|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
11.3.2009 9:20:25   
Lona76
Maks vse najboljše za 1. čisto pravi RD. Bodi zdrav, vesel in še naprej tako priden.

user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 776
11.3.2009 9:22:37   
Lona76
Nina vse najboljše tudi tebi. Bodi zdrava, vesela, nasmejana.

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 777
11.3.2009 10:12:43   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Pa to sem vam pozabila povedat - Erika se je zdaj že dvakrat "zapored" udarila v varstvu. Enkrat v petek (dobila je konkretno buško v glavo v bližnjem srečanju z mizo), enkrat pa še včeraj, ko je segala po eni kocki in se je zvrnila naprej na nos. Saj vem, da so buške del odraščanja, samo vseeno - božec moj mali user posted image

joj, tole sem še hotela pokomentirat....najprej seveda user posted image user posted image user posted image user posted image  za Eriko, da bo čim manj takih buškic! tudi meni zdaj hodijo zmeraj bolj take misli po glavi ker se približuje čas tudi našega varstva. Kar skrbi me kako se Tit ne bo znal vklopiti v družbo treh punčk, ki so že navajene ena na drugo pa še najmlajši bo, pa kaj če bo žejn pa lačen moj mucek pa tista gospa sploh ne bo vedela kaj hoče user posted image  jaz vse razumem Titka kaj želi user posted image . Malo mi je v tolažbo ker vidim, da kar gre vsem mamicam, ki ste že v službi in upam, da bom tudi jaz znala odvrniti misli od mojega pingiča in da bo zares srečen tudi pri naši gospe jolandi. Jutri imava kontrolo pri P in če bo rekla, da je zdrav, začnemo v ponedeljek z uvajanjem. Med časom ko ga bom puščala tam sem se odločila, da ne grem nič domov, ampak bom mal šopingirala, da mi bo čim manj hudo.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 778
11.3.2009 10:27:43   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja, Dinki, moja prijateljica je z veliko mero potrpežljivosti navadila njeno punčko, da pije mleko. Zdaj ga spije 1-1,5 dcl. Je pa začela po požirkih. Vsak dan požirek, dva in vedno več. In to že dela slaba 2 meseca. Pri nas je bilo tako z vodo. Najprej ni hotela pit nič razen mojega mleka, zdaj pa že spije tudi 2dcl vode in več. Šlo pa je počasi, počasi, počasi... JA, je treba bit kar potrpežljiv user posted image

Hvala Zofy. Ma meni je vseeno če Tit ne bo pil mleka, sej pije zelo rad vodo in čaj. čez dan mu zmeraj dajem vodo, preden pa zaspi pa čaj, se mi zdi, da mu paše toplo preden zaspi. danes mi je spil že 2-krat po 2,5 dcl čaja user posted image . je faca, ne? user posted image . z mlekom samim pa ga ne mislim kej preveč siliti, ker ga tudi jaz ne maram samega piti, edino zraven Nutele user posted image . Bi mu pa rada začela dajati kakšne kaše, polento in čokolino z navadnim mlekom zato sem spraševala.

Kopanje v banjici je tudi pri nas zelo živahno. Mi prakticiramo tako, da Tita med tednom tuširamo, v nedeljo se pa kopa v banjici. priznam, vse to počne pri nas očka user posted image  in oba vidno uživata. jaz ga potem vzamem in ga grem oblečt v pižamico user posted image . tit ima noro rad vodo in ful rad sam drži slušalko od tuša in z usti lovi curek vode....sej ga mam posnetega user posted image .

Tina50, ti kar pojamri kle gor ko ti je težko. Sej zato pa obstaja tale forum, prenese vse živo! user posted image  in nič ne imeti slabe vesti, ker sta ga malo pustila. Sej si videla, da mu ni bilo nič kaj dosti hudo če je sam zaspal nazaj. No, upam, da je bila noč OK. Pri nas je bila mal čudna, očitno je res kriva luna....en mora bit user posted image

tamaraV, Zofy in terida....vam kar mal zavidam ker ste se tko lepo našle vse tri mamice skupaj in si boste lahko malo poročale tu gor kako in kaj glede varstva. Res super user posted image

mumu, no danes sta se Tia in Tit mal zamenjala, ker mi smo bili pa že čist zbujeni že malo pred šesto user posted image . regrat.....joj mi delate skomine user posted image user posted image ...pri nas ga pa še ni user posted image

terida, kako je z očali, jih Erika pusti imeti na nosu? pa dej jo kej sliki z očalci in nam pokaži slikico user posted image .

