Pa ji rečem, da se to od 1 leto starega otroka ne more pričakovat, da bo vztrajen in se bo pol ure matral, da bo en krogec not spravil. Pa nič ne sliši, sam reče, da ji gre to na živce. Pa če je ne upošteva, ko si ona namisli, da bi neki rada, da naredi, jo že ignorira, pa sploh ni važno, da se je zašpilal in da se ima prav fajn. No, danes sem pa cel večer poslušala, kk je ona prebrala, da taki otroci niso vztrajni in da se za eno stvar ful zaženejo, ko pa jo dobijo, jim pa ni več zanimiva. In da če se igra, da ga naj kr bol pri miru pustimo, ne pa da ga z drugimi stvarmi motimo pa mu skoz za vratom visimo. To zdej je pa zlata vredno. In mi je danes to tako razlagala. Pa sem bila tiho, ker nisem bila pri volji, da bi ji povedala, da ji to govorim že 2 meseca. Čakajoča, lepo da si se oglasila in dala sliko svojega korenjaka. Kako je luškan , pa velik je tud!!!!!! Ja, jz že dajem KM Lukanu!!! Florc, tebe pa že dolgo ni bilo!!!!!!! Super, da si se malo oglasila! Si pa zelo pridna, da vse zmoreš!!!!!!! Lona, super, da ste bili cepljeni!!!!!!! Super, da lahko začnete že vse jesti in da ni treba več D3 kapljic. Je pa prav velika punca!!!!!! Tina, lepo da je enkrat tudi ati veljal. Je bil najbrž zlo vesel, kaj!!!!!!!?????????? Mu pa jz še mlečnega riža kupljenega nisem dala. Jz mu dajem navaden jogurt ali pa Jogobella, pa včasih skuto, čeprav je ne mara več. Tk za pocrkljat pa dobi borovničev Obstgarten! Mumu za obletnico, ko si jo prvič videla . Joj, kako ti je kaj moralo biti grozno. Jz sem bila čisto adijo, ko ga en dan in eno noč nisem imela pri sebi. Sem imela potem kr krizo. Sploh ga nisem mogla samega pustit. Še malo pa bo še ena obletnica, ta pa bo lepa, kaj. In kar daj si duška. Kar bodi pero cmero!!! Dinki, super, da je Tit zdrav!!!! Zdej pa se začne, kaj! Pa sej bo. Tit bo prav užival, ko se bojo ppunce sukale okrog njega. Splo ko je taki mačo!!!!!! To sem pa tudi jz doživela, ko sva bila z Lukijem v bolnici zaradi alergije. Je v sosednji sobi ležal dojenček star kak mesec in je bil ful na aparatih in cevke vsepovsod in v 4 dneh ni bilo nobenega k njemu, samo sestre so hodile, ga crtlale, previjale, hranile. Jz sem se kr jokala!!!!!! Pa vem, da nimam pojma, kako je ozadje in ne obsojam staršev. Ampak mali se mi je pa ful smilil!!!!!! San, sploh ne morem verjet, da so lahko tako različni otroci. Izabela je bila pravo peresce v primerjavi s fantoma . Dinki, hvala za čajček. Je prav pasal. No, kaj posebej crtljava pa se sedaj ne, ker bi bilo to skoraj tako, ko da bi se dva hloda hotla crtljat!!!!!!! Ja, to pa ni problema. Vedno sem za kak ogled tekme v dobri družbi!!!!!!!Pa še kako pivo bi spila, da bi bil filing tapravi!!!!! Mislim pa, da bota kr otroka bolj mirkala atije!!!! Je pa meni tudi težko, če gre raje k tašči ali tastu kot pa k meni. Sicer se je do sedaj še vedno me ful razveselil, razen v čet, ko sem ila cel dan v službi. No, je pa posledično zdej skoz na meni ali pa me za hlače vleče!!!!! Ek76 za Mio, da bi ne bila več prehlajena in res sreča, da se ninič hudega zgodilo. Joj, kako je treba zdej pazit, ker so tako hitri in gibčni. Čist skoz jih pa tudi ne moreš imet na očeh. Jz sem prav huda na mojga, ko leti včasih kaj k tašči in tasu dol, imamo pa vmes ene vrate. In misli, da bo hitro