|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 9:07:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4526
   RE: Januarski sončki 2009
2.6.2009 9:44:11   
snikolina

Meni pa tista vročina kot je bila prejšnji teden sploh ne paše. Tako kot je zdaj mi čisto ustreza, pa oblečeš se po sistemu čebule pa je.

Se strinjam, tkole je glih prou!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
2.6.2009 12:56:45   
snikolina
Kako pusto je tule gor, smo padle na drugo stran. A ste vse zunaj? Midva sva glih domov prišla, zdej pa malo počivat in kosilo kuhat.

Na obisku sva imela patronažno, naju je pohvalila.user posted image user posted image user posted image user posted image

LEP DAN ŠE NAPREJ.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
2.6.2009 13:12:02   
sonček33
Res je pusto, ja.
Midva greva pa zdej ven, čeprav tukej kar veter piha.

kako vem, da gre za alergijo? Naš ima zdaj že ene 4 dni ful rdeča lica, tko flekasta. pa ne cel dan enako močno. A bi lahko bil alergičen na AM? A je možno, da se pojavi alergija šele po tolikem času?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4529
2.6.2009 13:36:12   
Zvezdica
Niia hvala za kavico.

mi pa danes praznujemo 4 mesece. Res smo že stari user posted image

kasneje kako fotko gor dam. Vidim, da nikjer nobene.

Lepo se imejte.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
2.6.2009 13:40:29   
snikolina
Sonček, pri nas ima takšna lička po krčevitem joku-predvčerajšnjim, ko je zobek ven prihajal, pa čist suha koža postane, mažem s kremico. Je že bolje.

Zvezdica user posted image za 4 mesece.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
2.6.2009 14:03:23   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jancci jst sam te plenice uporabljam - men so zakon, pa edine k ne smrdijo, pa mehke so in tkouser posted image

Ja.. tud men se zdi, da bodo kar fajn! Noč so odlično preživele.. na vse tisto, kar se nabere ponoči je zjutraj še ornk kakala pa ni nič skos prišlo. Predvsem je pa ful velik + da nimajo vonja!!!! user posted image user posted image
Pamperske men res nagravžno smrdijo! Tko da fajn da sem hitro utrofla boljše. Pa teb itak tut vrjamem da so dobre. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gorenjke, kdaj se pa me dobim? No sej ste tudi druge vabljene, sam kolkr vidim, se me težko na kup dobimo.

Ja lahko bi se 1x mal dobile. Preden gremo vsak na svoje morje..
...kaj pa ta petek.. dopoldan... npr. na gibigib-u v KR, al pa, če bo dež v tušu??

Niia bravo za tvojo prehrano!!! Si pridna. Jest sem bolj šlampasta.. zdele jem pečjakove marelične cmočke. Drugač sva ble pa danes zadnjič na dinamični vadbi, zdaj bova mele mal pavze, pol bom pa prišla na igrivo pogledat. Kolk časa boš ti še hodila??

Včeraj sem v Lidlu kupla tistga napihljivga konjička, ki je fajn za ravnotežje.. je bla ravno akcija! No, nekaj  TAKEGA, samo da ima daljša ušesa. Je bil 13evrov. Bomo še telovadili user posted image user posted image

Zvezdica user posted image  za 4m!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 2.6.2009 14:09:48 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
2.6.2009 14:41:53   
krtekxx
Jancci, gibigib je zakon, jaz sem z mojo konjenico tam vsak teden vsaj 1x. Če bo srečanje čez 1 t ali še kasneje, pridem.
Danes smo imeli UZ kolkov - vse OK.
Jutri pa gremo na morje za en teden.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
2.6.2009 15:18:02   
Jancci
Krtexx lahko se dobimo tudi naslednji petek?! Mene ni do srede, ker gremo v toplice. Povejte še druge gorenjke kdaj bi vam pasalo. Itak se pa lahko ta petek, pa naslednji tudi, ane? 

Llepo se imejte na morju!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 16:09:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4535
2.6.2009 20:06:00   
Zvezdica
no to je bilo včeraj, danes imamo že prvi levi  sekalec spodaj. Sem ful ponosna na mojega čmrlja

oskar bravo za prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Niia, jutri bo lepo vreme. Tko da sprehod + kavica, kaj praviš?

Kje so ostale punce? Še vedno na srečanju? user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4536
2.6.2009 20:57:36   
Ploha
jst sm spala user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
2.6.2009 21:07:32   
PAJO
dobro jutro plohauser posted image user posted image

no naša žana že spi,cel dan smo skoz ene obiske imel.
zdej grem pa še tamavga dat spat pa še jz bom šla tud počas.

nekej me zvija,pomoje bo Muser posted image .no ja nč hudga,glavn da jeuser posted image

kako ste ostale,kje ste??

lep večer in mirno noč

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
2.6.2009 21:13:40   
snikolina
no to je bilo včeraj, danes imamo že prvi levi sekalec spodaj. user posted image Sem ful ponosna na mojega čmrlja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4539
2.6.2009 21:21:36   
sonček33
oskar bravo za zobke

kar se tiče srečanja - joj meni je vožnja v Kr kr mal huda, jaz ga tolk nerada vozim v avtu... jaz čakam vreme in Šobec, da lahko prideva peš z vozom

mi smo bili na pikniku, mali je spančkal, itak je pa priden ful
no edino noči so zadnje dni bolj pestre...ampak bo že

Neposredna povezava do sporočila: 4540
2.6.2009 21:30:04   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
farfala - mi bomo šli z nahrbtnikom najprej tle okol..Sveti Peter, Planinca - komaj čakam

mi pa na Jakoba nad Preddvoromuser posted image  verjetno prvič enkrat avgusta
IZVIRNO SPOROČILO: niia
barba, ti kar zavidam tek. Jaz sem tekačica po srcu ampak zdaj nikakor ne najdem časa niti motivacije. Pa po mojem bi tudi izdihnila, no saj ravnina bi še šla. Nazadnje sem tekla lansko leto tik preden sem izvedela, da sem user posted image , potem je bilo pa itak prepovedano.

