|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
13.3.2009 22:57:34   
tina50
pozdravljene!

sam tolk, da vas pozdravim. Lan je bil danes cel dan en jokec-pokec.user posted image
mislim, da ga zobeki matrajo. upam, da bodo kmalu prišli ven. se je tud ponoči skoz neki jokcal. pa še prehlajen je. je tolk kašljal ponoči, da je bruhal.user posted image
upam, da danes ne bo.
sam je pa mali en lump. to tako veste, da morm jaz it k njemu zvečer ko se zbudi. sam zdej sva z mojim začela mal prakticirat, da gre on. in pol se mal joče, češ kaj ti delaš tukaj, kje je mami???? pol pa vidi, da mene ne bo in se neha jokat in zaspi. so prebrisani tile naši zakladi.

to je za danes od mene, ker mi oči skupaj vlečeeeeee

nočko.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 851
14.3.2009 7:59:45   
Lona76
Luka vse najboljše za prvi rojstni dan

user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 852
14.3.2009 8:11:23   
Lona76
Dobro jutro!

Naša noč user posted image . Taja se je skos zbujala, pa še enkrat je ponoči bruhala. Potem je pa full jokala, sem ji dala pa komarčkov čaj za pit in je revček popila 120 ml. Tok popije v celem dnevu ponavadi ampak more met res dober dan. In danes zjutraj je tudi že 120 ml popila. Je pridna da pije. Pojedla je pa bolj malo. Ne vem, mogoče bi več če bi ji dala, sam je nisem hotla silt s hrano. Pa zjutraj je imela 37,5 temp. In seveda moj mož spet krivi zobeuser posted image . No po moje je en virus fasala. Upam, da samo enodneven. Ampak tako lepo vreme in ne bova mogli ven. Nič kaj čmo. Važno da ni hujšega za enkrat.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lana. Če so zobki da hitro pokukajo ven, pa da prehlad čimprej mine.

Joj Katy ne vem kaj bi ji dala za jest. Mogoče kakšno hrenavko, pa paštetko. Kej tazga. Drgač je pa vse bl mlečno.

Zdej pa ne vem. Taja zaspi ponavadi z mlekom. Zdej ji ga pa ne upam dat, ker mleko ni glih dobro zaradi bruhanja. Sicer če ne bo šlo drugače bo dobila mleko pa upala bom, da ne bo bruhala. Pa še tašči sem hotla dons kosilo nest, pa da bi tam vsi skupaj jedli, ker je šel tast v službo in je sama. Pa ji ne pustim da bi že sama si kuhala, ker je glih dobro po operaciji. Nč zdej sem pa rekla da bo mož tja nesu pa z njo pojedu, jaz bom pa sama doma. Ne upam it s Tajo da ne bo tašča kakšnega hudiča zdej staknla. Tilen je šel pa spet smučat frajer.

Grem zdej probat Tajo uspavat.

Lep dan vsem, pa tisti ki boste danes praznovali lepo praznovanje!!!!!!!!!!!!1

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 853
14.3.2009 9:16:32   
jagoga
Lona76: O uboga Taja, zopet nekaj, user posted image user posted image user posted image želim, da se to bruhanje ustavi, da boste šli že danes ven na sonček. Pa user posted image za vašega malega smučarja, kaj ljubezen je še aktualna, ali je že pozabil na tisto učiteljico smučanja?

BellaLuna: vse najboljše Luku za 1. rojstni dan

Danes dopoldan moram še vse spakirat, greva s Tomažem na Obalo, naju ves teden ne bo, si boste malo odpočile od mene. Popoldan gremo pa še na praznovanje rojstnega dne od nečaka in nečakinje. Zopet en otroški žuruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 854
14.3.2009 11:27:23   
ek76
Lona76 tudi Mia je danes celo noč nekaj protestirala, je zelo kašljala. Kašlja že cel teden vendar ima plučka čista. Pa mislim, da ju bo v kratkem pokukal ven prvi zobek. Upam, da bo s tvojo punčko vse čimprej vredu user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 855
14.3.2009 14:18:23   
Lona76
Se vidi je lepo vreme in ste vse zunaj. Mi nismo šli nič. Sier bruhala za enkrat še ni, temp. tudi 37, sicer je žt trikrat oblj redko kakala, ampak zdejle pri nas full piha in nebi rada da še kakšnega hudiča stakne.

Mož je pri tašči, sta pojedla kosilo ki sem ga jaz skuhala. Skratka tašča je zadovoljna, jst sem pa spet par pik dobilauser posted image  Nikol ne veš za kaj je to dobruser posted image .

Nč mal je pa tut tečka danes tale naša žabica tko da grem hitro k njej.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 856
14.3.2009 14:32:40   
Dinki
Dan mamice,
samo na hitrco se pofočkam, da ne boste samevale kle gor.

Bella Luna
tvojemu Lukcu želim
vse naj, naj za 1. rojstni dan user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lona76, upam, da tajka ne bo več bruhala user posted image user posted image user posted image  in da bosta kmalu šli lahko spet ven.
Mi smo danes že bili vsi trije na enem sprehosu pred kosilom (smo bili povabljeni na kosilo dol, je skuhal tast user posted image ), zdejle smo se odločili da gremo spet, ker doma ni nič za delat, razen za pospravljat, tega se pa nobenemu ne da user posted image .

jagoga, uživaj maximalno na obali in pozdravi naše marčevske primorke (Aleži & azzurra) če jih kje srečaš user posted image .

user posted image user posted image user posted image  tudi za Lana, da ne bo zbolel!

Zofy, ku-ku, javi se kej, te ni blo slišat že kar nekaj časa.

Ok, zdej pa grem, me fanta preganjata...
lp

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 857
14.3.2009 16:21:28   
Naša črtica koraka
Dan, gospe.

Za nami že prvi dnevi bolniške. Viroza je napadla anjo. Je ena taka blaga črevesna viroza, potrjena s testi krvi (da je viroza) in da je črevesna pa z blatom (ampak to še ni izvidov, je pa 3x driskala, malo). Bilo je dva dni zelo visoke vročine, cedilo se je iz noska, 3x driskica ... zdaj je pa ok ... je lepo pojedla kosilo in pančka.

