khurde
|
joj, ulla, upam, da se mala kmal porihta in da neo res ne faše kej podobnega. jancci, čestitke za magisterij! mimi, ti si pa carica s košenjem trave! sam kosa namest kosilnice bi se manjkala, pa bi kdo še novinarje klicu, da ima neke domorodce za sosede naša babnica tut pljuva in grize spodnjo ustnico, pa včas jezik tko vije in ga hoče prijet, pa ji uide, da izgleda, k da bi ji kej v glavi manjkal ko je pogruntala to pljuvanje, je tisto noč ob štirih zjutri eno uro vadla... je res vsak dan kej novga. IZVIRNO SPOROČILO: farfala Jaz bi tud mela en mali tatu na gležnju pa se mi zdi da sem že malo prestara za to. Kaj bojo pa ludi rekli? a ni vseen, če si ga daš v "mladih" letih, pa ga maš itak cel življenje al pa si ga daš mal kasnej. v vsakem primeru ga boš mel skos... ga mam pa jaz na gležnju, pa še kak bo padel 100%, k mam že vse naštudiran sem pa tut vesela, da si ga nisem dala prvič, ko me je prijelo, ker bi imela pol zvezdo, pa po možnosti še rdečo, na križu zvezdica, men avioni niso všeč. pa pika. vzlet in pristanek mi je res fajn, sam pomoje da mam mal klavstrofobije, ker me je strah tega, da ne morem kar enkrat, ko me piči, dol. pa ko sem enkrat na avionu, k leti, se sprijaznim s stanjem, si rečem, da kar bo, pa bo, itak nimam šanse it ven... sam to traja... pa vmes probam čimveč spat... vrtnica, nimam nobenega senčnika za voziček, pa tut voz ni PP, tko da ne vem odgovora. mah, o tv-ju in daljincih pa ne bom nič rekla... to je čist adijo. namest, da bi ti tehnologija olajšala lajf, ti ga še dodatno zakomplicira... grem tamali sobo rihtat... sem kupila barve za steklo, pa nalepke za na steno, pa une zvezdice, k ponoč svetijo, pa grem ustvarjat, k bom mela verjetn še ene 15 minut fore, preden se zbudi. aja. sem dobila tiste puzzle - prevozna sredstva - v tušu. zdej mam številke, prevozna sredstva, pa zadn del abecede. upam, da majo naslednjič še kak drug del abecede, pa kakšne živalce. so mi pa kar precej ugodni tam, od unikatoy, pa mal čez 5 evrov na komplet. aha, pa gorenjke, še zmer ste mi dolžne en odgovor kje je gibigib? tam imajo tut ene delavnice na prostem, pa me včas ima, da bi šla pogledat.
|