nazaj in jih pusti odprta. Takoj za vrati so pa stopnice. In tist takoj ponavadi vedno postane vsaj 5 min. Sem mu že prkrat rekla, sam grem raje vedno še sama prekontrolirat, ker včasih se spomne, včasih pa ne!!!!! In čestitke Mii, da ji je uspelo pihati!!!!!! Pa tudi za tebe, da se te ne bi kaj lotilo. Ja, moje sanje so vedno bolj nore in resnične. Mi že moj pravi, da sem vedno bolj zmedena. Zadnjič sem zbudila mojga, ker nisem vedla, kje je Luka in me je bilo strah, da se je na njega vlegel. Ali pa začnem iz kovtrov delat barikado, da se dojenček, za katerega mislim, da je z nama v postelji nebi mogel dol zvrnat in potem grem dojit Lukija in ko pridem nazaj, gledam ko malo blesava, kaj so to zdej za eni kupi na moji postelji. Lona za TAJO eno goro , da bii bila kmalu zdrava in da ni kaka viroza!!!!!!!!!!!! Pa za tebe , da boš imela energije za vse!!!!!!! Upam, da bo današnja noč boljša!!!!!!!!!! In da ne bo več bruhala!!!!!!!!! Si pa pridna, da tako lepo za taščo skrbiš. Ja bonus pike vedno prav pridejo. Moja mamca -torej tašča od mojega pa ima črno knjigo, kamor piše vse, kar moj ušpiči!! !Na srečo je zelo pozabljiva in je že pozabila, kam je shranila knjigo!!!!!!!! Zajtrk: jogurt+ovsene kosmiče, jogurt + banana(+cornflakes), mleko + cornflakes, mleko+kruh, rižolino, občasno čokolino. Mu pa še nisem dajala nič ne mlečnega. Se mi zdi fajn, da dobi zjutraj mleko, za malico dopoldan in popoldan pa sadje. Če pa je moj dopoldan, pa je popoldan tudi z nama, vendar ne prehudi velike porcije. Sam mislim, Jagoga, da ni panike, če mu daš zjutraj kapljice pa potem čez kaj s C-vitaminom. Potem pa itak najbrž ne je takoj zajtrka in če je kake pol ure ali ura vmes, pa mislim, da ne bi smelo bit kaj narobe. Tina, upam, da zobki kmalu ven pogledajo!!!!!!!! In priden Lan, da mu je na koncu čist ok, da pride ati!!!!!!! Jagoga, uživajte na obali še za nas!!!!!!!!!!!!!! In upam, da je bilo na praznovanju fajn!!!!!!! Dinki, priden tast, da je skuhal in da ste lahko šli na kosilo. Jz tudi malo upam, da bo jutri rekel moj tast, če bi pri njima jedli. Se mi čisto nič ne da kuhat. Ma, sem smotana, kaj!!!!! In fajn, da ste šli popoldan še na en sprehod. NČK, uboga Anja. Kaj je revica fasala. No, sej si pa bila še malo z njo doma!!!!!! Upam, da kje že zdrava, za vsak slučaj pa In upam, da ji zobki kmalu ven pokukajo!!!!!! Ja, se strinjam, da bi morali drugi odgovarjat, ker še niti nekrat do sedaj ni bil sam kriv. Pač ob narobnem času na narobnem kraju. Sam v teoriji je tole prevzemanje odgovornosti veliko lažje izvedljivo, kot pa v praksi. Sploh tukaj, ko se vse pod preprogo pomete. Aleži, lepo da si se malo oglasila!!!!!!!!! Upam, da bo jutri kaj manj sitna!!!!!! Lona, sem si kar predstavljalo, kakos i že zdaj vsa na trnih in ponosna, ker se Tilenu približuje prva tekma. In ti verjamem, da te je svak razkuril!Splo, če se njemu vedno vse podreja. Sploh se ne sekiraj, tvoji otroci so za tebe na prvem mestu in itak, da takega dogodka ne boš hotela zamudit!!!!!Kot si rekla, tvoji otroci so za tebe kralji!!! Če ne zastopijo drugi tega, pač kaj moreš. Vidva se pa ne sekirat!!!!! Takole, pa sem prišla na zeleno vejo! Zdej pa punce. Hitro spet čvekat na veliko!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 15.3.2009 0:14:48 >
|