|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
10.3.2009 20:01:20   
Lona76
Dober večer!

Otroci so zrihtani. No Taja itak že spi, Tilen pa še malo risanko v postelji pogleda, pa tut on zaspi. Mož spet dela. Ma vam povem da sem že prav živčna. Cel vikend ga ni, včeri je delal cel dan, danes tudi. Otrok sploh ne vidi budnih razen zjutraj, mene pa vidi uso scuzanouser posted image . Ma sej bo bolš. Zame se sploh ne sekriam ampak, to da otrok ne vidi mi gre pa že prav na jetra.

Kaj je novega pri nas? Spodnja enka je končno prišla na plan, ampak temperatura je ostala istauser posted image . Tko da zdej pa žaba že kar orn ugrizne. Una špica od spdnje enke se čuti, zgornji enki pa sta že prav veliki. Je pa danes padla, se je za mizo držala in je še full štorasta za dol se spustit in  sem jo vidla in šla k njej k je blo že štrbunk in jokuser posted image . No važno da ni hujšega.

Terida user posted image  Eriki. Da bo čimmanj bušk. Pa ne samo pri Eriki ampak kar pri vseh marčevčkih. Ma tko hitr padejo da sploh en dojameš. Pa si lahko zravenuser posted image

Ursi mogoče ga pa polna luna matra da ne spi kot bi mogel. Je jutri. Sej veš pri meni čeniso zobje krivi je pa luna al pa mlajuser posted image

Danes sva tut s Tajo ven mal skočile. Ma je pihal za popuser posted image . Čez polje pa manj, tko da sva se po polju sprehajali  pa ji ni blo preveč všeč. Se je kr mal kregala ker jo je preveč rukal.user posted image

Joži upam, da boš jutri čimbolje preživela čas v službi. Ja pa da tašča ne bo preveč pametna. Sploh ko imaš mal alergije na njouser posted image . Sej bo. Predno greš ji vse povej pa bo. Mislim da zdravja svojega vnuka ne bo ogrožala. Čeprav moja ga jeuser posted image

Job user posted image  za besede

Zofy jaz TAje zato ne dam v varstvo čez vikend ker ni potrebe. Imam mami zraven (sosednji blok) in če greva z mojim ven, ona pri nas popazi na otroka. Tilna pa dam. Če pa nebi imela nobene od babic blizu pa bi razmišljala o tem da jo dam čez vikend oz.  vsaj čez noč. Ampak to ne čez noč tko kot una prijateljica mislim da od Špele. Ampak bi jo zvečer peljala in dopoldne oz. po kosilu odpeljala. TAko sem Tilna pustila starega 11 mesecev. Spal je celo noč in z možem sva šla ven. (takrat z mami nisva živeli tako blizu). Bo pa verjetno Taja čez poletje z mamico na Dolenjskem. Ne skos ampak kakšen dan, da bo na svežem zraku. Pa pošiljam ti user posted image user posted image . Da čimprej mine slaba volja zaradi odhoda v službo. Verjetno ti je še huje ker greš takoj na službeno pot. Saj bo  boš videla. Sicer ti bo hudo, ampak sčasoma se navadimo na to, da smo ločene od svojih zakladkov. Ja meni bo hudo ko bom Tajo pustila. Če sem iskrena, mi je bilo včeraj hudo jo pustiti mamici že ko sem šla po Tilna v vrtec in ga peljala na telovadbo. Vedno huje mi je, namesto da bi mi bilo vedno lažjeuser posted image . Sploh ko vidi da se odpravljam začne plezati po meniuser posted image . Sicer potem ne joka ampak se vidi da ji ni vseeno da grem.

Aja Ursi pri nas sem kupila očala Tilnu in ne še Taji. Ji pa bom pa bomo videli.

Pa da še Tilna pohvalim da nam samo o Taji govorilauser posted image . STa bila danes z možem pri logopedu. (Pri 5 letih dobiš napotnico za logopeda) in je dr. rekla da je nadpovprečenuser posted image . Me je skor raznesl od ponosa k me je mož poklicu in mi to poveduuser posted image .