Ok, zdej sem pa mislim, da vse obdelala.
še eno lepo novičko vam povem na koncu. Mi trije gremo pa letos po najini poroki v Pariz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, ja, mal gremo romantiko špilat za 5 dni, pol nas pa še Grčija čaka user posted image user posted image user posted image  sej v službi bodo pa živčnega fasal ko bodo zvedeli, da me že v začetku junija 14 dni ne bo user posted image .

lepo se mejte danes na sončku user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 779
11.3.2009 10:47:18   
tina50
noč je bila pri nam katastrofa, kr neki jokcal je. ne vem, al ga zobje dajejo, pa mal je prehlajenuser posted image . pa še danes gremo k P, pa ne vem al ga bodo cepli al ne. če ne boma mogla pa drugič it. sam k ne grem rada tja.
no, dans se je pa že ene 10x postavil na nogeuser posted image user posted image user posted image . sej vam morm kr slikico pokazat
user posted image
TO JE ZJUTRAJ V POSTELJICI

user posted image
potem pa še v dnevni sobi user posted image

MAKS VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN. BODI VEDNO ZDRAV, NASMEJAN, PA MAL BODI TUDI NAVIHAN.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NINA TUDI TEBI VSE NAJBOLJŠE, ZDRAVA BODI IN VESELA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jagoga super, da je Tomažek že zdravuser posted image user posted image user posted image . danes pa lepo opravita v razvojni.

mumu user posted image user posted image user posted image  za spanje do sedmih.

terida očala so lepa, prodajalec pauser posted image

kopanja pri nam je zaenkrat bilo še čisto vredu, ne vem pa kako bo sedaj, ko je začel vstajat.
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

še eno lepo novičko vam povem na koncu. Mi trije gremo pa letos po najini poroki v Pariz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, ja, mal gremo romantiko špilat za 5 dni, pol nas pa še Grčija čaka user posted image user posted image user posted image  sej v službi bodo pa živčnega fasal ko bodo zvedeli, da me že v začetku junija 14 dni ne bo user posted image .

lepo se mejte danes na sončku user posted image

user posted image user posted image user posted image . to je pa lepo. a bo Tit užival. najprej v Parizu potem, pa še v Grčiji

(odgovor članu TamaraV)
Neposredna povezava do sporočila: 780
11.3.2009 10:55:30   
Lona76
Sem že vse lepo pokomentirala, pa mi je internet crknuuser posted image user posted image . A zdej pa vse še enkrat? Ne vem če bom.

Terida. Ne morš verjet kaj se prodajalci user posted image uuser posted image pajo vdanasšnjih časih. Prvič 4 € ni malo denarja in kot drugoa d se gre za princip in ne samo za denar. Madonca mene tak način razjezi. Glede kopanja v banjici pa sem jaz tašči naročila da je Taji za RD kupila uno podlogo da ji ne drsi. Mogoče pa še ti to probaš? Sicer Taja ne vstaja, ampak je fino tudi ko sedi da ji rita ne drsi po banjiuser posted image

Dinki bravo za stanje. In za Pariz!!!!  Vam kar zavidam. Mi bomo očitno spet na Hrvaškem pristali. Moj se nč ne zjasni kam bi šel. Jst bi šla pa tko kam drugam kot na Hrvaško. Pa drugače ne dela tok, si je pa bučman en projekt uzel (popoldne) in dokler to ne konča smo bl tko. Če pa ma službeno zadeve, pa more nardit. Kaj čmo. No sej bo bolje baje enkratuser posted image .

Mumu verjamem, da se počutiš kot bi zadela na loteriji.Taja je danes malo slabše spala bujenje pa je bilo ob 6:30. Glede zajtrka pa Taja tut noče takoj jest ko vstane. Jaz ji dam zajtrk ob ene 7:30-8:00 enkrat. Danes je prvič jedla hrenavko, kruh in mleko iz kozarčka user posted image . Jutri sem se odločila bo dobila marmeladouser posted image . Je tko jedla. Seveda je verjetno že sita mlečnih kašicuser posted image

Jagoga super da je Tomažek zdrav.

Aja lupinice mi ne uporabljamo že kar nekaj časa. Ker naša žaba v kombinizonu ni mogla bit notr. Ji je bila premajhnauser posted image

Tina nič hudega če si ga pustila malo jokati. Se mi zdi da so že tok stari da je vseeno če malo pojokca. Pa si videla da se je umiril in zaspal. Kakšna je bila pa potem noč?

Marita super da ste se navadli na ritem službe.

NČK lepo te je spet brati in upam, da se bo Anja kmalu navadila na varstvo

San tudi tebe je bilo lepo malo prabrati. In brava da Urban tako pridno je vse kar dobi

Katj super da oba uživata v vrtcu.

Regrat jst bi ga tut, pa sem prelena za nabirat, še bolj pa za pucatuser posted image . Mogoče se me pa mami usmili? Pa sploh ne vem če na našem koncu že jeuser posted image

Tko zdej pa grem, je gospodična že vse časopise raztrgala. Pa glih posesali svauser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 781
11.3.2009 11:09:47   
Pingvinčica
Ojla drage moje.

Nisem vas pozabila, ampak časa za internet je vse manj. Mam kr mal slabo vest, da se vam ne oglašam bolj pogosto.

