san
|
OOOO, DINKI, KAKŠNA SUPER NOVIČKA , presrečna sem zate, sem tudi jaz pridno navijala! res iz vsega srca ti želim, da bo prečudovita nosečnost in itak, da bo vse ok! bravo, bravo, si tudi meni narisala nasmeh do ušes in polepšala dan ja moje risarije so tko no, niso ravno ne vem kaj . bom pa pofotkala, ko bo gotovo in vam prilepim slikce. v predsobi bo eno tako drevesce s štirimi vejami in na vsaki veji bo en mucek, potem pa bo iz vsake veje visel okvir, v katerem bo slikca od vsakega mojih otročk, spodaj za deblom pa se skrivata dva mačkona, ata in mama , na nasprotni steni pa iz vrat rasteta dve veji, gor pa ptička prepevata. v otroški bo pa verjetno tudi samo pri vsakemu pri postelji kaj poslikano, oni bi zdej tudi te veje, pa gor pei vsakemu ena druga živalca al pa kej. v dnevni je pa za knjižno omaro stena zelena, tko da barva samo skoz luknje proseva, pa isto je pri kuhinjskih elementih samo nad tistim delom, kejr bodo poličke in pol na tisti steni kjer bo hladilnik so mačje stopinje. to je vse v istem prostoru, zao se mal barva ponavlja sem pa tja, ker bodo elementi vsi svetli, zelo svetlo rjavi in smetanasto beli, pa da mal poživi prostor. no pol mam pa še na zadnji steni v dnevni na en delček narisat eno tako vejo, z katere bodo popki ven cvetel, pa še neki bo priliman okol, taki čist majčkeni cvetovi, ma ne znam opisat, pod tem bo pa eno starinsko ogledalo viselo, da mal razbije kvazi modernost prostora. no in verjetno se bo vmes med regali nad tv-jem tudi kakšna taka veja pojavila, sam dnevni prostor še ni čist dorečen kako bo opremljen, pač čim manj, da ne bo preveč, ampak še vseeno toliko, da bo plac za stvari... zdej v moji glavi to vse zgleda super dobr, kako bo pa realno na steni, pa bomo še vidl , če ne mi je pa še bele ostal, pa lahko še vedno prebarvam . zofy, upam, da bo matej kamlu lahko brez kisika in da bosta šla lahko k mami domov in da bo potem res vse ok. pa ti čisto verjamem, da julijo pogrešaš... ampak sej bo kmalu spet vse ok in bosta skupaj! margetka, jaz nimam pojma, kaj bi mu naš dojenček prinesel, ker vse ima že od starejših otrok... tko da bomo še videli... o, špela, spet pridna kot mravljica . me veseli da je maksi zdrav, naj tako ostane . in super darilo, naš ima kar podedovanega od izabela, ampak moj je tolk navdušen nad poganjalcem, da ga bova verjetno res kupila za rd. nčk, ti ne dajo dihat otroc, joj, men se zdi, da ste tršičke ene izmed bolj okupiranih, ker morte tud doma še delat priprave, pa popravljat naloge, teste... upam, da je šlo hitro skozi.... joj, lona, ma boga revca, no sam da bo po ventolinu boljše! . to da tovarišice res nč ne morjo, je res, jaz sem bla že zraven, ko je rekla, da tak ne more v vrtec, pa je mama rekla, da je bla pr zdravniku in da je rekel, da gre lahko evo aleži, danes pa imamo sneg kaj pa pri vas, mate res tako hudo burjo? pomlad, joj te trebušne vioze so res eno sranje...tele očka faze se pa tudi že jaz neizmerno veselim. pri nas je očka sicer zakon, ampak mama je pa še vedno taglavna tko, to je bilo res na hitro lepo bodite in kljub vremenu uživajte
|