san
|
pozdravljene mamice ravno iščem recept za kakšno božansko torto, ker se bliža rd od izidorja, pa sem rekla, da še vas mal pokukam... če ma pa katera kakšen super recept za čoklejt kejk, se pa priporočam . ooo, lona, no mene to čaka prihodnji teden, hehe. čestitke za dobro uspelo torto!!! pa vse najboljše tilnu seveda, da bo še naprej tak zlat fantiček kot je! in uživajte na smučanju! mi gremo kar med počitnicami smučat, sicer je dražje takrat, ampak naša izabela pod nobenim pogojem noče manjkat v šoli . moram pa tud jaz maoja dva šolarja pohvalit, res sta pridna in vedno pohvaljena. aleži, februarja so vpisi, lani so bili pri nas v lj. okoli 9. februarja, če se ne motim. sej bo tudi v vrtcu verjetno kakšen plakat, pa pri nas dobiš tudi vabilo na dom od najbližje šole. pomlad, za prenovo ti sploh ne zavidam, ker tista svinjarije je res . ti pa čestitam za ave, uau, no pa sej je logično, maš res prečudovit glas! bravo!!!in držim pesti za tekmovnaje, da boste zmagale! aja, pa seveda, da bo možek naredil pravosodnega, kar itak bo glede csd, matr so me pred božičem čist izmučil. sem dobila, da so narobe preračunal otroške in da smo jim dolžni 700 eur. me je skor kap! no, pa sem seveda dva tedna hodila tja težit, ker mi ni šlo v račun in se je izkazalo, da se je zmotial in nek papir založila, pa nas je samo pet štela in ne šest. no, na srečo jim ne dolgujemo nič, ampak so mi pa živcev požrl, pa še zatrjaval, da nimam prov... glede komentarjev, jaz jih kar preslišim, so se pa nas tudi že tuki navadl, da nas je tolk na kupu . in bravo ivotu za vse napredke . naš voranc je bil bolj na izi, ampak je vse nadoknadil, je sicer še vedno bolj mirne sorte, ampak je skoz v akciji, sploh odkar je premičen. se vsak dan čudim kaj vse novega se nauči. pa zdej ploska in včasih že tudi pomaha. pa tak nasmejan dečko je, spoh ne joka, se pa zna dobro pritožit. pa obožuje tavelike tri, to mi je res najlepše gledat... dinki, a veš da naš urban tud tako rad poje, pa prav super posluh ima. skoz si neki prepeva. res je posrečen. pa vse nas zabava s svojimi izjavami, res je že pravi mali fantek. mak kdaj so zrasli ti naši marčevčki... je pa kolo super zadeva. no, mi ga itak že mamo odtavelkih, tko da se men še ne sanja kaj mu bomo kupil... sem pa na fb vidla slikce od urbana in tita, ma sta prekrasna zofy, držim pesti za porodniško, upam, da dobiš podaljšano. pa res želim mateju, da se pozdravi in ostane zdrav! sicer je meni poganjalec carski, ampak zdej pri treh je pa zanjo tudi na pedala že ok. glede daril, ma jaz se vsako leto borim za to, da bi bilo samo eno za vsakega, pa mi ne uspe čisto. res je mimo to pretirano obdarvanje.... ups... urban me kliče....
|