Hvala za lepe želje.
Eno praznovanje smo meli že v soboto, mal ga bomo danes feštal pa še to soboto, bo potrjenka. user posted image user posted image user posted image

Tudi me z Nino želiva vsem marčevcem in marčevkam vse najboljše za rojstni dan in predvsem zdravja.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 782
11.3.2009 11:48:08   
Pingvinčica
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 783
11.3.2009 13:18:28   
Vilma
Ejej sem napisala ful dolg post in me je ven zabrisalo! user posted image  Ma če ne bi bil današnji dan poseben, ne bo ponavljala, tako pa moram.user posted image
Prvo čestitke Nini za prvo upihnjeno svečko in njeni mamici Pingvinčici tudi! user posted image  Lepo ste praznovali, praznujte pa še naprej, prav je da se fešta! user posted image  Vidim, da imaš tudi ti malo razliko med otrokoma, manj kot dve leti ane? user posted image  Luštna sta oba tvoja škratka Pngvinčica. user posted image

In danes praznuje tudi meni posebno drag fantek Maks in njegova meni še bolj draga mamica Špeli! user posted image  Čestitke obema, tebi Špeli pa polagam na srce, da se ne preveč jokcat pred Maksom, bo mislil, da je z mami kaj narobe. user posted image  Želim pa ti čim več prostega časa in zdravja, ostalo imaš! Maksu pa veliiiiko dogodivščin, vragolij ter nasmejanih let! user posted image

Drugače pa praznujeta danes še dve moji dobri prijateljici, ena okroglo 40.       user posted image                                                                                                                                    
In ko smo glih pri letih... Jagoga hvala ker si me odrešila statusa najstarejše marčevke. user posted image  Ti pa si res prijateljca na mestu. user posted image            

Julija je končno boljše. Včeraj sva bili celo pol urce zunaj. Danes tudi, tukaj je ful sončno in 12 stopinj.  user posted image  Pomlad prihaja punce moje, zato uživajte. user posted image      

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 784
11.3.2009 14:54:10   
san
draga nina in maks, danes je vajin dan, zato VSE NAJBOLJŠEEEEE!!!! veliko slastno torto vama želim - no, nina, ti si jo že dobilauser posted image , pa bodita zdrava in nasmejana, pa tudi malček nagajiva in razveseljujta svoje najbližje še naprej!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pingvinčica, luštne fotkeuser posted image user posted image in čestitke tudi tebiuser posted image

špelca, tudi tebi čestitam in še naprej uživaj 100/h s svojim maksi maksičemuser posted image

vilma, me veseli, da je julija boljeuser posted image

terida, buške spadajo na žalost zraven. moja izabela je bila enkrat kot klovn, je v rob klopi priletiela, no jo je porinil en sovrtičkar in je imela okoli očesa ves mesec črno-vijolično-modro-zeleno-rumeno obarvan krog. ma, je mela srečo, da ni zadela direkt v oko. spet drugič je tko priletela, da sta se ji spodnji enki razmajaliuser posted image no, na srečo je bilo vse ok in ni bilo kakšnih hujših posledic. izidor je pa za enkrat brez hujših poškodb, sam z buškami in praskami, domov iz vrtca prišel.
dinki, sej bo varuška tud hitro pogruntala, kdaj je titek lačen, žejen, utrujen... nič skrbetuser posted image user posted image

zala, naš urban tudi rad takole ponagaja kot zalauser posted image

banjica, ja pri nas imamo tud banjco in čeber. no vedno je vse mokro - kopalnica in vsi mi zraven, ga kar vsi kopamo, k je tko smešenuser posted image . urban se tud tko prevrača in skače, jaz ga pa skoz ven vlečem, k je tko rad pod vodo. je prav smešenuser posted image . in tud obožuje tisto tuš zadevo in vodo lovi in pije, pa nas špricauser posted image . no jaz sm pol mal manj navdušena, ko morm vse to pobrisatuser posted image

no, jaz sm bila pa danes pri G zarad mirene, pa še neko vnetje sm fasala in se vleče že 2 tedna, pa sm dobila antibiotik poleg kreme in vaginaletuser posted image . je rekla, da je to čudno, da toliko časa že krvavim, zdej že pol leta skor in to vsak dan. pa mi je hg pogledala in je ok. no pol mi je pa ab dala in čez en teden mam kontrolo. pri ab pa piše, da ni fajn zraven dojituser posted image
tko da ne vem, če ga bom vzela...

alarm

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 785
11.3.2009 16:41:05   
mumu
Samo na hitro, ker pol morava spalnico začet prazent, ker v petek dobimo novo user posted image user posted image .