Zdej pa grem knjigo brat pa moža čakat.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.3.2009 20:02:59   
Lona76
Pa še user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tomažka in Julijo. Upam, da sta že zdrava.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.3.2009 20:07:14   
san
joj joj joj ste napisale... jst pa spet nič časa

na hitro, naš urban ima baterije na polno in nič ne miruje. pride in spleza povsod, na postelje, pa dol, pa po stolih, lestvi, tko da doma res ni miru in časa za računalnik. zdele pa spi in jst mam par minutk preden tavelka dva porihtam.

slikce od vseh so prekrasne (mumu, lucalu, joži, tina...)user posted image

km, urbanu ga dajem redno od smučanja naprej. od takrat namreč je vse, tud salame - šunko je dobil tam, pa mortadelo je jedel in šmorn. edino med in oreščke še ne seveda. avstrijci majo ful dobro sveže mleko, no pri nas pa kupujem od planike ali pa bohinjskega. je pa tud že z alpskim jedel čokolino.

dragi lan, vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan. želim ti polno vrečo zdravja, smeha in sreče. pa mamici tudi čestitkeuser posted image in bravo za postavljanje na nogiceuser posted image user posted image user posted image in pa super da je praznovanje uspelouser posted image

pa bravo eriki za hojo in juliji za prve korakeuser posted image user posted image

o spanju drugje jaz tudi še ne razmišljam

dojenje, pri nas je še na polno, no po želji

vilma, user posted image zate

nčk, azzura, aleži, ursi, katj in ostale delavne, upam, da vam hitro mineva čas v službi in da so vaši škorčki ok v varstvu

ste pa res same starineuser posted image , marička, same mlade mamice, pa se mate za starke

špela res kapo dol, pa da zdržiš d konca marca tak tempo. pol se pa le spočij....

ek, upam da bo mia ok

meridaub, pridna punca, pa srečno na izpitih

pa julija, hitro se pozdraviuser posted image

pa taja, ti tudiuser posted image

pa tomažku tudiuser posted image

jagoga, tomaž je pa res drobižek. mi uporabljamo avtosedež od 9 kg že dober mesec, pa mal več, ker je glava že bila previsoko v lupinci in ni blo več ok.

joži, lepa torta, bravouser posted image

lucalu, tvoj fantiček je pa čisti očka. vsaj očke. pa lepe slikceuser posted image .

zala, helouuser posted image

aja, pa erika, upam, da buškica ni bla prehuda

pa, bravo job za besedeuser posted image

pa za zofyuser posted image

pa tilen, bravisimouser posted image in taji user posted image za zobek. a je zdej sam še anja brezzoba? nčk, na raportuser posted image

evo, tokle na brzino, me že preganjajouser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 10.3.2009 20:10:36 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.3.2009 20:31:31   
tina50
pozdravljene.

ne vem, kar nisem včeraj, pa danes našla časa, da bi kaj prebrala in napisala. danes se Lan ni nič postavil na nogice.user posted image  a ko so vaši otročki enkrat vstali so potem vsak dan vstajali? pa vseeno hvala za vse pohvale in čestitke.user posted image
smo pa danes prvič pejlali Lana vzunaj na njegovem triciklu.user posted image

san vam pa user posted image user posted image user posted image  za otvorjeno sezono kolesarjenja.

regrat pr nam sem ga že tudi opazila. ga bom mogla it nabrat, sem mi ga je lani tako ljubilo, letos si ga bom pa privoščila.

joj, Lan se mi je že 5x zbudil...men se bo lepga dne user posted image , sam res! jaz ne vem če bo kdaj tega konec???????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdele se pa dere ko sraka........grem

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.3.2009 21:41:28   
katj
ja punce moje...
en lep pozdravček user posted image !

VSE NAJLEPŠE VSEM ZA 1. ROJSTNI DAN..PA DA BOMO VSI ČIMBOLJ ZDRAVI user posted image !

Rok uživa v vrtcu k norček, Mark pa isto.
V službi ok, delavnik idealen za naše male pikce.
Še ne hodimo, smo pa na dobri poti...govorimo minimalno.

Čestitke vsem za uspehe!

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.3.2009 21:47:41   
Dinki
Tina50 user posted image user posted image user posted image  sej bo, kar mirna bodi, to on vse čuti in pol sta v začaranem krogu user posted image . razlagaj si to kot, da te ima Lan res neskončno rad in najraje vidi, da si ob njem.

Oooo San....vi mate pa že pravega jedota doma, bravo Bani user posted image . Lepo da si malo uletela med nas user posted image .