Skratka, še enkrat se zadovoljno trepljam po buči - kolk sem bila pametna, da sem dala takrat cepit anjo proti tem rota virusu_om(?) . Me kar zamrazi, če samo pomislim, da je ne bi ...
Kaj pa ve, ki ste /niste cepile - ste opazile kakšne vplive ne-cepljenja?

Sicer pa te dni pričakujemo prve zobke. Mislim, da kanijo zrasti trije naenkrat ... ni pa nič rdeče, le dlesni so napete in prav lepo se vidi, da so kot čez zobke napete. Zgoraj se vidi, da je napeto za obe enkici, spodaj pa ... hm, ne vem, če ni že zunaj ... je pri kosilu nekam drugače žlica pela ... Pa kaj vas sploh dolgočasim s tem, ko so pa vaši marčevci že vsi zobatci korenjaki!

Upam, da ste zdravi .... nč vas grem še prebrat, dokler imam mir.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 858
14.3.2009 16:44:05   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

jagoga, sej bo, kar se tiče tega tonusa...vse se bo popravilo in na koncu bo tvoj Tomažek pravi mišičnjak user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Pa še to mi je rekla, kar se tiče tudi Dinki, ki se boji, da ne bo varuška vedela kaj Tit želi. Ne izpolnjujte otrokom vsak želje, ki jo nakazujejo s prstom ali pa s tistim glasom, ki nakazuje, da nekaj želijo. Če bomo takoj izpolnili vsako zadevo, ki si jo bodo zaželi, še nekaj časa ne bodo govorili. Otrok se mora potruditi in s tem bo začel zlagati prve besede.

to mi je pa ful čudno kar ti je rekla v RA user posted image . Kaj naj kar ignoriram če mi kaže s prstkom na flaško, da je žejen user posted image ....ne vem, se ne stinjam s tem. Tit vse kaže s prstkom in zraven spušča glasove kot so uuuu, ooooo, taaaa, eeeee, ne vem, jih ne znam dobro opisat user posted image . In jaz mu potem govorim, kaj hoče in mu ponavadi ustrežem. No ja, če kaže s prstkom proti vtičnici, mu seveda ne user posted image

Mogoče sem res malo čudno napisala, ampak to ni mišljeno da ga totalno ignoriraš, ampak da ne skočiš vedno takoj prav na vsak zvok, ko ga spusti. Nekatere mamice ti bodo znale povedati iz lastnih izkušenj, da še preden otrok kaj pove, da že vedo kaj želi in še preden ima možnost, da se izrazi, že zadovoljujejo njegovo potrebo.

jap, se strinjam, videla take mamice, ki vse misli uganejo ... zlasti pogubno je to potem za njihove snahe ... sinčki so pa tudi razočarani, da jim njihova ženka misli ne bere user posted image

Ok, hec na stran.
Bi rada še dodala, da je dobro za otrokov razvoj govora tudi, da za otrokom ne ponavljamo njegovih dojenčkastih besed ... Na začetku je sicer ljubko imeti besede, ki jih razumejo le ožji člani družinice ... ampak kmalu se zadeva preraste, navade so pa železna srajca ...

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 859
14.3.2009 16:46:50   
Naša črtica koraka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za TAJKO našo,
pa za LANA!!!!!

Držim pesti, da čim prej mine ta virusna nadloga!!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 860
14.3.2009 19:33:18   
san
katy, kakšni bio namazi, pa recimo rio mare pate namaz, al pa bolj redka polenta, piškotki s čajem, ... hm je kar mal težko če ni mlečno.

ko sm sama jemala železo sm ga morala vzeti zjutraj na tešče pol ure pred jedjo, pa poleg sem spila nekaj z veliko c vitamina da se železo hitreje in v večji količini absorbira - npr. sveže stisnjen poarančni sok, limonado, šipkov čaj. pol ure za tem sm pa normalno jedla zajtrk in vedno je bilo poleg kaj mlečnega.

anja, taja in lan, upam, da ste že okuser posted image user posted image user posted image user posted image

ursiuser posted image user posted image , si pridna, veš! pa hvala za tako dobre kofetkeuser posted image

luka vse najboljše za tvoj prvi rd, bodi zdrav, vesel in zadovoljen fantičekuser posted image user posted image user posted image user posted image

nčk, ti otroc kaj živčke kravžljajo? pa ne mislim na tvoje, ampak šolske. pa super duper za zobkeuser posted image , mogoče je pa tale driskica kaj povezana s temle izraščanjem treh belih zobkov? zdej bo pa še zadnja naša mrčevka zobatecuser posted image

evo, toliko mi je uspelo

papa in lep vikend še naprejuser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 861
14.3.2009 20:24:04   
aleži
Dober večer,

danes zvečer sem si pa vzela malo časa za vas, da se malo relaksiram...danes je bil en težek dan. Sara komaj zaspala ob 13 za cca 1 urco, Žiga sem tudi spravila spat in se je zbudil, ker se mu je dalo lulat...napredek ima in sem zelo vesela. Je pa bila ves dan nemirna, sitna.... jojme, sploh ne morem verjet, da je ona bolj nemirna od njega " baba in pol" user posted image user posted image

Pa vsem čestitke za 1 leto starosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomlad08...
sem pogledala slikice na Fb in so krasne pa ne pozabi me dat kot prijateljauser posted image

Mumu
tvoje iz KG so krasne... nam pa ni ratalo it tale mesec mojega dopusta nikamor, ker je tast zbole user posted image
Sočustvujem pa s teboj, kako si mogla bit daleč od Tie...jojme, me kar zgrabi

Tamara V user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobordošlica user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
jagoga, uživaj maximalno na obali in pozdravi naše marčevske primorke (Aleži & azzurra) če jih kje srečaš .

user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se bova srečale user posted image user posted image user posted image user posted image

ops, no pa morem it ga dat spat....

lahko nočka vsem...nisem uspela vsega pokomentirat in prebrat.... drugičuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 862
14.3.2009 21:39:15   
Lona76
Dober večer!