Okrog enih me je klical direktor, in me prosil, da naj pridem prej v službo user posted image  in je prosil če lahko pridem že 4.5. pa sem rekla da ne ker ravno pridemo iz Srbije tko da grem v službo že 11.5. na zadnji uradni dan moje podaljšane porodniške user posted image user posted image . Kaj bo pa z lanskim dopustom 23 dni pa še ciganka ne ve.
No pa da še iz svetle strani pogledam, hvala bogu, da sploh imam službo in da me rabijo.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 786
11.3.2009 20:12:31   
tina50
Lanči je prehlajen, kar naprej mu teče iz noskauser posted image , tako, da je anakonda na delu.
mumu v kakšnem razmerju delaš ti fiziološko(sej mogoč si mi odgovorila, sam sem spregledala.) sem mu danes čistila, tako kot si ti napisala, sam ne v takšnih količinah, pa res gre več-bolje ven.user posted image
upam, da ne bo noč preveč grozna. 

no, mi smo bili v P in smo veliki 78 cm in 11 kg težki. drugače je vse vredu. pogledala mu je lulčeka, pa je rekla da je odlično. HB. kaj drugega mu pa ni delala. zaradi stojenja na nogah, je rekla, da bo fiz.trap. povedala. sam mi smo že kr velik pri 9m delali, mogoče zato.user posted image  cepljen je bil. malo je zajokal, sam je rekla da peče. sam se je hitro pomiriluser posted image

san user posted image user posted image user posted image user posted image , da vnetje hitro mine. a si povedala G, da še dojiš. sej mogoč ni tako hudo. saj veš da morjo vse napisat v navodila.

dinki sem ti žeprej hotla napisat, pa sem pozabla.user posted image . pomoje se bo Tit imel prav fino med dekleti, pa nič zato, če so vse starejše. v bistvu je to še sam
en +user posted image user posted image user posted image

Pingvinčica lepe punce imaš doma. user posted image user posted image user posted image

Lona76 user posted image user posted image user posted image  Taji za hrenovko!
regrat sem pa še danes videla pri P, da so si ga naredile za malico.men ga je tud tako zoprno potem umivat, se mi zdi da ni nikoli umit. sam bom pa kmal šla v akcijo za njim.user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 787
11.3.2009 20:13:12   
Pingvinčica
Pozdravček drage moje.

Hvala še enkrat za lepe želje in pohvale mojih dveh princesk. Ja so čist po mamici. user posted image user posted image user posted image

Vilma - ne malo manj kot tri leta imam razlike. Se mi zdi da je to kr taka super razlika ne preveč in ne premalo.

Drugače me pa danes obdajajo taki čudni občutki. Enkrat mi gre na smeh, drugič pa bi se kr zjokala kak čas hitro teče. Evo glih takle čas sem bla v porodni in se je začenjalo zares...

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 788
11.3.2009 20:14:47   
tina50

user posted image
user posted image

user posted image

Ursi2 (10. 10. 1981)
user posted image Luka - 19. 2. 2008 
(ob rojstvu: 2380g, 45.5cm - 1 leto: 10245g, 77cm)

Azzurra
user posted image Daša - 21. 2. 2008
(ob rojstvu: 3430g, 53cm - 4,5 mesecev: 7800g, 72cm)

miska_32
user posted image Nejc - 24. 2. 2008 
(ob rojstvu: 2380g, 47cm - 6 mesecev: 9340g, 70.6cm)
user posted image Neva - 24. 2. 2008
(ob rojstvu: 2170g, 46cm - 6 mesecev: 7420g, 67cm)

Arabela
user posted image Sergej - 25. 2. 2008
(ob rojstvu: 3780g, 51cm - 3 mesece: 7460g, 62.5cm)

Aleži
user posted image Sara - 27. 2. 2008
(ob rojstvu: 3490g, 50cm - 41 tednov: 9350g)

Ursi84
user posted image Nejc - 28. 2. 2008
(ob rojstvu: 3450g, 52cm - 1 leto: 11000g, 75cm)

user posted image

katj
user posted image Rok - 2. 3. 3008
(ob rojstvu: 3620g, 53cm - 7 mesecev: 8700g, 72cm)

Joži79
user posted image Juš - 2. 3. 2008
(ob rojstvu: 3000g, 50cm - 9 mesecev: 9050g, 72.5cm)

Marita
user posted image Maks - 2. 3. 2008
(1 leto: 10000g, 78cm) 

lucalu (21. 11. 1975)
user posted image Tai - 3. 3. 32008
(ob rojstvu: 2550g, 48cm - 1 leto: 9400g, 76.5cm)

Nasy
user posted image Maša - 4. 3. 2008
(ob rojstvu: 4420g, 54cm - 3 mesece: 6900g, 60cm)

Lona76 (10. 7. 1976)
user posted image Taja - 4. 3. 2008
(ob rojstvu: 3900g, 53cm - 9.5 mesecev: 9580g, 73.5cm)

jagoga (3. 9. 1977)
user posted image Tomaž - 6. 3. 2008
(ob rojstvu: 2990g, 50cm - 1 leto: 8500g, 72cm)

Čakajoča
user posted image Nik - 7. 3. 2008
(ob rojstvu: 3610g, 51cm - 9 mesecev: 10060g, 74cm)

mumu (2. 3. 1979)
user posted image Tia - 8. 3. 2008
(ob rojstvu: 3330g, 50cm - 11 mesecev: 9000g, 69cm)