Jst sem hodila še decembra na aerobiko za user posted image  2x/teden. Sem mela ful ogromen trebuh (vpraš Jancciuser posted image ) pa sem še kar tam po stepu lezlauser posted image . Po po porodu pa kar nisem mogla zalaufat, me je ta drugi porod čist podru. Sem se zdej od 15.maja psihično pripravljala, da začnem tečt. Zmeri sm miljon izgovorov najdla, včeri sem pa pres prvič šla. Ne vpraš kakšen muskelfiber mam.user posted image user posted image user posted image  Preklinjam stopnice in počepe, ampak jutri grem spet tečt. Sem si zadala cilj tečt 2-3x na teden.

Jancci - lohk v petekuser posted image  jst mam cajtuser posted image  Naša Meta ma tud podobnega konjičkauser posted image

oskaruser posted image user posted image user posted image

Midva s Tinetom sva šla dons na govorilne ure za Meto v vrtec. Sem mogla it mal vprašat, če ga naša tavelka še kej biksa. So jo pohvalil.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 21:54:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4542
2.6.2009 21:55:35   
sonček33
niia na kakšno depilacijo hodiš?

krtekxx -si kej športala čez vikend?

ulla - pa kje se ti skrivaš...da nisi kr v celju ostala

Neposredna povezava do sporočila: 4543
2.6.2009 21:58:15   
sonček33
Oljica a prideš kaj v Lesce?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
2.6.2009 22:11:36   
Zvezdica
Jaz sem bila na depilaciji.

super. Jast se moram naročit. kam hodiš ti?
jast sem v cat hodila, pa se mi je tista fašinkova tako zamerla, da ne stopim več tja. Pa nazadnje ko so mi francosko na nogah nardil je bilo tko slabo narejeno, da sem rekla nikoli več. Pa še dragi so ko user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 2.6.2009 22:12:08 >

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4545
2.6.2009 22:35:06   
VRTNICA84

Mi pa imamo jutri 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in cepljenje za rotavirus.
Kaj počnete?
Naša Ana je danes zelo utrujena. Je  bila veliko veni in že ves večer spi kot angelček.
Hvala za vse pohvale!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
2.6.2009 22:37:19   
khurde
helou,

jancci, nisem še kupila traka.... v bistvu sem tooooook not padla v vse te nosilke, da bom kar poklicala uno teto, pa vprašala, če dobim kak popust, k bi kupila še (vsaj) mei tai in en sling... pol ma pa mat lah še za mušter in sama naredi kakšne drugačne. ne vem no, men je tok fajn tamalo not nosit, pa ona tok uživa, da res ni. user posted image  pa se ta teden sem dobila od občine nakazano pomoča za novorojenca (letos majo prvič, tko da sem dobr trofnla s to nosečnostjo user posted image ) in pol bi mi bilo kar malo bad, če bi za kaj drugega kot za malo zapravla... ne vem, težko zapravim za neki tretga, če je njej namenjen, tko da: men so nosilke kul, ona ful uživa, pa mava kompromis. user posted image  sem pa zdej opazla, da se fuuul varno počut tko not, k takrat se smeji vsem, pa komot jo neznanci ogovarjajo itd., če je pa v naročju, pa včasih kar zajoka al pa skriva obrazek. ga kar vame zakoplje, je tok simpatična. al pa prav izpod čela gleda. user posted image  je v eni taki fazi, da se tujcev boji, k je pa not, pa sploh ni panike, ful zanimivo.

kje ste kupile te puzle z živalcami? jaz mam abecedne in številčne, teh pa nisem nikjer vidla (sej tut nisem nevemkva gledala). drugač pa jih ne bi mogla met tko razvrščene k jancci al pa ulla... jaz jih morm met tko, da majo zame en "red". če je čist random, me hit kaj mot, če je pošlihtan, pa še hitrej. user posted image  neki vmes. k moj jih sestav čist random, pol me pa ponavad moti sosledje in kombinacija barv, pa jih moram nujno premetat.

niia, user posted image user posted image user posted image  oskarju za zobka!!!

gorenjke, kje je ta gibigib, ker imajo včas tam kake delavnice, če je lepo vreme, pa se mi sanja ne, kje je in je kdaj kaj zanimivega in bi šla... sam jaz pa kranj sva skor tko kot jaz in maribor/celje/whatever... no go.

neki sem še hotla napisat. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 22:38:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4548
   [Brisano sporočilo]
2.6.2009 22:45:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4549
2.6.2009 23:14:54   
VRTNICA84

Mene pa zanima če ima katera voziček PP completo in kateri dežnik vam paše gor? Kje pa ste kuple dežnik?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?