Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:51:35
|
|
|
|
khurde
|
hvala, punce sonček, sej men se tut zdi, da nima nog nikamor dat, še posebi zdej, k je že čez 63 cm... sam očitno ji nič ne fali, k je ful zadovoljna not. a si kakšna navodila dobila zraven? jaz sem en cd zraven dobila, pa sem skor doktorirala, preden sem jo upala not dat, k mi je bilo prav scary... sem mislila, da jo bom prej na pol zlomila kot not zložila mimi, sej jaz jo dam kdaj tut kontra, da je s hrbtom prot men, sam pol se včas kar premetava tok časa, da spet postran pride in pol mam res filing, da imam še nosečniški trebuh, k mi ful muva pa zdej ful rada glavo dvigne in zasuče, pa mene gleda med hojo in če je preveč naprej obrnjena, jo jezi, k me ne more čekirat, šefe malo
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:51:37
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala ploha, moj dragi pa vse obvlada a res, supr za takega desca , čeprou moj tud ni švoh , da nam zdej kle prou jamrala, no sej bi naredu če bi bla nuja, sam tm u porodnišn pred vsemi bi mu blo pa še bolj nerodn
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:52:39
|
|
|
|
sonček33
|
jancci matr je lepa slikca ja naš tudi zna...itak jaz prve tri tedne po porodu nisem mogla nič, sem ga samo dojila, ostalo je moral očka...od kopanja do previjanja...in mu gre superca
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:53:32
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala ploha, moj dragi pa vse obvlada moj tud....Ploha tvoj bo pa pr naslednjih Jancci kriza ....moja je zadnjič trgovino s čevlji pobruhala in mene po nogi - sam to sem komi doma ugotovila ...šit je kadar nimaš glih take barve za prat, ko to tolk smrdi ...pol pa splahnjujem cote in jih po tuš kabini obešam...moj dragi pa pizdi
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:54:57
|
|
|
|
Ploha
|
jancci: tud jst sm mu pokazala kako se previje, v porodnišnc je biu zravn k je sestra kazala, samo glede na to da ni nič z nama, da cele dneve dela, včasih še ponoči in da vem zakaj tolk dela, me to niti ne moti, kadar greva ob nedeljah na sprehod, tudi reče da bo on voziček pelov, samo ostalega se pa ne podstop,...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:55:55
|
|
|
|
Ploha
|
ja nooo ok sej mate vse supr desce
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:56:14
|
|
|
|
sonček33
|
bejbe jaz grem v mižule se beremo nočko
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:56:39
|
|
|
|
khurde
|
jancci fotke! dobr vaju porihta! tle je začel grmet... ful! moj pa previja in oblači, sam skopat se je pa še ne upa... prav, da čez kakšen let, al pa da jo pod tuš vzame. okej, tle ful bliska in grmi!
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:56:44
|
|
|
|
Jancci
|
Ja no Mimi.. če nimam jest od dons 10 plenic za oprat nimam nobene!! K se tamala baše brezveze... čist po fotru. Cel dan so ti črni oblaki težil, zdej se je pa uscal
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:57:15
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ja nooo ok sej mate vse supr desce saj ti tud, nooo
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:59:08
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ja nooo ok sej mate vse supr desce saj ti tud, nooo
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:59:47
|
|
|
|
mimi30
|
evo recept za torto: biskvit: 4jajce, 15dag sladkorja, 13dag ostre moke, 1/2pecilnega, 1vanilij, 4žlice mlačne vode krema. na 3dcl kompota skuhaš malinov puding...ohladiš...dodaš višnje, lahk tud kakšno banano in drobtinice od testa al pa celo srednjo plast not zdrobiš (to je kakor hočeš ni nujno, jaz ponavadi ne)...dodaš 2dcl stepene sladke smetane in to je to
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:59:55
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ja nooo ok sej mate vse supr desce No, sej jest vrjamem, da je tvoj tut super!! O mojmu bi se drgač tut marsikaj "lepga" dalo povedat... sem včasih čist razpiz......
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 23:01:36
|
|
|
|
mimi30
|
pr nas je tud cel dan neki pihal in taki črni oblaki so se okol preganjal pa soparno je bilo, samo dežja pa ne
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 23:02:34
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ja nooo ok sej mate vse supr desce No, sej jest vrjamem, da je tvoj tut super!! O mojmu bi se drgač tut marsikaj "lepga" dalo povedat... sem včasih čist razpiz...... haha, enako mimi, hvala za recept!
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 23:02:42
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci No, sej jest vrjamem, da je tvoj tut super!! O mojmu bi se drgač tut marsikaj "lepga" dalo povedat... sem včasih čist razpiz...... se pa čist podpišem...vsak ma svoje muhe...ene imajo pa kr vsi
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 23:02:58
|
|
|
|
Jancci
|
A pol, ko do 200 prlezemo tole vse skup crkne? Upam, k bi šla spat!
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 23:03:10
|
|
|
|
farfala
|
mimi hvala za recept, super
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 23:03:32
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 bejbe jaz grem v mižule se beremo nočko lahko noč
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 23:03:43
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ja nooo ok sej mate vse supr desce No, sej jest vrjamem, da je tvoj tut super!! O mojmu bi se drgač tut marsikaj "lepga" dalo povedat... sem včasih čist razpiz...... ja sej tko je povsod, nismo vsi za vse, no pa da mojga pohvalm, jo ni reči k jo nebi znal popravt, sestavt, razstavt, en baltazar
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 23:04:24
|
|
|
|
khurde
|
grem še mal zvezdice lepit nočko punce, mate da odprete novo temo še danes
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 23:05:11
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci A pol, ko do 200 prlezemo tole vse skup crkne? Upam, k bi šla spat! ti kr pejt počivat, bomo me rešile situacijo, sam da nas nauš poj iskala kje smo
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 23:05:29
|
|
|
|
mimi30
|
jaz tud počas šibam ...mam tamle še en kup stvari na mizi, ki smo jih prvlekli domov in jih je treba pospravit lepo spite
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 23:06:06
|
|
|
|
Ploha
|
mimi: no dej predlog kaj bomo?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 23:06:13
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Jancci IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ja nooo ok sej mate vse supr desce No, sej jest vrjamem, da je tvoj tut super!! O mojmu bi se drgač tut marsikaj "lepga" dalo povedat... sem včasih čist razpiz...... ja sej tko je povsod, nismo vsi za vse, no pa da mojga pohvalm, jo ni reči k jo nebi znal popravt, sestavt, razstavt, en baltazar No vidš... moj pa mene rajš 2 uri prepričuje, da vrata NE škripajo, kokr da bi jih mal podmazal. Sem ugotovila, da bi rabla tele smeškote k zavijajo z očmi med bližnice ruknt k ga največkrat rabim.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.