TIMOTY
user posted image Timotej - 8. 3. 2008
(ob rojstvu: 3800g, 53cm - 6 mesecev: 9430g, 72cm)

Tina50 (30. 11. 1983)
user posted image Lan - 9. 3. 2008
(ob rojstvu: 3880g, 53cm - 1 leto: 11kg, 78cm)

Pingvinčica
user posted image Nina - 11. 3. 2008
(ob rojstvu: 3500g, 52cm - 3 mesece: 6010g, 64cm)

Špela100 (28. 2. 1973)
user posted image Maks - 11. 3. 2008
(ob rojstvu: 3390g, 51cm - 4.5 mesecev: 6800g, 66cm)

Ek76 (30. 5. 1976)
user posted image Mia - 12. 3. 2008
(ob rojstvu: 2880g, 48cm - 4.5 mesecev: 5680g, 62cm)

*BellaLuna*
user posted image Luka - 14. 3. 2008
(ob rojstvu: 3580g, 53cm - 3 mesece: 6520g, 63cm

terida (25. 11. 1977)
user posted image Erika - 16. 3. 2008
(ob rojstvu: 3500g, 51cm - 9 mesecev: 8200g, 72cm)

TamaraV (2. 8. 1979)
user posted image Lana - 16. 3. 2008
(ob rojstvu: 3535g, 53cm - 9 mesecev: 8200g)

paola
user posted image Vesna - 17. 3. 2008
(ob rojstvu: 3500g, 51cm - 2 meseca: 5500g, 63cm)

Zofy
user posted image Julija - 18. 3. 2008
(ob rojstvu: 3300g, 52cm - 9 mesecev: 8430g, 73cm)

medica
user posted image Anis - 20. 3. 2008
(ob rojstvu: 3740g, 53cm - 6 mesecev: 8130g, 66.5cm)

Katiandi
user posted image Jaka - 20. 3. 2008
(ob rojstvu: 3180g, 49cm - 9.5 mesecev: 10150g, 77cm)

Klaudy
user posted image Kaja - 20. 3. 2008
(ob rojstvu: 2840g, 48cm - 4.5 mesecev: 7300g, 63cm)

san (1. 4. 1978)
user posted image Urban - 21. 3. 2008
(ob rojstvu: 3790g, 54cm - 9 in 3/4 mesecev: 10100g 76cm)

Ribica85
user posted image Kristjan - 22. 3. 2008
(ob rojstvu: 3950g, 55cm - 3 mesece: 7330g, 65cm)

Vilma (21. 6. 1972)
user posted image Julija - 22. 3. 2008
(ob rojstvu: 3010g, 50cm - 9 mesecev: 8540g, 72cm)

Zala.
user posted image Zala - 23. 3. 2008
(ob rojstvu: 3620g, 52cm - 6 mesecev: 6900g, 68cm)

Violica_23
user posted image Nataša - 24. 3. 2008
(ob rojstvu: 3550g, 53cm - 6 mesecev: 8610g, 70cm)

perp
user posted image Neja - 25. 3. 2008
(ob rojstvu: 3820g, 54cm - 6 mesecev: 9510g, 68.5cm)

mergetka
user posted image Matic - 28. 3. 2008
(ob rojstvu: 3610g, 51cm - 2 meseca: 5500g, 57cm)

Pomlad08
user posted image Job - 30. 3. 2008
(ob rojstvu: 4090g, 55cm - 5 mesecev: 9090g, 69cm)

gaya24
user posted image Maj - 31. 3. 2008
(ob rojstvu: 4680g, 53cm - 9 mesecev: 11620g, 77.5cm)

Naša črtica koraka
user posted image Anja - 31. 3. 2008
(ob rojstvu: 3290g, 51cm - 9 mesecev: 6900g, 70cm)

user posted image

Katy13
user posted image Taja - 4. 4. 2008
(ob rojstvu: 3680g, 51.5cm - 10 mesecev: 8200g, 72cm)

Dinki (19. 12. 1981)
user posted image Tit - 7. 4. 2008
(ob rojstvu: 4235g, 58cm - 10 mesecev: 13100g)

Imamo 22 nagajivčkov user posted image  in 19 nagajivčic user posted image

V mesecu user posted image  praznujejo mamice:
- mumu (2. 3.)user posted image

< Sporočilo je popravil tina50 -- 11.3.2009 20:17:47 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 789
11.3.2009 20:31:04   
Lona76
Dober večer.

Otroci zrihtani, mož začuda doma, ampak pred TV in gleda fuzbaluser posted image .

