Dinki
|
Daaaaaan evo mene na ta lep prekrasen dan. Ma kakšni krasni pocukrani dnevi so se začeli, pomlad je res zakon . Včeraj smo bili cel dan zuanj in danes ko bomo praznovali (pridejo samo domači) bom tudi vse zunaj na terasi naštimala, se mi zdi prav škoda biti notri ko je zunaj tak lep sonček in toplo. Pomlad08 in San, hvala vama, da sta tako lepo mislili name . Včeraj sem prvič videla mojega . Občutki in trema pred pregledom pa taka kot bi bilo vse prvič . itak sem spet jokala ob UZ. Smo veliki že 2,3 cm! . Colja je bila tako prijazna in krasna gospa, da bi mojo takoj zamenjala za njo, ampak žal to tako ne gre. Pa tudi ona ima tako polno, da že par let ne jemlje nobenega novega. Me je pa pomirila, da je vse OK, da je vse tako kot mora biti in da lahko sedaj mirno vsem povem to prelepo novičko. No, jutri moram najprej v službi še povedat ker je prav da zvejo od mene in ne od koga drugega. Ja, danes pa praznujemo , itak imam take čustveno nabite dneve pred sabo, da mi gre kar na jok, Sem 2 dni nazaj večerjala s Titkom in sem kar jokat začela ko sem se zamislila kakšnega fejst fantka imava (pa hormoni tudi sedaj delajo svoje seveda ). IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra TOČKA 2. Dinki vso srečo na pregledu, jaz rečem, da sta 2 Imam filing.... ma kaj si ti nora??? to bi mi bil pa res šok no, zaenkrat je pokazalo le enega in bi blo fajn, da tako tudi ostane, ker mi je super, da že imam 90 % vse opreme, ne bi še enkrat vse kupovala terida, super tortica , to bo tudi ena od titovih tortic, ker pikapoka in bager ali traktor je pri nas top Tit po posteljici ne skače, zelo rad pa izvaja skoke na kavču in tam mu nekako tudi dovoliva če sva en od naju zraven. In pol si sam šteje en, dva, tri in skoči.....ma smeha ful! sej se zavedam, da ni OK, ampak kdo pa ni rad tega izvajal kot otrok? jaz sem to najraje počela. San, uau, bravo Izabeli za tak uspeh madona, to pa ni kar tako . Kako morata biti mami in oči, da ne rečem bratca ponosna! Midva sva tudi s titkom barvala pirhe in sem prav ponosna kako lepo so izpadli. Risala sem z voščenko večina jaz, on mi je pa govoril kaj moram narisat (polž, dadu (zajček), traktor (teh je bilo itak največ ), mož (snežak), zvezda, luna,...) no Tit jih je pa z veseljem barval in vrtel v barvi. evo kakšni so ratali: Pomlad08, čestitam za pregled, za kile se pa ne sekiraj, bo še čas za dol jih spravit! Sej to je pa ja jasno, da jih imamo po teh praznikih vsi par plusa San, tudi tebi super za pregled in en kup , da mine vnetje! No tko, zdej pa šibam pripravljat vse za našega slavljenčka lepo se imejte in uživajte na sončku!
< Sporočilo je popravil Dinki -- 7.4.2010 8:55:32 >