|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2009
21.3.2009 13:57:22   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

IZVIRNO SPOROČILO: cofk

punce,zdj se pa že počas moj teden približuje...upam da bo to moj srečni tedenuser posted image  držte pesti

bova skupej delale testke...moj dan d je tudi ta tedn :)

jeeee upam da bova obe user posted image

tudi jaz upam da bom ta teden zagledala user posted image (sem šla danes po test ), moj dan  D je 25.3 user posted image

držim pestke za vse nas ki bomo delale teste teden, pa za ostale punce ko še bodo user posted image

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
21.3.2009 14:10:42   
Nončika
nikolinca, jaz sem test nardila 25dan, pa mam cikle na 26dni in sem zagledala sicer rahlo črtico, a vseeno je bla tam. čez dva dni pa je bila močna.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
21.3.2009 14:44:16   
sonček85
nikolinca.a si že šla po test,čakamo vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
21.3.2009 16:47:42   
D0aisy
Za mene ni sreče! Test je bil negativen, zato me prosim obarvajte modro. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
21.3.2009 17:03:52   
Anneri
Pri meni nič novega. Zadnje čase je bila sicer na sekundo točna, ampak očitno se ji bo malo zmešalo. Če pa je do ponedeljka ne bo, pa bom delala test. Če bi bil plus, bi bila sicer presrečna, ampak nekak ne upam preveč upat.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
21.3.2009 17:12:32   
Tanisha
Men je pa tooolk slaaabo že cel teden user posted image , pa zvija me neki spodi...tko k pred user posted image . Zdej ne vem...ene punce pravjo da jim je tut pred user posted image  slabo, men ni blo še nikol. Temperaturo mam pa tut že cel teden 37.1, 37.2. Ful čudn vse skup. Bomo vidl u tork kaj bouser posted image  Al bo user posted image  al pauser posted image . Neki bo user posted image  

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
21.3.2009 18:27:57   
sonček85
ja nekaterim  je enako kot pred M ,meni je bilo še potem k naslednji mesec ,sem imela krče

navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
21.3.2009 18:36:28   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Za mene ni sreče! Test je bil negativen, zato me prosim obarvajte modro. user posted image

user posted image user posted image user posted image Tudi tvoja sreča pride enkrat, ne skrbi in predvsem ne obupaj!

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
21.3.2009 19:35:27   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nikolinca.a si že šla po test,čakamo vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ŽIVJO sonček85,nisem mogla zdržat in sem šla po test in zagledalauser posted image  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,tko da še zdj ne morem verjet da semuser posted image  sicer je bla ena črtica malo manj izrazita tko da bom jutri še enkrat ponovilauser posted image punce tko sem srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
21.3.2009 19:42:15   
Nončika

ŽIVJO sonček85,nisem mogla zdržat in sem šla po test in zagledalauser posted image  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,tko da še zdj ne morem verjet da semuser posted image  sicer je bla ena črtica malo manj izrazita tko da bom jutri še enkrat ponovilauser posted image punce tko sem srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sem rekla, jutri bo pa črtica zjutraj izrazita. skratka čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 1510
21.3.2009 19:51:02   
nikolinca
nončIka ,HVALA!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
21.3.2009 19:52:19   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: Maisha

IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

user posted image user posted image user posted image Tudi tvoja sreča pride enkrat, ne skrbi in predvsem ne obupaj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
21.3.2009 19:55:25   
mojca345

Nikolinca.....user posted image user posted image user posted image

kak se hitro vse obrne ? prejle gor te berem, da boš šla delat test in da si ga kupla...evo ti javiš 10 minut nazaj, da si postala user posted image .....BRAVO ! BRAVO !

zdaj, pa upam, da bo vse ok....mora biti...rodi zdravega sončka...

user posted image user posted image user posted image  Čestitke !!!

Neposredna povezava do sporočila: 1513
21.3.2009 19:56:02   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: Tanisha

Men je pa tooolk slaaabo že cel teden user posted image , pa zvija me neki spodi...tko k pred user posted image . Zdej ne vem...ene punce pravjo da jim je tut pred user posted image  slabo, men ni blo še nikol. Temperaturo mam pa tut že cel teden 37.1, 37.2. Ful čudn vse skup. Bomo vidl u tork kaj bouser posted image  Al bo user posted image  al pauser posted image . Neki bo user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
21.3.2009 20:04:00   
spelci22
jeeeeeeejjj bravo nikolinca mesec marec je očitno resnično ploden...no nas še čaka kakšen teden potem pa bomo delali test...daj mi povej kolk ti je pa zaostajalauser posted image pa kakšne znake vse si imela....ker js jim mam neki ampak takšne bežne, nepomembne....

Neposredna povezava do sporočila: 1515
21.3.2009 20:07:14   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

Nikolinca.....user posted image user posted image user posted image

kak se hitro vse obrne ? prejle gor te berem, da boš šla delat test in da si ga kupla...evo ti javiš 10 minut nazaj, da si postala user posted image .....BRAVO ! BRAVO !

zdaj, pa upam, da bo vse ok....mora biti...rodi zdravega sončka...

user posted image user posted image user posted image  Čestitke !!!
[/quot      miškica hvala ti!!!zdj pa najbolje , da v ponedeljek pokličem svojo G in se naročim, a ne?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
21.3.2009 20:32:54   
Kliki
Čestitke vsem novim user posted image .
pri meni pa se je danes mal pojavl rdečega izcedka pa ful me zvija. Upam da je vse eno ne bo.
user posted image user posted image user posted image navijam za vse ki čakamo na user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1517
21.3.2009 20:34:38   
Anneri
Nikolinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1518
21.3.2009 20:54:11   
tinncyka

čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1519
21.3.2009 21:19:43   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeee evo pa si mi polepšala večeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa božajk bušija vsak danuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1520
21.3.2009 22:48:59   
tropical
nikolinca čestitke!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
22.3.2009 6:58:41   
ursap
nikolinca.... vse čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
22.3.2009 7:18:47   
Anonimen

bravo nikolinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1523
22.3.2009 7:28:23   
Pupa83
nikolinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1524
22.3.2009 8:43:00   
Anneri
Mene lahko obarvat v modro - se selim v april.

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?