Tina user posted image user posted image user posted image za posvetovalnico. Ja a ga je kr cepla kljub temu da je prehlajen? Midve s Tajo mava jutri  posvetovalnico, pa razmišljam da bi ji rekla da naj je ne cepi če bi jo slučajno hotlauser posted image . Ker enkrat je bla prehlajena že par dni in jo je cepla in sva pristali v pediatričniuser posted image . Po moje ji je cepivo še pospešilo prehlad.
Drugače pa jaz delam fiziološko 1/2l vode in čajna žlička soli. user posted image user posted image  da se Lan čimprej pozdravi.

Pingvinčica lušni princeski maš. Lepo da si se nam malo javila.

Mumu lepo da te v službi rabijo ampak verjamem, da te je zdej to mal iztirl. Kako že v službo? No sicer imata s Tio še 2 meseca ampak vseeno. Jaz se morm pa še dogovort v službi kdaj pridem.

San user posted image user posted image  da se vnetje čimprej pozdravi. A tok časa ti že paca ta mirena. Jaz jo grem po moje drug teden  vstavit, ko dobim user posted image . Upam, da ne bom mela takih problemov.

Tko zdej grem pa pod tuš pa v posteljo brat knjigo. Od mojga tko al tko ni nič k je fuzbal na TVuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 790
11.3.2009 20:47:20   
mumu
Dober večer!

Tina za fiziološko delam takole na pol litra vode dam eno čajno žličko soli, pa ne preveč polno. Upam, da bo Lan kmalu bolje.

Zaradi službe me je pa kar glava začela bolet user posted image , varstva sploh še nimam, za vse varuške ki sem zvedela sem poklicala in vse imajo polno user posted image user posted image user posted image  sploh ne vem kam jo bom dala user posted image .

Lona jst mam pa srečo da moj user posted image  ne gleda fuzbala, celo tako mnenje ima kot js (enajst se jih za eno žogo podi user posted image , mar bi vsakmu svojo kupil user posted image user posted image user posted image ).

Pingvinčica, luštkane punčke imaš user posted image user posted image , pa vse najboljše Nini za 1. rojstni dan.

Dinki, vi si bost pa lestos orng prvoščil, mmmmmmmmmm Pariz, jst bi tut. Mam oblublenga pa nekako ne znese.

No pr nam se nič več ne kopamo, ampak samo tuširamo, pa lih tko uživa 100 na uro, še vedno je vse mokro user posted image .

To bo za danes vse, ker res ne morem več misel kaj sem prebrala, skos sam o službi razmišlam, pa ne mi zamert k tolk jamram, nekomu se moram skašlat.

Mirno noč vam želim, naša je zelo vprašljiva, je že zaspala zelo težko user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 791
11.3.2009 21:14:45   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Tina user posted image user posted image user posted image za posvetovalnico. Ja a ga je kr cepla kljub temu da je prehlajen? Midve s Tajo mava jutri  posvetovalnico, pa razmišljam da bi ji rekla da naj je ne cepi če bi jo slučajno hotlauser posted image . Ker enkrat je bla prehlajena že par dni in jo je cepla in sva pristali v pediatričniuser posted image . Po moje ji je cepivo še pospešilo prehlad.

ja ga je pregledala, pa je rekla, da ma pljučka ok. in  da to cepljenje ni več tako, kot so ostala. da niso na to tako občutjivi, ne vemuser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 792
11.3.2009 22:50:32   
Ursi2
MAKS, VSE NAJ NAJ ZA TVOJ PRVI ČISTO TA PRAVI ROJSTNI DAN! BODI VEDNO ZDRAV, NASMEJAN, RADOVEDEN, TAKO UČEČ IN POSLUŠEN IN SPRAVLJAJ SVOJO MAMICO IN ATIJA V DOBRO VOLJO!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 793
11.3.2009 22:51:59   
Ursi2
NINA, TUDI TEBI VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN! BODI ZDRAVA, VESELA, NAVIHANA PUNCA!!!
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 794
11.3.2009 23:21:46   
Ursi2
user posted image user posted image user posted image Živjo!

Naš dan je danes minil hitro, da sploh ne vem kdaj. Nam je pa uspelo še popoldan it malo ven in po dolgem času smo se na eno kavico vsedli. MMMMMM, je pasalo. To mislim, da sem jz tudi sedela in kavo pila. Ker ponavadi gremo v Mercatorju v SG, kjer je nasproti kafiča Direndaj in imajo zunaj traktorje. Iin seveda naš takoj tja zavije, sploh noče se s čim drugim igrat. In potem je sposoben pol ure stat tam in vrtet kolesa. No, in potem jz kavo spijem na hitro že potem ko se oblačimo, da gremo domov.user posted image user posted image user posted image  Danes pa je Luka lepo sedel v vozičku in gledal in ati ga je malo fotral in je bilo super.