Hvala vsem za pikapoke. Danes je bruhala za enkrat samo enkrat. In sicer 3 ure po kosilu je zbruhala celo kosilo. Revček mali. Pa tut je ne kaj. No sicer ima naša hruškica kar zalogo tako da se zaradi tega ne sekiram. Pije pa kar veliko komarčkovega čaja. Mleka ji pa tudi ne upam dat, ker baje ni dobro če ti je slabo. Skratka večerje ni pojedla nič. Komi sem jo shecala da je tiste 4 žlice da je zdravila dobila.

Tilen je užival na smučanju. 4.4. ima pa zaključek smučanja s tekmo in podelitvijo priznanj in povabljeni smo tudi starši user posted image . In zaradi tega se je mož skregal s svakom, ker ima njihova mala RD 4.4. In je reku da nismo fer ker smo rekli da nas ne bo in da ji bomo prišli čestitati 1 dan kasneje. Zdej ne vem, ampak meni se ne zdi od njega fer da govori take stvari. Pač zame je bolj pomembno to, da vidim Tilna na prvi tekmi v življenju in da vidim kako bo dobil priznanje. Tukaj so sicer dvojna merila. Meni več pomenijo seveda moji otroci, njemu njegov otrok. Mož je seveda znoru in mu vrgu slušalko dol. Potem sem pomirila moža in mu povedala kaj more rečt. Tudi oni vedno zamujajo na RD in se prestavlja stvari zaradi njih. No nekako sta se dogovorila da bomo mi prišli kasneje. Tudi oni so zamudili skoraj cel Tilnov RD, ker so šli v lutkovno gledališče,............ In potem sta se pomirila. Jaz pa mirovnik, kljub temu da mi je kr pokrov dvigval. Ker res oni svojega otroka smatrajo kot da je bog. Klinc moji so pa zame bogovi. Sam da se mormo zmer mi po njihovem ravnat. Grrrrrr sem se razpisala in razjezilauser posted image . Drgač pa ja moj svak je primer takega otroka ki mu je mamica izpolnjevala vse želje in potrebe še predno je kaj reku. Zdej je pa tko k je k se ne vrti vse okrog njega.

NČK user posted image user posted image user posted image da se Anja čimprej pozdravi. Pa da že pridejo tile zobki ven. Mi Taje nismo cepili proti rotavirusu. Super da vam deluje kot vam. Upam pa, da mi tega hudiča ne bomo staknili.

Dinki super za dvakratni sprehod. Jaz nisem šla nič. Je bla kr mal tečka Taja. No sem šla pa pol po Tilna ko je prišel iz smučanja me je skor odpihnlo.

Jagoga uživaj na obali.

Lepo im mirno noč vsem!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 863
14.3.2009 21:51:13   
Ursi2
LUKA, VSE NAJ NAJ ZA PRVI ČISTO PRAVI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 864
14.3.2009 22:10:12   
Ursi2
Živjo punce!

Evo, pa sem spet mal na RR prišla. No, naša familija iam zdej novo ime -kripl family!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva oba z mojim zbolela, prej sem jz imela 39,7 vročine, pa sem vzela Lekadol, zdejle je pa moj imel 39. Se izmenjujema. Mene vse boli od prsnega koša oz od reber pa do kolen. Se mi zdi, ko d abi me z vsake strani kuapj tišali. Boli ko hudič. Pa ful me grlo boli in posledično me tud vrat, da se komi obračam!
Ampak za sebe se ne sekiram. Zdej sam upam, da ne bo Luka kaj fasal, ker skor da ne gre vstran od mene. Pa upam, da se moj user posted image  čimprej porihta. Ker tale vročina je le pika na i.
So v čet na šihtu nekaj delali in se je en del mašine zvrnalo na njega. On je klečal in nekaj šravfal, drugi so pa držali in še rihtali druge stvari, pa je padlo na njega. Je dobil na ramo in ključnico in na gleženj. Pa ga je včeraj ful zagrabilo, da se je komaj premikal, pa itak da ni hotel k zdravniku. No, potem pa je danes le popustil in sem ga zjutraj peljala k dežurnemu, z Lukijem sva se zunaj sprehajala, potem pa je dobil napotnico za rentgen v Sg-ju in smo šli kar v SG. Tam pa je šel k zdravniku, z Lukijem pa sva se sprehajala. Jz sem bila čist zlomljena, tako da sem za turo, ki jo prehodiš v pol ure, potrebovala uro in pol. Potem sva se malo vsedla, da sem ga nahranla in sma se šla spet sprehajat. Je pa dobil inekcijo in tablete Ketonal. Ima pa fejst udarjeno in zatečeno. Smo prišli potem ob treh domov, sem oba spravila v posteljo (Lukija in mojga user posted image ) in sta spala dve uri in pol.
Sem pa ful jezna. Ej, enkrat mi ga bojo tam na šihtu beg spravili. Pred dvema letoma je dobil na sebe z vozička, ker ni bilo vedu zavarovano 1,5T težko železo. Me je klical, da je na poti v bolnico, da naj pridem. Potem je bil en vajenec in ni pazil in ga je z pločevino porezal, da je ful krvavel,. Me je spet klical, da naj pridem k dežurnemu, ker je bil ponoči. Potem kak teden ali dva kasneje je pa razneslo ventil in je začelo olje z vso silo špricat ven in direkt v mojga. Je mogel it na izpiranje, ker je požrl ful tistga olja. No, na srečo je tist pokrov ali karkoli že tisto je, odneslo v drugo smer, ker če ne, bi dobil direkt v glavo. Zdej pred 14 dnevi je z višine 5 metrov dobil na sebe ta veliko kladivo -macolo. Na srečo je za par centimetrov sfalilo glavo in mu je padlo na ključnico. Je en, ko je tam gor delal, po nesreči ruknil in je dol padlo. Ma, se kr mal bojim vsakič, ko me iz službe kliče.
Zdej pa nitii v bolniško noče, ker ko imajo ocenjevanje v službi in se tudi glede na to pozna pri plači in če greš na bolniško, padeš takoj na 0. In potem je treba vse od začetka.

Zadnji čas, da zamenja službo, res.

No, sem pa vesela, ker mi je uspelo danes pospravit hišo in vse pomest in posesat, kuhinja se sveti kot že dolgo ne. Je moj sam gledal , ko je vstal.Pa 2 pralna stroja sem oprala, enega imam pa še za jutri.  Pa obiske dobimo jutri in sem nardila tiramisu. Upam, da bo dober.