Lona76, kaj naj ti rečem....danes je res vsak denar težko zaslužen in vaš oča se res trudi, da ste lepo priskrbljeni. Bi mu pa jaz povedala, da bi si želela, da je malenkost več z vami pa tud če bo 100 eurov manj....no, seveda če te to zares mori. mene bi, jst mam kar rada, da je z mano user posted image . Bravo za nov zobek user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

In hvala za pohvale za Lukija. Ja, je lep po atiju, sam ga učim, da bo mal majn hovdrast kar rse rožic in daril tiče, kot je ati!!!!!!user posted image user posted image user posted image

a a a je mami tud luštna, nč bat user posted image

Mene pa zanima, katere jogurte in skute ve dajete svojim malim?

jaz mu jogurt navaden kupujem od Ljubljanskih mlekarn 3,2, ga poje samega brez vsega. Sadne prav tako LM in gledam, da so 3,2. Skuta navadna MU, ampak je niti ne obrajta kej preveč, ima pa zlo rad skuto s podloženim sadjem (marakuja, borovnice). Hvala za ideje glede mleka!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.3.2009 21:49:15   
Naša črtica koraka
Odprem RR in se mi odpre stran, kjer piše: noseči ste 1 tednov. Me skoraj kap ... kaj je pa zdaj to??? A kaj ne vem????  Skratka, NE, nisem noseča, na RR nimajo pojma ... js pa tud nimam pojma, kako se ta nosečnostni koledar izključi user posted image   Morda katera ve?

Me že ceeelo večnost ni bilo na rr pa vprašam- a imamo že kakšno novo nosečko? user posted image  Moja prijateljica je lani rodila, letos bo pa spet, važička user posted image . user posted image

aaaaa, moja vljudnost, bonton, jaooo, ccccc!

Dober večer, gospe!
Kako ste kaj?
Mi smo zalavfali v nova rutinska morja, zaenkrat brez večjih pretresov, plovemo po mirnem morju.

Anja moja mala princeska, brezzzzzzoba, lepo koraka po tem svetu, govori edino MA-MA, kar ji pomeni "nekaj za pojest, al pa za pozizat". In, navihanka mala, ko ji ko en pokvarjen motor ponavljam besede, je vse kar mi reče nazaj je MA-MA, pri tem pa nasmeh do ušes in čez.  Še govort ne zna, pa mi že jezika. Cccc! user posted image

Pri varuški ne mara bit. Ta teden je spet stavkala, tokrat le s spanjem (HB je vsaj jedla).

Toliko na hitro,
zdj grem pa spat, ne morem več, sorči tudi čitat ne zmorem več (danes sem bila cel dan na šihtu, do 18.30).

Gospe,
zdrave ostanite ve in vaši zakladki!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.3.2009 21:50:03   
Dinki
katj, bejba, dej se kej javi, kako je kej v službi?

Joži79, tebi želim čim lepši 1. dan v službi in čim manj neprijetnih situacij s taščo user posted image

Nič, letim, me dragi preganja....
Nočko vsem skupaj user posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.3.2009 21:55:32   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: katj

ja punce moje...
en lep pozdravček user posted image !

VSE NAJLEPŠE VSEM ZA 1. ROJSTNI DAN..PA DA BOMO VSI ČIMBOLJ ZDRAVI user posted image !

Rok uživa v vrtcu k norček, Mark pa isto.
V službi ok, delavnik idealen za naše male pikce.
Še ne hodimo, smo pa na dobri poti...govorimo minimalno.

Čestitke vsem za uspehe!

aha, si me glih prehitela user posted image
super, da fanta uživata user posted image

in NČK heloooooooooo!!!!!!!!!!!!!

zdej pa res grem.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 759
10.3.2009 22:14:08   
marita
jaz sem se že čisto navadila službenega ritma, vam pa zavidam ostalim marčevkam, ki še uživate na porodniški. Ha, ha, ha.

Prenehanje dojenja: Ema se je sama odstavila pri 9. mesecih. Enkrat enostavno ni več hotla pit, ko je bil čas za dojenje, se je enostavno stran obrnila, pa naj sem ji še tako ponujala bradavico, je vztrajno glavo stran obračala. In to je blo to. Maks je bil pa dojen samo do 4. meseca.

Varstvo med vikendom: jaz brez problema pustim oba pri tašči in tastu v spodnjem štuku, ali pri moji mami. Včasih ju peljem k moji mami domov, včasih ona pride k nam. čisto različno. Midva greva pa ven na pico ali na klepet ali v savno. Prej sva kr dost ven hodila, sedaj trenutno pa nisva dosti.

