|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2009
20.3.2009 18:44:30   
pikica01
JAZ VAM PA MORAM POVEDAT VESELO NOVICO... DANES SEM BILA PRI G IN ZVDELA SEM DA SEM ŽE NOSEČA 9T IN DA JE Z MOJO PIKICO VSE VREDU!!!! (JAZ PA SEM MISLA DA SEM KOMAJ 6T... KER JE BIL KOMAJ TA MESEC +)

NAVIJAM ZA VSE OSTALE DA ZAGLEDATE user posted image !!!!
ZA OSTALE PA KI STE NAŽALOST DOBILE TEČKO PA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
20.3.2009 18:46:03   
tinncyka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
20.3.2009 19:38:26   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
20.3.2009 20:18:32   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Pa kje ste vse- sonček, nončika, giotti,S* in ostale?user posted image user posted image

tukaj!!!!!!user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
20.3.2009 20:20:33   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

danes je pa kar lep seznam, marčevke, kje ste z pluski??????

U, kaj novega????? sporoči nam kako lepo novičko!!!!!!

ostalim, ki vas je tale grda teta user posted image  obiskala pa user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo mene. U se je poslovila in prišla je kliki.( če je možno popravite na seznamčku hvala)
Za enkrat me še ni obiskalauser posted image in upam da tako tudi ostane.
Prosim navijajte za mene.user posted image

u, lepo!!!! ti je torej uspelo!!!!

drugače pa navijam zate z polno paro!!!!!!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
20.3.2009 20:24:57   
Nončika
novim nosečkam čestitke!!!!!

končno je vikend tu. mi pa mamo tolko dela. jutri pride zidar, moj svak in veselo bomo zidali. jupiiiii!!!!!! končno pričenjamo z deli!!!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
20.3.2009 21:55:51   
LUNA83
 Vsem novim nosečkam iskrene čestitke,... sem tako vesela za vas.

Čakamo +

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
21.3.2009 0:15:10   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: pikica01

JAZ VAM PA MORAM POVEDAT VESELO NOVICO... DANES SEM BILA PRI G IN ZVDELA SEM DA SEM ŽE NOSEČA 9T IN DA JE Z MOJO PIKICO VSE VREDU!!!! (JAZ PA SEM MISLA DA SEM KOMAJ 6T... KER JE BIL KOMAJ TA MESEC +)

ZA OSTALE PA KI STE NAŽALOST DOBILE TEČKO PA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

no evo ga....te TESTERJI so res " ful " zaneslljivi.....

pikica ČESTITKE....in SUPER, da je črviček OK.... še tako LEPO naprej...

(odgovor članu pikica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
21.3.2009 7:52:46   
Anneri
Jutro. Da se malo javim. Moje user posted image zaenkrat ni, ampak ta mesec res nimam upanja na user posted image , glede na to, da smo ravno v tistem času vsi zboleli. Javim, ko bo kaj novega.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
21.3.2009 8:23:51   
nikolinca

LP
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
21.3.2009 8:24:29   
Rakica_80
user posted image
Pikica01user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tu pri nas v Kopru šiba Burja, pa ni lih za ven hodit, vse ostale pa brž malo na zrak in kasneje sporočat lepe novičkeuser posted image
Lep sobotni dan vsem skupajuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
21.3.2009 8:25:41   
azeleja01
Pozdrav,
20.3. je ze za mano in na srečo še nobenega duha in sluha o user posted image .
Nočem biti preveč optimistična in sem se odločila, da s testom počakam čez vikend. Pozitivne misli gotovo pomagaj. Znakov pa nimam nobenih, ne enih, ne drugih. Vendar je bilo tako tudi prvič, zato se skušam čim manj obremenjevati.