Evo toliko za enkrat o nas, sem si mogla dat malo duška. Ne morem zdejle še mojjga, ko je že čist bogi še zraven sekirat!!!!!!! Pa še ta smotan herpes zoster se mu je spustil spet in ima tak glavobol, da se mu kr vrti. Res se ga je vse naenkrat lotilo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej vas grem pa malo prebrat, sem še kar nekaj strani zadaj!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 865
14.3.2009 22:16:28   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

anja, taja in lan, upam, da ste že okuser posted image user posted image user posted image user posted image

nčk, ti otroc kaj živčke kravžljajo? pa ne mislim na tvoje, ampak šolske. pa super duper za zobkeuser posted image , mogoče je pa tale driskica kaj povezana s temle izraščanjem treh belih zobkov? zdej bo pa še zadnja naša mrčevka zobatecuser posted image

evo, toliko mi je uspelo

papa in lep vikend še naprejuser posted image

anja je že ok.user posted image
in je bil virus, so izvidi krvi to pokazali.

v službi je ok. Saj sem šele začela user posted image  vprašaj me maja user posted image  

Kako pa kaj tvoja šolarka? Pa vrtčevček? Pa bani? Kolikor sem sledila ste bili na smučanju ... upam, da ste se imeli vsaj dobro, če ne že odlično! Pa kako urban, že hodi?

Anja že lepo raca, sem in tja jo pa še vrže na rito, HB vsak dan manj ...

ok, zdj pa moram končat, grem domačo nalogo napisat.

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 14.3.2009 22:17:31 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 866
14.3.2009 22:29:40   
Naša črtica koraka
Ursi, strašno se sliši ... tale služba tvojega moža je pa res nevarna!!! Pa če prav razumem, sploh tvoj ni kriv za vse te nesreče pri delu!!! Po moji logiki, ne bi smel zaradi teh nesreč, nastalih zaradi malomarnosti drugih, past na ničlo pri ocenjevalni lestvici, temveč bi morali pasti tisti, ki so nesrečo povzročili!!!

Že res, da je svet grd in nepravičen ... ampak vse ima pa svoje meje!!

jojjjjj, grrrrr.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 867
15.3.2009 0:13:07   
Ursi2
Hvala za odgovore, glede jogurtov!!!!!!user posted image user posted image

Spanje: imam eno vprašanje. Meni sestra govori, da je Luka že dovolj star, da bi mogel prespati noč in da ga naj pustim kake2-3 noči, da se joče, potem pa bo ugotovil, da se nima smisla zbujat. Meni je pa to fuuuuuulllllll kruto. Ok, če katera to naredi, zaradi mene, sam jz p ane bi mogla. Raje vstanem in ga malo potrepljam po ritki, da zaspi, ali mu zvezdico prižgem, da poje, če pa tudi to ne pomaga, ga pa podojim.Se mi zdi preveč bogi, da bi ga pustila jokat. Moj pa tudi nič ne velja, še bolj znori. Tudi kaka voda ponoči ne pride v poštev. Kaj pa ve mislite o tem. Čist na splošno. Jz vem, da ne bi mogla tega nardit in niti poskušam ne, sam me pa zanima, kaj kaj ve mislite!!!!!!???????

Tina, sem malo razmišljala o tem, ko se vama Lan tolikokrat zbuja. A imata lučko prižgano? Jz sem ugotovila pri Lukiju, sda zaspi samo, če je čista tema in tudi ponoči ne sme bit lučka prižgana, tako da vse delam čist po občutkih. Pač ga vzamem iz postelje in se vsedem na kavč in ga podojim, pa dam nazaj not in ga pokrijem. Vse to v čisti temi. Ker če j elučka, potem noče nazaj zaspat, ker misli zgleda, da je dan. Al kaj jaz vem. In bi se rad potem igral!!user posted image

Pingvivčica, ti imaš pa res dva taka lepa cukrčka doma!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

San za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se ti vnetje čimprej pozdravi!!!!!!!!!

Mumu, super za novo spalnico!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  In uživaj še tele dneve porodniške!!!!!!!!!!! Pa upam, da boš lahko koristila še lanski dopust!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Tina za Lana en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi mu nehalo iz noska tečt!!!!!
Super za KG in CM!!!!Je pa res pravi korenjak!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  In super, da je lulček ok!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Naš pa ni bil cepljen, ker je kašljal in smrkal in sva rekla, da ne in se morava, ko bo zdrav oglasit in cepit. Oz, ko ne bo kašljal in mu ne bo iz noseka teklo.
Pa upam,, da kmalu dobiš user posted image !!!!!!!Da bota lahko na bratecu lai sestrici delala!!!!!!!

Jagoga, za Tomaža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se mu mišice čimprej okrepijo. Sej to bo kr naenkrat!!!!!!!!
To glede izpolnjevanja želj. Jz našega vedno vprašam, kaj bi imel? IN potem, ali bi pil npr. Mu pa ne izpolnjujem želje, še preden jo izrazi. Itak včasih še sami ne vejo, kaj bi radi!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela, super, da ste lepo praznovali!Da so bile pa solzice, pa itak!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lucalu, upam, da so vaše noči že boljše!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In čestitke Tai-u za vse napredke!!!Ma, je faca tale vaš fantič. Pa kr boksa se že!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Super, da že malo kahlico prakticirate!!!!user posted image user posted image user posted image

Vilma, upam, da je bilo v vrtcu prav fajn!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Joj, Vilma, sem potem naprej brala tvoj post in sem se kr jokat začela. Bogi mali fantek!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim, da je veliko povezano s tem, da ga tudi doma ne crtljajo kaj posebej. No, res ni prav, da kr ene zaključke delam, sam tole je pa res žalostno in kr malo čudno, da pride en tak mali kr k eni tuji osebi in se stiska k njej.user posted image user posted image user posted image

Joži, super, da se počasi navajaš na službo!!!!!user posted image user posted image In lepo, da si dobila darilo.user posted image user posted image In kako ti je bilo po skoraj 2 letih it nazaj v službo??
Ja, tašča pa je res zagnala vik in krik. Sam najbrž se je še zato bolj vstrašla, da boš ti huda. Tudi moji tašči je zdnjič s postelje padel in se še zdej sekira in ga še zdej opazuje,če je kaj narobe. Pa je od tega 1 mesec. Pa sem ji povedala, da se naj ne sekira, da se zgodi, sploh zdej, ko so taki mizgeci. Da še marsikaj hujšega bo in da nisva jezna. Pa mi je ravno včeraj povedala, da si tega ne bo nikoli odpustila.