Kopanje v banjici: ma ne vem, amapk tale moj Maks je čist podivjan med kopanjem, skoz se neki prevrača, pa ne sedi na ritki, ampak se kr spravi na kolenčka, pa vstane, pa tko se igra, da vse šprica naokrog, pa včasih milsim, da se bo kar kam prevrnil, ali pa štrbuknil z banjico in vodo vred....tko da skoz stojim čist nad njim z brisačo v roki in ga spremljam in lovim. zaenkrat še ni bilo nezgod, upam, da tud nič ne bo. imam pa tuš kabino in notr postavljeno banjico. A pr vas tud takle zganjajo? K Ema je bla taka fina gospodična, je čist na miru sedela in se lepo igrala, pa nič šricala in vstajala, pa bohnedaj, da si je učke al pa laske zmočila.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 760
10.3.2009 22:25:22   
katj
marita user posted image , to so pa deci. Rok je tud divji, sam jst mu kr pustim da se zvrne v vodo in če mu hitr ne uspe se pobrat, ga pa jst dvignem. sej drugač sm čist normalna user posted image , sam k se ne boji nč..pa naj proba vse radosti v vodi.
joj, kaj bosta poleti oba v morju počela...noro bo....luštn!

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 761
10.3.2009 22:29:10   
tina50
.....sva se z mojim odločila in sva ga pustila mal jokat(sva rekla 10 min, če ne bi šla pa k njemu) in se je umiril prej ko po 10 minutah, po 15 je pa zaspal sam, brez dude.sam zdej mi je pa mal hudo.user posted image čeprav je verjetno vredu to. sej se bo mogu navadit sam zaspat, ker mam namen kmalu (3 tedni), dat večerni podoj stran.

Ursi2 user posted image user posted image user posted image   za striženje in diplomo. zdej si me pa spomnila, a si naredla tisti izpit, al sem jaz kej zgrešila, da si že povedala, al pa se ne spomnim?

Lucalu, super si! HVALA TI! Sej je fajn, če daš seznam gor, sej Tina je mislila, da lahko mamice ob tem, ko bojo za posvetovalnico povedale podatke povejo še svoje RD. Je pa fajn, da je seznam večkrat, da ni treba nazaj iskat!
Pridna si bila!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se stinjam....user posted image

Lona76 lepa presenečenja za tvojo staro mamo.user posted image user posted image user posted image  lepa starost.

terida user posted image user posted image user posted image  za Javornik. dobri ste, pa user posted image user posted image Eriki, da je bila pridna.
user posted image user posted image user posted image  Erika, da si shodila.user posted image user posted image user posted image

Ursi2 luškane slikice. lepo je pogledat toliko otrok na kupu.

Vilma upam, da je Julija danes že boljša.pa vseeno šeuser posted image user posted image user posted image

lucalu ful lepe slikice. user posted image user posted image  je Tai tudi očku podoben, a ne?

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Punce, a zdej že vse dajete KM svojim user posted image . jaz bi ga zdej počasi začela dajati pa ne vem glih dobro kako naj začnem. kak predlog?

jaz mu ga že tudi dajem kakšen mesec ali več.
zjutraj ima zelo rad cornfleks ali pa kruh v mleku. pije ga še ne tako rad. večer mu ga še pa nisem dajale, ker se še dojiva.
dam mu pa 3,2 od ljubljanskih m, ali pa mi kolegica domačega prinese, ker imajo res dobrega.

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Punce, a zdej že vse dajete KM svojim user posted image . jaz bi ga zdej počasi začela dajati pa ne vem glih dobro kako naj začnem. kak predlog?

Jaz mu kašico naredim z njim. So mi pa pri P sestre rekle samo to, da naj bo tisto za skuhat in ne Alpsko... pa sevda naj bo polnomastno... in za začetek naj mu ga zmešam z vodo (pol-pol).

ajauser posted image . pol mu pa ne bom več dajala alpskega!!! bom raje kr domačega al pa tega za skuhat. hvala za info. sej mu ga še nisem velik dajala tega alpskega, ker mi kolegica velikrat prinese domačega.

meridaub ti si pa res fenomenalna, super si. vse touser posted image user posted image user posted image user posted image

jagoga upam, da izpuščajo čimprej minejouser posted image user posted image user posted image , pauser posted image user posted image user posted image  za posvetovalnico.
v sedežu ga imam pa že od njegovega 9 m, sam naš jih je imel že 9880g takrat.

Joži79 user posted image user posted image user posted image  za lep vikend. jaz bi kr znorela če moj ne bi šel zraven. sam moj se pa zaveda da je njegova mama nemogoča. mam to srečo.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Ok, pri nas je novo to, daje Julija v petek naredila 10 korakov sama. Verjetno zato, ker sta bila na obisku še brat s punco in je imela dovolj občinstva. Jaz sem tudi shodila, ko je bilo občinstvo. No, ampak zdaj ni to, da bi shodila, ker ne hodi, ampak naredi 3-4 korake in počepne oz. se vrže na kolena in odskaklja po kolenih dalje.

user posted image user posted image user posted image  Julija. ma, tudi to je nekaj, da naredi 3-4 korake.

IZVIRNO SPOROČILO: Zala.