Upam, da se javim z veselo novico.

lp

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
21.3.2009 8:34:18   
nikolinca
jast bi jo pa mogla kao user posted image  danes dobit,ker je že 29 dan cikla....ampak ni še nobenih takih znakov za tečko ....jeeeeeee ful dobruser posted image tko,  da držte pesti zame...joj tok sm neučakana ampak ne boš še testa nardilauser posted image

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
21.3.2009 8:38:40   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: azeleja01

Pozdrav,
20.3. je ze za mano in na srečo še nobenega duha in sluha o user posted image .
Nočem biti preveč optimistična in sem se odločila, da s testom počakam čez vikend. Pozitivne misli gotovo pomagaj. Znakov pa nimam nobenih, ne enih, ne drugih. Vendar je bilo tako tudi prvič, zato se skušam čim manj obremenjevati.

Upam, da se javim z veselo novico.

lp
živjo azeleja01,bejba držim pesti , da ZAGLEDAŠ MAGIČNI PLUSEK..j, če nama rata bova obe srečniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image go user posted image gouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu azeleja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
21.3.2009 9:03:18   
S*
Jutrčka!

Gornja sporočilca kar dišijo po roza barvi, tako da pričakujem da se bo naslednji teden začel s poplavo user posted image .
Navijam za vse vas
user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
21.3.2009 9:23:29   
sonček85

LP

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
21.3.2009 11:32:05   
nikolinca
punce tok bi rada nardila test...res me matra user posted image danes bi mogla dobit user posted image ampak ni še nič....kok dni po izostankuuser posted image  grem lahko narest test...a bo prezgodi ,če ga danes naredimuser posted image kaj mi svetujeteuser posted image drgač mam pa rednouser posted image nikoli mi ne zamujauser posted image user posted image user posted image danes je pa kr ni pa niuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
21.3.2009 11:39:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

punce tok bi rada nardila test...res me matra user posted image danes bi mogla dobit user posted image ampak ni še nič....kok dni po izostankuuser posted image  grem lahko narest test...a bo prezgodi ,če ga danes naredimuser posted image kaj mi svetujeteuser posted image drgač mam pa rednouser posted image nikoli mi ne zamujauser posted image user posted image user posted image danes je pa kr ni pa niuser posted image
naredi ga če se ti zdi da bi lahko bila ,čene pa počakaj vsaj do ponedeljka in srečno ,držim pesti da se pokaže +

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1493
21.3.2009 12:02:49   
nikolinca
hmmm...ne vem ...filing mam , da bi bla lahko noseča hmm mogoče se pa varam ,,,pred user posted image  me vedno bolijo joskice in napet trebuh zdj pa ničuser posted image bom šla kr po test....držte pesti za
+++++++++++++++++++

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
21.3.2009 12:04:17   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

naredi ga če se ti zdi da bi lahko bila ,čene pa počakaj vsaj do ponedeljka in srečno ,držim pesti da se pokaže +

sonček,hvala za podporouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
21.3.2009 12:06:31   
*kinnie*

hmmm...ne vem ...filing mam , da bi bla lahko noseča hmm mogoče se pa varam ,,,pred user posted image  me vedno bolijo joskice in napet trebuh zdj pa ničuser posted image bom šla kr po test....držte pesti za
+++++++++++++++++++

močno držim pesti, da zagledaš en debel plusek!!!!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1496
21.3.2009 12:07:54   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: cofk

punce,zdj se pa že počas moj teden približuje...upam da bo to moj srečni tedenuser posted image  držte pesti

bova skupej delale testke...moj dan d je tudi ta tedn :)

jeeee upam da bova obe user posted image

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
21.3.2009 12:20:35   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: cofk

pri meni je pa prišla user posted image ...tko da ta mesec ne bo nič očitno... čeprow je bla pa ful čudna - ponavadi je takoj ful močna..zdej je biw pa dva dni samo rjav izcedek, pa praktično nobenih bolečin kot ponavadi... ne vem - mogoče bom probala en test nrdit za usak slučaj, ampak mislim da bo -....
še enkrat naredi testek...user posted image user posted image user posted image .navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
21.3.2009 12:51:51   
D0aisy
Tudi jaz bi morala danes dobiti user posted image , pa je še ni. Zato bom najverjetneje delala test, držite pesti!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1499
21.3.2009 13:09:56   
tassika
Držim pesti, da bodo na vseh testkih eni veliki
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?