Meni gre pa ful na živce, ko me za vsako stvar sprašuje, zakaj pa to dela, kaj pa to pomeni? Se obrne malo drgač, me že vpraša, kaj pa to pomeni. Pa kakos tvar naredi in me že vpraša, zakaj je pa to tako nardil. Ja, halo. Sej je res, da sem njegova mama, sam čist za vsako stvar pa ne vem, plus tega pa ne bom jz z njim in vsako stvar, ki jo naredi analizirala do prafaktorjev, ampak ga bom opazovala, ga poskušala čimbolj spoznat, predvsem njegov karakter, predvsem pa hočem uživat tiste trenutke z njim, tudi če je malo siten. Pol pa mi začne govorit, kk jo ob živce spravlja, ker ni vztrajen in  take stvari. Pa ji rečem, da se to od 1 leto starega otroka ne more pričakovat, da bo vztrajen in se bo pol ure matral, da bo en krogec not spravil. Pa nič ne sliši, sam reče, da ji gre to na živce. Pa če je ne upošteva, ko si ona namisli, da bi neki rada, da naredi, jo že ignorira, pa sploh ni važno, da se je zašpilal in da se ima prav fajn. No, danes sem pa cel večer poslušala, kk je ona prebrala, da taki otroci niso vztrajni in da se za eno stvar ful zaženejo, ko pa jo dobijo, jim pa ni več zanimiva. In da če se igra, da ga naj kr bol pri miru pustimo, ne pa da ga z drugimi stvarmi motimo pa mu skoz za vratom visimo. To zdej je pa zlata vredno. In mi je danes to tako razlagala. Pa sem bila tiho, ker nisem bila pri volji, da bi ji povedala, da ji to govorim že 2 meseca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakajoča, lepo da si se oglasila in dala sliko svojega korenjaka. Kako je luškanuser posted image user posted image , pa velik je tud!!!!!!
Ja, jz že dajem KM Lukanu!!!

Florc, tebe pa že dolgo ni bilo!!!!!!! Super, da si se malo oglasila! Si pa zelo pridna, da vse zmoreš!!!!!!!user posted image

Lona, super, da ste bili cepljeni!!!!!!! Super, da lahko začnete že vse jesti in da ni treba več D3 kapljic.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa prav velika punca!!!!!!user posted image user posted image

Tina, lepo da je enkrat tudi ati veljal.user posted image Je bil najbrž zlo vesel, kaj!!!!!!!??????????
Mu pa jz še mlečnega riža kupljenega nisem dala. Jz mu dajem navaden jogurt ali pa Jogobella, pa včasih skuto, čeprav je ne mara več. Tk za pocrkljat pa dobi borovničev Obstgarten!

Mumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za obletnico, ko si jo prvič videla . Joj, kako ti je kaj moralo biti grozno.user posted image user posted image user posted image Jz sem bila čisto adijo, ko ga en dan in eno noč nisem imela pri sebi. Sem imela potem kr krizo. Sploh ga nisem mogla samega pustit.
Še malo pa bo še ena obletnica, ta pa bo lepa, kaj. In kar daj si duška. Kar bodi pero cmero!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki, super, da je Tit zdrav!!!! user posted image user posted image user posted image Zdej pa se začne, kaj! Pa sej bo. Tit bo prav užival, ko se bojo ppunce sukale okrog njega. Splo ko je taki mačo!!!!!!user posted image user posted image user posted image

To sem pa tudi jz doživela, ko sva bila z Lukijem v bolnici zaradi alergije. Je v sosednji sobi ležal dojenček star kak mesec in je bil ful na aparatih in cevke vsepovsod in v 4 dneh ni bilo nobenega k njemu, samo sestre so hodile, ga crtlale, previjale, hranile. Jz sem se kr jokala!!!!!!user posted image user posted image  Pa vem, da nimam pojma, kako je ozadje in ne obsojam staršev. Ampak mali se mi je pa ful smilil!!!!!!

San, sploh ne morem verjet, da so lahko tako različni otroci. Izabela je bila pravo peresce v primerjavi s fantoma .

Dinki, hvala za čajček. Je prav pasal. No, kaj posebej crtljava pa se sedaj ne, ker bi bilo to skoraj tako, ko da bi se dva hloda hotla crtljat!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Ja, to pa ni problema. Vedno sem za kak ogled tekme v dobri družbi!!!!!!!Pa še kako pivo bi spila, da bi bil filing tapravi!!!!!user posted image user posted image  Mislim pa, da bota kr otroka bolj mirkala atije!!!!user posted image user posted image

Je pa meni tudi težko, če gre raje k tašči ali tastu kot pa k meni. Sicer se je do sedaj še vedno me ful razveselil, razen v čet, ko sem ila cel dan v službi. No, je pa posledično zdej skoz na meni ali pa me za hlače vleče!!!!!user posted image user posted image