Tina kako kaj kuža mi imamo tudi takšnega...pa super zabavo ste imel in kakšen korenjak je Lan lepe slikce

a ne kok so luštni.user posted image . ja kuža je ok. tukaj se je že čist navadil, nič več ne joka. Lan se ga je pa že tudi navadil. je že dobil lubčka od njga na ličkouser posted image .

za Zalo pa user posted image user posted image user posted image . je navihana tale tvoja mala Zala.user posted image

pomlad08 user posted image user posted image user posted image  Jobu za 3 besede.

Lona76 user posted image user posted image user posted image  za zobek. pa še user posted image user posted image user posted image  za Tilna, da je nadpovprečen.

Tina50 user posted image user posted image user posted image  sej bo, kar mirna bodi, to on vse čuti in pol sta v začaranem krogu user posted image . razlagaj si to kot, da te ima Lan res neskončno rad in najraje vidi, da si ob njem.

hvala. sej sem še nekak mirna. sam ko morm pa ene petič v pol ure ustat in it k njemu, me pal razjezi. pa ne pri njem, sam tukaj na mojim se jezim, pa vam mal pojamram.user posted image user posted image
zdej spi od takrat naprej, ko je sam zaspal. jaz mislim, da nisem pretiravala ko sem ga pustila še ne 10 min jokat. sej če bi blo pa dlje, bi pa šla k njemu.

upam, da nisem kaj izpustila......
lahko noč

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 762
10.3.2009 22:37:01   
tina50
aha........
Hvala vsem za pohvale za slike in napis. bom še celega prilimala, da boste videle. pa vse slikice sem pobarvala na roke(nekaj vodenke in nekaj navadne barvice).
user posted image

Katj pozdravljena, kar pridi še večkrat pokukat k nam. pa super da Rok in Mark uživata v vrtcuuser posted image user posted image

NČK ti si kr odpočij, pa upam, da bo Anja kmalu rada pri varuški.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 763
10.3.2009 22:48:04   
TamaraV
Hejla,
terida: Erika je shodila!!->user posted image bravo za malo lepotico.Si jo že predstavljam kako se smeji in hodi. Upam da bo sedaj kmalu še Lana. Lana naredi po 3 koraka in to samo takrat ko je ziher sigurna da se bo za kaj prejelauser posted image .Ne, Lana ni kričala zraven ko je delala mehurčke...to so same dobre stvari katere jo nauči Erika. Vesela sem da ima Lana tako pridno in napredno prijateljico.
Zofy: Komi čakam da vidim tvojo Julijo. Kdaj jo boš začela puščat pri varuški?user posted image Čestitke za prve korake.Revice, mojo dajo tudi zobki. Že dlje časa ima 8 zobkov. Sedaj prihajajo 4 naenkrat in je prvič postalo zoprno.
Ah ti zobki.

jagoga: hvala ko si sporočila moje podatke da se dajo na seznam.
Ostali podatki so: Lana ob rojstvu: 3535g, 53cm - 9 mesecev: 8200g
Moj rojstni datum 2.8.1979

jagoga: ...ali kdo uporablja še lupinico? Pri nas je Tomaž s svojimi 8,5 kg še vedno v lupinici...Ja,
moja je še zmeraj v lupinici. Je bolj drobna in lepo sedi v njej. Baje so najboljše lupinice do prvega leta.

Mumu,lucalu in tina50 in vsem ostalim: krasne slikice rojstnih dneh vaših otročičkov. Ful lepe torte user posted image Upam da bo ta vikend tudi pri nas takouser posted image

tina50: Hvala za nasvete slik, bom poskušala

Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 764
11.3.2009 7:08:13   
lucalu

user posted image
user posted image

user posted image

Ursi2 (10. 10. 1981)
user posted image Luka - 19. 2. 2008 
(ob rojstvu: 2380g, 45.5cm - 1 leto: 10245g, 77cm)

Azzurra
user posted image Daša - 21. 2. 2008
(ob rojstvu: 3430g, 53cm - 4,5 mesecev: 7800g, 72cm)

miska_32
user posted image Nejc - 24. 2. 2008 
(ob rojstvu: 2380g, 47cm - 6 mesecev: 9340g, 70.6cm)
user posted image Neva - 24. 2. 2008
(ob rojstvu: 2170g, 46cm - 6 mesecev: 7420g, 67cm)

Arabela
user posted image Sergej - 25. 2. 2008
(ob rojstvu: 3780g, 51cm - 3 mesece: 7460g, 62.5cm)

Aleži
user posted image Sara - 27. 2. 2008
(ob rojstvu: 3490g, 50cm - 41 tednov: 9350g)

