khurde
|
čer, babe! sem prebrala vse sprot, sam ni bilo časa za oglašanje... tamala je neki sitna, zvečer komaj zaspi, spet neki gloda vse kar ji pod roke pride... ma ne vem... jaz kr nekak upam, da ne bojo še zobje, ker ne bi rada, da me kej grize... pri tem vražičku malem nikol ne veš... sestra je mat zmer ugriznila, k je stran pogledala, pa tut če sam s kotičkom očesa... jo je med dojenjem mogla skoz gledat čestitke za izpit in čestitke za nov zobek! pa za uspelo zadevo v petek (rdeči nohti, rumeni majici) - luštni sta! edin ti mi mal bl prijazna zgledaš, kot se kažeš tuki gor. aja, pa super slikca malega uživača v slingu! naša pa zgleda bol ko en mislec, nikol se tko ne smeji... vsak reče, da je vzvišena, važna, zamišljena... nasmeje se, pa ful pokaže veselje, ko me vidi, brca, pa cvili in se smeji, to je pa to. pa čestitke za laufanje! jaz bi tut, sam sem bolj šumski čovek, pa zdej preden tamala zaspi, je čist tema... tko da bi se bl zaletavala v drevesa kot laufala naokol... sladoled... ma neki sam od tega živim zadnje čase, pa sladkarij... kr neki, mi vse ostalo ne paše... moram mal spremenit to zarad dojenja, če ne drugega... ampak ok, teden, dva tale nezdrave diete ne nardi škode... klinc pa taka tolažba... in za začetek sem kupila tri škatle lučk, škatlo kornetov in dve banjici v lidlu... lepo se mejte jutri na srečanju! grem na fb menjat slikce od životinjsko carstvo. men tut fb na začetku ni potegnil, zdej pa lah slikce menjam... sem k en otrok, res... no, pa kul je, k mal lažji vzdržujem stike z raznimi kolegi iz tujine, za te "domače" mi je pa čist mim po fb se menit... raj pokličem, pošljem sms al pa se zmenim za kavo (oz. zdej sprehod).
|