Ek76 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Mio, da bi ne bila več prehlajena in res sreča, da se ninič hudega zgodilo. Joj, kako je treba zdej pazit, ker so tako hitri in gibčni. Čist skoz jih pa tudi ne moreš imet na očeh. Jz sem prav huda na mojga, ko leti včasih kaj k tašči in tasu dol, imamo pa vmes ene vrate. In misli, da bo hitro nazaj in jih pusti odprta. Takoj za vrati so pa stopnice. In tist takoj ponavadi vedno postane vsaj 5 min. Sem mu že prkrat rekla, sam grem raje vedno še sama prekontrolirat, ker včasih se spomne, včasih pa ne!!!!!user posted image
In čestitke Mii, da ji je uspelo pihati!!!!!!user posted image user posted image
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za tebe, da se te ne bi kaj lotilo. Ja, moje sanje so vedno bolj nore in resnične. Mi že moj pravi, da sem vedno bolj zmedena. Zadnjič sem zbudila mojga, ker nisem vedla, kje je Luka in me je bilo strah, da se je na njega vlegel. Ali pa začnem iz kovtrov delat barikado, da se dojenček, za katerega mislim, da je z nama v postelji nebi mogel dol zvrnat in potem grem dojit Lukija in ko pridem nazaj, gledam ko malo blesava, kaj so to zdej za eni kupi na moji postelji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona za TAJO eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bii bila kmalu zdrava in da ni kaka viroza!!!!!!!!!!!! Pa za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš imela energije za vse!!!!!!! Upam, da bo današnja noč boljša!!!!!!!!!! In da ne bo več bruhala!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si pa pridna, da tako lepo za taščo skrbiš. Ja bonus pike vedno prav pridejo. Moja mamca -torej tašča od mojega pa ima črno knjigo, kamor piše vse, kar moj ušpiči!!user posted image user posted image user posted image user posted image !Na srečo je zelo pozabljiva in je že pozabila, kam je shranila knjigo!!!!!!!!user posted image user posted image

Zajtrk: jogurt+ovsene kosmiče, jogurt + banana(+cornflakes), mleko + cornflakes, mleko+kruh, rižolino, občasno čokolino. Mu pa še nisem dajala nič ne mlečnega. Se mi zdi fajn, da dobi zjutraj mleko, za malico dopoldan in popoldan pa sadje. Če pa je moj dopoldan, pa je popoldan tudi z nama, vendar ne prehudi velike porcije.
Sam mislim, Jagoga, da ni panike, če mu daš zjutraj kapljice pa potem čez kaj s C-vitaminom. Potem pa itak najbrž ne je takoj zajtrka in če je kake pol ure ali ura vmes, pa mislim, da ne bi smelo bit kaj narobe.user posted image

Tina, upam, da zobki kmalu ven pogledajo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In priden Lan, da mu je na koncu čist ok, da pride ati!!!!!!!user posted image user posted image

Jagoga, uživajte na obali še za nas!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  In upam, da je bilo na praznovanju fajn!!!!!!!

Dinki, priden tast, da je skuhal in da ste lahko šli na kosilo. Jz tudi malo upam, da bo jutri rekel moj tast, če bi pri njima jedli. Se mi čisto nič ne da kuhat. Ma, sem smotana, kaj!!!!!user posted image user posted image
In fajn, da ste šli popoldan še na en sprehod.

NČK, uboga Anja. Kaj je revica fasala. No, sej si pa bila še malo z njo doma!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Upam, da kje že zdrava, za vsak slučaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In upam, da ji zobki kmalu ven pokukajo!!!!!!
Ja, se strinjam, da bi morali drugi odgovarjat, ker še niti nekrat do sedaj ni bil sam kriv. Pač ob narobnem času na narobnem kraju. Sam v teoriji je tole prevzemanje odgovornosti veliko lažje izvedljivo, kot pa v praksi. Sploh tukaj, ko se vse pod preprogo pomete.user posted image user posted image user posted image

Aleži, lepo da si se malo oglasila!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo jutri kaj manj sitna!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lona, sem si kar predstavljalo, kakos i že zdaj vsa na trnih in ponosna, ker se Tilenu približuje prva tekma. In ti verjamem, da te je svak razkuril!Splo, če se njemu vedno vse podreja. user posted image user posted image Sploh se ne sekiraj, tvoji otroci so za tebe na prvem mestu in itak, da takega dogodka ne boš hotela zamudit!!!!!Kot si rekla, tvoji otroci so za tebe kralji!!!user posted image user posted image  Če ne zastopijo drugi tega, pač kaj moreš. Vidva se pa ne sekirat!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Takole, pa sem prišla na zeleno vejo! user posted image user posted image Zdej pa punce. Hitro spet čvekat na veliko!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 15.3.2009 0:14:48 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 868
15.3.2009 9:04:06   
Lona76
Dobro jutro!

Noč solidna. Enkrat se je neki kregala, pa sem jo k nama vzela in je spala do 6:30, pa smo ji dali čaj in je potegnila do 7:30user posted image . Pa še bi, pa je Tilen prišel spraševati če so že risanke in bolj mu govorim tiho bodi bolj naglas on govoriuser posted image . In seveda se je žabica zbudila.

Pol se mi je pa kr lačna zdela in sem ji dala kruh z marmelado pa se ji tut žvečit ni dalo Zdej pa ne vem, a je bla tok lačna al kaj. In seveda se je skos davla, pa čaj je zravne pila k ta velka. Pol sem ji pa kr mleko naredila, da se malo hitreje naje. Zdej pa upam, da ne bo bruhala. Ponoči ni ničuser posted image .

Mož je šel smučat na Krvavec, imajo s prijatelji tekmo, pol gre pa ugante kam. Ja na fuzbal seveda in ga spet cel dan ne bo. Grrrrrrrrrrr. Sicer bi šli mi z njim na smučanje ampak zdej k je Taja taka k je ne upam it. JI morm še vročino zmert.

Ursi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvojega moža. Pa da Lukec nebi kaj fasal. Ja hudimana kakšno službo ma tvoj mož. Pa sej to je za znort! Kje pa so kakšni šefi da bi bile tele malomarnosti odpravljene???????? Joj to me pa razjezi. Ok se sem pa tja kaj zgodi. Ampak kar je tvoj mož že doživel to je pa višek. Pa verjetno ni edini ki jih pokasira. Res more zamenjat službo.

NČK lepo da Anja že lepo raca in da te otroci ne jezijo preveč. Zdej si še polna energijeuser posted image . A si že začela tečt? Jst upam, da danes bom pa lahko šlauser posted image .