Ursi84
user posted image Nejc - 28. 2. 2008
(ob rojstvu: 3450g, 52cm - 1 leto: 11000g, 75cm)

user posted image

katj
user posted image Rok - 2. 3. 3008
(ob rojstvu: 3620g, 53cm - 7 mesecev: 8700g, 72cm)

Joži79
user posted image Juš - 2. 3. 2008
(ob rojstvu: 3000g, 50cm - 9 mesecev: 9050g, 72.5cm)

Marita
user posted image Maks - 2. 3. 2008
(1 leto: 10000g, 78cm) 

lucalu (21. 11. 1975)
user posted image Tai - 3. 3. 32008
(ob rojstvu: 2550g, 48cm - 1 leto: 9400g, 76.5cm)

Nasy
user posted image Maša - 4. 3. 2008
(ob rojstvu: 4420g, 54cm - 3 mesece: 6900g, 60cm)

Lona76 (10. 7. 1976)
user posted image Taja - 4. 3. 2008
(ob rojstvu: 3900g, 53cm - 9.5 mesecev: 9580g, 73.5cm)

jagoga (3. 9. 1977)
user posted image Tomaž - 6. 3. 2008
(ob rojstvu: 2990g, 50cm - 1 leto: 8500g, 72cm)

Čakajoča
user posted image Nik - 7. 3. 2008
(ob rojstvu: 3610g, 51cm - 9 mesecev: 10060g, 74cm)

mumu (2. 3. 1979)
user posted image Tia - 8. 3. 2008
(ob rojstvu: 3330g, 50cm - 11 mesecev: 9000g, 69cm)

TIMOTY
user posted image Timotej - 8. 3. 2008
(ob rojstvu: 3800g, 53cm - 6 mesecev: 9430g, 72cm)

Tina50
user posted image Lan - 9. 3. 2008
(ob rojstvu: 3880g, 53cm - 9 mesecev: 9800g, 74cm)

Pingvinčica
user posted image Nina - 11. 3. 2008
(ob rojstvu: 3500g, 52cm - 3 mesece: 6010g, 64cm)

Špela100 (28. 2. 1973)
user posted image Maks - 11. 3. 2008
(ob rojstvu: 3390g, 51cm - 4.5 mesecev: 6800g, 66cm)

Ek76 (30. 5. 1976)
user posted image Mia - 12. 3. 2008
(ob rojstvu: 2880g, 48cm - 4.5 mesecev: 5680g, 62cm)

*BellaLuna*
user posted image Luka - 14. 3. 2008
(ob rojstvu: 3580g, 53cm - 3 mesece: 6520g, 63cm

terida (25. 11. 1977)
user posted image Erika - 16. 3. 2008
(ob rojstvu: 3500g, 51cm - 9 mesecev: 8200g, 72cm)

TamaraV (2. 8. 1979)
user posted image Lana - 16. 3. 2008
(ob rojstvu: 3535g, 53cm - 9 mesecev: 8200g)

paola
user posted image Vesna - 17. 3. 2008
(ob rojstvu: 3500g, 51cm - 2 meseca: 5500g, 63cm)

Zofy
user posted image Julija - 18. 3. 2008
(ob rojstvu: 3300g, 52cm - 9 mesecev: 8430g, 73cm)

medica
user posted image Anis - 20. 3. 2008
(ob rojstvu: 3740g, 53cm - 6 mesecev: 8130g, 66.5cm)

Katiandi
user posted image Jaka - 20. 3. 2008
(ob rojstvu: 3180g, 49cm - 9.5 mesecev: 10150g, 77cm)

Klaudy
user posted image Kaja - 20. 3. 2008
(ob rojstvu: 2840g, 48cm - 4.5 mesecev: 7300g, 63cm)

san (1. 4. 1978)
user posted image Urban - 21. 3. 2008
(ob rojstvu: 3790g, 54cm - 9 in 3/4 mesecev: 10100g 76cm)

Ribica85
user posted image Kristjan - 22. 3. 2008
(ob rojstvu: 3950g, 55cm - 3 mesece: 7330g, 65cm)

Vilma (21. 6. 1972)
user posted image Julija - 22. 3. 2008
(ob rojstvu: 3010g, 50cm - 9 mesecev: 8540g, 72cm)

Zala.
user posted image Zala - 23. 3. 2008
(ob rojstvu: 3620g, 52cm - 6 mesecev: 6900g, 68cm)