Jutri imamo pa gužvo v službi, tako da bo Luka najbrž kr cel dan, do večera v varstvu. Mi je že danes težko, čeprav vem, da ni nič tako hudega. Bolje to, kot kako službeno. Dobre ste punce. Jz si sploh ne znam predstavljat. so mi za danes malo namignili, da bi šla zraven brata v Nemčijo za en dan. Pa sem odklonila. Je pa res, da se pri nas nekje okrog 4-5 začne zbujanje,če ga že prej slučajno ni, in niti pod razno ne velja kdo drug kot jaz. Tako da mi je malo kruto, da bi šla.
NOč kr neki, čeprav moj trdi, da je bila super in da ni Luka čisto nič jokal. Zdej pa ne vem, a se je meni sanjalo, alpa moj res spi kot top!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa zanima, a imate tudi ve kdaj kake sanje. Meni se velikokrat zgodi, da se zbudim, ko Luka joka, jz pa sem prepričana, da imam enga dojenčka zraven sebe v postelji in potem ne vem, kaj naj, ker me je groza pustit dojenčka samega v postelji, da se ne bi moj nanjga vlegel in zaspal, po drugi strani pa vem, da morem k Lukanu. al pa včasih mislim, da mam LUkana pri sebi in me je strah, da bi kam šel in zapiram vrata na stopnice, da nebi dol zgrmel, jz pa pol čist zmedena stojim, ker ne vem, kerga morem it zdej dojit.

Mislim, adijo pamet, al!!!!!!
In to se mi zgodi vsaj vsako drugo noč.user posted image user posted image user posted image

Jutri ima pa nečak god. Ima tri leta in je nor na dinozavre. Smo mu kupili eno knjigo o dinozavrih in sprintala sem en kup pobarvank dinozavrov in mu bom pobarvanko nardila.

Zdej vas grem pa mal prebrat!

Špela, upam, da ste danes lepo praznovali in upam, da zdržiš do 31.3! Potem pa hiter na zaslužene počitnice!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš imela dovolj energije za vse!!!!!!!!!!
In priden tvoj Maks, da ti pusti tako lepo spati še malo dlje in da te lepo počaka! user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, pa super, da je sam zlezel s postelje!!!!!!!
Ja, res smo bli bolj na unem koncu, sam nisem bila sama, pa mislim, da ne bi bila vesela mojga brata, ki je s 40 vročine okrog skakal. Če oz. ko pa bom kaj na vašmu koncu pa ti prej javim. Sej v Logatec grem večkrat, pol pa tudi ni več daleč.

Terida, čestitke za šoping!!!!!user posted image user posted image user posted image Ja, vem kk je to! Jz bi tudi Lukiju vse kupila, pa čeprav ima vsega preveč. Ampak kaj, ko imajo toliko dobrih, zanimivih, lušnih stvari!!!!!!!!! Zdej sem se prav zavestno odločila, da v otroške trgovine ne hodim več, razen če res nekaj določenega iščem oz rabim, pa tudi v Intersparu ne grem več na otroški oddelek. Edino mimo knjig grem, kar je p aitak že ful velika skušnjava za mene!!!!!!!!!!user posted image user posted image
Pa želim vam, da bi bilo čim manj bušk.user posted image user posted image user posted image user posted image Se bomo res mogle navadit, da zdej se bo pa začelo tudi to. KOlikor se že ni!!!!!!!

Dinki, čestitke Titu za spuščanje ob opori!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Vedno bolj napredujejo naši zakladki. Čeprav naš nič ne kaže kakega interesa, da bi začel kaj sam hodit. Dokler se lahko česa drži, ni panike, pol pa na vse štiri in šiba naprej!!!!!!user posted image user posted image

Zofy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ti otožnost čimprej mine!!!!!!!!!!

Punce, sem tk crknjena, da kr spim zraven! Vas jutri zvečer kaj preberem! Lepo se ime!te!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 795
11.3.2009 23:23:52   
jagoga
Najprej  bom poročala, kako je bilo v razvojni ambulanti. Tomaž ima še vedno zelo nizek mišični tonus v ramenskem in medeničnem obroču, ki pa je naj izrazitejš pri plazenju (zelo široko plazenje). To pomeni da je gumijast, ga bo potrebno malo nabildat ali pa k gimnastiki vpisatuser posted image .  Kontrolo imava, ko bo že dober mesec hodil. Ne morem se načudit, da tej zdravniki tako različno govorijo. Sem jo vprašala kakšne čevlje, pa je rekla, da so cicibanovi čist OK. Pri takšnih otrocih kot je Tomaž (nizek mišični tonus), je pomembno da imajo trd opetnik, da njim nogice ne zdrsnejo iz podplata. Pa še to mi je rekla, kar se tiče tudi Dinki, ki se boji, da ne bo varuška vedela kaj Tit želi. Ne izpolnjujte otrokom vsak želje, ki jo nakazujejo s prstom ali pa s tistim glasom, ki nakazuje, da nekaj želijo. Če bomo takoj izpolnili vsako zadevo, ki si jo bodo zaželi, še nekaj časa ne bodo govorili. Otrok se mora potruditi in s tem bo začel zlagati prve besede.

