khurde
|
helou, jancci, nisem še kupila traka.... v bistvu sem tooooook not padla v vse te nosilke, da bom kar poklicala uno teto, pa vprašala, če dobim kak popust, k bi kupila še (vsaj) mei tai in en sling... pol ma pa mat lah še za mušter in sama naredi kakšne drugačne. ne vem no, men je tok fajn tamalo not nosit, pa ona tok uživa, da res ni. pa se ta teden sem dobila od občine nakazano pomoča za novorojenca (letos majo prvič, tko da sem dobr trofnla s to nosečnostjo ) in pol bi mi bilo kar malo bad, če bi za kaj drugega kot za malo zapravla... ne vem, težko zapravim za neki tretga, če je njej namenjen, tko da: men so nosilke kul, ona ful uživa, pa mava kompromis. sem pa zdej opazla, da se fuuul varno počut tko not, k takrat se smeji vsem, pa komot jo neznanci ogovarjajo itd., če je pa v naročju, pa včasih kar zajoka al pa skriva obrazek. ga kar vame zakoplje, je tok simpatična. al pa prav izpod čela gleda. je v eni taki fazi, da se tujcev boji, k je pa not, pa sploh ni panike, ful zanimivo. kje ste kupile te puzle z živalcami? jaz mam abecedne in številčne, teh pa nisem nikjer vidla (sej tut nisem nevemkva gledala). drugač pa jih ne bi mogla met tko razvrščene k jancci al pa ulla... jaz jih morm met tko, da majo zame en "red". če je čist random, me hit kaj mot, če je pošlihtan, pa še hitrej. neki vmes. k moj jih sestav čist random, pol me pa ponavad moti sosledje in kombinacija barv, pa jih moram nujno premetat. niia, oskarju za zobka!!! gorenjke, kje je ta gibigib, ker imajo včas tam kake delavnice, če je lepo vreme, pa se mi sanja ne, kje je in je kdaj kaj zanimivega in bi šla... sam jaz pa kranj sva skor tko kot jaz in maribor/celje/whatever... no go. neki sem še hotla napisat.
|