|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2009
20.3.2009 10:10:48   
nikolinca
s polono paro navijam za vse ki pričakujejo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
20.3.2009 10:11:26   
ursap
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

18.03. - cofk
19.03. - zvezdica1980
19.03. - Kliki

19.03. - ursap ( 4.krog ) 
20.03. - DOaisy ( 5.krog )

20.03. - azeleja01
20.03. - piščančka ( 2.krog )
20.03. - azeleja01
20.03. - Anonimna

bejbe,kje ste se skrileuser posted image  je katera zagledala magični +

jaz sem včeraj sporočila, da user posted image  še ni prišla... danes je tudi zaenkrat še ni.

sem pa včeraj probala en test Baby Check Mini, pa je na žalost pokazal negativno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1452
20.3.2009 10:14:47   
Pupa83
Nč ne obupat, probaj nov test spet jutri! Držim pesti za user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
20.3.2009 10:19:04   
ursap
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa83

Nč ne obupat, probaj nov test spet jutri! Držim pesti za user posted image
user posted image user posted image user posted image

bom, hvala.

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
20.3.2009 10:34:51   
loko77
še vedno tiščim pesti za čimveč roza imen!!!!!!!!!!
Tako navijam da ne morem nič podelat po bajti hehehehe....user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
20.3.2009 10:41:10   
spelci22
ojla punce...no mene še vedno nič ne zvija in sem ful optimistična glede tega, ker marec je MOJ mesecuser posted image tk da upam, da bo res kaj iz tega...me pa zanima kdaj lahko naredim test oz. kdaj bi že lahko videla user posted image ker ta mesec sem očitno imela 2x O prvo tam 11,12.3 drugo pa 16, 17.3 smo bili na oba termina zelo pridni tako da mislim, da neki bi moglo ratat...drugače je pa do moje user posted image ki naj ne bi prišla točno 1 teden...user posted image znakov pa nobenih razen ful otečenih zizik, ki bolijo da znoriš....

poljubček

(odgovor članu loko77)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
20.3.2009 11:42:02   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: ursap

18.03. - cofk
19.03. - zvezdica1980
19.03. - Kliki

20.03. - azeleja01
20.03. - azeleja01
20.03. - Anonimna

jaz sem včeraj sporočila, da user posted image  še ni prišla... danes je tudi zaenkrat še ni.

sem pa včeraj probala en test Baby Check Mini, pa je na žalost pokazal negativno. user posted image
bejba, držim pesti zateuser posted image user posted image navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
20.3.2009 11:43:39   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: spelci22

ojla punce...no mene še vedno nič ne zvija in sem ful optimistična glede tega, ker marec je MOJ mesecuser posted image tk da upam, da bo res kaj iz tega...me pa zanima kdaj lahko naredim test oz. kdaj bi že lahko videla user posted image ker ta mesec sem očitno imela 2x O prvo tam 11,12.3 drugo pa 16, 17.3 smo bili na oba termina zelo pridni tako da mislim, da neki bi moglo ratat...drugače je pa do moje user posted image ki naj ne bi prišla točno 1 teden...user posted image znakov pa nobenih razen ful otečenih zizik, ki bolijo da znoriš....

poljubček

bejbika,navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image da zagledaš user posted image  

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
20.3.2009 11:52:57   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

no jaz še zmeraj navijamuser posted image user posted image user posted image
pa sonči še mal pa nas boš res zapustilauser posted image a že komaj čakaš a?a se ti že kej vleče?

ja še malo in vas res zapustim za kak danuser posted image user posted image vas bom -jih bom še prišla pokukat ,da vidim katera je srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne vleče se mi k se vsak dan z nečim zamudim,mi je vse tko hitro minilo da ne morem verjetuser posted image user posted image me pa še kr nič ne skrbi glede poroda,sploh si ne predstavljam kako bo k bo šlo zaresuser posted image

špelcii:jaz bi naredila test jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image
navijamoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
20.3.2009 11:54:05   
nikolinca
jst pa upam , da bom jutri zagledala user posted image ....
drgač me pa samo mckn joskice bubajo PA FULLL JEMMMMM, upam ,d a  je to dober znakuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1460
20.3.2009 12:02:07   
ursap

IZVIRNO SPOROČILO: ursap

18.03. - cofk
19.03. - zvezdica1980
19.03. - Kliki

20.03. - azeleja01
20.03. - azeleja01
20.03. - Anonimna

bejba, držim pesti zateuser posted image user posted image navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala nikolinca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1461
20.3.2009 12:04:22   
Kika99
Tudi jaz postajam vedno bolj neučakana in zadnji dnevi se mi fuuuuuul vlečejo. Počakati moram do 25.3. pol bom naredila test in srčno upam da ne pride user posted image . Bomo videli......... pri meni je toliko bolj stresno ker si dragi zelo želi user posted image  (saj jaz tut samo saj me razumete je dodaten pritisk user posted image  in bojazen da ne bova razočarana)

Neposredna povezava do sporočila: 1462
20.3.2009 12:05:54   
ursap
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Tudi jaz postajam vedno bolj neučakana in zadnji dnevi se mi fuuuuuul vlečejo. Počakati moram do 25.3. pol bom naredila test in srčno upam da ne pride user posted image . Bomo videli......... pri meni je toliko bolj stresno ker si dragi zelo želi user posted image  (saj jaz tut samo saj me razumete je dodaten pritisk user posted image  in bojazen da ne bova razočarana)

kika99... držim pesti zate in za vse, ki se trudimo. koliko časa pa se že trudita?