Violica_23
user posted image Nataša - 24. 3. 2008
(ob rojstvu: 3550g, 53cm - 6 mesecev: 8610g, 70cm)

perp
user posted image Neja - 25. 3. 2008
(ob rojstvu: 3820g, 54cm - 6 mesecev: 9510g, 68.5cm)

mergetka
user posted image Matic - 28. 3. 2008
(ob rojstvu: 3610g, 51cm - 2 meseca: 5500g, 57cm)

Pomlad08
user posted image Job - 30. 3. 2008
(ob rojstvu: 4090g, 55cm - 5 mesecev: 9090g, 69cm)

gaya24
user posted image Maj - 31. 3. 2008
(ob rojstvu: 4680g, 53cm - 9 mesecev: 11620g, 77.5cm)

Naša črtica koraka
user posted image Anja - 31. 3. 2008
(ob rojstvu: 3290g, 51cm - 9 mesecev: 6900g, 70cm)

user posted image

Katy13
user posted image Taja - 4. 4. 2008
(ob rojstvu: 3680g, 51.5cm - 10 mesecev: 8200g, 72cm)

Dinki (19. 12. 1981)
user posted image Tit - 7. 4. 2008
(ob rojstvu: 4235g, 58cm - 10 mesecev: 13100g)

Imamo 22 nagajivčkov user posted image  in 19 nagajivčic user posted image

V mesecu user posted image  praznujejo mamice:
- mumu (2. 3.)user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 765
11.3.2009 7:11:50   
lucalu
Maks vse najboljše za tvoj prvi čisto pravi rojstni dan!!! Obilo zdravja, sreče, veselja, malce nagajivosti in ubogljivo sestrico ti želim!!! Prav tako čestitke tvoji super mamici!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 766
11.3.2009 7:13:13   
lucalu
Nina tudi tebi iskrene čestitke za tvoj prvi rojstni dan!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 767
11.3.2009 7:14:12   
lucalu
Tole je bilo na brzino... zdaj grem detecu pripravit zajtrk, potem pa upam, da mi uspe še kaj pokomentirat...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 768
11.3.2009 7:28:13   
jagoga
MAKS VSE NAJBOLJŠE, BODI ZDRAV, VESEL IN POTRPEŽLJIV Z MAMICO

user posted image

VSE NAJ NAJ TI ŽELI TVOJ PRIJATELJ TOMAŽ Z MAMICO

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 769
11.3.2009 7:29:22   
jagoga
NINA VSE NAJBOLJŠE TUDI TEBI

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 770
11.3.2009 7:38:12   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Pa še user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tomažka in Julijo. Upam, da sta že zdrava.

Vsem hvala za pikapolonice, Tomažek je že zdrav, samo še antibiotik morava do konca pojest, danes imava kontrolo v razvojni ambulanti.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 771
11.3.2009 8:28:30   
Dinki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maks
vse NAJ, NAJ naš marčevc za tvoj 1. rojstni dan user posted image !
Bodi še naprej zdrav, nasmejan in tako zelo priden.
Vse to in še več ti želita Tit & Dinki user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najboljše tudi Nini za 1. rojstni dan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 772
11.3.2009 8:29:52   
mumu
MAKS, vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!!!!

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 773
11.3.2009 8:38:31   
mumu
Dobro jutro

Kako smo kaj, me smo user posted image . Počutim se kot, da bi zadela na lotu saj sem spala skoraj do sedmih user posted image . No ja zdej nisem tako dobro, ker mala miška ni hotla zajtrka , pa je vseeno čist naspidirana user posted image user posted image .

Ursi jst ji dajem sadne jogurte Jogobella, jih naravnost obožuje.

Regrad, midva sva ga že včerej jedla, sam mam veze, ga nisem rabila nabirat, pa še očiščen je bil, sem ga sam v skledo stresla, dober je bil pa tako, da ne znam povedat.

Bravo Eriki, da je shodila, pa da bo čim manj buškic.

Katj lepo da si se malo javila.

NČK, ja kaj pa delaš tako dolgo v službi???? Pa upam, da Anja ne bo več protestirala.

Tina in Lucalu, luštne slikce user posted image user posted image .

Zdej me pa nekdo po podplatih žgečka in copate dol vleče user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep dan vam želim

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 774
11.3.2009 8:50:14   
terida
Dobro jutro!

Naša noč je bila čudna (baje je bila luna)... Od osmih pa tam nekje do desetih se je 100 krat zbudila, kar se navadno nikoli ne. Potem sem ji pa rolete dol dala in je spala kot ubita do jutra user posted image Ko sem jaz bila majhna, me je pogosto luna nosila. In bila je velika razlika, če je luna svetila direkt name ali ne. Zato sem poskusila tole z roletami in očitno je delalo user posted image

Maks, vse najboljše za rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki, čestitke Titu za samostojno stanje! user posted image

Zofy, en user posted image da bo otožnost čim prej mimo. Saj bo šlo, boš videla. Zdi se mi, da je huje, ko uvajaš varstvo kot potem, ko greš v službo, ker potem si polno zaposlen in nimaš toliko časa študirat kako je z otročkom. Ko pa uvajaš, si pogosto doma okrog njenih stvari, nje pa ni...