Kopanje, pri nas tudi pleza po banji, sploh če želi kaj doseč (tuš, milo, šampon,...)
Dinki, ja uživajte najprej v poroki, potem v Parizu in na koncu še v Grčiji, blagor vam
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Lona jst mam pa srečo da moj  ne gleda fuzbala, celo tako mnenje ima kot js (enajst se jih za eno žogo podi , mar bi vsakmu svojo kupil ).

Hvala bogu, da pri nas ni fuzbala na sporedu, če ne, si bi jaz že šus v gavo spustila, MUMU, jaz bi kakšen bolj sočen stavk na račun fuzbala rekla
Mumu, ja kaj naj ti rečem, vsem se bo izšlo to lušno obdobje, škoda za dopust, ap sreča da imaš službo (tako kot si sama napisala), pa upam, da dobiš varuško, jaz jo še vedno iščem.
San, upam da se vnetje čim prej pozdravi, v priloženih listkih, pa pri vseh zdravilih piše da nosečnice ne smejo, pa ne med dojenjem,.. Upam, da ginekologonja ve, da še dojiš in da je to upoštevala.
Terida, ja super za očala, trgovci so pa zgodba zase.
Vilma, ja super da ste bolje in da ste šle danes na sprehod in se mi ni treba zahvaljevat, se bom še naslednjič postarala za 900 let, za prijateljice se bom pa le žrtvovalauser posted image . Pa zdaj tebe  VILMA in ŠPELA100 še enkrat javno vabim, da pridete k meni na obisk(samo ne naslednji teden, ker sem na dopustu), pri nas je še za nekja stopinj topleje kot pri vasuser posted image

Zdaj se pa vsem ostalim opravičujem, da jih nisem pokomentirala in čestital za vse dosežke, ampak jaz grem spat, sem čist crknjna.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 796
12.3.2009 2:38:15   
Špela100
Drage moje!

Najlepša hvala vsaki posamezno za vse tako lepe čestitke.

Vilma tako si lepo napisala, da si me danes spravila že 20- tič v jok. Itak....user posted image
Jagoga hvala user posted image  Pridemo, pridemo na obisk....
Dinki hvala user posted image
Mumu hvala user posted image
San hvala user posted image  
Lona76 hvala user posted image
Ursi2 hvala user posted image  Ursi kar oglasi se, ko boš naslednjič mimo hodila....
Tina50 hvala user posted image
Terida hvala user posted image
Lucalu hvala user posted image
in vse ostale user posted image

sam upam, da nisem katere spustila.

Ja bilo je vsega...joka, smeha, balončkov, lupčkov, pizze, borovničeve torte (sama naredila)...veliko spominov je oživelo, veliko čustev je prišlo na dan...skoraj preveč za en dan user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 797
12.3.2009 7:22:30   
mumu
MIA, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!!!!

user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 798
12.3.2009 7:48:02   
lucalu
Mia iskrene čestitke za tvoj prvi čisto pravi rojstni dan!!! Želim ti predvsem veliko zdravja, veselja, sreče, novih podvigov... in malce navihanosti!!! user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 799
12.3.2009 8:11:50   
Dinki
Dobro jutro!

Najprej čestitka:
Mia
vse najboljše ti s Titkom želiva za tvoj 1. rojstni dan user posted image
bodi zdrava, nasmejana in živahna user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lan, bravo za postavljanje na nogice user posted image  kar naprej še takole lepo spravljaj mamico v dobro voljo user posted image  in seveda čestitke za pikico user posted image  in za super merice, si pa res že orng dečko user posted image . Pauser posted image user posted image user posted image , da ne boš zbolel.

pingvinčica, super, da si se malce oglasila in tvoji dve princeski sta pravi lepotički user posted image . Jaz bi tudi imela tako razliko pri otrocih kot ti, upam, da se nam izide.

Julija, super, da si bolje in da si peljala mamico malo ven user posted image user posted image . ostani zdrava user posted image

Mumu, sej bo, smo že marsikaj hujšega dale skozi, tko da bomo tud tele odhode v službo, boš videla user posted image user posted image . Glede dopusta. Midva hodiva vsako leto v Grčijo, razen lani nisva šla ker nisva upala, je bil Titek še premajhen. Cenovno pride kdaj še ceneje kot hrvaška. Pariz pa je neke vrste medenih 5 dni....madonca sej to si pa vsak par privošči po poroki, ne?

San, Tina50 hvala za prijazne besede glede varstva za tita user posted image

Ursi2, sem se nasmejala tvojemu opisu sanj user posted image . Ja tudi jaz velikokrat sanjam, kdaj tko u živo, da še nekaj časa razmišljam o njih. Hvala za čestitke za Tita. drugače je pa tudi on še daaaleč od tega, da bo shodil. On samo rad stoji ob opori, piči ga pa po vseh 4-ih.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Dostava 2.
nada56

Kateri dan vam najbolj ustreza za dostavo?

med delovnim tednom (54%)

tudi sobota (25%)

vse dni v letu (21%)

Število vseh glasov: 161

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!