Ursi2
|
Ups, sem malo prehitro poslala Dinki KM: tudi jz ga že dajem kak mesec ali še mogoče malo več. Ga pa dam za zajtrk in večerjo. Za zajtrk je kak corn flakes, kruh namočen v mleku, rižolino, redko kdaj čokolino, potem kak jodurt z ovsenimi kosmiči in suhim sadjem, z jabkami,..... Za večerjo je kak mlečni gres, mlečni riž, proseno kašo na mleku kuhano, puding (doma kuhan), polento, rižolino, jogurt s sadjem in cornflakesom ali pa kak kruh in sir ali kak namaz. Pa enkrat na dan ima še za malco kak jogurt ali občasno obstgarten borovničev. Ga ima zelo rad in ga kdaj pa kdaj dobi. Mu je pa ful všeč, če lahko z nama kavico pije. To sicer ne pomeni, da pije kavo, ampak, da ima svojo šalčko in potem skupaj pijemo kavico. On ima mleko not, midva pa kavo in potem lepo pije. Sicer ne cele šalčke, ampak včasih pa kr ene pol. Kar ni slabo za začetek. Ti pa priporočam, da mu daš zjutraj za zajtrk ali za malico prvič. Ker take nove stvari je bolje bolj zjutraj poskusit, ker če je slučajn kaj narobe, da ga lahk opaziš, ker ponoči pa ne moreš glih ga skoz gledat. No, moje mnenje. Mi pa ni P nič rekla, da naj dajem pol-pol. sicer jz mu dam malo vode zraven, vendar ne veliko. Mene pa zanima, katere jogurte in skute ve dajete svojim malim? Jz našmu dam od LCA navadni jogurt, od sadnih pa je meni najbolj všeč Jogobella in ga tudi njemu dajem. a mu je všeč. Ampak naš itak vse je. Pa občasno dobi kak Obstgarten. Ne dajem mu Fruchtzwerge al kk se že napiše, pa tudi ne kupljenih pudingov. Bi se rada temu čim dlje izogibala, še prehitro pogruntajo, da jim je dobro. Pa nočem, da bi pol sam od pudingov živel. Tina, čestitke Lanu za postavljenje na nogice!!!!!!!!! Vidiš, kako lepo darilo ti je dal. Sej je to tudi tvoj praznik!!!!!!! In za tebe. Ja, res so taki mešani občutki, si vesel pa kr jokal bi, pa žalosten, ker je tk hitro minilo. Ma, spet mama hormoni, kaj!!!!!!!!!! Ek76 za Mio, da kašelj čimprej mine in se nosek spuca. Meridaub, ti si pa pridna, da ti vse uspe. Vsa čast ti!!!!!!!! In držim pesti, da ti uspe naredit izpit!!!!!!!! Jagoga, tudi za Tomaža , da bote zdej pa zdravi. Bogi revček, je kr vse naenkrat pokasiral!!!!!!!!!! Glede lupinice: tudi mi že nekaj čas uporabljamo navaden sedež, je bilo preveč dretja, imel je pa res kakih 100g manj kot 9 kg. Joži79, mene pa zanima, kaj je to za en vrtec. Sej nisem iz Lj, sam me pa zanima, kaj je to za en vrtec, da se tako dolgo čaka nanj? Super, da je praznovanje uspelo in da ste se imeli fajn. Ful lušne slikice in se prav vidim, kk so mali uživali, ko so lahko po torti pacali. Ma, mojga bi pomoje kap, če bi jz našmu to pustla. Torta pa je itak svetovna. In verjamem, da je bila tudi tako dobra kot lepa!!!!! In za tebe in upam, da tvojega kmalu pamet sreča. Oprsoti, sam res. Moj je tudi imel enkrat take, je zunaj v avtu sedel in ni hotel not, jz sem pa lepo na kavi sedela in čvekala. Sem si mislila, ti kr, če si tk nor. Na srečo sma bila še sama. Pa ptem še kr ene 2 meseca ni hotel k mojim. Za brez veze. Moški, jz pa nisem šla en dan ne k njegovim oz nisem se vsedla pri njih na kavico, je blo pa vse narobe. Vilma, vi ga pa res bote žurali. Upam, da boš tudi ti, in da boš lahk malo zapila, da ti ne bo treba skoz sam delat!!!!!!!! Ja, men se tudi zdi ful dobra ideja tale diploma. Ja, pri frizerju jih imajo. Sej je res taka ekipa, ko so vse ful fajne in imajo ful luškan kotiček za otroke in je kr zanimivo. Mi je pa ful fajn, da imam takole njegove laske shranjene. Zofy, čestitke Juliji za prvih 10 korakov!!!!!! Ja, punca je shodila!!!!!!!!!!No, pa je res že prava velka punca, ni kaj!!!!!!! Pa upam, da je kak zobek že pogledal ven, vseeno pa , da bi boljši spali!!!!! In super za večerne in nočne izhode. Jz prav pogrešam it malo nekam. Sem glih ugotovila, da skoz gledam ene par istih ljudi. V službi gledam moje domače, doma pa spet samo ene par istih. Kam ven pa ne grem kaj posebej. sem prav jezna na sebe. Pa sej bo počasi boljši, zdej se bo začelo v službi velik bolj dogajat in bom več okrog hodila. V čet grem spet najbrž v Novo Gorico in v Trst, tako da malo pridem ven. Mi smo še daleč od ukinjanja dojenja. Ker naš pa prav pošten vleče in res je, se ne samo crtlja. Pa tudi meni je še ok. Ampak počasi bom pa začela, sploh če bom kmalu Tina, super, da je fešta uspela!!!!!!!!! In pridna, da si ga malo spila!!!!!!!! Upam, da ste se že spočili! Slike so pa ful lušne. Lep napis je, res si se potrudila. In tudi torta je lepa!!!!!!!!! Se pa Lanu vidi, da je užival. In ful fajn frizura, res si lušna. No, vsi trije ste lepa družinica!!!! Zala, lepo te je spet brat!!!!!!!!!!!!! Zala je pa res ena navihana punca! Ups, zbudil se je! Se še zvečer beremo!
|