Dinki, po eni strani moramo biti veseli, ker so naši otroci radi pri babicah in dedkih. Predstavljaj si kako hudo bi bilo ko bi hotla it samo npr. v trgovino in bi pustila Titka pri njima, on bi se pa joku in joku in joku. To da pa nas ignorirajo in nočejo domov pa vem da zaboli. Tudi mene je vedno zabolelo ko je Tilen parkrat reku da ne gre domov, da bo ostal pri babiciuser posted image . Pa če je to za mojo mami reku sem še nekak preživela, ampak ko je pa za taščo to reku sem pa skor iz kože od lubosumja skočila. Ampak neki se mormo zavedat. Ko so naši palčki z babicami in dedki se jim te 100% posvetijo. In tudi pustijo jim več kot mi. Sej se me tut trudimo z otroci, ampak še vedno (vsaj jaz) moram jo malo prepustiti samo sebi, ker je treba skuhat, stroj dat  prat, sesati (likam ko spi), Tilen je pa sploh mal bolj tko ker morm še full za Tajo skrbeti. In potem se jim fino zdi ko so pri babicah in imajo toooooooooooooook ogromn pozornosti.  Pa še tko je. Z babico in dedkom načeloma ne preživjo tok časa kot z nami, zato jim je fino tam. Pa full je crkljanja.user posted image

Jaz imam problem, ker Taja samo da vidi da se začnem oblačit začne po meni plezat. Pa ni važno a je mož doma al pa moja mami pride. Tko da to bo še zanimivo ko bom šla jaz v službo. Sploh ker bova še kar neki časa skupaj.

Mislim da sem dost zafilozofirala. Zdej grem pa pogledat zakaj Tajka ne zaspi.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 869
15.3.2009 9:14:56   
ek76
user posted image Luka vse najboljše za 1. rojstni dan.
Mia je zbolela po 10 dneh kašljanja je dobila še vročino. Včeraj je imela svojo zabavo in je dobila vročino 39,5, bila je kot cota, tudi slikati se ni hotela. Dopoldne jo je svakinja poslušala in je imala plučka čista, kašljala skoraj da ni. Potem popoldne pa je postala kar omotična.
Se je bala torte, se je tako jokala tako da slik skoraj nimamo, pa mislim da je bila razlog za to bolezen, ker je drugače zelo živahtna. Če do jutri ne bo nič boljše bomo pa morale dati pregladati kri.

Še to če še ni polukal ven bo pa v kratkem dobila prvi zob. Danes ne pusti nič gledat. 

lepo preživite sončen dan

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 870
15.3.2009 11:57:24   
Ursi2
Dobro jutro oz, že dober dan!!!!!!!!

Najprej malo kosila za vse
user posted image

za na vrh pa še
user posted image

in
user posted image

Naša noč super kot še nikoli. No, vsaj glede Lukija. Je najbrž vedel, da rabiva z atijem mirno noč. Čeprav sem jz šla ponoči in sem še lekadol vzela, moj je pa tudi bolj slabo spal. Ampak Luka je pa spal od 21-6 in od 6-8. Kaka faca.

Zdej grem pa kosilo nardit, potem gre pa Luka spat! Upam, da mi bo uspelo, da bo danes samo eno rundo spal!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 871
15.3.2009 16:50:02   
Zofy
Dober dan drage moje marčevke!

Me je Dinki zbezala, da se javim po doolgem času. Ja, odhod v službo je res kar stresna in čustvena zadeva. Nekatere to že veste, nekatere še boste... Jaz se še kar spopadam s tem, da bom mogla otroka od sedaj naprej puščat večino dneva nekomu,ki ni mama in atauser posted image . Tako mi je hudo za mojo Julijo... sej vem, da to vsi otroci prenesejo, da se navadijo, samo zame je to prvič. In v petek sem jo pustila za 5 ur pri varuški. Je tam malcala, spala in kosila in mi je bilo tako hudo, da sem se kar zjokala doma. Od sedaj naprej ne bova nikoli več toliko skupajuser posted image user posted image . Kruto je to življenje.
V petek sem bila prav tako 2 uri v službi, na predaji poslov, ker gre kolegica na porodniško (prišla pa je, ko sem šla jaz na porodniškouser posted image ) in sem se počutla kot kak debilček. Je že res, da porodniška ni dopust, je pa definitivno intelektualni dopust. Sem imela 1 leto možgane na paši, mislila samo kaj bom kuhala, pa kako bom kaj pospravila, pa kako bom šla kaj z Julčiko ven in s prijateljicami na kavo. Sedaj pa spet the real thinguser posted image . Upam, da bom kmalu not padla, ker ne vem, če premorem koncentracije za 8 ur delat.
Naslednji teden pa bom izkoristila za pucanje in likanje in pečenje torte in še na kak shopping upam, da mi rata it. Ker zdaj že 2 leti nisem šla nič kaj kupit in po moje je moja garderoba totalno outuser posted image .

Dinki, drži se jutri, ti bo ziher zelo hudo user posted image user posted image user posted image user posted image . Mene je potolažilo, ko sem vidla kako se je Erika dobro upeljala. Sedaj je že čisto sproščena pri bvaruški, tudi pocrklja se pri njej, tako, da ji ziher ni hudega. In tudi Juliji bo prej ali slej tako. Upam, da bo prehod čimhitrejši in čimlažji.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 872
15.3.2009 17:01:12   
Zofy
Pa še na naše slavljence prejšnjega tedna ne smem pozabiti.

Z zamudo, ampak iz srca pošiljam tortico (vsakemu enouser posted image ) in želim vse naj naj za 1. rojstni dan:
user posted image Lanu user posted image
user posted image Nini user posted image
user posted image Maksu user posted image
user posted image Mii user posted image
user posted image Lukcu
user posted image
user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 873
15.3.2009 21:27:58   
Ursi2
Živjo, punce! Se malo javljam po malo, ampak ne prehudo naporni nedelji. No, najbolj naporen je bil moj user posted image .