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
20.3.2009 12:11:06   
spelci22
sonček85 misliš da bi že lahko kaj bilo? ker počutim se resnično drugače...kot bi bila user posted image ....ma kk sanjam že...user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
20.3.2009 12:20:22   
Kika99
@ ursap

Trudiva se od novembra 2008. Pri nama (meni) je malo bolj zakomplicirano, jaz sem imela prometno nesrečo z avtomobilom (komaj preživela) s tem da so bila rodila tudi poškodovana in 2 leti sem čakala da se mi vse porihta v normalno stanje (komplikacije pri celjenju user posted image ).

Zamenjala sem tudi ginekologinjo, saj se prva ni dosti zmenila zame in moj problem, zadnje pol leta odkar imam drugo G se je začela situacija počasi normalizirati - sem zelo srečna user posted image . Rekla je da naj kar začneva delati na user posted image , če želiva user posted image .

Je bilo pa kar grozno, samo da je mimo user posted image .

Zdaj pa upava na user posted image user posted image user posted image +, karkoli od tega user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
20.3.2009 12:22:44   
ursap
kika99, midva se tudi on novembra 2008 trudiva user posted image . važno, da si se pozdravila in si zdaj ok.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
20.3.2009 12:59:58   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

@ ursap

Trudiva se od novembra 2008. Pri nama (meni) je malo bolj zakomplicirano, jaz sem imela prometno nesrečo z avtomobilom (komaj preživela) s tem da so bila rodila tudi poškodovana in 2 leti sem čakala da se mi vse porihta v normalno stanje (komplikacije pri celjenju user posted image ).

Zamenjala sem tudi ginekologinjo, saj se prva ni dosti zmenila zame in moj problem, zadnje pol leta odkar imam drugo G se je začela situacija počasi normalizirati - sem zelo srečna user posted image . Rekla je da naj kar začneva delati na user posted image , če želiva user posted image .

Je bilo pa kar grozno, samo da je mimo user posted image .

Zdaj pa upava na user posted image user posted image user posted image +, karkoli od tega user posted image
kika99, želim ti veliko sreče...user posted image user posted image user posted image navijam, da čimprej zagledaš+user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
20.3.2009 13:03:27   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

danes je pa kar lep seznam, marčevke, kje ste z pluski??????

U, kaj novega????? sporoči nam kako lepo novičko!!!!!!

ostalim, ki vas je tale grda teta user posted image  obiskala pa user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo mene. U se je poslovila in prišla je kliki.( če je možno popravite na seznamčku hvala)
Za enkrat me še ni obiskalauser posted image in upam da tako tudi ostane.
Prosim navijajte za mene.user posted image

Ti pa rada menjaš imena user posted image   user posted image    user posted image   user posted image  Jaz navijam zate user posted image   user posted image   user posted image
Hvala da si popravla. Ja zdej je kriv moj k je mal preveč čvekal. Jest pa še vedno upam da je ne bo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
20.3.2009 14:12:33   
nikolinca
punce,kje ste danes??????

KAJ STE DANES VSE TOK AKTIVNEuser posted image NO KR PRIDNO user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
20.3.2009 15:00:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spelci22

sonček85 misliš da bi že lahko kaj bilo? ker počutim se resnično drugače...kot bi bila user posted image ....ma kk sanjam že...user posted image
ne kr počakaj ,še sem šla še 1x brat tvoj post in videla da je do M ki je naj nebi dobila še 1teden ,jaz sem pa prebrala da je že 1 teden od nje.Počakaj  da bo par dni mim k naj nebi prišla in poitem naredi ,jaz pa navijam zate in za vse ,ki čakate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
20.3.2009 15:10:42   
spelci22
ja sj se mi je zdelo, da si se zmotila...js upam, da je to to, ker počutim se super, brez kakšnik znakov, ampak občutek imam kot da je res nekaj na tem....upam,da me ne vara....

punce ne bomo se tako hitr vdale kajne?navijam za vse nas...

poljubček

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
20.3.2009 15:15:19   
cofk
pri meni je pa prišla user posted image ...tko da ta mesec ne bo nič očitno... čeprow je bla pa ful čudna - ponavadi je takoj ful močna..zdej je biw pa dva dni samo rjav izcedek, pa praktično nobenih bolečin kot ponavadi... ne vem - mogoče bom probala en test nrdit za usak slučaj, ampak mislim da bo -....

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
20.3.2009 15:54:59   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: cofk

pri meni je pa prišla user posted image ...tko da ta mesec ne bo nič očitno... čeprow je bla pa ful čudna - ponavadi je takoj ful močna..zdej je biw pa dva dni samo rjav izcedek, pa praktično nobenih bolečin kot ponavadi... ne vem - mogoče bom probala en test nrdit za usak slučaj, ampak mislim da bo -....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
20.3.2009 16:41:59   
Jada82
za vse vas na marčevskem seznamčku držim pesti in navijam!!!! user posted image user posted image  Upam, da vas bo čim več srečk user posted image !
Cofk, ne vem, poskusi vseeno narediti test ... saj ... zgubiti ni kaj ...drugače se boš samo skoz spraševala, kaj pa če ... user posted image
Držim pesti!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1474
20.3.2009 18:07:54   
dini
Oj, čestitke usem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostalim pa user posted image user posted image user posted image

A mi poveste naslov v Ljubljani kjer so šli vaši fantje delat spermiogram?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

IME ZA PUNČKO
gugla

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tara (20%)

Neli (15%)

Mishel (5%)

Lori (5%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!