Kupila sem ji ta očala: http://www.bivouac.co.nz/Brands/Julbo/JULBOLOOPING2/Julbo_Looping_2_Sunglasses_12-24_Months.html - sem poskušala pripopat samo slikco, a ne gre user posted image
O ceni pa raje ne bi - sem imela prav slabo izkušnjo. Kupila sem jih v Iglu šport v BTCju, kjer so ravno menjavali cene vseh izdelkov (seveda so jih dražili) in na razstavljenih očalih je še pisalo 29 EUR, potem so mi pa na blagajni rekli, da je cena zdaj druga (33 EUR ali nekaj takega). Sem kar debelo pogledala kaj se gredo. In potem si drznijo še dat izjavo v stilu "če vam je toliko za tistih par evrov, jih lahko ne kupite". So mi kar pokrovko dvignili. Se nisem hotela preveč kregat in sem rekla, da jih bom vzela, da pa kolikor vem, mi morajo prodat izdelek po označeni ceni. In potem so rekli ok, a se zraven še malo norca delali, da si bom zdaj lahko kavico privoščila s tistim denarjem. Ko sem prodajalcu rekla, da ni treba, da je zajedljiv, se je zresnil in rekel, da ne, da saj misli čisto resno, da mi bo pač ostalo nekaj evrov in da on razume, da ima štiri otroke... Pojma nimam ali je bil iskren ali ne, vem samo, da sem s trgovine odšla s tako slabim občutkom kot že dolgo ne... Pa še vseeno sem dala preveč zanje - če plačaš z gotovino imaš 5% popusta. Oni so mi dali popust na "novo ceno", potem ko smo se pa zaradi cene prigovarjali, sem pozabila, da mi pripada popust tudi na ceno 29 EUR. To sem ugotovila takoj, ko sem iz trgovine prišla, pa se mi ni dalo it nazaj se kregat za tisti 1,50 EUR, ker sem bila že dovolj slabe volje. Tako da punce, moje priporočilo je, da si kupite ta očala kje drugje!

Ja, tepiha mi doma nimamo in možno, da je tudi to krivo, samo kaj češ - se mora navadit hodit tudi po tepihu...

Glede pitja mleka... kaj vem, jaz je ne mislim silit k temu, ker mogoče ji ne paše (govorim o tem, da nekateri ljudje ne prenašajo dobro laktoze). Zdi se mi, da ravno dojenčki najbolj vedo kaj jim res paše in kaj ne, zato ji bom poskusila raje dajat več drugih mlečnih izdelkov. No, saj mlečne kašice poje, samo samega mleka ne pije... Ursi, dajem ji skuto, otroške skutke in jogurt Ljubljanskih mlekarn. Ko dobim domačo skuto, ji pa seveda raje to dajem.

Lona
, čestitke za enkico! user posted image Pa zdaj naj res tale vročina neha! In seveda čestitke za nadpovprečnega sinka user posted image Prav imaš, da si ponosna!

Joži, čim več korajže s taščo! user posted image

San, Katj, lepo vaju je brat po dolgem času. Javita se še kaj!

Tina, user posted image , da se vaše noči čim prej normalizirajo. To mora bit pa res hudo tolikokrat vstat!

NČK, lepo da si se javila! Vedno me nasmejiš user posted image Anji pa user posted image user posted image , da se bo čim prej privadila varstva!

Kopanje... z Eriko imamo že dolgo "težave s kopanjem", ker bi ona v banji rada stala (dokler smo uporabljali še ta malo banjico zanjo, je pa v njej vstajala). Sploh se ji ne da čofotat ali pa se igrat z igračkami, ona bi samo stala in plezala po banji. Pa sploh ni to, da ne mara vode ali pa da se je boji... kaj vem kaj jo žene k temu, da mora nujno vstat. Tako da imamo zadnje čase bolj ekspresna kopanja, ker se bojiva, da bo padla in se udarila (če se ti to zgodi v banji, zna fejst bolet).

TamaraV, gotovo bo tudi Lana hodila zdaj, ko bosta v varstvu hodili tako Erika kot Julija. Pa bo še bolj veselo user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?
Itkica

pred 6. mesecem (44%)

med 6. in 8. mesecem (29%)

po 8. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!