Sem zdejle kar pošteno jezna na njega.
Ok, sej vem, da je bolan, ampak to je pa za mene že pošteno otročje.
No, da razložim. V čet je dobil tisto železo na sebe in meni sploh ni povedal, je povedal šele potem mojmu bratu, pa mislim, da ni pričakoval, da bom jz slišala. Me je že to razjezilo. Ok, najbolj to, da je spet dobil neki na sebe. Potem ga je pa začelo že v pet ful bolet in sem mu rekla,da naj gre k dežurnemu. Pa ni hotel. In sem mu kasneje še enkrat rekla, da bi šla, pa ni hotel, ker je to kao stara poškodba in ni od tega in da nima smisla hodit. Pa sem  mu rekla, da ni važno, zakaj ga boli, važno je, da ga boli in da bo dobil inekcijo in bo vsaj malo lahko spal ponoči. Pa še Lukana bi lahko tastu pustila in ga ne bi bilo treba s sabo vozit.  Pa ni hotel it. Seveda je ponoči slabo spal oz skoraj nič, ker ga je bolelo ko user posted image .
Zjutraj pa mi ob 7 reče, če bi ga hotla peljat k zdravniku, ker sam se res ni bil v stanju. Seveda smo se nabasali in sem ga peljala, ampak sma z Lukijem zunaj počakala. No, ga je pa že takrat grlo in glava bolela in je imel vročino.
Pa pride pol ven in reče, da more na rentgen pa da je dobil inekcijo. Sem bila kr tiho. Pol sem ga pa vprašala, kaj je pa reku za vročino in grlo, pa je rekel, da mu to pa ni povedal. Sem mislila, da bi ga brcnala do marsa. Mislim, a so moški res taki otroci, da bi mogle hodit žene zraven pa namesto njih govorit?user posted image user posted image user posted image
No, na poti v Sg sem itak poslušala, kk paše, ko mu je inekcija primla in da ful manj boli. Pol je seveda zaspal, pa tudi pri zdravniku, ko je čakal je baje skoz spal. No, tudi tam ni zdravniku nič omenil kaj glede vročine in tega.

Danes je pa bilo dopoldan že veliko slabši znjim. No, tudi z mano ni kaj veliko bolje, ampak kaj moreš. Pa sma se z Lukijem bolj vstran držala, da je lahko ležal, počival in spal. Pa je šlo sam na slabši in sem mu rekla, da grema k dežurnemu. Pa spetz ni hotel. In čez nekaj časa spet sem mu rekla: dej poglej se, a ne vidiš, da si komi pokonci, pa da sploh ne moreš požirat pa skor 40 maš vročine. Grema k zdravniku, ker imaš angino in morš dobit antibiotik. Pa še kar ni hotel, sam prestavil se je s kavča v spalnico, da bi mu dala mir. Pa sem si mislila, če si rad bolan pa bodi. No, potem pa sem šla po nekaj v spalnico in me tk čisto tiho prosi, če bi ga mogoče hotla peljat k dežurnemu. Sma se spokala, Lukija sma pustila tastu in tašči. Tam sma bla 2 uri, sem mislila, da bo skupi padel. Seveda sem mu težila, da more povedat čisto vse, kaj ga boli, ....
No, diagnoza je bila, da ima hudo angino in je dobil antibiotik, ki ga more jemat na 8 ur.

Sma prišla domov okrog 18 in je vzel antibiotik in šel ležat. Midva z Lukijem sva se še igrala, pa večerjala, spravila  pižamo, knjigice brala. Potem pa je zaspal in sem šla kuhinjo pospravit in perilo obesit. Pa pride user posted image  in je vzel tablete. Pa je šel nazaj spat, jz pa sem šla zraven, da mu rečem lahko noč in to. Pa mu rečem, da imam budilko za ob 2 naštimano. Pa me gleda, zakaj?! Pa mu rečem, da zato, da bo lahko antibiotik vzel, ker ga more na 8 ur. Pa reče, japa če sem ga zdejle vzel. No, ura je bila pa malo čez 20. Sem sam zavila z očmi, pa mi ful nazaj, japa če me boli. Sem mu pa rekla, da vem, ker mene tud, sam da s to razliko, da on lahk antibiotik, jz pa ne. Sej samo vlegel in j ebil čisto tiho.
Ma, me razkuri. Ko hoče neki dokazat, da sam najboljši ve, pa da njega ženska že ne bo komandirala. Pa ko na koncu je on veliko na slabšem!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si mogla malo duška dat, da ne bom njemu kake prehude rekla. Sej vem, da je bolan in da ga vse boli in mi ni problema ga pocrtljat, pa mu kuhat, strečt,...Sam take neumnosti me pa razkurijo, sploh ko se gre za zdravje!!!!!!user posted image user posted image

Nič, dosti jamranja in teženja. Meni je zlo žal, ker sem se tako razpisala, sam nekomu sem mogla ven dat.

Lona, upam, da je Taja že bolje in da ni več bruhala! Za vsak slučaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dinki za tebe in Tita pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi jutri čimbolje zalavfali uvajanje in da vama ne bibilo prehudo. Še posebej tebi. Kar v trgovine se zakolpji pa bo malo hitreje minil čas!!!!!!!!

Ek76 tudi za Mio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ji vročina čimprej pade!!!!!!!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 874
16.3.2009 8:30:04   
Dinki
Dobro jutro punce,
najprej za vse ena kavica user posted image , da bo dan lepši.

Danes pa praznujeta 2 princeski
Erika in Lana
obema vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image
bodita zdravi, nasmejani, živahni
in čim bolj uživajta v varstvu, bosta lahko danes
skupaj praznovali user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zofy, vse kar si napisala, ti moram povedati, da čutim enako, sem se popolnoma najdla v tvojih besedah. Hvala za objemčke in vzpodbudo user posted image . Ja, danes začnem uvajati tudi jaz. Greva ob 11h tja, potem pa vsak dan več, Že zdej me zvija, ampak upam, res srčno upam, da bo tam užival in da bom jaz to videla in mi bo takoj lažje. In Zofy, tudi moji možgančki so že mal zakrnel, jaz to iskreno opažam pri sebi in če bi bila še eno leto doma, bi bila že čist bebi user posted image . Dobro kupi pa mogoče se srečave na  kakem šopingu user posted image .
Ursi2, hvala tudi tebi za prijazne besede.

Lona76, zelo lepo si napisala glege varstva pri babicah in dedkih. Sej jst sem res vesela, da pri njih uživa, mi je 100-krat bolje tako kot če bi hotel biti strogo le pri meni in bi jokal vsakič ko bi šla stran od njega. Je pa mal ljubosumja, ja user posted image , ampak sej to je normmalno, ne. 

Nič, grem piti kavico, vam javim kako je šlo.
lepo se imejte.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?